Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Három szavas történet
248 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás
Diablo 2
481 hozzászólás
Elsősegély
196 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
93280 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
92065 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91817 megtekintés
 
Diablo III - Monk
84263 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
72388 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
72015 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
42205 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
40580 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Spongya hozzászólt a(z) Az utolsó remény témájú fórumban. április 12.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Szavazás 2014. május 21. 11 hozzászólás
 

A külföldi oldalakon és fórumokon elég sokan úgy gondolják, hogy a játék, ezzel a +100% -os buffal, amit az évfordulóra kaptunk szinte tökéletes lett - mármint a drop szempontjából. Mit gondolnak a Magyar játékosok? Szavazzunk!

A külföldi fórumokon már olyan hozzászólás is érkezett pár játékostól, hogy ha a Blizzard nem teszi véglegessé ezt a buffot, akkor ők befejezik a Diablo III -as pályafutásukat. Sokan úgy gondolják, hogy ezzel a buffal találta el a Blizzard a legendary drop ratet.

Most egy szavazás formájában mi is felmérnénk, hogy mit gondolnak az itteni játékosok. Tehát tedd le voksodat te is!

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Tex  Kedves Angel tudod nem mindenki játszik napi 20 órát, tehát ez annak ki nem játszik ennyit annak jó. Annak nem aki sokat játszik mert kiesik neki minden (2-3 hónap) de aki ennyit tolja az unja meg pont nem érdekel. Mert ha napi 1 órát játszol akkor is szeretnél találni itemeket. ui... a blizzard oldalán azt írták hogy elvileg maradt a 100 % bonus végleg.
 

AngelHeart

máj. 27., 08:40
2-3 órát játszom és azt sem minden nap mivel dolgozom és mellette még életem is van :), de akkor is sok ez a 100% véleményem szerint. Persze jó dolog hogy esik a legendary meg a set item/recept mint ha muszáj lenne tegnap 4 riftet mentem szinte teljesen átvedlettem (5 szett recept 2 zsett item és számtalan legendary esett és néhány legendary recept is 20:30-tól 23:00-ig toltuk kb) és én pont ezért azt mondom hogy ebben így már nincs kihívás hisz mindent megkapsz még kevés játékidővel is és ez szerintem akkor is ki fogja nyírni a játékot idővel.

Másik dolog az új karakter indítása végig tudod neki gyártani a sárga itemeket amiben vígan el lehet fejlődni amivel nincs is semmi baj csak amikor eléred a 70-et mi lesz? gyártasz neki szett ill. legendary itemeket és kész a kari eltünt a motiváció a játékból nincs miért küzdeni. Talán egy darabig megy a paragon húzás de egy idő után már az sem hajt meg.

 
 
 
 

Tex

máj. 22., 10:51
"Hello folks,

I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week.

Happy hunting and link the loot!"


 
 
 
 
AngelHeart  Én nem akarok senkit sem megbántani senkit sem leszólni, de sajnálom hogy ebbe az irányba tart a játékos társadalom mindent gyorsan hamar azonnal, nincs a mai gamerekben türelem sem kitartás 2.0 óta véleményem szerint tökéletes volt a dropp mindenki nagyon elégedett volt eltelt másfél hónap és már az is kevés komolyan mondom behalok ezen nektek is az kellene hogy karakter indítás lvl-70-en inventorí tele set itemekkel amire a statokat természetesen ti választhatjátok ki (természetesen tisztelet a kivételnek), de ez a dropp rate ki fogja nyírni a játékothosszabb távon aztán 2-3 hónap múlva megint jön a rinyálás hogy unalmas a játék ANYAAAA VEGYÉL MÁSIKAT
 

Tex

máj. 22., 10:49
Kedves Angel tudod nem mindenki játszik napi 20 órát, tehát ez annak ki nem játszik ennyit annak jó. Annak nem aki sokat játszik mert kiesik neki minden (2-3 hónap) de aki ennyit tolja az unja meg pont nem érdekel. Mert ha napi 1 órát játszol akkor is szeretnél találni itemeket. ui... a blizzard oldalán azt írták hogy elvileg maradt a 100 % bonus végleg.
 
 
 
 
noavatar

AngelHeart

máj. 22., 09:11
Én nem akarok senkit sem megbántani senkit sem leszólni, de sajnálom hogy ebbe az irányba tart a játékos társadalom mindent gyorsan hamar azonnal, nincs a mai gamerekben türelem sem kitartás 2.0 óta véleményem szerint tökéletes volt a dropp mindenki nagyon elégedett volt eltelt másfél hónap és már az is kevés komolyan mondom behalok ezen nektek is az kellene hogy karakter indítás lvl-70-en inventorí tele set itemekkel amire a statokat természetesen ti választhatjátok ki (természetesen tisztelet a kivételnek), de ez a dropp rate ki fogja nyírni a játékothosszabb távon aztán 2-3 hónap múlva megint jön a rinyálás hogy unalmas a játék ANYAAAA VEGYÉL MÁSIKAT
 
 
 
 
saxxo  Nem gondoltam nagyon át ezt, lehet hülyeség úgy ahogy van, de valamiféle dinamikusan változó legendary droprate lenne jó, attól függően ki mennyit játszik. Persze nem úgy, hogy megérje keveset játszani, de vhogy azt nézné mondjuk, hogy az elmúlt 2 hétben mennyi volt a napi átlagos játékórád, és ahhoz képest számolná ki az aznapi droprated. Biztos lenne vmi hasonló, működő megoldás, ami kiegyensúlyozná a dolgokat, ha valaki foglalkozna ezzel és komolyan átgondolná, bár az is lehet h teljesen hülyeség.
 

Devil

máj. 22., 08:12
Esküszöm, hogy Én is valami ilyesmi megoldáson gondolkoztam szerintem is ez lenne az egyik legjobb megoldás :D
 
 
 
 

Tex

máj. 22., 07:11
Szerintem teljesen jó a drop rate, d2 be is sok legend esett csak 10 szer ennyi item volt mint most a d3-ba, szerintem maradhat sokkal izgalmasabb így hogy nem kell 10 órát játszanom 1 legendary itemért.
 
 
 
 

bowie03

máj. 22., 06:39
Mert maradni fog? :D :D
 
 
 
 
noavatar

tejfi0522

máj. 22., 03:00
Talán én egy kicsit soknak érzem ezt a 100%-ot. Most már amikor esett egy legendás, csak annyit gondoltam magamban "na, már megint egy". Az eredeti drop rate mellett tényleg ott volt az öröm mikor kisett végre egy, (igaz a szenvedés és idegeskedés ami a farmolással járt együtt, az sem hanyagolható).
Az elgondolás miszerint a drop rate számítása a múltbeli valamennyi időintervallum alapján történjen, nem rossz, csak az hogy mennyi időm van játszani hetente relatív. De az elgondolés maga egész jó, hogy személyre szabott legyen a drop rate. El tudnék viselni egy ilyen rendszert :)
Szerintem, mivel a 100%-ot sokank tartom, de a normál értékkel meg kicsit sok a vesződés, olyan 50% az én elképzeléseimnek megfelelne. Bár azt be kell valljam, ebben az 1 hétben kiütött legendary-k jól jöttek. Esetenként havonta berakhatnák a 100%-os buffot, de normálon 50% emelés nem ártana a játéknak :D
 
 
 
 

saxxo

máj. 22., 00:24
Nem gondoltam nagyon át ezt, lehet hülyeség úgy ahogy van, de valamiféle dinamikusan változó legendary droprate lenne jó, attól függően ki mennyit játszik. Persze nem úgy, hogy megérje keveset játszani, de vhogy azt nézné mondjuk, hogy az elmúlt 2 hétben mennyi volt a napi átlagos játékórád, és ahhoz képest számolná ki az aznapi droprated. Biztos lenne vmi hasonló, működő megoldás, ami kiegyensúlyozná a dolgokat, ha valaki foglalkozna ezzel és komolyan átgondolná, bár az is lehet h teljesen hülyeség.
 
 
 
 

Rezso

máj. 21., 21:30
Hát, lehet hogy kicsit túlzás ez a drop rate, de most rengeteg legendary cucc van. Nagyon sok cucc többször esik. Rohadtul nehéz még így is kifarmolni azt amelyiket te szeretnéd, mert az ugye teljesen random. De ezzel a buffal esik bőven a legendary, végre úgy érzi az ember, hogy nem fölöslegesen játszik, és csak hébe-hóba esik egy legendary egy cseszett fa alól, és az se ér szart se.

Tehát nekem tegnap esett 9 legendary cucc és 3 recept, nagyjából 1 órán belül egy riftben. Körülbelül 3 cuccot tudtam felhasználni, a többi kuka. Nos a sima drop rate-el fele ennyi legendary se esett volna, és akkor abból kb csak 1 lett volna használható. Úgyhogy szerintem igazuk van, ez a drop rate lenne az ideális.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu