Chat
Online
Chat now
27 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1811 hozzászólás
Elsősegély
11 hozzászólás
Az utolsó remény
77 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
51 hozzászólás
Diablo 2
418 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
65 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
279 hozzászólás
Keresgélő
294 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Monk
58097 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
58002 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
57222 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
56726 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
45987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
37924 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
24374 megtekintés
 
Farmolási tippek
21337 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
19361 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
66 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

 

 

kedveli xjj állapotát. 6 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo III 2012. február 25. 0 hozzászólás
 

Egy javaslat az összes képességre vonatkozóan: a magasabb mindig jobb. A Diablo III-ban minden hős mérhetetlen erők birtokosa - hihetetlen izmok, sebesség, állóképesség vagy éleselméjűség - amelyek révén képes legyőzni a sötétség erőit. Ezeket az alapvető tulajdonságokat hívjuk képességeknek, és számokkal fejezzük ki azt, hogy egy adott hős milyen tapasztalati szintet ért el egy adott területen.

Egy rövid áttekintés a Diablo III hőseinél fellelhető tulajdonságokról:

  • Strength: Erő: A Barbárok elsődleges képessége. Az erő megnöveli a barbár sebzését, de ugyanígy növeli az összes csoport páncélját is.
  • Dexterity: Ügyesség: A Démon Vadászok és a Szerzetesek legfőbb képessége. Megnöveli e két csoport sebzését, ugyanakkor növeli az összes csoport hárítási esélyét.
  • Intelligence: Intelligencia: A Sámánok és a Varázslók által használt tulajdonság. Megnöveli a sebzésüket, valamint minden csoport elemi támadásokkal szembeni ellenállását.
  • Vitality: Életerő: Megnöveli az életünket, vagyis azt a tulajdonságunkat hogy milyen sérülést vagyunk képesek elviselni, túlélni.
  • Damage: Sebzés: Ez jelzi az általunk véghezvitt támadások sebzésének átlagát. Négy dolog határozza meg a mértékét: a fegyverünk, a csoportunknak megfelelő elsődleges képesség, a támadási sebességünk és a kritikus sebzésünk esélyének nagysága. Minnél nagyobbak ezek az értékek, annál nagyobb sebzést tudunk bevinni ellenfelünknek.

Minden csoport minden tagja rendelkezik ezekkel a képességekkel, de a játékstílusunk meghatározza a számunkra fontosabb, előtérbe helyezett tulajdonságot vagy tulajdonságokat. Például ha a csaták során fürge mozgásunk segítségével gyors csapásokat mérünk az ellenfelünkre ahelyett hogy közelharcba bocsátkoznánk, több figyelmet szentelhetünk a sebzésünk növelésére, mint az életünkre, hiszen nem olyan fontos növelnünk az életünket, ha úgysem találnak el minket.

A képességek automatikusan nőnek minden egyes szintlépésünk során. Egyre erősebbek, egyre hatékonyabbak leszünk ahogy a játékban előrehaladunk ellenségeink levágott hordáin keresztül. Emellett a talált és felvett tárgyak szinte minden egyes darabja varázserővel megnövelt tulajdonságokkal rendelkezik, és ha ezeket magunkra öltjük, megnövelhetjük az alapképességeinket. Ügyesen válogatva a felszerelések között olyanokat használjunk, amelyek a saját csoportunk hasznára válnak és a leginkább előtérbe helyezett tulajdonságokhoz adnak hozzá extra pontokat. Bármikor ellenőrizhetjük a képességeinket a Felszerelés ikonra kattintva (vagy az "I" billentyűt lenyomva)

Ha már elértük a 60 -as szintet karakterünkkel - elkezdünk Paragon szintezni, tehát nem áll meg a fejlődés. A Paragon 2.0 -val Paragon pontokat gyüjthetünk, amivel jobban erősíthejük karakterünk. A Paragon 2.0 műküdéséről itt olvashatsz.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A Blizzard véget vet a Windows XP és Vista támogatásnak
Mialatt a legtöbb játékos már modernebb Wndows verzóra váltott úgymint 7, 8, vagy 10, talán vannak páran akik Windows XP-t vagy Vistát használnak. Ha valaki ezeket a régi verziókat használja, itt az idő a váltásra mivel a Blizzard hamarosan már nem fogja támogatni a régi Windows verziókat.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Primal Ancient... hír
február 16.
 
Primal Ancient... hír
február 07.
 
Patch 2.5.0 PTR hír
február 01.
 
2.4.3 patch magyarul hír
január 14.
 
Kellemes ünnepeket! hír
december 25.
 
Új 2.4.3-as PTR patch hír
december 12.
 
2.4.1 szárnyak... hír
december 05.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 33
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu