Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95271 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Ezeken az oldalakon a korábban megismert szörnyfejedelmek mágikus tulajdonságairól olvashatsz.
A következő tulajdonságok csak és kizárólag szörnyfejedelmeken fordulnak elő, és noha több képesség is átadódik a körülöttük levő szörnyekre és követőkre, továbbra is ők a képességek forrásai. Ha a vezéreket megöljük - ami persze a legnehezebb feladat -, követőik ideiglenesen kapott képességei is hamarosan szertefoszlanak. Ennek ellenére sokszor az ilyen csapatok egyszerű tagjaival érdemes először elbánni. A szörnyeket feltámasztó, vagy létrehozó ellenfelek esetén azonban a vezért kell mihamarabb elpusztítani. A tulajdonságok között vannak kevésbé veszélyesek és nagyon veszélyesek is - mindez az ellenük szegülők kasztjától, harcmodorától is függ. Több tulajdonság ismerős lehet, például jónéhány aurát örököltek a szörnyek a paladintól, az Amplify Damage átkot a nekromantától.

A különböző képességek erősítik egymást, összeadódnak a többivel, s a szörny alap tulajdonságaival. Példa erre a Multiple Shots és a Lightning Enchanted képességek kombinációja, a játékban található legveszélyesebb, méltán rettegett képesség, a Multilight, vagy más néven MSLE. Egy ilyen szörny mindenki számára nagyon könnyen halálos lehet. 

A képzettségeket a szörnyfejedelmek neve alatt láthatod. Az auráknál csak "Aura Enchanted" kiírást láthatsz. 

Szörnyfejedelmek tulajdonságai 

A Blessed Aim hatásában megegyezik a paladin azonos képességével - a szörnyek találati pontosságát növeli, így az ezzel felruházott lények lényegében soha nem hibáznak. Az aura sajnos alig látható, de jellegzetes hangjáról könnyen felismerhető.
A Conviction lecsökkenti ellenállásunkat és védelmünket, így az elemi támadásokkal felruházott vezérek sokkal veszélyesebbek. Ereje általában eléggé lecsökkenti az ellenállásunkat ahhoz, hogy a legkisebb elemi sebzést is megérezzük...

A Holy Shock az egyik legveszélyesebb aura amivel szembetalálhatja magát egy kalandozó. Messziről sem veszélytelen, de hatalmas villámsebzésével közelről kifejezetten halálos. Magas szintű szörny esetén sebzése egy halálos csapáshoz is több, mint elegendő lehet...
A Might aura a fizikai sebzéseket emeli, elég nagy mértékben. Amikor egy egész szörnycsapatra fejti ki hatását, jobb nem bemenni közéjük. Több kalandozó halt már meg, mert nem hallgatott a figyelmeztetésre...
A Fanaticism aurás szörnyek méltán az egyik legveszélyesebbek a szörnyek között. Az aura nemcsak a sebzésüket és találati pontosságukat, de a támadási sebességüket is nagy mértékben növeli, így veszélyesebb, mint a Might. Közelharcos karakterek számára egy rémálom.
A Cursed szörnyek bevitt ütésenként 50%-os eséllyel képesek megátkozni nem csak az általuk megérintett ellenfeleket, de mindenki mást is, aki az átok hatókörébe kerül. Ennek az átoknak a hatására 100%-al csökken a fizikai ellenállásunk, így minden fizikai sebzés kétszer akkorát sebez. Különösen a Might és Fanaticism aurákkal, az Extra Strong tulajdonsággal együtt veszélyes, de akkor aztán nagyon... Magas szintű szörnyek esetében hatóköre közel látótávolságnyi, így aligha menekülhetünk előle. Az átok ideje több, mint 1 perc is lehet.
A Cold Enchanted szörnyek jéggel felruházottak. Ennek megfelelően alap sebzésükhöz azzal egyenlő jégsebzést kapnak és ellenállóak jégsebzésekre. Mikor egy ilyen szörnyet legyőznek, a benne felhalmozódott düh Frost Nova formájában kitör.
A Fire Enchanted szörnyek tűzzel felruházottak. Ennek megfelelően alap sebzésükhöz azzal egyenlő tűzsebzést kapnak és ellenállóak tűzsebzésekre. Legyőzésükkör testük felrobban, ami életük alapján sebez.
A Lightning Enchanted szörnyek villámmal felruházottak. Ennek megfelelően alap sebzésükhöz azzal egyenlő villámsebzést kapnak és ellenállóak villámsebzésekre. Minden bevitt nem-méreg sebzés hatására szikrák pattognak ki testükből, ezek a Charged Boltok magas szintű szörnyek esetében több százat is sebezhetnek a karakteren. Nagyon kellemetlen ellenfelek.
A Multiple Shots tulajdonsággal rendelkező szörnyek minden távolsági lövedéke, varázslata megtöbbszöröződik, így egy nyílvesszőből, villámból, stb. lehet akár 2-5 is, és mind találhat is. Általában csak kellemetlen tulajdonság, ám más képességekkel együtt hihetetlenül pusztító is lehet. Példa erre a Lightning Enchanted tulajdonság, vagy egy Blizzard varázslása Act III-ban.
A Spectral Hit szörnyek ellenállóak tűz-, jég- és villámsebzésekre és alap sebzésükhöz nem-fizikai sebzést kapnak. A progi véletlenszerűen választ a tűz, jég, villám, méreg és mágikus sebzések közül.
Ez a kép a kalandor halála előtt tizedmásodpercekkel készült. A Multilight vagy MSLE szörnyek a legveszélyesebbek, akivel valaha is találkozhatunk a harcok során. Ez nem egy tulajdonság, hanem kettő kombinációja - ezek a szörnyek Multiple Shots és Lightning Enchanted-ek. A szikrák önmagukban is több százat sebezhetnek, de ez megtöbbszörözve egyértelműen halálossá válik: egy abból a fehér pamacsokból több ezret is sebezhet a karakteren, ráadásul ezek egymás után áramlanak ki az szörnyből, totális pusztítást hagyva maguk után. Egyetlen védelmet a maximális villámellenállás és magas villámelnyelés (Lightning Absorb%) adhat, de mivel utóbbi nagyon ritka tulajdonság, így a legbiztonságosabb egyszerűen kikerülni őket. Egy követőkkel védett nekromanta vagy druida sem érezheti magát biztonságban, a pamacsok a követőkre is halálosak - hacsak nem immunisak villámra. Egyedül az amazonnak van ellene használható képessége: a Slow Missiles a pamacsok sebességét harmadára lassítja, így adva egy kis esélyt a távolsági karakternek.

Az Extra Fast szörnyfejedelmek és követőik általában nem túlságosan veszélyesek, hacsak nem sebeznek túl nagyot, vagy nem rendelkeznek erős mágikus tulajdonságokkal - ekkor viszont elég kellemetlen ellenfelek távolsági karakterek számára, sőt, gyorsaságuk sokszor a menekülést is veszélyezteti. 

A Magic Resistant ellenfelek tulajdonsága sok félreértésre adhat okot. Ezek a szörnyek NEM mágikus, hanem elemi ellenállással rendelkeznek, tűz-, jég- és villámsebzésekre. 

A Mana Burn szörnyek ütése elégeti az áldozatok szellemi erejét, ennek mértéke a szörny fizikai sebzésének többszöröse. Emellett mágiaellenállással rendelkeznek, így főleg nekromanták számára kellemetlen ellenfelek. 

A Stone Skin szörnyek védelme a normál szörnyekének többszöröse, emellett ellenállással rendelkeznek fizikai sebzésekre. Ez az oka, hogy Hell fokozaton minden Stone Skines szörny alapban Immune to Physical. 

Az Extra Strong szörnyek alap sebzése a normál szörnyekének többszöröse. 

A Teleport tulajdonsággal rendelkező szörnyek elteleportálnak, ha életük egyharmadára csökken, és valaki túlságosan megközelíti őket. Gyógyulnak is valamennyit, de szerencsére ez alig észrevehető.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 33
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu