Chat
Online
Chat now
31 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60814 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60512 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60306 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59630 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40906 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26147 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22425 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21091 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo III 2012. február 25. 0 hozzászólás
 

Egy javaslat az összes képességre vonatkozóan: a magasabb mindig jobb. A Diablo III-ban minden hős mérhetetlen erők birtokosa - hihetetlen izmok, sebesség, állóképesség vagy éleselméjűség - amelyek révén képes legyőzni a sötétség erőit. Ezeket az alapvető tulajdonságokat hívjuk képességeknek, és számokkal fejezzük ki azt, hogy egy adott hős milyen tapasztalati szintet ért el egy adott területen.

Egy rövid áttekintés a Diablo III hőseinél fellelhető tulajdonságokról:

  • Strength: Erő: A Barbárok elsődleges képessége. Az erő megnöveli a barbár sebzését, de ugyanígy növeli az összes csoport páncélját is.
  • Dexterity: Ügyesség: A Démon Vadászok és a Szerzetesek legfőbb képessége. Megnöveli e két csoport sebzését, ugyanakkor növeli az összes csoport hárítási esélyét.
  • Intelligence: Intelligencia: A Sámánok és a Varázslók által használt tulajdonság. Megnöveli a sebzésüket, valamint minden csoport elemi támadásokkal szembeni ellenállását.
  • Vitality: Életerő: Megnöveli az életünket, vagyis azt a tulajdonságunkat hogy milyen sérülést vagyunk képesek elviselni, túlélni.
  • Damage: Sebzés: Ez jelzi az általunk véghezvitt támadások sebzésének átlagát. Négy dolog határozza meg a mértékét: a fegyverünk, a csoportunknak megfelelő elsődleges képesség, a támadási sebességünk és a kritikus sebzésünk esélyének nagysága. Minnél nagyobbak ezek az értékek, annál nagyobb sebzést tudunk bevinni ellenfelünknek.

Minden csoport minden tagja rendelkezik ezekkel a képességekkel, de a játékstílusunk meghatározza a számunkra fontosabb, előtérbe helyezett tulajdonságot vagy tulajdonságokat. Például ha a csaták során fürge mozgásunk segítségével gyors csapásokat mérünk az ellenfelünkre ahelyett hogy közelharcba bocsátkoznánk, több figyelmet szentelhetünk a sebzésünk növelésére, mint az életünkre, hiszen nem olyan fontos növelnünk az életünket, ha úgysem találnak el minket.

A képességek automatikusan nőnek minden egyes szintlépésünk során. Egyre erősebbek, egyre hatékonyabbak leszünk ahogy a játékban előrehaladunk ellenségeink levágott hordáin keresztül. Emellett a talált és felvett tárgyak szinte minden egyes darabja varázserővel megnövelt tulajdonságokkal rendelkezik, és ha ezeket magunkra öltjük, megnövelhetjük az alapképességeinket. Ügyesen válogatva a felszerelések között olyanokat használjunk, amelyek a saját csoportunk hasznára válnak és a leginkább előtérbe helyezett tulajdonságokhoz adnak hozzá extra pontokat. Bármikor ellenőrizhetjük a képességeinket a Felszerelés ikonra kattintva (vagy az "I" billentyűt lenyomva)

Ha már elértük a 60 -as szintet karakterünkkel - elkezdünk Paragon szintezni, tehát nem áll meg a fejlődés. A Paragon 2.0 -val Paragon pontokat gyüjthetünk, amivel jobban erősíthejük karakterünk. A Paragon 2.0 műküdéséről itt olvashatsz.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
PTR Patch 2.6.0.45704 - Magyarul
Nézd meg a PTR és a Necromancer változásokat magyarul, a tovább után!
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu