Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Három szavas történet
248 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás
Diablo 2
481 hozzászólás
Elsősegély
196 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
93233 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
92021 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91759 megtekintés
 
Diablo III - Monk
84232 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
72355 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71989 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
42178 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
40545 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Spongya hozzászólt a(z) Az utolsó remény témájú fórumban. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Nyereményjátékok 2013. július 22. 2 hozzászólás
 

Tegnap akik figyelemmel követték a DiabloHungary streamet, nem csak a legendary giveawayben vehettek részt, hanem élőben követhették a lottó első heti sorsolását, ahol 15 000 000 gold volt a tét.

Sajnos, vagy éppen szerencsére senki nem nyert, így tovább növekszik a nyereményalap, melyet szintén vasárnap nyerhet meg valaki, ha szerencsés. Újra nevezni azonban a mai naptól kezdve egészen péntek estig lehet és itt hívnánk fel ismét a figyelmeteket, hogy aki részt szeretne venni a vasárnapi sorsoláson, annak újra kell neveznie ezen a héten. A játékra való regisztrálás menete nem változott, vagyis mindenki ugyan úgy nevezhet.

Alább láthatjátok a nevezéssel kapcsolatos információkat, valamint további hasznos tudnivalókat.

Tehát indul a második hét, ismét sok szerencsét mindenkinek! Az új hét táblázatát ebben a hírben vezetjük! 

Mi is ez? - a játék menete

Rendszeres olvasóink bizonyára tudják, hogy a DiabloHungary szervezett már lottó játékot, most újra elhoztuk nektek. A játék lényege, hogy be lehet fizetni bizonyos mennyiségű aranyat, amivel nevezi magát a játékos a sorsolásra. Hétköznapokon lehet nevezni, majd minden hétvégén egy véletlenszerű sorsolás keretein belül Vasárnap eldől, ki nyeri meg az egész összeget, vagy éppen ki nem nyeri meg. Ugyanis itt következik a csavar a játékban, mert az is előfordulhat, hogy egyik héten nem nyer senki, de ne aggódjatok, nem vész el az arany. Ha esetleg senki nem nyerne az adott héten, akkor a teljes összeg hozzáadódik a következő heti nyereményalaphoz. Így hétről hétre egyre nagyobb lehet a nyeremény. Ha valaki megnyeri az összegyűlt aranyat, akkor a következő héten elölről kezdődik minden. Azonban maximum 4 hétig gyűlhet az arany, a 4. hét végén mindenképp győztest avatunk.

Mennyi esélyed van nyerni? - nevezési díj

Pár szót az esélyekről, vagyis mennyi az esélye, hogy egy játékos nyerjen. Minden sorsolás teljesen véletlenszerű lesz. Mindig kétszer annyi "Senki nem nyert” fog szerepelni a listában, mint ahányan neveztek. Ez rossz aránynak tűnhet, de mivel a nevezési díj igen csekély, ezért mindenképp érdemes részt venni a játékban. Egyszeri minimális nevezési díj 100 000 Gold, de ezen felül bármekkora összeggel lehet nevezni. Mindenkinek ugyanakkora esélye lesz nyerni, a nagyobb nevezési díjjal csak a nyereményalapot lehet növelni, ez teljesen opcionális. Minden nevezés egy sorsolásra szól, tehát ha senki nem nyer az adott héten, akkor is újra kell nevezned a következő héten, ha játszani szeretnél.

A nevezés menete

Nevezni úgy tudsz, hogy felveszed friends-be a játékban az alábbi emberek közül valamelyiket - Wollie3 (DiabloHungaryTV Közvetítő, Battletag: Wollie#2241) vagy Fitomi (DiabloHungaryTV Közvetítő, Battletag: Oficzer#2151) vagy Morzan (Főszerk., Battletag: Morzan#2857). Fontos, hogy üzenetbe írd be a DiabloHungary-n regisztrált nevedet, e nélkül nem lesz visszaigazolva a friend request. Ezután amikor valamelyik emberünk online, partyban (trade-en keresztül) átadod az összeget és máris részt veszel a hétvégi sorsoláson - a nevedet olvashatod majd a lenti listában, mikor Szombaton összesítjük a nevezetteket. Ha esetleg egyik ember sincs online, akkor válassz egy embert a fentiek közül és írj rá itt az oldalon egy üzenetet. A tárgy ez legyen: DiabloHungary Lottó Nevezés! A levélben pedig írd meg, hogy melyik napon és hány órakkor leszel online, illetve egyeztess vele. Az oldalon az alábbi adminok profiljai itt találhatóak: Morzan, Wollie3, Fitomi.

  • A nevezéshez mindenképpen szükséges egy DiabloHungary felhasználói fiók.
  • A nevezéshez mindenképpen szükséges, hogy feliratkozz a www.twitch.tv/diablohungarytv oldalon a csatornára "Követés vagy Follow" gombra kattintva, hogy egyből értesülj, ha online a TV!

A sorsolás időpontjai

Minden hétvégén sorsolunk (Vasárnap) és a nyertest itt az oldalon privát üzenetben értesítjük. A sorsolásokat ÉLŐBEN fogjuk közvetíteni a DiabloHungaryTV -n - www.twitch.tv/diablohungarytv címen érhető el. Minden héten Vasárnap 19:00 -kor kezdődik a közvetítés és egy random időpontban fogunk sorsolni.

A nevezetteket pedig ebbene hírben, egy listában fogjuk vezetni.

Kiegészítés:

  • Nevezni péntek estig lehet 22:00 óráig!
  • A sorsolás a random.org weboldal segítségével megy végbe.
  • A nevezési díjat minden hétköznap 16:30 -tól lehet átadni - egészen 20:00 óráig. Pénteken ugye ki van tolva az időpont 22:00 -ig.

 

Jelenlegi nyeremény:

20. 6 0 0 . 0 0 0.


Nevezettek:


Lottó Táblázat

Felhasználó név Időpont Gold
Norbee87 2013.07.23 2.000.000.

Manitoska

2013.07.25 1.000.000.
Tombrave 2013.07.25 100.000.
!ParaDoxx 2013.07.26 100.000.
mkd 2013.07.26 400.000.
mickey0095 2013.07.26 2.000.000.2013.02.21. 18:52

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
!ParaDoxx  A táblázatban egy X-szel meg egy alulvonással hosszabb lett a nevem.
 

!ParaDoxx

júl. 27., 22:07
Köszi a javítást, most már csak meg kell nyernem. :)
 
 
 
 

!ParaDoxx

júl. 27., 19:26
A táblázatban egy X-szel meg egy alulvonással hosszabb lett a nevem.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu