Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100318 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98733 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45789 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45179 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
by Morzan 2013. július 29. 0 hozzászólás
 

Nem tudom srácok, hogy emlékeztek e még erre a blog sorozatra. A címe Diablo Hungary! Mivel még akkor kezdtem bele, mikor még erősen dolgoztunk, hogy minél jobb legyen az oldal. Tartalmak, videók, képek és megannyi más. Úgy döntöttem, hogy a mai nap alkalmával folytatom, hiszen elértük a 900 -as felhasználószámot! - és ezt csak is nektek köszönhetjük!

Úgy van. A játék megjelenése előtt 1 nappal indultunk, és most nézzétek meg hol tartunk... az oldalt naponta több százan látogatják meg, és egyre többen találnak rá.

Emlékszem mikor még 3 -an voltunk szerkesztők és az indulásnál is így indítottuk be az oldalt. 3 -an töltöttük fel az oldalt hírekkel, videókkal, képekkel és tartalommal is. Aztán ugye csak én maradtam egyedül, de szerencsére a lelkes olvasóing és a Diablo után rajongók nem hagyták cserbe az oldalt! Rengeteg idő telt el azóta, és sok minden változott. Túl vagyunk már rengeteg játékon is. A tartalmak is egyre csak nőnek és nőnek - egyik Diablo részt se hanyagoljuk el! Szerkesztőségünk is már 12 főre rúg! Ők önkéntesek és szabadidejüket áldozzák a közösség érdekei miatt. Ezért sajnos semmi jutalmat nem kapnak, mivel az oldal non-profit.

Mikor elindult az oldal azt a célt tűztük, ki, hogy megalapítunk és fenntartunk egy egységes játékos közösséget. Ezt a mai napig szem előtt tartjuk és minden erőnkkel próbálunk egyre közelebb kerülni hozzá.

2012.05.08. - 7 -nap van hátra a Diablo megjelenéséig. Hogy áll a Diablo Hungary?

2012.05.08.

Teljesen feltöltöttük a menüket. Az oldalon már megtalálhatóak az előző Diablo részek teljes története, karakterleírásai, játékmenete és ez mind képek és videók társaságában. A Videók és képek is feltöltésre kerültek - a továbbiakban majd persze azok is bővítve lesznek.

Ez volt az utolsó bejegyzésem. Ekkor még az oldal zárva volt és a publikum még nem láthatta. De 6 nappal ezután a magyar pokol kapui megnyíltak, és rengetegen rohamoztatok meg minket.

Ennek a bejegyzésnek a lényege egy kis tömör visszatekintés lett volna, na és, hogy megköszönjem a kitartó és kemény munkát az olvasóinknak! Hiszen csak és kizárólag miattatok tartunk ott ahol (mivel szerkesztőink is az olvasók közül kerültek be). Szóval köszönöm! - és csak így tovább srácok! :) El se tudjátok képzelni, milyen örömöt okoztok nekünk azzal, hogy minket olvastok.

 

Morzan voltam, a Diablo Hungary Főszerkesztője

 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu