Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95271 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo III 2014. március 17. 37 hozzászólás
 

Frissítésre kerültek Az elitek képességei is, így már az aktuális értékek szerepelnek a leírásban, az új képességekkel együtt!

Kezdjük egy rövid magyarázattal. Az elitek erősebb szörnyek, több életük van, mint a sima moboknak és nagyobb csoportokban fordulnak elő, elég nehéz nem észrevenni őket. Nem csupán a sima támadásuk erősebb, hanem olyan skilljeik is vannak, amivel igencsak meg tudják nehezíteni a játékosok dolgát.

3 fajtát különböztetünk meg:

  • Champion
  • Rare
  • Unique
NameStun ResistStun MinimumRoot ResistRoot MinimumMove Slow ResistAttack Speed ERKnockback Minimum
Champion 65% 0.5 50% 0.5 25% 65% 10
Minion 65% 0.5 50% 0.5 25% 65% 10
Rare 65% 0.5 50% 0.5 25% 65% 21
Boss 70% 0.5 50% 0.5 25% 65% 21

 

Fire chains/Tűz lánc: Az elitek között egy tűzes lánc húzódik, ami elég sok életet levesz azoktól, akik keresztül mennek rajta.

Fast/Gyors: Elég egyértelmű, sokkal gyorsabban mozognak.

Molten/Olvadt: Minden elite egy tűz csíkot húz maga után, amire ha rálépünk életet veszítünk. Ami viszont ennél többet sebez, az az mikor megöljük egy tűzgolyó keletkezik, ami felrobban. Érdemes a loot felszedése előtt megvárni, amíg felrobbannak.

Health link/Élet megosztás: Ha egy elitet sebzünk a csoportból, akkor a csoport többi tagja is sebződni fog. Ez azt eredményezi, hogy nagyjából egyszerre hal meg a csoport összes tagja.

Damage reflect/Sebzés visszafordítás:
Ha sebzünk egy elitet akkor az egy bizonyos százaléknyi sebzésünket visszafordítja ránk. Ezt life regeneration-el illetve life on hit/life steal-el lehet kompenzálni.

Desecrator/Meggyalázás: Ezzel a képességgel az elitek egy tűzkört raknak a játékos lába alá, ami nagyon sokat sebez. Ha hamar észrevesszük és arrébb állunk, akkor nem sebződünk, de a csata hevében nehéz hamar észrevenni.

Plagued/Fertőzött: Egy mérgező kört raknak le alánk, ami ugyan kevesebbet sebez, mint az előző képesség, viszont sokkal nagyobb maga a kör.


Jailer/Börtönzés: 5 másodpercre bezárja a játékost, így nem tud mozogni. A skilljeit viszont tudja használni. Tehát mindössze csak a mozgástól fosztja meg a játékost 5 másodpercig. Ez a skill kombinálva a Desecration-nal elég kellemetlen tud lenni.

Avenger/Bosszúálló: Ha megöljük az egyiket, akkor a többi erősebb lesz és nagyobb.

Knockback/Hátraütés: A játékos hátrarepül és pár másodpercig lassan tud csak mozogni.

Electrified/Elektromos: Minden melee (közelharci) támadás után egy kis elektromos „villámot” bocsát ki, ami a földön cikázik és sebzi a játékost.

Arcane enchanted/Misztikus bűbáj: Egy lila sugarat tesz le a földre, ami elkezd forogni az egyik végpontjának tengelye körül. 360 fokot tesz meg. Nagyon nagy a sebzése.

Mortar/Tűzvető: Tűzgolyókat lő fel a levegőbe, melyek ívesen esnek vissza a földre, a játékost célozva. Viszonylag könnyű elkerülni őket, mert mikor a levegőben vannak, látni hova fognak becsapódni.

Waller/Falazó: Sziklafalakat húz elénk, melyek 5 másodpercig állnak. Ez leblokkolja a támadásainkat és nem lehet lerombolni.

Frozen/Fagyasztó: Véletlenszerűen lerak a földre egyszerre több jéggolyót, amik sebzést adnak le és rövid időn belül felrobbannak. Ha a közelében vagyunk az egyiknek, akkor megfagyunk 5 másodpercre. Mikor a jéggolyót lerakja, akkor látni, hogy mekkora a hatósugara, így ha van elég időnk könnyen kikerülhetjük.

Frozen Pulse: Egy jeges kristályt rak le az ellenfél, ami végigrepülve a pálya egy szakaszán heves sebzést ad le.

Extra health/Extra élet: Ez is egyértelmű, több életük van.

Vampiric/Vámpirizáló: Minden melee (közelharci) támadásuk, ami eltalálja a játékost, egy bizonyos százalékát visszatölti az életükbe.

Vortex/Visszarántás: Ha távolabb van a játékos, akkor az elite odarántja magához.

Teleporter/Teleportáló: Bárhova el tud teleportálni az adott pályán, ezzel meglepve a játékosokat.

Illusionist/Illúziós: Az elite lemásolja magát és sok ugyanúgy kinéző elitet fog lerakni maga köré. Ezeknek az illúzióknak kevesebb az életük és az armorjuk és kevesebbet is támadnak. A legnagyobb nehézséget azzal okozzák, hogy a játékos nem tudja melyik az igazi, melyiket kell támadni.

Shielding/Védőburkos: Egy védőburkot tesz maga köré, ami elnyeli szinte az összes támadásunkat, amíg rajta van ez a védőburok gyakorlatilag sebezhetetlen.

Horde/Horda: Csak a rare-eknél fordulhat ez elő, több csatlósa lehet.

Missile Dampening/Lassító: Ez is csak rare-eknél fordulhat elő. A fő szörny körül egy nagy buborék van folyamatosan, ami lelassítja a távoli támadásokból származó nyilakat, varázslatokat, gránátokat. A sebzés mértékét nem befolyásolja.

Nightmarish/Rémisztő: A szörny melee támadását (közelharci) követően elrémiszti a játékost. Egy kis halálfej jelenik meg az elrémisztett játékos feje felett. Ekkor nem tudjuk irányítani a karakterünket, egy véletlenszerű irányba elfut.

Orbiter: Az Orbiter affixal rendelkező szörnyek elektromos golyókkal fednek le igen nagy területeket, amelyekhez ha hozzáérünk sebeznek.

Poison Enchanted: Ezen szörnyek kis mérgező buborékokat rakna le a földre melyek szélsebesen, a lehetőségek minden irányában futnak szét. Érintve útjukat sebzésben részesülünk.

Thunderstorm: Ezen szörnyek hírtelen megjelenő elektromos csapásokkal sebzik a játékost.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 36 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Morzan

aug. 17., 21:33
Lehet ráférne az update.
 
 
 
 

saxxo

aug. 17., 21:09
Ehh, jó ezeket visszaolvasni:D Jó rég írtam, nem tudom, hogy helytálló-e még:D
 
 
 
 
xjj  Mert az örvény épp olyan dolog, ami oda- v. lerántja az embert - nem véletlenül nevezték el a fejlesztők is így. Ilyen megfontolásból az Arcane Enchantedet sem Misztikus bűbájnak, hanem Halálos Lila Lézernek kellene fordítani. ;-)
 

Morzan

aug. 03., 12:48
Akkor úgy mondom, hogy így közérthetőbb és egyértelműbb, hogy mit is csinál maga a képesség. Mi pedig erre törekszünk. :)
 
 
 
 

xjj

aug. 03., 12:40
Mert az örvény épp olyan dolog, ami oda- v. lerántja az embert - nem véletlenül nevezték el a fejlesztők is így. Ilyen megfontolásból az Arcane Enchantedet sem Misztikus bűbájnak, hanem Halálos Lila Lézernek kellene fordítani. ;-)
 
 
 
 
xjj  A Vortexet talán érdemesebb lenne Örvényként magyarítani.
 

Morzan

aug. 03., 12:30
Az nem tükrözné a képesség valódiságát. Mert odaránt és semmilyen örvény sincs. :) A tükörfordítás nem a legjobb sokszor..
 
 
 
 

xjj

aug. 02., 23:06
A Vortexet talán érdemesebb lenne Örvényként magyarítani.
 
 
 
 
Porpi  Monkok máshogy, de hogy? az armor ott is ad all resit és 10armor=1 all resi,nem? Csak a dodge ami még rájön? Vagy,hogyan? :)
 

Corin

márc. 20., 08:54
Monkok és dh-k is ugyanugy működnek persze, csak ugye nekik nem mainstat sem az int sem az str. Monk konvertál armort dexből passzivval, illletve one with everything-el oldja meg az allresistet. DH meg perfectionist meg malac meg ilyenek.
 
 
 
 
noavatar
Corin  Az armor is All resistként működik, mégpedig azért, hogy az egyes classok ugyanannyi védelem összehozására legyenek képesek(Armor: Reduces all damage from enemies of the same level of you). 10 intellect 1 allresist/1 str 1 armor, 10 armor=1 all resist, tehát 1 allresist ugyanúgy 10 mainstat az str-es és az intes kariknak is. A monkok és a DH-k egy kicsit máshogy működnek. :)
 

Porpi

márc. 19., 17:50
Monkok máshogy, de hogy? az armor ott is ad all resit és 10armor=1 all resi,nem? Csak a dodge ami még rájön? Vagy,hogyan? :)
 
 
 
 
Morzan  Az Armor a physical damaget csökkenti, míg a resist ezeket. 
 

Corin

márc. 19., 13:01
Az armor is All resistként működik, mégpedig azért, hogy az egyes classok ugyanannyi védelem összehozására legyenek képesek(Armor: Reduces all damage from enemies of the same level of you). 10 intellect 1 allresist/1 str 1 armor, 10 armor=1 all resist, tehát 1 allresist ugyanúgy 10 mainstat az str-es és az intes kariknak is. A monkok és a DH-k egy kicsit máshogy működnek. :)
 
 
 
 
noavatar

Tomy

márc. 18., 16:27
Én felvittem az All resistet 1300 ra,volt Hallowed Defender pajzsom meg vagy 5500 armorom,meg 103 vitalitym és még is meghaltam a wizzel act 3-on T4-en.....:)

  Jó béna vagyok!  :)  

 
 
 
 

kolli01

márc. 17., 14:44
már csak azt kéne visszarakni, mi még anno a megjelenéskor volt infernón a dögöknek; az áthatolhatatlan pajzs. :)
 
 
 
 
Gabriel  2.0 óta a frozen-től megőrülök :) Eleve sebez – aztán még sebez egy adagot, amikor robban – és ha mindez nem lenne elég még le is fagyaszt. Akkor pedig szabad a vásár lehet mindennel gyötörni a karimat. Ha benyelem, akkor biztosan halok. Szűk helyen fokozottan bosszantó. A jailer pedig nem desecration-el kombinálva az igazán brutális, hanem ezzel :) – hiszen akkor esélyem sincs lefalcolni a hülye hógolyók elől :).                
 

Morzan

márc. 17., 14:08
Ettől én is kivagyok. A DH -m nem nagyon szereti. De amelyiket a legjobban utálom, az a Thunderstorm... utálom, kb. 2 hit és meghalok.
 
 
 
 

Gabriel

márc. 17., 14:05
2.0 óta a frozen-től megőrülök :) Eleve sebez – aztán még sebez egy adagot, amikor robban – és ha mindez nem lenne elég még le is fagyaszt. Akkor pedig szabad a vásár lehet mindennel gyötörni a karimat. Ha benyelem, akkor biztosan halok. Szűk helyen fokozottan bosszantó. A jailer pedig nem desecration-el kombinálva az igazán brutális, hanem ezzel :) – hiszen akkor esélyem sincs lefalcolni a hülye hógolyók elől :).                
 
 
 
 
noavatar
Morzan  Az Armor a physical damaget csökkenti, míg a resist ezeket. 
 

Kenő

márc. 13., 15:00
Ok köszi!
 
 
 
 
Kenő  Tehát ezek ellen akkor csak a Resist csökkenti a bejövő sebzést?Armor vagy más nem?
 

Morzan

márc. 13., 14:58
Az Armor a physical damaget csökkenti, míg a resist ezeket. 
 
 
 
 
noavatar
Morzan  Szia!


A poison ellen a poison resist, fire ellen fire resist. De igen célszerű az allresre menni hiszen akkor nem érhet meglepetés. :)

 

Kenő

márc. 13., 14:49
Tehát ezek ellen akkor csak a Resist csökkenti a bejövő sebzést?Armor vagy más nem?
 
 
 
 
Kenő  Sziasztok!


Mikor az elitek alánk pakolják ezeket s poison/fire/molten tócsákat,Arcane sentryket stb-t,azok ellen csak az All res csökkenti a beérkező sebzést?

 

Morzan

márc. 13., 13:56
Szia!


A poison ellen a poison resist, fire ellen fire resist. De igen célszerű az allresre menni hiszen akkor nem érhet meglepetés. :)

 
 
 
 
noavatar

Kenő

márc. 13., 13:52
Sziasztok!


Mikor az elitek alánk pakolják ezeket s poison/fire/molten tócsákat,Arcane sentryket stb-t,azok ellen csak az All res csökkenti a beérkező sebzést?

 
 
 
 

Fiftyfan

jún. 30., 19:08
Engem csak a Nightmarish elitek zavarnak, az összes többit lazán tolom cm-el. Néha azokat is rémisztés nélkül túlvészelem, csak dühítő:D
 
 
 
 

Mayree

febr. 01., 20:09
Keywardens "titkos" képességei:

Act I - nincs info (szerintem semmi)

Act II - amikor forog, akkor reflect damos, amikor áll, addj neki!

Act III - nincs info

Act IV - életlopó, ez a nagy dammal párosítva megkeseríti az alacsony dpe-szel rendelkező vitézek dolgát (néha a tűz-tó akkor is sért ha nem vagy benne, ez bug?)


Ha valaki talál infót az ossza meg legyen szíves, mert HC-n nem nagy élmény ismeretlen okból (na jó semmiféle okból) megpusztulni :)

 
 
 
 

Mayree

febr. 01., 12:02
Tegnap jöttem rá, hogy HC halálakor automatikusan screenshot készül :)
 
 
 
 
saxxo  Jelezném, hogy benne volt/van "Dampening/Lassító" címszó alatt:)
 

Morzan

nov. 24., 15:32
És tényleg :D jó.
 
 
 
 
Morzan  Az is belekerült . :)
 

saxxo

nov. 24., 15:11
Jelezném, hogy benne volt/van "Dampening/Lassító" címszó alatt:)
 
 
 
 
Death  Nagyon jó lett, de a "Missile" kimaradt.
 

Morzan

nov. 24., 14:52
Az is belekerült . :)
 
 
 
 

_Berci_

nov. 22., 23:14
No igen a dupa elit az nagy szívás tudám lenni
 
 
 
 
noavatar

OldAkita

nov. 22., 22:09
Kösz a fordítást, jó kis gyűjtemény. Jó sok bosszúságot tudnak okozni ezek az elit skillek. Legjobban a Molten és a Desecration-t utálom, pláne mert igen gyakran együtt kapom a kettőt
 
 
 
 

Death

nov. 21., 12:12
Nagyon jó lett, de a "Missile" kimaradt.
 
 
 
 

Mr.RAP

nov. 20., 18:03
Köszönöm a cikket!!!! :DDD
 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  

:D Ennyi, én eddig is hittem neki és ezután is fogok! :D

A Blizzard adott rossz nevet a képességnek, mert nem illik hozzá a magyar jelentése. :D

 

_Berci_

nov. 20., 03:59
pláne a googlefordító mondatok esetén xD
 
 
 
 
Morzan  Mindegy, a szótár így fordítja, neki hiszünk! :)
 

SlipKnoTiaN666

nov. 19., 21:35

:D Ennyi, én eddig is hittem neki és ezután is fogok! :D

A Blizzard adott rossz nevet a képességnek, mert nem illik hozzá a magyar jelentése. :D

 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  Hát amúgy igen, eléggé nem oda illő.:D
 

Morzan

nov. 19., 21:19
Mindegy, a szótár így fordítja, neki hiszünk! :)
 
 
 
 
saxxo  Tudom, köszi, csak azért nem írtam bele ezeket a magyar szavakat, mert magához a képességhez szerintem nem illik. Például a meggyalázás szó arra, hogy tüzes lesz a talaj a lábad alatt:D
De azért javítva lett a cikk:)
 

SlipKnoTiaN666

nov. 19., 21:07
Hát amúgy igen, eléggé nem oda illő.:D
 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  Jólvan nem kijavítani akartalak, csak gondoltam leírom.:)
 

saxxo

nov. 19., 10:40
Tudom, köszi, csak azért nem írtam bele ezeket a magyar szavakat, mert magához a képességhez szerintem nem illik. Például a meggyalázás szó arra, hogy tüzes lesz a talaj a lábad alatt:D
De azért javítva lett a cikk:)
 
 
 
 
saxxo  Persze, tudom magyarul mit jelent szó szerinti fordításban, de nem hiszem, hogy ezek odaillenek, meg egyébként szerintem nem is kell feltétlenül lefordítani ezeket.
 

SlipKnoTiaN666

nov. 18., 21:50
Jólvan nem kijavítani akartalak, csak gondoltam leírom.:)
 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  

Dampening - csillapítás, csillapító, csökkentő
Plagued - gyötrés, pestis, fertőző
Desecration - (szótár szerint) meggyalázás, jobb nem jut eszembe és nem is találtam
Molten - (szintén szótár szerint) olvadt, megolvasztott, én tüzes nyomnak nevezném el, bár tudom h nem ezt jelenti.

És köszönöm a leírást! :))

 

saxxo

nov. 18., 21:21
Persze, tudom magyarul mit jelent szó szerinti fordításban, de nem hiszem, hogy ezek odaillenek, meg egyébként szerintem nem is kell feltétlenül lefordítani ezeket.
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

nov. 18., 19:59

Dampening - csillapítás, csillapító, csökkentő
Plagued - gyötrés, pestis, fertőző
Desecration - (szótár szerint) meggyalázás, jobb nem jut eszembe és nem is találtam
Molten - (szintén szótár szerint) olvadt, megolvasztott, én tüzes nyomnak nevezném el, bár tudom h nem ezt jelenti.

És köszönöm a leírást! :))

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu