Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71638 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Videók 2015. augusztus 28. 29 hozzászólás
 

Olvasóink kérésére készítettünk egy amolyan tutorial videót, hogy hogyan is kell használni, illetve milyen tulajdonságai vannak a Kanai’s Cube -nak. A következőkben ezt láthatjátok. Amennyiben tetszett a videó, iratkozzatok fel csatornánkra!

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 29 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Envo

szept. 05., 19:45
nekem a sárga upgrade jól jött ki, de az újrakovácsolás nagyon nem éri meg, csak ha muszáj (50 Soul rengeteg seasonban :/ )
 
 
 
 

LordLuigi

szept. 05., 18:55
Tesztelgettem a Kanai kockát s4-ben és ns-ben is. Sokat segíthet "feltételes módban", de rengeteg alapanyag kell hozzá. 

A legendás képességek kinyerésével nagy előnyre lehet szert tenni. Az alapanyagok átkonvertálása is hasznos számomra, mert pl kék nyersim mindig elfogy. A set tárgyak átforgatása is egész hasznos. A "rare" (sárga) tárgyak legendássá konvertálásával ellenben megszívatott, mert barbárnak HOTA buildhez próbáltam anci kalapácsot upgradelni és több mint 150 próbálkozásból 1 normális ancient sem esett, csak béna statokkal 2 db. 

A leg tárgyak újrakovácsolását pedig nem igazán javaslom, mivel 1 próbálkozáshoz fajtánként 5 db act-specfikus alapanyag és 50 db forgotten soul kell. Az pedig nem biztos, hogy jobb lesz, (sőt lehet jóval rosszabb) mint volt.


 
 
 
 
Hero  Jól értem ti ezt így tartjátok jónak hogy bárki bármennyit játszik, nem dobja ki az Ancienteket, szerintetek ennek így kell lennie ? Úgy érzitek ez a helyes hogy Blizzard rajzolt egy bizonyos szintű tárgykategóriát, amit gyakorlatilag senkinek nem ad oda ?
Kockáról annyit hogy 100 feletti kipörgetésnél tartok, az Ancient tárgyak aránya 5% körül mozog, és miután dob vagy 5-6 féle pl. kardot így sok száz vagy talán 1000 is lesz mire komoly esély lesz arra hogy kiadja ami kell...Én nem rátok haragszom, nem titeket savazlak értsétek meg, hanem a cég üzletpolitikájával nem értek maximálisan egyet.
 

angitawd

szept. 05., 10:10
Én is alig kapok ancientet, ha meg kapok akkor is vagy nem az ami kell vagy rossz statok. De hát ez a Diablo 3 :) Túl egyszerű lenne és gyorsan befejezhető a játék ha 5-10%-al már dobná is az ancientet vagy csak gyakran, nekem a Cube még ancient itemet nem dobott. Szerintem a játék jelenleg így jó.
 
 
 
 
noavatar

Hero

szept. 05., 07:04
Jól értem ti ezt így tartjátok jónak hogy bárki bármennyit játszik, nem dobja ki az Ancienteket, szerintetek ennek így kell lennie ? Úgy érzitek ez a helyes hogy Blizzard rajzolt egy bizonyos szintű tárgykategóriát, amit gyakorlatilag senkinek nem ad oda ?
Kockáról annyit hogy 100 feletti kipörgetésnél tartok, az Ancient tárgyak aránya 5% körül mozog, és miután dob vagy 5-6 féle pl. kardot így sok száz vagy talán 1000 is lesz mire komoly esély lesz arra hogy kiadja ami kell...Én nem rátok haragszom, nem titeket savazlak értsétek meg, hanem a cég üzletpolitikájával nem értek maximálisan egyet.
 
 
 
 

Envo

szept. 04., 19:50
Ja és amúgy egyik tárgyam sem ancient, ha meg akarod nézni keress rá: Envo#2632 a csaj monkon ott van minden.
 
 
 
 

Envo

szept. 04., 19:44
Hero, nézd meg ezt:
http://1drv.ms/1QexYJO


az egész gear-ből csak a Focus gyűrű hányzik, ami kb 2x sebzést hozna a konyhára, azon kívül mind megvan. Mind a kettő fegyverem 2000dps-sel van megáldva (szar mind a kettő, ha lenne két ancient az is kb 1.5x sebzés lenne pluszban) ez az egész 16 óra alatt esett ki, most ahogy látszik is 25 óra van a karakterben (season, szóval nem csak ráaggattam a tárgyakat és csak egyedül játszottam végig), sőt, csak 2 gemem van bent a harmadik (Bane of trapped) is 1,25x szorzó lenne pluszban, és még így is a 45-ös GRiftet 10,5 perc alatt vittem végig. Ennél gyorsabb azt gondolom sose legyen a játék.

Bizonyíték: http://1drv.ms/1NSvZfY

 
 
 
 

Johnson

szept. 04., 18:17
Hero! Én nem értek egyet Veled, eddig is esett már nekem Ancient Bul-Kathos fegyver, és most, hogy itt kocka az új recepttel már mindkettőből megvan az ancient. Lehet, hogy nekem jobban kedvez a játék, nincs okom panaszra. Persze van még bőven cucc amit szeretnék megszerezni, ezért is játszom, pedig túl sok időm sincs rá. Aki egész nap ráér a gép előtt ülni biztosan örülne az ötletednek, hogy sűrűbben jöjjenek új tárgyak. Nekem van úgy, hogy egy hétig nincs is időm játszani így a túl sűrű változásokat lehet, hogy követni sem tudnám. Ha megjön a kedvem valamilyen build kipróbálásához, akkor elkezdem tolni a rifteket és gyűjtöm a Blood Shardot, majd irány Kadala. Általában igen gyorsan összejön tőle amire szükségem van.
 
 
 
 

Morzan

szept. 04., 17:36
A karakterprofilodat mért nem linkeled be?
 
 
 
 
noavatar
Johnson  Hero! Én tényleg szeretnék segíteni Neked, mert nem hiszem el, hogy ennyire szívat Téged ez a játék. Borítsunk fátylat az eddigiekre, én elnézésedet kérem a hülyézés miatt, kérlek bocsáss meg érte. Könyörgöm írd meg a BattleTag-ed, hogy tanácsot adhassunk. Biztos vagyok benne, hogy meglelnéd az örömödet ebben a játékban az AH nélkül is.
 

Hero

szept. 04., 16:11
Jonhson Rendben, elfogadom, megtetted, Köszönöm !

xjj : Így van, de ezt csinálhatnák máshogy is, pl. dobna szépen mindent ugyanolyan arányban, így ki lehet válogatni amire szükség van, (akármilyen anci szett ). És pl. 2-3 hetente lenne egy új tárgy vagy szett, vagy legend kő amit a meglévő mapokból összeállított küldetéssor dob ki. Ez nem őrült nagy programozói túlterhelés, és mindig lenne valami új amiért érdemes küzdeni, kellően megmaradna az érdeklődés. De nem az hogy a játék alapfelszereltségeit is megcsonkítják, és lehet 1000 paragonod akkor sem adja ki. lsd.  "ancient bul-kathos's" szett ami őrült sok, 2 db.-ból áll, de esélytelen hogy kiadja. Csinálhatnának rúnakövekből kirakható legend gem rendszert is, ezerféle ötlet lehetséges, én egy játékban nem az agyhalott egér képzést alkalmaznám, hanem a "mézesmadzag a mackó előtt". Sokkal emberibb, egy olyan játékostömegnek akikből élnek és felveszik a fizetésük méltányosabb is. Soha nem értettem azokat az embereket akik számára nem öröm adni, hanem csak elvenni, meg kínozni az egereket. 

 
 
 
 

Johnson

aug. 31., 07:24
Hero! Én tényleg szeretnék segíteni Neked, mert nem hiszem el, hogy ennyire szívat Téged ez a játék. Borítsunk fátylat az eddigiekre, én elnézésedet kérem a hülyézés miatt, kérlek bocsáss meg érte. Könyörgöm írd meg a BattleTag-ed, hogy tanácsot adhassunk. Biztos vagyok benne, hogy meglelnéd az örömödet ebben a játékban az AH nélkül is.
 
 
 
 

Johnson

aug. 31., 07:21
Igazad van, de én nem örülnék neki ha első héten kiesne az összes nekem kellő cucc. Utána miért játszanék tovább a játékkal, ha már nincs hová fejlődni. Azért játszom, mert tetszik, szórakoztat és ott lebeg a szemem előtt a cél, hogy minél erősebb legyek. Ha kiesik valami jó cucc, akkor örülök, ha nem akkor Kadalánál káromkodom. Nekem ez így jó, kikapcsol, leköt, szórakoztat és ez is a célja.
 
 
 
 

xjj

aug. 30., 18:31
Én azt hiszem értem h mi Hero problémája. Azt mondja h a Blizzard direkt szarul csinál mindent. El kell mondjam h valóban direkt csinálják, de a legkevésbé sem szarul. Legalábbis az ő szempontjukból nem szarul. Ez sima pszichológia. Skinner doboza effektus. A játék, amire rá vagyunk kattanva ezen az elven működik. Az elnevezés természetesen egy kísérleti pszichológus nevét őrzi. Fogott két egeret (v. patkányt, mindegy), betette mindkettőt egy-egy ketrecbe. Az egyik egér ketrecében is volt egy kajaadagoló mechanizmus, meg a másikéban is. Egy kallantyú v. ilyesmi. Nevezzük Bélának és Józsinak a két egeret. Béla ketrecében a kajaadagoló kallantyú MINDEN nyomásra adott kaját. Szegény Józsit viszont alaposan megszívatták, mert a kallantyú véletlenszerűen, kis eséllyel adott kaját. És tudjátok mi lett a végeredmény? Béla kiegyensúlyozottan éldegélt, ha kaja kellett neki nyomta a kallantyút, ennyi. Józsi viszont megkattant, és az egész napja azzal telt, hogy azt a k.rva kallantyút nyomogatta... hogy essen már végre kaja, a' zistenit! Üdv minden harcostársnak, minden Józsinak itt a fórumon! Hát ez van. Ezért nyomjuk ezt a vackot. És Hero ezért van kiborulva, mert a Blizzard szánt szándékkal minimalizálja a kajapotyogtatást, a jutalmazást. Ha a kaja sűrűn jönne, akkor az emberek esetleg kevesebbet nyomnák a gamét, az meg nekik biza nem érdekük. (És akkor lehetne írni még a dopaminról meg stb.)

A magánvéleményem egyébként az h az élet minden területén felismerhető h a fogyasztóval csak játszadoznak. És ez rossz. Sehol sem az számít h Te jól érezd magad, hanem az üzlet a minden. Egyébként lehetne mindezt jól is csinálni, csak felismerték h az üzletnek a közepes minőségű termék is elég, ha jó a marketing.
 
 
 
 

Morzan

aug. 30., 17:03
De azt ő nem linkeli csak úgy be, már kértük tőle. :)

Elborult egy elme.

 
 
 
 

Johnson

aug. 30., 16:10
Hero! Nem kérdés volt, inkább bizonytalan állítás, de most már biztos vagyok benne, hogy hülye vagy. A BattleTag-edre én is baromi kíváncsi lennék végre, ha egyáltalán tudod mi az.
 
 
 
 

LordLuigi

aug. 30., 15:21
Ja és csak a kételkedő(k) végett feltöltöttem 1 képet a sikeres gr 60-asról a profilomhoz. Nem panaszkodással kell tölteni a napot, hanem esetleg játszani és akkor talán eredményt is lehet elérni. További szép napot!
 
 
 
 
Hero  Johnson utolsó kérdésed ügyében családtagjaidat faggasd, amúgy megjegyzem, feltettem a kérdést a klánomban ( miközben 25 fő volt aktív éppen ) hogy s mint kell a sesonos chapter4 "Cube" küldetést megcsinálni és fogalma nincs senkinek !
LordLuigi ez az a kategória amit írtál ami itt a fórumon létezik, tapsikolnak is biztos sokan, de a realitás, hogy egy 4 fős csoportban is 40-es rift tagjai atomjaira hullanak menet közben, a legritkább esetben megy végig. Működő klánt pedig még egyetlen ismerősöm sem talált, vélhetően egyszerű az oka : nincs
 

 

LordLuigi

aug. 30., 15:13
Kedves Hero!

Nem szoktam bunkó lenni, most sem leszek. 40-es-gr-eket kb season 2 környékén mentem. Nálunk több, mint 130-an vannak a clan-ban. Aki clantársam vagy ismerősöm a játékban tudja, hogy nem szoktam a levegőbe beszélni. Jelenleg ss barbárral 60-as gr a realitás nálam. 

Az már a ti szegénységi bizonyítványotok, ha a clanotokban jelenleg 40-es a gr szint. De attól, hogy te vagy az ismerőseid nem tudtok valamit, az nem jelenti azt, hogy senki sem tudja. ;) 

Amúgy már rég az elejét lehetett volna venni a felmerülő vitáknak, ha belinkelted volna a battle.tag-ed, mert egyből kiderülne mi a baj a karaktereiddel.

Én felvállalom az enyém, a profilomnál is megvan, de ide is leírom: LordLuigi#2655

 
 
 
 
noavatar
Hero  Johnson utolsó kérdésed ügyében családtagjaidat faggasd, amúgy megjegyzem, feltettem a kérdést a klánomban ( miközben 25 fő volt aktív éppen ) hogy s mint kell a sesonos chapter4 "Cube" küldetést megcsinálni és fogalma nincs senkinek !
LordLuigi ez az a kategória amit írtál ami itt a fórumon létezik, tapsikolnak is biztos sokan, de a realitás, hogy egy 4 fős csoportban is 40-es rift tagjai atomjaira hullanak menet közben, a legritkább esetben megy végig. Működő klánt pedig még egyetlen ismerősöm sem talált, vélhetően egyszerű az oka : nincs
 

 

csokasl

aug. 30., 13:24
Kedves Hero!

Nme szoktam senkit se bántani a kommentjei miatt.DE, most már nagyon elegem van a rengeteg fikázásodból.Tényleg senki se tudta hogy mit kell csinálni a cube küldinél egy 25 fős klánból?Ehhez csak gratulálni tudok.Egyszerű gugli fordítóval lefordított szöveget megértette az 5 (mégegyszer mondom) 5 éves fiam.Légyszives hagyd abba a siránozást és játsz vagy ne játsz ezzel a játékkal.

Tisztelettel
 
 
 
 
Tombrave  Nézd meg,ha lesz 'kerete' a képének ott a helyén,akkor aktív.


Meg meg tudod nézni az invertory-d megnyitása után a 'DETAILS' gombra kattintva,és ott legalulra görgetve.

Ott ki van írva az aktuális kockabónuszod.

 

Wasmaccs

aug. 30., 12:58
Köszi szépen, meg van! :)
 
 
 
 
noavatar
Johnson  Hero! Te játszol egyáltalán a játékkal, vagy csak ide jársz fikázni? Nagyon sok tárgy kiesett amire szükségem volt, ami pedig nem akkor ott van Kadala és tőle megszerzem. Egyszerűen nem értelek téged, ennyire nem ismered a játékot, vagy csak ennyire hülye vagy...
 

Hero

aug. 30., 12:46
Johnson utolsó kérdésed ügyében családtagjaidat faggasd, amúgy megjegyzem, feltettem a kérdést a klánomban ( miközben 25 fő volt aktív éppen ) hogy s mint kell a sesonos chapter4 "Cube" küldetést megcsinálni és fogalma nincs senkinek !
LordLuigi ez az a kategória amit írtál ami itt a fórumon létezik, tapsikolnak is biztos sokan, de a realitás, hogy egy 4 fős csoportban is 40-es rift tagjai atomjaira hullanak menet közben, a legritkább esetben megy végig. Működő klánt pedig még egyetlen ismerősöm sem talált, vélhetően egyszerű az oka : nincs
 

 
 
 
 

Johnson

aug. 30., 10:57
Hero! Te játszol egyáltalán a játékkal, vagy csak ide jársz fikázni? Nagyon sok tárgy kiesett amire szükségem volt, ami pedig nem akkor ott van Kadala és tőle megszerzem. Egyszerűen nem értelek téged, ennyire nem ismered a játékot, vagy csak ennyire hülye vagy...
 
 
 
 

LordLuigi

aug. 30., 10:37
Azért az nagyon erős túlzás, hogy semmit nem ér a 2.3-as fejlesztés! Előtte nonseasonben barbár karival gr 53-at mentem, most már gr 60-nál tartok és kb csak 5 órát játszottam vele vagy annyit sem. Ha nem érne semmit, akkor nem ugrottak volna meg ennyire a gr szintek az EU top 1000-ben sem. ;) 


Nekem bejönnek eddig az újítások, majd ha seasonben is többet játszom, arról is tudok nyilatkozni.

 
 
 
 
noavatar
Envo  Ha van egy anci-m de nem tudom használni akkor mit érek vele? inkább beforgatom, kapok belőle egy sima chc-chd-cdr tárgyat (amiknél nem számít az anci), mert az anci a fegyón kívül nem nagyon ér sokat, az csak finomhangolás, baszhatod az ancit, ha nincs rajta x stat, nem számít.
 

Hero

aug. 30., 09:22
Én azt kifogásolom, hogy nincs előre lépés bármit csinálok. Az hogy egy olyan ancit amit nem használok, sikeresen be tudom zúzni, lesz belőle bármi matéria, ezzel semmit nem jutottam előbbre. Hogy a túróba nem veszitek észre tömegesen, hogy gyakorlatilag a semmit fejlesztik, kiszúrják a szemünket értéktelen de látványos vackokkal ? Az hogy achiv-ot kapok, látványos mikor beadja, de minek, paragon, loot 2.0 látványos, de minek ha ugyanúgy esélytelen hogy kidobja azt ami kell ?
Leírom körülfogalmazva : a semmiből egy másik semmi, avagy értéktelenből egy másik értéktelenné konvertálás nálam nem előre jutás. A semmiből, vagy gyengébből valami, vagy erősebb megjelenése a játékban ez lenne a fejlődés alapja, de ilyen nincs, mert nincs normális drop, csak a tök felesleges dolgok tupírozása, burjánoztatása megy. Ez a nagy problémám. Amúgy látom megint van valami okosítás, monkok rohannak és egyetlen nagy robbantással elpukkantanak bármekkora szinten bármit. Nem a ti erőfeszítésetekkel meg más játékosokkal van a problémám, hanem a Blizzard őrült nagy hozzá nem értésével, és semmit nem adni akarásával. A mágusok többsége mai napig kardokkal rohangászik, ez a dilettantizmus netovábbja, hogy nem érzik, hogy ezt mégsem így kéne, a mágusnak varázsbot, meg pálca való a kezébe, de miután nincs drop, és lefektetett ésszerű alapok ilyen abszurd idiotizmus uralkodik. D1-ben 20 évvel ezelőtt egy kardhoz akkora str kellett hogy a mágus meg sem tudta emelni, most meg mi van ? Szintlépéskor miután automatikusan osztja a rendszer a statot, kapom a +1 intellt barbáromnak, óriási !
 
 
 
 
Hero  Köszönjük, így már érthető a kezelése, a magyarázás jó, érthető. Egy gond van hogy ez a fejlesztés marhára semmit nem ér, mert hogy egy kukába való tárgyból jó drágán csinálhassak egy másik kukába valót, ennek sok értelme nincs. Vagy hogy egyik matériából egy másodikat, harmadikat, azt becsiszolom és utána kuka, ezt hagyjuk... Ellenben annak ha végre normális tárgyakat dobna eleve a játék, vagy lenne trade, annak lenne értelme, de ilyen szerintem soha nem lesz. Ráadásul annak a veszélye is fenn áll, hogy egy ancientből csinál egy simát, akkor pedig még rosszabbul jöttem ki mint kocka nélkül. Ez egy olyan fejlesztés, amit lehet hogy idővel fogják és kiszedik mint az AH-t, mert 100 játékosból 1 fog szórakozni a semmikből semmikké csiszolásokkal, majd utána kukába dobásával.
Egy kis kedvesség Blizztől a seasonhoz : eddig határozottan úgy emlékszem, hogy szinte minden Rift run adott GR beugrót, most kb. minden 5-8.-ik ! Másik, kimegyek wardenezni, mert kell a seasonhoz, erre warden sehol act 1.-en... Óriási újítások, nem hogy nincs fix kulcs dobás hanem csak esély hogy egyszer azt dob, most tovább romlott a helyzet, már arra hogy warden megjelenik, arra is csak esély van...Jah, és ne felejtsük mostantól, már csak az idősávon belül teljesített rift run után van "esély" csiszolni legend gemet.
 

Envo

aug. 29., 22:37
Ha van egy anci-m de nem tudom használni akkor mit érek vele? inkább beforgatom, kapok belőle egy sima chc-chd-cdr tárgyat (amiknél nem számít az anci), mert az anci a fegyón kívül nem nagyon ér sokat, az csak finomhangolás, baszhatod az ancit, ha nincs rajta x stat, nem számít.
 
 
 
 

Morzan

aug. 29., 21:59
A kocka első funkciója adja a legnagyobb buffot a karakterednek pl. Nem mondanám feleslegesnek. 
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 29., 21:10
Köszönjük, így már érthető a kezelése, a magyarázás jó, érthető. Egy gond van hogy ez a fejlesztés marhára semmit nem ér, mert hogy egy kukába való tárgyból jó drágán csinálhassak egy másik kukába valót, ennek sok értelme nincs. Vagy hogy egyik matériából egy másodikat, harmadikat, azt becsiszolom és utána kuka, ezt hagyjuk... Ellenben annak ha végre normális tárgyakat dobna eleve a játék, vagy lenne trade, annak lenne értelme, de ilyen szerintem soha nem lesz. Ráadásul annak a veszélye is fenn áll, hogy egy ancientből csinál egy simát, akkor pedig még rosszabbul jöttem ki mint kocka nélkül. Ez egy olyan fejlesztés, amit lehet hogy idővel fogják és kiszedik mint az AH-t, mert 100 játékosból 1 fog szórakozni a semmikből semmikké csiszolásokkal, majd utána kukába dobásával.
Egy kis kedvesség Blizztől a seasonhoz : eddig határozottan úgy emlékszem, hogy szinte minden Rift run adott GR beugrót, most kb. minden 5-8.-ik ! Másik, kimegyek wardenezni, mert kell a seasonhoz, erre warden sehol act 1.-en... Óriási újítások, nem hogy nincs fix kulcs dobás hanem csak esély hogy egyszer azt dob, most tovább romlott a helyzet, már arra hogy warden megjelenik, arra is csak esély van...Jah, és ne felejtsük mostantól, már csak az idősávon belül teljesített rift run után van "esély" csiszolni legend gemet.
 
 
 
 

Tombrave

aug. 29., 19:32
Nézd meg,ha lesz 'kerete' a képének ott a helyén,akkor aktív.


Meg meg tudod nézni az invertory-d megnyitása után a 'DETAILS' gombra kattintva,és ott legalulra görgetve.

Ott ki van írva az aktuális kockabónuszod.

 
 
 
 

Wasmaccs

aug. 29., 18:02
Sziasztok!
El vagyok akadva a kockánál. Az első opcióban, amikor berakom a tárgyat, akkor a legendás képességét használja a karakter. Eddig értem, viszont 3 fegyver is bekerült már, de ha kiválasztom bármelyiket, nem akarja használni a képességét, csak azt használja, amit legelsőnek raktam be. Az plusz villámsebzést adott, de hiába választok ki neki másikat azt nem használja. Valakinek ötlet? Kicsit bonyolultan fogalmaztam :)
 
 
 
 

Tombrave

aug. 28., 21:56
5 óra alatt kiesett a uliana.


lehet szerencsés vagyok.


UI:kukri eddig 11 esett.

 
 
 
 

sir_cubbi

aug. 28., 21:40
Kipróbáltam, hogy rare (sárga) cuccból legendary-t craftolni, na ez tetszett, kiszedtem belőle több olyan dolgot amikért hónapokig tepertem: In-Geom, Starmetal Kukri, The Dagger of Darts.. stb.
A lényeg, hogy az adott cuccból (pl. sárga kard, ceremonial knife) a legócskábbat craftoljuk, majd azt forgassuk át, nem mindegyik sárga cuccal engedi, főleg nem a magasabb szintűekkel!!!

Puzzle ring - Vault (goblin világ teli arannyal)
Bovine Bardiche - Cow level (aminek nem tudtátok a nevét)
A pálya elején ki is írja, hogy ez nem a "Cow Level" :)
Viszont a zene ugyanaz mint a rift-esben, és hasonlóan a Diablo 2-höz, csoportokban jönnek a tehenek, és iszonyat sokan. Sok a repl. chest, meg a holttestekben a pénz. Jó móka.

Valamint nem ide tartozik, de ha láttok egy "Bandit Shrine" nevű kutat, mindenki készüljön és menjen oda, mert manókat idéz :)

Ezek mind jók, és hiányoztak, de véleményem szerint a loot rendszer egyre gázabb. 3 napja próbálom a monk új szettjének egyetlen darabját is kiszedni, semmi... Már kezdem feladni.. De a polearmokból és a szánalmas blackthorne szettből már van vagy 40 db. Még 2 napot adok neki, és inkább season kari :)

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu