Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
474 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
323 hozzászólás
Az utolsó remény
163 hozzászólás
Elsősegély
193 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
88187 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
87306 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
87055 megtekintés
 
Diablo III - Monk
80640 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
68561 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
67636 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
39858 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
37052 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Buildek: Tempest Rush Monk című cikket. 5 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Konzol 2014. augusztus 12. 3 hozzászólás
 

A hivatalos oldalon olvashattuk a hírt, melynek a next gen konzolosok örülhetnek, hiszen a hamarosan megjelenő Ultimate Evil Edition -höz Patch Support is lesz, tehát ugyan úgy fognak érkezni a javítások, mint a PC -hez. A 2.1 is elérhető lesz majd! A last gen konzolokra, mint az Xbox 360 és PS3 -ra pedig csak a 2.0.5 -os patch lesz.

Már csak 7 nap és megjelenik a Diablo® III: Reaper of Souls™ – Ultimate Evil Edition™. A next gen konzolosoknak pedig itt egy jó hír: PlayStation 4 -re és Xbox One -ra ugyan úgy érkezni fognak a javítások, patchek mint ahogyan PC -re.

A 2.1 -es patch már fejlesztés alatt is van Windows-ra, MAC -re, PS4-re és Xbox One -ra! Mindegyik verzió teljesen ugyan azt fogja tartalmazni - a konzolosoknak nincs semmilyen korlátozás.

A last-gen konzolosok pedig nem nagyon fognak örülni, de nekik a játék a 2.0.5 -ös patchek érkezik és lesz majd egy első napos patch, ami pedig a 2.0.6 -os lesz. Egyelőre nincs tervbe, hogy 2.1 -es patch is lesz Xbox 360 -ra és PS3 -ra.

Az Ultimate Evil Edition nem tartalmazza az alap játékot! A konzolra fel kell telepíteni az Ultimate Evil Editiont a CD segítségével majd ezután az alap játék CD -vel fog menni majd a játék.

Diablo® III: Reaper of Souls™ – Ultimate Evil Edition™ is just around the corner, and we've got some exciting news for players who are thinking of joining the crusade against death on the PlayStation® 4 and Xbox One™.

Thanks to the powerful new architecture of next-gen console platforms, we're happy to confirm that we will be able to provide ongoing patch support for Ultimate Evil Edition on the PS4 and Xbox One versions of the game. As we continue to patch Reaper of Souls on Windows and Mac, we will also be working to bring game updates to the PS4 and Xbox One.

John Hight, production director on Diablo III, discussed the announcement in an interview with Xbox Wire—"When we started on this adventure, we thought we'd never be able to do updates on the console side in the same way we do with the PC. This allows us to be more responsive to our customers. Our goal is to eventually make these updates simultaneous."

Patch 2.1.0 is currently in development for Windows, Mac, PS4, and Xbox One. This patch will introduce exciting new features and content to Ultimate Evil Edition on next-gen platforms, including (but not limited to) Greater Rifts, Legendary Gems, new Legendary powers, and the Vault—a mysterious realm filled with untold riches, located just beyond a Treasure Goblin's portal.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

aug. 13., 10:56
Nem csak h egy időben, de mintegy gesztusként a PC-sek felé illene előbb kijönnie annak a peccsnek pc-re...
 
 
 
 
foldi6  Egyértelműen a next gen-re koncentrálnak és fejlesztenek..bár arra kíváncsi lennék, hogy mennyi zsetont adott a Blizzardnak a Sony és a Microsoft, hogy az új generációs konzolokat nyomja..
más: Nagyon bízok benne, hogy a megjelenéskor a PC-re is élesítik a 2.1-et...
 

pimpi001

aug. 12., 21:39
nah én is remélem hogy mi pc-s felhasználók is megkapjuk, mert valljuk be hogy ha a konzolosok hamarabb tudják elvezni mint mi, akkor az nagy genyozás lenne
 
 
 
 
noavatar

foldi6

aug. 12., 16:12
Egyértelműen a next gen-re koncentrálnak és fejlesztenek..bár arra kíváncsi lennék, hogy mennyi zsetont adott a Blizzardnak a Sony és a Microsoft, hogy az új generációs konzolokat nyomja..
más: Nagyon bízok benne, hogy a megjelenéskor a PC-re is élesítik a 2.1-et...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 50
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu