Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95100 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
93973 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93639 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85489 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73834 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73181 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43042 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
41908 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Balu999 hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. szeptember 05.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

A Diablo II igen jelentõs, az egész játékmenetre nagymértékben kiható változásokat hozott a karakterek tárolása terén is. Itt ezekrõl olvashatsz.

A Diablo II teljesen más rendszer szerint kezeli a karaktereket, mint elõdje, ezért van szükség egy külön fejezetre, ami ezzel foglalkozik. A Diablo I-ben ugye voltak a Single és Multi karakterek, és kész, teljesen egyértelmû volt a dolog. A Single karaktereddel csak egyedül játszhattál, míg a Multi karaktereddel a Battle.neten vagy helyi hálózaton. Lehetõséged volt a Multi karaktereddel is egyedüli játékra, azaz "offline" fejlõdésre, ami igen jól jött a korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkezõknek. Ezeket a Diablo II-ben akár rögtön el is felejtheted. Kétféle karakter létezik mostantól: a nyitott és a zárt. 

Nyitott Karakter

A Diablo II-ben az egyszemélyes játékot a Nyitott Karaktereddel játszhatod, ekkor rajtad kívül más nem csatlakozhat az adott játékhoz. Ezt a karaktert a program, mint azt az elsõ részbõl megszokhattad, a Te gépeden tárolja, a Diablo II könyvtár Save alkönyvtárában. Sajnos ennek a védelmérõl a Blizzard egyáltalán nem gondoskodott, ennyi erõvel akár egy sima txt fájlban is tárolhatná a program a karaktereket. A Nyitott Karakterrel nagyon könnyû csalni, ezt sokan sajnos meg is fogják tenni. Kérdezhetnéd: Ez miért baj, hiszen ezzel úgyis csak egyedül tud játszani? Nos, az a helyzet, hogy a Diablo II-ben a Nyílt Karakter egyesíti magában a Single és a Multi karaktert, a Nyitott Karakterrel játszhatsz helyi hálózaton, az Interneten és a Nyitott Battle.neten is. Bár ez utóbbi nem sokban különbözik egy sima internetes játéktól, általában nem túl zökkenõmentes, rengeteg a szinkronhiba, ezért sokszor kieshetsz egy-egy játékból. Persze ez néha elõfordulhat a Zárt Battle.neten is. Nagy hátránya a Nyitott játéknak, hogy a szerver gépnek igen erõsnek kell lennie, különben a játék igencsak akadozhat, sõt, ha kilép a játékból, aki létrehozta, nem tudja átadni másnak a szerver jogokat, hanem mindenki számára véget ér a játék, és ez igen kellemetlen lehet, ha éppen a földön hagytál valamit. Ez a kilépés nem csak szándékosan történhet, nagyon egyszerû véletlenül kilépni a programból, elég ha az F4-re van beállítva mondjuk a Telekinézised. Megnyomod az Alt-ot, hogy lásd a tárgyakat a földön, majd váltanál a Telekinézisre, Alt+F4=Bezárás...
Zárt Karakter

A Zárt Karakter az igazi Battle.netes karakter, ezzel kizárólag a Battle.neten tudsz játszani, nincs arra lehetõséged, hogy "offline" fejleszd. Ez sokakat igen kellemetlenül érint, hiszen az Internet elérés nem mindenkinek adatik meg korlátlan formában. Ezt a karaktert a program egy Battle.net szerveren tárolja, így elvileg ez a játékmód védve van minden csalástól. Az egész játék a szerveren fut, így ha akadozik a kapcsolat, elõfordulhat, hogy a Te gépeden nem látsz senkit a közeledben, de a szerveren már javában ütnek, így lehetséges, hogy egyszercsak egy jajkiáltást hallasz: meghaltál, úgy, hogy még csak észre sem vehetted. Nem mindegy azonban, hogy melyik szerveren van a karaktered, mert csak az azonos szerveren lévõ karakterekkel tudsz játszani. Egyik szerverrõl a másikra a karaktert (legalábbis egyelõre) átvinni nem lehet! Jól gondold meg tehát, hogy melyik szerveren indítod el a karaktered! Gyakran elõfordul, hogy a szerverek gyengélkednek, de tapasztalataim szerint egy jó szerveren futtatott játék sokkal stabilabb, mint nyílt internetes társa. További elõnye a Zárt Karaktereknek, hogy mindenki ezekkel fog játszani :) Nagyon hangulatos, amikor a Battle.netre belépve látod a karaktereket és a felszereléseiket, nem csak a sok csuklyát, mint a Nyílt Karakterek esetében. Az online játszadozóknak ranglistákat is felkínálnak, melyben mindig a legmagasabb szintûeket tüntetik fel, akár kasztokra lebontva is. Külön ilyen "ladder" van a Hardcore karakterek számára.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu