Chat
Online
Chat now
41 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60784 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60487 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60280 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59599 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48576 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40875 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26132 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22415 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21078 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. 2 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Ebben a fejezetben a Varázslónõt ismerheted meg. Bár külsõre gyengének tûnik, ereje nem lebecsülendõ, hisz hatalmas mágusok õk, bármilyen elemi erõt fel tudnak használni, legyen az tûz, jég, vagy a villám. Nem ismernek lehetetlent, hatalmuk már-már az istenekével vetekszik mágia terén.


A fenti rövid leírásból is kiderült, hogy a Sorceress inkább messzirõl szeret támadni, nem jeleskedik a harcmûvészetekben. Viszont, rengeteg hasznos varázslata van, melyek minden fizikai gyengeségért kárpótolják majd a csatában. Nem is lesz szüksége arra, hogy közel merészkedjen, késõbb elfutnia sem kell, nem lesz ki közelébe férkõzhet. Ha végignézed a Skilleket, rengeteg lesz ismerõs számodra, ha játszottál az elsõ résszel. A Varázslónõ kapta meg a Diablo I-es varázslatok legnagyobb részét. Olyan régi ismerõs skilleket találsz itt, mint Chain Lightning, Fire Ball, Teleport. Megmaradt a Mana Shiled és a Guardian is, csak a nevük változott meg (Energy Shield, illetve Hydra). 

Ha varázslónõvel szeretnél játszani, számolnod kell azzal, hogy eleinte pokolian nehéz dolgod lesz. Míg a többi kasztnak erõs védelme, ütése van, addig a varázslónõ könnyen sebezhetõ, erõtlen leányzó, kinek egyetlen kezdõ varázslata a botjában rejlik, ez pedig a Fire Bolt. 10-12. szinttõl könnyebbé válik a dolgod, de az egész játék alatt sokkal jobban oda kell figyelned a karakteredre, mint bármelyik másik kaszttal. Épp ez benne a gyönyörû. Taktikáznod kell, menekülnöd, felmegy az adrenalin szinted, mikor meglátod, hogy 3-4 csontváz rohan feléd, míg mondjuk egy barbárral csak mosolyognál egyet, és egy suhintással ölnéd meg mindet. A varázslónõ éppen ezért megunhatatlan. Mindig izgalmas marad a játék, mindig találsz kemény ellenfeleket. Ha elbambulsz, könnyen meghalsz. Ugyanakkor kis odafigyeléssel végigsöpörheted az egész pályát anélkül, hogy sebzõdnél! :) 

A varázslónõ tehát taktikai karakter. Talán az amazon az egyetlen kaszt, ami még hasonlít valamelyest rá, de erõnléte annak is sokkal magasabb. Pontosabban nem feltétlenül, hisz te döntöd el mennyire erõs lesz a karaktered, de a varázslónõnek rengeteg manára van szüksége, a stat pontokat fõleg erre költsd, ne Strength-re, Dexterity-re vagy Vitality-re. Az életerõ eleinte fontos lehet, míg nincs Energie Shield-ed, úgyhogy arra mindenképpen adj pár pontot. Erõre csak azért van szükséged, hogy normális ruhákat tudj hordani. Bár én 26-nál feljebb nem nyomtam az erõmet, néha látok olyan öveket, sapkákat, miket szívesen hordanék, de minimum 40 erõre lenne szükségem hozzájuk. A Dexterity-re szerintem teljesen felesleges pazarolni pontokat, hisz egy varázslónõnek nincs szüksége célzási ügyességre, ritkán használ fegyvert. 

Én személy szerint minden egyes pontot bánok, amit nem az energiára költök, hisz késõbb, magasabb szintû energiapajzs mellett nem lesz szükségem magas életerõre sem. Marad tehát az erõ, ami fõleg az öltözékhez szükséges. Én ennek sem tulajdonítok túl nagy jelentõséget, olyan ruha van rajtam, amit fel tudok venni, ilyenek közül is találni nagyon jókat, csak nem adnak túl sok védelmet, de egy varázslónõnek mindenképp alacsony a védelmi szintje. 

Távol kell tehát maradni az ellenségtõl, ez az egyetlen módja a túlélésnek.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu