Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
142 hozzászólás
PlayStation 4
9 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
52 hozzászólás
Error 1016
4 hozzászólás
Segítség
2 hozzászólás
Diablo 3
1936 hozzászólás
Hardcore
90 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
82023 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
81718 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
81140 megtekintés
 
Diablo III - Monk
76576 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
64578 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
62207 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
37006 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
33554 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Ma észleltük, hogy már 7 évesek vagyunk, a... című cikket. augusztus 11.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Javítások 2016. március 11. 32 hozzászólás
 

Jól olvastátok. A Blizzard a Diablo 2 -höz ad ki egy új patchet, amely az 1.14a számú.

A patch elsősorban olyan hibákat javít, amelyek eddig ellehetetlenítették a játékosokat az újabb operációs rendszereken való játéktól. Dolgoznak továbbá a csalók szűrésén és még megannyi más dolgon is. Még mindig nagy a Diablo II közössége, szóval az út kezdete volt csak a modern gépekre való optimalizáció (itt még nem állnak meg, minden nap dolgoznak valami új dolgon) - még sok más is fog jönni a közeljövőben

Diablo 2 -es tartalmainkat a főmenüben, illetve ezen a linken érheted el: Diablo 2 Tartalmak

It’s been a long time coming, but today we’re releasing 1.14a for Diablo II.

This update focuses on system glitches introduced by modern operating systems. In related news, you can finally retire those old Mac PowerPCs. Included with the update is a shiny new installer for OSX.

We’ve also begun working to improve our cheat-detection and hack-prevention capabilities. There’s still work to be done, but we’re making improvements every day.

There is still a large Diablo II community around the world, and we thank you for continuing to play and slay with us. This journey starts by making Diablo II run on modern platforms, but it does not end there. See you in Sanctuary, adventurers.

Forrás: Battle.net

 

 
Címkék: diablo2, patch
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 31 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
xjj  Az eredeti annyiban több h tudsz battle.neten játszani és menti az achievementeket.  Nemtom h mennyit tudsz az SC2-ről, így elöljáróban csak annyit mondok el h a játékmenet az jó, kifejezetten élvezetes, a sztori viszont... oké, a D3-mal csúnyábban bánt el a Blizzard, de azért itt sem aprózták el. :-/
 

LordLuigi

márc. 29., 15:01
A Starcraft 1. részét kifejezetten szerettem, főleg multiplayer módban. Már régen játszottam stratégiai játékkal és gondoltam jó lenne valami "újat" kipróbálni, amivel még nem játszottam és gameplay videókon jónak tűnik SC2. Szóval kimondottan játékélményért játszanék, ezért kérdeztem. Nem tudom jelenleg még mennyien aktívak SC2 terén, illetve érdemes-e ezzel kapcsolatban játékos társakat keresni, első sorban magyarokat.
 
 
 
 
LordLuigi  Bár nincs köze a D3-hoz, de valaki megírná, hogy érdemes-e megvásárolnom az eredeti Starcraft 2-t vagy elég egy tört verziót letölteni? Miben több az eredeti verzió? Előre is köszi.
 

xjj

márc. 29., 13:24
Az eredeti annyiban több h tudsz battle.neten játszani és menti az achievementeket.  Nemtom h mennyit tudsz az SC2-ről, így elöljáróban csak annyit mondok el h a játékmenet az jó, kifejezetten élvezetes, a sztori viszont... oké, a D3-mal csúnyábban bánt el a Blizzard, de azért itt sem aprózták el. :-/
 
 
 
 

LordLuigi

márc. 29., 10:01
Bár nincs köze a D3-hoz, de valaki megírná, hogy érdemes-e megvásárolnom az eredeti Starcraft 2-t vagy elég egy tört verziót letölteni? Miben több az eredeti verzió? Előre is köszi.
 
 
 
 
xjj  Az az igazság h ami kevés időm van játékra, és a D3-ra ráuntam úgy 1 éve. :( D2-t is régen játszottam már, de sanszos, hogy visszanézek majd a szinglis hc karakteremre. :) Mostanában a Starcraftot nyomom újra. :) Nem tetszett eléggé a 2. rész, visszatértem az őshöz. :)
 

LordLuigi

márc. 26., 18:10
Hmmm, a régi szép időkben, de jó is volt a StarCraft multiplayerben egymás ellen, bár szólóban is sokat toltam. :) 
 
 
 
 

xjj

márc. 26., 15:20
Az az igazság h ami kevés időm van játékra, és a D3-ra ráuntam úgy 1 éve. :( D2-t is régen játszottam már, de sanszos, hogy visszanézek majd a szinglis hc karakteremre. :) Mostanában a Starcraftot nyomom újra. :) Nem tetszett eléggé a 2. rész, visszatértem az őshöz. :)
 
 
 
 
noavatar

pityputy

márc. 25., 09:25


Köszönöm,akkor marad a D3.Jól gondolom X hogy te d2vel tolod? Nagyon készséges és segítőkész vagy, jó lenne  sok ilyen ember ROSba is.

 

 
 
 
 
desert  "A patch elsősorban olyan hibákat javít, amelyek eddig ellehetetlenítették a játékosokat az újabb operációs rendszereken való játéktól." A tört nem frissül, mert ahhoz bnet kell, ergo nem fog menni rendesen, hacsak nem Win XP-t vagy egy régi Mac-et használ az illető. Az új installer meg nem fog menni eredeti kulcs nélkül.
 

xjj

márc. 24., 23:55
Win7-en gond nélkül megy nekem a d2 az 1.14a nélkül is.
 
 
 
 
xjj  Eredeti verzió csak bnethez kell, sima tcp/ip-n elvileg kéne h menjen a tört is.
 

desert

márc. 23., 17:58
"A patch elsősorban olyan hibákat javít, amelyek eddig ellehetetlenítették a játékosokat az újabb operációs rendszereken való játéktól." A tört nem frissül, mert ahhoz bnet kell, ergo nem fog menni rendesen, hacsak nem Win XP-t vagy egy régi Mac-et használ az illető. Az új installer meg nem fog menni eredeti kulcs nélkül.
 
 
 
 
pityputy  Köszönöm a megfelelő válaszod.Akkor azt hiszem leteszek róla sajnos )): Mellékcselekvésként kellett volna a nagytesó mellé,mert sokmindenben veri azt.Már elegem van néha a supportkodásból és úgy kéozeltem itt tudok majd olyan kaszttal-bilddel indulni amilyet én szeretnék,mert D3 elég szépen megköti a kezem ilyen szempontból.  Jó8 és még1x köszönöm!!!
 

xjj

márc. 23., 17:10
Eredeti verzió csak bnethez kell, sima tcp/ip-n elvileg kéne h menjen a tört is.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

márc. 21., 22:45
Köszönöm a megfelelő válaszod.Akkor azt hiszem leteszek róla sajnos )): Mellékcselekvésként kellett volna a nagytesó mellé,mert sokmindenben veri azt.Már elegem van néha a supportkodásból és úgy kéozeltem itt tudok majd olyan kaszttal-bilddel indulni amilyet én szeretnék,mert D3 elég szépen megköti a kezem ilyen szempontból.  Jó8 és még1x köszönöm!!!
 
 
 
 
pityputy  
Köszönöm a válaszokat.Sosem volt meg az eredeti játék ,ezért nincs is serial,etc.... Azt hittem hogy ingyenes mivel ezer éves,de kiválkó játékról van szó. Használtan nem akatom megvenni,dea D3t is a társaság miatt játszom elsősorban.Most eléggé el vok  keseredve hogy nem tudom online -társakkal játszani )): Kedves Runo, ami számodra 1értelmű az nekem nem biztos hogy az,sőt... Nem is baj hogy nem válaszoltál ,van itt még segítőkész ember... További szép estét,sziasztok
 

desert

márc. 21., 22:33
Sajnos nem ingyenes... sőt, ami azt illeti elég drága. Ahogy elnézem már nem nagyon forgalmazzák hardcopy-ban, pedig úgy "egész barátságos" ára volt anno 3000 cakumpakk. Online vettem tesómnak pár hónapja (blizzardtól), 6000 Ft volt a DII+LoD.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

márc. 21., 20:21

Köszönöm a válaszokat.Sosem volt meg az eredeti játék ,ezért nincs is serial,etc.... Azt hittem hogy ingyenes mivel ezer éves,de kiválkó játékról van szó. Használtan nem akatom megvenni,dea D3t is a társaság miatt játszom elsősorban.Most eléggé el vok  keseredve hogy nem tudom online -társakkal játszani )): Kedves Runo, ami számodra 1értelmű az nekem nem biztos hogy az,sőt... Nem is baj hogy nem válaszoltál ,van itt még segítőkész ember... További szép estét,sziasztok
 
 
 
 
Runo  Jövök eggyel! ;)
 

desert

márc. 21., 14:10
Örülök, hogy sikerült! Jó szórakozást ;)
 
 
 
 
noavatar
desert  Utánanéztem. Azt írja az egyik supportos ember, hogy a régi 16 digites kulcsot a digitális installerek nem eszik meg, de amikor beaktiváltad a kulcsot, akkor az oldal elvileg automatikusan átalakította az új fajta 26 karakteres változatra. Menj fel a profilodba és másold ki onnan a kulcsot a telepítőhöz, elvileg ott már az új kulcsnak kéne szerepelnie.
Jó pár éve megvan nekem is hardcopy-ban a telepítő, őszinte leszek, nem tudom milyen fajta kulcsot kaptam anno (ha hazaérek megnézem, mert mostmár kíváncsi vagyok), de amikor felraktam, pár hónapja, akkor rögtön a battle.net-en levő kulcsot használtam (26 karakteres), szóval egy próbát megérhet. :)

A fórum bejegyzés: http://us.battle.net/en/forum/topic/13139814046
 

Runo

márc. 21., 13:47
Jövök eggyel! ;)
 
 
 
 
Mayree  Lenne ötletem :D

http://i66.tinypic.com/5l313a.jpg

 

desert

márc. 21., 13:27
Ha csak nem win xp-t, vagy valmi őskövület mac-et használsz, akkor ahhoz sok szerencsét...
 
 
 
 
Runo  

Gondoltam felteszem a játékot, hátha megy már tényleg az új winen így, de  az általad leírt módon sajnos úgy jártam, hogy telepítéskor a lemeztokon levő 24 karakteres CD kulcsot kéri, nekem meg az már nincs meg, csak egy 16 karakteres kulcsom van csak... Érdekes módon a battlenet oldalán felismerte ezt a kulcsot, be is tette a játékot a többi közé, de ezzel a kóddal nem tudom feltelepíteni :(

Valami ötlete van valakinek?

 

desert

márc. 21., 13:07
Utánanéztem. Azt írja az egyik supportos ember, hogy a régi 16 digites kulcsot a digitális installerek nem eszik meg, de amikor beaktiváltad a kulcsot, akkor az oldal elvileg automatikusan átalakította az új fajta 26 karakteres változatra. Menj fel a profilodba és másold ki onnan a kulcsot a telepítőhöz, elvileg ott már az új kulcsnak kéne szerepelnie.
Jó pár éve megvan nekem is hardcopy-ban a telepítő, őszinte leszek, nem tudom milyen fajta kulcsot kaptam anno (ha hazaérek megnézem, mert mostmár kíváncsi vagyok), de amikor felraktam, pár hónapja, akkor rögtön a battle.net-en levő kulcsot használtam (26 karakteres), szóval egy próbát megérhet. :)

A fórum bejegyzés: http://us.battle.net/en/forum/topic/13139814046
 
 
 
 
Runo  

Gondoltam felteszem a játékot, hátha megy már tényleg az új winen így, de  az általad leírt módon sajnos úgy jártam, hogy telepítéskor a lemeztokon levő 24 karakteres CD kulcsot kéri, nekem meg az már nincs meg, csak egy 16 karakteres kulcsom van csak... Érdekes módon a battlenet oldalán felismerte ezt a kulcsot, be is tette a játékot a többi közé, de ezzel a kóddal nem tudom feltelepíteni :(

Valami ötlete van valakinek?

 

Mayree

márc. 21., 12:44
Lenne ötletem :D

http://i66.tinypic.com/5l313a.jpg

 
 
 
 
noavatar
desert  A serial számod megvan? Mert be lehet regisztrálni a serialt a blizzardnál és onnantól kezdve lehetőséged lesz letölteni a DII-t is és ha megvan a kulcsa, akkor a LoD-ot is.
Regisztrálj egy accountot: http://eu.battle.net/en/
belépés után: https://eu.battle.net/account/management/
jobbra fent van egy nagy zöld gomb "Add a Game Key" felirattal, megadod a serialt, "Redeem Code" gomb és elvileg onnantól kezdve megjelenik az account management oldalon az adott játék, ha rákattintasz, a tulajdonságlapján lesz Install/Reinstall funkció.
 

Runo

márc. 21., 11:57

Gondoltam felteszem a játékot, hátha megy már tényleg az új winen így, de  az általad leírt módon sajnos úgy jártam, hogy telepítéskor a lemeztokon levő 24 karakteres CD kulcsot kéri, nekem meg az már nincs meg, csak egy 16 karakteres kulcsom van csak... Érdekes módon a battlenet oldalán felismerte ezt a kulcsot, be is tette a játékot a többi közé, de ezzel a kóddal nem tudom feltelepíteni :(

Valami ötlete van valakinek?

 
 
 
 
pityputy  
Srácok!! Tudom nagy hülyét kérdezek,de ha nincs meg a D2 játékom ,akkor nem is tudom online csapatni senkivel? Néha nosztalgiázni támad kedvem,de az is csak partiban a legjobb
 

desert

márc. 21., 08:39
A serial számod megvan? Mert be lehet regisztrálni a serialt a blizzardnál és onnantól kezdve lehetőséged lesz letölteni a DII-t is és ha megvan a kulcsa, akkor a LoD-ot is.
Regisztrálj egy accountot: http://eu.battle.net/en/
belépés után: https://eu.battle.net/account/management/
jobbra fent van egy nagy zöld gomb "Add a Game Key" felirattal, megadod a serialt, "Redeem Code" gomb és elvileg onnantól kezdve megjelenik az account management oldalon az adott játék, ha rákattintasz, a tulajdonságlapján lesz Install/Reinstall funkció.
 
 
 
 
noavatar
pityputy  
Srácok!! Tudom nagy hülyét kérdezek,de ha nincs meg a D2 játékom ,akkor nem is tudom online csapatni senkivel? Néha nosztalgiázni támad kedvem,de az is csak partiban a legjobb
 

Runo

márc. 21., 06:34
"Nagy hülyét kérdeztél", szóval én nem válaszolok...
 
 
 
 
pityputy  
Azért bízom benne,hogy vki értelmes választ is tud adni XD Arra vok kíváncsi ha esetleg bármi oknál fogva letöltöm,kölcsönkérem.. a játékot tudok e kockulni másokkal  online,vagy be kell regizzek stb... . Kell e az eredeti játék.... ? Használható válaszokat  előre is köszönöm  : - )
 

Hot10tott@

márc. 20., 20:07
Szerintem pár ezerért meg lehet kapni, annyit bőven megér.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

márc. 20., 16:51

Azért bízom benne,hogy vki értelmes választ is tud adni XD Arra vok kíváncsi ha esetleg bármi oknál fogva letöltöm,kölcsönkérem.. a játékot tudok e kockulni másokkal  online,vagy be kell regizzek stb... . Kell e az eredeti játék.... ? Használható válaszokat  előre is köszönöm  : - )
 
 
 
 
pityputy  
Srácok!! Tudom nagy hülyét kérdezek,de ha nincs meg a D2 játékom ,akkor nem is tudom online csapatni senkivel? Néha nosztalgiázni támad kedvem,de az is csak partiban a legjobb
 

Envo

márc. 20., 11:46
nem, nem tudod, mivel ha nincs meg a játék nem is tudod futtatni a számítógépen ;)
 
 
 
 
noavatar

pityputy

márc. 20., 11:32

Srácok!! Tudom nagy hülyét kérdezek,de ha nincs meg a D2 játékom ,akkor nem is tudom online csapatni senkivel? Néha nosztalgiázni támad kedvem,de az is csak partiban a legjobb
 
 
 
 

Mr.DirectX

márc. 20., 08:41
Nagyon várom már hogy ki jöjjön :D Újra lehetne csapatni haverokkal! :)
 
 
 
 
LordLuigi  Szerintem nem volt és most sincs tökéletesen működő rendszer, amit ne lehetne kijátszani és valszeg nem is lesz. A Blizzard meg gondolom csak annyi energiát és pénzt fektet bele a D2-be, amit még nem sajnál. :) Mindenesetre a bot-ot és egyéb cheat-eket használók pedig csak saját magukat minősítik, csak ezzel kiszúrnak a "normális" játékosokkal is, akik a játék élvezetéért játszanak. 
 

xjj

márc. 13., 22:39
Persze h minden rendszert ki lehet játszani. Az egyedi azonosítók bevezetése minden fehér tárgyra azonban sokkal nehezebbé tenné ezen emberek dolgát, és MINIMÁLIS erőfeszítésébe kerülne a blizznek. És hiába a csalókat minősíti a rendszer kijátszása, ha ezzel tönkreteszik a trédet, és az emberek 99%-a ezeket az olcsó csaló cuccokat keresi. :-( Még csak hibáztatni sem lehet őket - ha megvehetnél tizedannyiért egy kocsit, ami tutibiztosan működik, és új, vajon megtennéd-e...?
 
 
 
 
xjj  Luigi, a Blizzardnak abból lehet még bevétele, ha ők futtatják a tárgyáruló oldalakat v. pedig sápot kérnek tőlük. :D Ugyanis az EULA-ban sztem világosan le van írva h mint felhasználó tárgyakat, karaktereket nem árulhatsz, tehát nem legális az egész. Aztán vhogy mégis léteznek ezek az oldalak régóta... rejtélyes, nem?
 

LordLuigi

márc. 13., 11:31
Szerintem nem volt és most sincs tökéletesen működő rendszer, amit ne lehetne kijátszani és valszeg nem is lesz. A Blizzard meg gondolom csak annyi energiát és pénzt fektet bele a D2-be, amit még nem sajnál. :) Mindenesetre a bot-ot és egyéb cheat-eket használók pedig csak saját magukat minősítik, csak ezzel kiszúrnak a "normális" játékosokkal is, akik a játék élvezetéért játszanak. 
 
 
 
 

xjj

márc. 11., 21:15
Luigi, a Blizzardnak abból lehet még bevétele, ha ők futtatják a tárgyáruló oldalakat v. pedig sápot kérnek tőlük. :D Ugyanis az EULA-ban sztem világosan le van írva h mint felhasználó tárgyakat, karaktereket nem árulhatsz, tehát nem legális az egész. Aztán vhogy mégis léteznek ezek az oldalak régóta... rejtélyes, nem?
 
 
 
 

xjj

márc. 11., 21:13
Ugyan már, mit számít h modern-e a grafika? A játékélmény számít, és h egységes legyen a játék. Az meg aranyos h en bloc hülyének néznek mindenkit: "foglalkoznak a csalók szűrésével", ja, évek óta csak privátban érdemes játszani a botok miatt, de még akkor is lehet h privátban küld neked üzit egy chatbot, amit nem tudsz letiltani, mert rögtön ki is lép. És ugyanígy évek óta webes oldalakon árulják kőkemény pénzért a tonnaszámra duplikált rúnákat. Blizzard! Megmondom, mivel tudnátok visszafogni ezt: adjatok egyedi azonosítót a rúnáknak, gemeknek, kulcsoknak, szerveknek! Érdekes módon minden tárgynak van egyedi azonosítója, ami nagyon megnehezíti az effektív duplikálásukat, csak pont ezeknek nincs. Meg is mondom, hogy miért. Azért nincs, mert ha nem lehetne a legüberkirályabb rúnaszavas cuccokat egy hét játékkal összetrédelni, akkor 90%-kal visszaesne a játékosok száma. A Diablo II sajna az 1.10-es patch óta lélegeztetőgépen van. Félévente van egy ladder reset, aztán kezdjed droid elölről. Mondom ezt úgy h nagyon szeretem ezt a játékot, több ezer órát töltöttem el anno vele, de még mindig felbosszant h mennyi dilettáns hülyeséggel szívatta a Blizz már akkor is a játékosait. Mára egyedül single playerben van értelme játszani D2-t.
 
 
 
 

Mayree

márc. 11., 18:31
Normális grafikával még tolnám  :)
 
 
 
 

LordLuigi

márc. 11., 14:01
Hmm, érdekes, hogy egy ilyen régi játékkal még ennyit foglalkoznak és mindezt gyakorlatilag ingyen, mert gondolom ebből már nem nagyon van bevétele a Blizzardnak. Vagy igen? Mindenesetre az is jól mutatja, hogy mennyire korszakalkotó és magával ragadó volt a Diablo 2, hogy a mai napig többen érdeklődnek iránta, ami sok játékról nem mondható el. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu