Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92527 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91293 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
90996 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83652 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71623 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71514 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41861 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39884 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Javítások 2017. január 04. 7 hozzászólás
 

Érkezik a 2.4.3 -as patch, amibe most alaposan betekintünk. Minden tudnivaló a cikkben.

Először is nem feledkezhetünk meg a Diablo 20. évfordulójáról, hiszen ez a patch is ezt hivatott kiemelni - "The Anniversary Patch". Ebből kifolyólag januárban már az élő szervereken is csapathatjuk a 16 szintes retro Diablo dungeont. A következő hónapban azonban már nem lesz elérhető, és majd csak 2018 januárjában nyitják meg ismét.

Frissített Itemek

Ahogy az előző patcheknél, úgy itt is frissítettek néhány legendary és set itemet, és persze néhány legendary powert is. Ezekből láthattok most néhányat:

Greater Rift Változások

A Greater Riftek jelentik az end-game experience nagy részét. Éppen ezért itt is kaptunk néhány kisebb újítást.

A szörnyek sokkal jobban el lesznek szórva a szinteken, továbbá most már egy átlagos rift 2-4 szintes lesz. Hozzányúltak egy kicsit a mapok keveréséhez is, igy már sokkal kisebb lesz az esélye annak, hogy egy ugyan olyan tájra, szintre érkezzünk. Azok a játékosok pedig, akiknek sikerül túlélni, extra jutalomban részesülhetnek, ami egy újabb esély, hogy fejlesszék valamely Legendary Gemet.

"Quality of Life" Változások

A bugfixek mellett jött pár olyan változtatás is, amelyek kicsit javítják a játékélményünket is. Ilyen változás pl, hogy az ugró ellenfeleket, mint a Winged Assassins, Punishers, Lacuni Huntresses, és a Burrowing Leapers - most már megölhetőek ugrás közben. Az olyan ellenfelek, mint a Sandsharks, Snakemen, és a Rockworms pedig hamarabb törnek majd az életünkre.

Néhány affix is megváltozott, mint a Shielding, Reflects Damage, és a Electrified. Továbbá egy újat is kapunk, ami a Juggernaut nevet kapta. Ezek a szörnyek immunisak minden crowd control effect -re, azonban sokkal lassabban mozognak, mint a többiek és a sebzésre is sokkal érzékenyebbek.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a kozmetikai festékek kaptak új helyet. Most már ha festegetni akarunk, akkor ne az árusoknál keressük őket, hanem a Mystic -nél.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Zsee

jan. 06., 14:24
Letoltam a dungeont, de ahogy sokan megírták az interneten: Totál alap lvl1 karakterrel az igazán fun. Egyébként a zene még mindig hátborzongató, jó ideje először éreztem úgy D3 közben, hogy tényleg egy Diablo játékkal adom elő. Nem hiába szoktam elővenni időről-időre a Diablot, az a zene és a nyomasztó érzés játék közbe... zseniális élmény még mindig :D

Ami még tetszett, hogy tegnap este twitchen volt egy Diablo stream az évforduló alkalmával, amin 6-7-szer több néző volt, mint a teljes Diablo III részlegen :D Nyilván meg lehet magyarázni, mert biztos valami híres streamer kapta elő nagy követő táborral, de azért mégis... anniversary event ide vagy oda, ezen is meglátszik hogy ez a cím kapja a legkevesebb törődést a Blizz részéről :/ Bár az is igaz, hogy ez az egyetlen játékuk aminek gyakorlatilag nincs kompetitív része (season laddereket hadjuk, vicc kategória ilyen szempontból), ez 110%-ban az ő hibájuk.
 
 
 
 

LordLuigi

jan. 05., 21:37
Más is tapasztalt olyat az új 2.4.3-as patch battle.net-es frissítésénél, hogy elindult, majd még a playable szint előtt leállt a frissítés letöltése?! :/
 
 
 
 
Morzan  Mától már elérhető lesz, vagy már elérhető elvileg az EU -ban is. A retro dungeon csak januárban lesz nyitva és zárva lesz 2018 januárjáig.  

LordLuigi

jan. 05., 20:56
Köszi. Az új seasonről esetleg valami infó, hogy miért érdemes elkezdeni vagy épp miért nem? :)
 
 
 
 
LordLuigi  Üdv! Mivel az utóbbi időben, kb több, mint 1 hónapja hanyagoltam D3-at, ezért nem vagyok aktuálisan képben vele. 


Van pár kérdésem:

Már élő szervereken fut a 2.4.3? 

Tehát a "retro dungeon" csak most januárban van nyitva és egészen 2018-ig zárva lesz? Ha jól emlékszem, akkor ott transmog tárgyakat és egy új leg gemet lehet megszerezni, ami csak ott esik?

Az új seasont érdemes elkezdeni? - Mit nyerhetünk vele, illetve milyen plusz tartalom lesz az új seasonben?


Előre is köszi a válaszokat! :)

 

Morzan

jan. 05., 14:00
Mától már elérhető lesz, vagy már elérhető elvileg az EU -ban is. A retro dungeon csak januárban lesz nyitva és zárva lesz 2018 januárjáig.  
 
 
 

LordLuigi

jan. 05., 13:39
Üdv! Mivel az utóbbi időben, kb több, mint 1 hónapja hanyagoltam D3-at, ezért nem vagyok aktuálisan képben vele. 


Van pár kérdésem:

Már élő szervereken fut a 2.4.3? 

Tehát a "retro dungeon" csak most januárban van nyitva és egészen 2018-ig zárva lesz? Ha jól emlékszem, akkor ott transmog tárgyakat és egy új leg gemet lehet megszerezni, ami csak ott esik?

Az új seasont érdemes elkezdeni? - Mit nyerhetünk vele, illetve milyen plusz tartalom lesz az új seasonben?


Előre is köszi a válaszokat! :)

 
 
 
 

Hellreaper #22424

jan. 05., 10:37
Engem nem nyűgözött le egyik újítás sem,Az előző szezont kihagyva elővettem a d2-t, az a játék még most is jobban le tud ragasztani a gép elé mint a d3 valaha. A pályák is mind egyformák a d3-ban legalább az új eventhez dobhattak volna valami újat,olyan mint ha a gyerekemnek azt mondanám hogy csak műanyag kockákkal játszhat de abból kap 10 színt. Egy óra múlva a fejemhez vágná. Semmi kihívás nincs már benne.Kár érte.
 
 
 
 

OutlawHUN

jan. 04., 21:36
Már mindenképp megkell hogy vegyem a RoS-t... Jó ez az alap játék is, csak ennyi újdonság mellett úgy érzem, mintha demoval játszanék :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu