Chat
Online
Chat now
16 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1816 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
281 hozzászólás
Xbox One
2 hozzászólás
PlayStation 4
1 hozzászólás
Elsősegély
19 hozzászólás
Trade
238 hozzászólás
Diablo 2
420 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
68 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Monk
58856 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
58826 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
58290 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
57698 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
46780 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
38833 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
24950 megtekintés
 
Farmolási tippek
21666 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
19971 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
66 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

 

 

thefullhd hozzászólt a(z) Diablo 3 témájú fórumban. 4 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo III 2012. február 25. 0 hozzászólás
 

Egy javaslat az összes képességre vonatkozóan: a magasabb mindig jobb. A Diablo III-ban minden hős mérhetetlen erők birtokosa - hihetetlen izmok, sebesség, állóképesség vagy éleselméjűség - amelyek révén képes legyőzni a sötétség erőit. Ezeket az alapvető tulajdonságokat hívjuk képességeknek, és számokkal fejezzük ki azt, hogy egy adott hős milyen tapasztalati szintet ért el egy adott területen.

Egy rövid áttekintés a Diablo III hőseinél fellelhető tulajdonságokról:

  • Strength: Erő: A Barbárok elsődleges képessége. Az erő megnöveli a barbár sebzését, de ugyanígy növeli az összes csoport páncélját is.
  • Dexterity: Ügyesség: A Démon Vadászok és a Szerzetesek legfőbb képessége. Megnöveli e két csoport sebzését, ugyanakkor növeli az összes csoport hárítási esélyét.
  • Intelligence: Intelligencia: A Sámánok és a Varázslók által használt tulajdonság. Megnöveli a sebzésüket, valamint minden csoport elemi támadásokkal szembeni ellenállását.
  • Vitality: Életerő: Megnöveli az életünket, vagyis azt a tulajdonságunkat hogy milyen sérülést vagyunk képesek elviselni, túlélni.
  • Damage: Sebzés: Ez jelzi az általunk véghezvitt támadások sebzésének átlagát. Négy dolog határozza meg a mértékét: a fegyverünk, a csoportunknak megfelelő elsődleges képesség, a támadási sebességünk és a kritikus sebzésünk esélyének nagysága. Minnél nagyobbak ezek az értékek, annál nagyobb sebzést tudunk bevinni ellenfelünknek.

Minden csoport minden tagja rendelkezik ezekkel a képességekkel, de a játékstílusunk meghatározza a számunkra fontosabb, előtérbe helyezett tulajdonságot vagy tulajdonságokat. Például ha a csaták során fürge mozgásunk segítségével gyors csapásokat mérünk az ellenfelünkre ahelyett hogy közelharcba bocsátkoznánk, több figyelmet szentelhetünk a sebzésünk növelésére, mint az életünkre, hiszen nem olyan fontos növelnünk az életünket, ha úgysem találnak el minket.

A képességek automatikusan nőnek minden egyes szintlépésünk során. Egyre erősebbek, egyre hatékonyabbak leszünk ahogy a játékban előrehaladunk ellenségeink levágott hordáin keresztül. Emellett a talált és felvett tárgyak szinte minden egyes darabja varázserővel megnövelt tulajdonságokkal rendelkezik, és ha ezeket magunkra öltjük, megnövelhetjük az alapképességeinket. Ügyesen válogatva a felszerelések között olyanokat használjunk, amelyek a saját csoportunk hasznára válnak és a leginkább előtérbe helyezett tulajdonságokhoz adnak hozzá extra pontokat. Bármikor ellenőrizhetjük a képességeinket a Felszerelés ikonra kattintva (vagy az "I" billentyűt lenyomva)

Ha már elértük a 60 -as szintet karakterünkkel - elkezdünk Paragon szintezni, tehát nem áll meg a fejlődés. A Paragon 2.0 -val Paragon pontokat gyüjthetünk, amivel jobban erősíthejük karakterünk. A Paragon 2.0 műküdéséről itt olvashatsz.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
BlizzCon 2017
A Blizzard két napos, gamer rendezvénye visszatér az Anaheim Convention Centerbe, november 3-ától 4-éig.
1 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Season Konzolon hír
március 22.
 
BlizzCon 2017 hír
március 17.
 
Season 9 végi,... hír
március 05.
 
Primal Ancient... hír
február 16.
 
Primal Ancient... hír
február 07.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu