Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60781 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60486 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60278 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59595 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48572 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40872 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26131 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22413 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21076 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. 32 perce
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo III 2012. február 25. 0 hozzászólás
 

A Diablo 3 a sorozat harmadik része. A játék egyirányú, folyamatos fejlődésű akció szerepjáték.

Alapvető irányítás.

PC:

A világ felfedezését klikkeléssel érjük el. Az egér szabadságát használja a játék. Segítségként használjuk a billentyűzetet a melléktulajdonságok aktiválásához. A két egérgom egy-egy, míg az 1,2,3,4 gombok (alapbeállítás) négy másik tulajdonságot aktiválnak játékon belül.

Cselekedetek más játékon belüli karakterekkel: A jobb egérgomb lenyomásával interakció érhető el más nem játékos játékon belüli személyekkel (küldetések elfogadása, leadása stb.). A támadás kijelölése ugyancsak a jobbklikkel érhető el. A "Shift" gomb lenyomásával, annak tartásával folyamatos támadás érhető el anélkül, hogy az ellenfélre kattintanánk. Hasznos távolsági hősöknél (pl. Demon Hunter).

Konzol:

A konzol jellegzetességei miatt a játékirányítás eltérő a PC-hez képest.

Playstation:

Alap tulajdonságok: Négyzet - Első tulajdonság. X - Második tulajdonság. Kör - Harmadik tulajdonság. Háromszög - Negyedik tulajdonság. R1 - Ötödik tulajdonság. R2 - Hatodik tulajdonság.

Jobb Joystick - Menekülés. Start - Játék menü. Select - Karakter menü. Bal Joystick - Mozgás. D-pad fel - Gyors felvevés. D-pad jobbra - Kapu a városba. D-pad le - Térkép. L1 - Élet ital. L2 - Célra figyelés.

Xbox 360:

Alap tulajdonságok: X - Első tulajdonság. A - Második tulajdonság. B - Harmadik tulajdonság. Y - Negyedik tulajdonság. RB - Ötödik tulajdonság. RT - Hatodik tulajdonság.

Jobb Joystick - Menekülés. Start - Játék menü. Select - Karakter menü. Bal Joystick - Mozgás. D-pad fel - Gyors felvevés. D-pad jobbra - Kapu a városba. D-pad le - Térkép. LB - Élet ital. LT - Célra figyelés.

Felhasználói felület:

A képernyőn folyamatosan szerepelnek más mutatók is. A bal alsó sarokban egy vörös gömb jelöli az életerőnk, ha ez eléri a nullát, halottak vagyunk. Vele átellenben a másik gömbben található a speciális erőnk, hőstől fuggően változik (mana, spirit stb.) ha ez eléri a nullát bizonyos tulajdonságaink használhatatlanok.

A két gömb között az egyéb információkat találjuk. A négy mellék tulajdonságunk sorra 1-4. A kijelölt jobb és bal egér támadást. Az élet italt aktiváló gombot (Q), portált a városba, hátizsák gombját, karakter lap gombját, küldetések listáját valamint végül az általános beállítások gombját.

A konzol esetén ez a kinézet annyiban változik, hogy a bal felső sarokban kapott helyet, és a gombok listáját vizuálisan is jelölik.

A képernyő alsó-középső részén látható egy sáv, amely kis négyzetekből áll. Ezt Action Bar -nak nevezzük.

Az Action Bar tartalmazza az elérhető speciális tulajdonságaid, amely attól függ hogy milyen hős képében kalandozol. Itt láthatóak azok az extra lehetőségek, amelyek 
meggyorsítják a szörnyek elpusztítását, vagy azt, hogy tovább életben maradj. Ugyanitt láthatók az erős, de csak korlátozottan használható tárgyak mint például az élet regeneráló italok (a játék alapbeállításainál a "Q" billentyű aktiválja). A Action Bar -ban található lehetőségek gondos és ésszerű használata élet és halál kérdése lesz a csaták során.

PC

Konzol

Egyéb funckiók


Város teleport: A kék kör gombra kattintva (vagy a "T" billentyűt lenyomva) egy kékesen ragyogó teleport kaput idézünk magunk elé, amelybe belelépve visszajutunk a város, vagy a táborhely biztonságába. A kapu oda-vissza működik, vagyis amint befejeztük a dolgunkat a városban, az ott látható kapun keresztül visszajutunk oda ahonnan jöttünk, legyen az barlang, mező, vagy épület. Ezt a képességet Act I -ben kapjuk meg, miután teljesítettük az egyik első küldetést. Vedd figyelembe hogy egyszerre csak egy teleport kapu lehet nyitva, illetve lesznek majd olyan helyek ahol nem tudsz teleport kaput nyitni.


Skills: A kard ikonra kattintva (vagy az "S" billentyűvel) tudjuk megnyitni a Skillek ablakot, ahol megnézhetjük, illetve kiválaszthatjuk a már megtanult képességeinket.

Felszerelés: Az alak körvonalat tartalmazó ikonra kattintva (vagy az "I" billentyűt lenyomva) a felszerelés ablakot tudjuk megnyitni. Itt látható többek között az éppen viselt felszerelésünk, illetve a talált tárgyak, amelyeket kalandozásaink során felszedtünk a földről.

Feladatok és Naplók: A kehely ikonra kattintva (vagy a "J" billentyűre) a feladatokat tartalmazó lista jelenik meg, amely tartalmazza az éppen folyamatban lévő feladataid, illetve egy naplót láthatsz, amely leírja a lényeket és embereket, akikkel összeakadhatsz az adott feladat végrehajtása során. További információért olvasd el a "Világ leírása" című 
fejezetet.

Menü: Legvégül kattints a számítógép szimbólumra (vagy nyomd le az "Esc" billentyűt és ekkor beléphetsz a Játék Menübe, ahol átnézheted, illetve megváltoztathatod a játékra vonatkozó beállításokat.

A Játék Menüben az alábbi almenüket találjuk, melyekkel megváltoztathatjuk a játék kinézetét, irányítását, és egyebeket az alábbiak szerint:

PC menük

 • Video (kép): Itt állíthatjuk be a videó felbontását, a képernyő paramétereket, növelhetjük a teljesítményt és egyebeket.
 • Sound (hang): Módosíthatjuk a hang beállításokat, a hangerőt, a párbeszédek szöveges megjelenítését és hasonlókat.
 • Gameplay (játékmenet): Itt módosíthatjuk a játékban megjelenő információkat, mint például a segítő javaslatoktól kezdve a sérülés mértékén át még sokmindent.
 • Achievements (teljesítmények): Végignézhetjük azokat a listákat, amelyek a Diablo III-ban teljesített feladatokat tartalmazzák.
 • Customer Service (Ügyfélszolgálat): Itt vehetjük fel a kapcsolatot a Blizzard ügyfélszolgálatával ha esetleg problémánk akad a játék során, illetve itt jelenthetjük a játék során általunk felfedezett hibákat is.
 • Leave Game (játék elhagyása): Kilépünk az éppen folyó játékból (az elért eredményeinket menti a program) és visszatérünk a Főmenübe.
 • Exit Diablo III (kilépés a Diablo III-ból): Erre a menüpontra kattintva kilépünk a játékból és befejezzük annak futtatását.
 • Return to Game (visszatérés a játékba): Bezárjuk a "Játék Menü"-t és visszatérünk a játékba oda, ahol épp tartózkodtunk mielőtt megnyitottuk volna ezt az ablakot.

PC & Konzol Menük

 • Account (azonosító): Kiválaszthatjuk a játék nyelvét, melyik aukciós ház a kedvencünk és még sokmindent. Az elérhető lehetőségeket a battle.net azonosítódhoz tartozó területi beállítások határozzák meg.
 • Social (közösség): Itt érhetők el azok a beállítások, amelyek kezelik a barát listád, engedélyezik az üzeneteket vagy épp letiltanak olyan játékosokat akikkel nem szeretnél beszélgetni.
 • Key Bindings (billentyű hozzárendelés): Megváltoztathatjuk az adott billentyűhöz tartozó eseményeket az előre beállítotthoz képest.
 • Open Game (játék indítása): Megváltoztathatjuk a játékunkat egy olyan nyílt játékra, amelyhez bárki csatlakozhat.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
5 éves a Diablo és a Diablo Hungary
Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu