Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
180 hozzászólás
Az utolsó remény
146 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás
PlayStation 4
9 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
52 hozzászólás
Error 1016
4 hozzászólás
Segítség
2 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
83080 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
82530 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
82134 megtekintés
 
Diablo III - Monk
77179 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
65246 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
63052 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
37479 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
34059 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Hedgehog hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. szeptember 30.
 

Médiaajánlat

 

A Diablo Hungary 2012, Május 14 -én jött létre. Oldalunk célja, hogy a lehető legtöbb cikket publikálja a közösségnek, a legjobb minőségben és a legtöbb információt ossza meg az olvasókkal a Diablo világából. Célja továbbá, egy egységes és áttekinthető játékos közösség megalapítása és fenntartása. Még viszonylag fiatalnak számítunk, azonban látogatottságunk folyamatosan növekszik, mivel Magyarországon ez az egyetlen oldal, ami az összes Diablo résszel foglalkozik.

Igyekszünk minden nap cikekket, híreket, érdekességeket publikálni az összes diablo részről. Galériánkban több száz kép található a Diablo I -től egészen a háromig. Videó arzenálunkban pedig megtalálhatóak a legfontosabb felvételek az összes eddigi részből. A Diablo Hungary nem egy egyszerű portálmotor, egy olyan szintű közösségi oldal, amire eddig még nem volt példa.

A hírek és cikkek mellett az oldal nagyszerűen tölti be egy közösségi oldal szerepét, ugyanis bárki hozzászólhat a cikkekhez, lájkolhat, blogolhat és fejlesztheti profilját. Felhasználói rendszerünknek köszönhetően könnyedén megállapítható, hogy ki a legaktívabb tag az oldalon, az aktív felhasználók a későbbiekben pedig részt vehetnek különböző nyereményjátékokban. Oldalunkat a pártatlanság, profizmus jellemzi, cikkeink úgy készülnek, hogy azok a lehető legnagyobb szinten maradjanak pártatlan, mindig, minden körülmények között. Szubjektív írásainknak külön kategóriát szentelünk, a félreértések elkerülése végett, és nyitottak vagyunk a fenntartható fejlődésre.

Célcsoport

  • 18 - 45 éves férfi
  • Alap-, közép- illetve felsőoktatásban tanuló játékokkal ismerkedő vagy aktív játékos
  • Egyetemi életben aktívan részt vevő 18-25 éves férfi
  • Hardver és Szoftver gyártó cégek és a termékei iránt érdeklődők
  • 25 -34 éves nő

Miért érdemes itt hírdetni?

  • Az országon egyedülálló portál rendszerrel működünk, mely kellően kifejlesztett és az itthon egyre bővülő és jelenleg is több százezer főre tehető online játékosokat szólítja meg elsősorban
  • Az igényes és rendezett felépítés, a napi frissítések naponta többször visszacsalják a leginkább a számítástechnikai termékekre, játékokra, szórakoztató programokra, rendezvényekre teljesen nyitott látogatókat.
  • Látogatóink naponta többszörtérnek vissza az oldalra

Mire nyitott elsősorban a célközönség?

Elsősorban számítástechnikai termékek, hardverek, szoftverek, játékok, rendezvények, akciók, élelmiszerek (például: üdítők, chipsek, egyéb nem alapvető szükségleteket kielégítő élelmiszerek), koncertek, tv adások, irodatechnika, újságok, illatszerek, férfi kozmetikai cikkek, ruházat és cipő, egyéb elektronikai berendezések, mozi filmek, mobiltelefonok, mobil játékok és csengőhangok, szépségversenyek, szabadidős programok, autók, modern technika, hifi, póker, kártya játékok, online játékok, videók, DVD-k ...stb. Ezek csak felsorolt példák, amelyeknek több felmérés ad alapot, ezen kívül a közösség életkorának széles skálája szinte végteleníti az érdeklődési köröket.

Hirdetési felületek és tarifák

Kérje egyedi ajánlatunkat! Jelentkezését követően munkatársaink felkeresik Önt és egy személyreszabott ajánlatot állitanak össze Cége számára, mellékelve a látogatottsági adatokat.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

A Ft/hét fizetésnél egyszerre megrendelhető minimális mennyiség: 1 hónap
Felhasználható formátumok: gif, jpeg, flash, html
Maximális méret: 50 kbyte
Anyagleadási határidő: Az első megjelenés előtt 3 munkanappal

Kapcsolat: info@diablohungary.hu
Több helyen hírdetne azonos áron? Tekintse meg hírdetési csomagjainkat.

Diablo Hungary fenntartja a jogot azon hirdetések visszautasítására, melyet közerkölcsbe ütközőnek, jogszabálysértőnek, reklámetikai kódexet sértőnek vél, vagy nem egyeztethető össze a honlap profiljával, filozófiájával

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu