Chat
Online
Chat now
21 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95269 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73251 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Ebben a fejezetben a Varázslónõt ismerheted meg. Bár külsõre gyengének tûnik, ereje nem lebecsülendõ, hisz hatalmas mágusok õk, bármilyen elemi erõt fel tudnak használni, legyen az tûz, jég, vagy a villám. Nem ismernek lehetetlent, hatalmuk már-már az istenekével vetekszik mágia terén.


A fenti rövid leírásból is kiderült, hogy a Sorceress inkább messzirõl szeret támadni, nem jeleskedik a harcmûvészetekben. Viszont, rengeteg hasznos varázslata van, melyek minden fizikai gyengeségért kárpótolják majd a csatában. Nem is lesz szüksége arra, hogy közel merészkedjen, késõbb elfutnia sem kell, nem lesz ki közelébe férkõzhet. Ha végignézed a Skilleket, rengeteg lesz ismerõs számodra, ha játszottál az elsõ résszel. A Varázslónõ kapta meg a Diablo I-es varázslatok legnagyobb részét. Olyan régi ismerõs skilleket találsz itt, mint Chain Lightning, Fire Ball, Teleport. Megmaradt a Mana Shiled és a Guardian is, csak a nevük változott meg (Energy Shield, illetve Hydra). 

Ha varázslónõvel szeretnél játszani, számolnod kell azzal, hogy eleinte pokolian nehéz dolgod lesz. Míg a többi kasztnak erõs védelme, ütése van, addig a varázslónõ könnyen sebezhetõ, erõtlen leányzó, kinek egyetlen kezdõ varázslata a botjában rejlik, ez pedig a Fire Bolt. 10-12. szinttõl könnyebbé válik a dolgod, de az egész játék alatt sokkal jobban oda kell figyelned a karakteredre, mint bármelyik másik kaszttal. Épp ez benne a gyönyörû. Taktikáznod kell, menekülnöd, felmegy az adrenalin szinted, mikor meglátod, hogy 3-4 csontváz rohan feléd, míg mondjuk egy barbárral csak mosolyognál egyet, és egy suhintással ölnéd meg mindet. A varázslónõ éppen ezért megunhatatlan. Mindig izgalmas marad a játék, mindig találsz kemény ellenfeleket. Ha elbambulsz, könnyen meghalsz. Ugyanakkor kis odafigyeléssel végigsöpörheted az egész pályát anélkül, hogy sebzõdnél! :) 

A varázslónõ tehát taktikai karakter. Talán az amazon az egyetlen kaszt, ami még hasonlít valamelyest rá, de erõnléte annak is sokkal magasabb. Pontosabban nem feltétlenül, hisz te döntöd el mennyire erõs lesz a karaktered, de a varázslónõnek rengeteg manára van szüksége, a stat pontokat fõleg erre költsd, ne Strength-re, Dexterity-re vagy Vitality-re. Az életerõ eleinte fontos lehet, míg nincs Energie Shield-ed, úgyhogy arra mindenképpen adj pár pontot. Erõre csak azért van szükséged, hogy normális ruhákat tudj hordani. Bár én 26-nál feljebb nem nyomtam az erõmet, néha látok olyan öveket, sapkákat, miket szívesen hordanék, de minimum 40 erõre lenne szükségem hozzájuk. A Dexterity-re szerintem teljesen felesleges pazarolni pontokat, hisz egy varázslónõnek nincs szüksége célzási ügyességre, ritkán használ fegyvert. 

Én személy szerint minden egyes pontot bánok, amit nem az energiára költök, hisz késõbb, magasabb szintû energiapajzs mellett nem lesz szükségem magas életerõre sem. Marad tehát az erõ, ami fõleg az öltözékhez szükséges. Én ennek sem tulajdonítok túl nagy jelentõséget, olyan ruha van rajtam, amit fel tudok venni, ilyenek közül is találni nagyon jókat, csak nem adnak túl sok védelmet, de egy varázslónõnek mindenképp alacsony a védelmi szintje. 

Távol kell tehát maradni az ellenségtõl, ez az egyetlen módja a túlélésnek.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu