Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
123 hozzászólás
TeamSpeak
39 hozzászólás
Trade
242 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
84 hozzászólás
Dumálda
191 hozzászólás
Xbox One
7 hozzászólás
Három szavas történet
246 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
75980 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
75649 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
75153 megtekintés
 
Diablo III - Monk
72273 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
60260 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
56137 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
34078 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
28942 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

gOben22 hozzászólt a(z) Diablo 2 - Battle Net találkozóhely témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

A Diablo II igen jelentõs, az egész játékmenetre nagymértékben kiható változásokat hozott a karakterek tárolása terén is. Itt ezekrõl olvashatsz.

A Diablo II teljesen más rendszer szerint kezeli a karaktereket, mint elõdje, ezért van szükség egy külön fejezetre, ami ezzel foglalkozik. A Diablo I-ben ugye voltak a Single és Multi karakterek, és kész, teljesen egyértelmû volt a dolog. A Single karaktereddel csak egyedül játszhattál, míg a Multi karaktereddel a Battle.neten vagy helyi hálózaton. Lehetõséged volt a Multi karaktereddel is egyedüli játékra, azaz "offline" fejlõdésre, ami igen jól jött a korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkezõknek. Ezeket a Diablo II-ben akár rögtön el is felejtheted. Kétféle karakter létezik mostantól: a nyitott és a zárt. 

Nyitott Karakter

A Diablo II-ben az egyszemélyes játékot a Nyitott Karaktereddel játszhatod, ekkor rajtad kívül más nem csatlakozhat az adott játékhoz. Ezt a karaktert a program, mint azt az elsõ részbõl megszokhattad, a Te gépeden tárolja, a Diablo II könyvtár Save alkönyvtárában. Sajnos ennek a védelmérõl a Blizzard egyáltalán nem gondoskodott, ennyi erõvel akár egy sima txt fájlban is tárolhatná a program a karaktereket. A Nyitott Karakterrel nagyon könnyû csalni, ezt sokan sajnos meg is fogják tenni. Kérdezhetnéd: Ez miért baj, hiszen ezzel úgyis csak egyedül tud játszani? Nos, az a helyzet, hogy a Diablo II-ben a Nyílt Karakter egyesíti magában a Single és a Multi karaktert, a Nyitott Karakterrel játszhatsz helyi hálózaton, az Interneten és a Nyitott Battle.neten is. Bár ez utóbbi nem sokban különbözik egy sima internetes játéktól, általában nem túl zökkenõmentes, rengeteg a szinkronhiba, ezért sokszor kieshetsz egy-egy játékból. Persze ez néha elõfordulhat a Zárt Battle.neten is. Nagy hátránya a Nyitott játéknak, hogy a szerver gépnek igen erõsnek kell lennie, különben a játék igencsak akadozhat, sõt, ha kilép a játékból, aki létrehozta, nem tudja átadni másnak a szerver jogokat, hanem mindenki számára véget ér a játék, és ez igen kellemetlen lehet, ha éppen a földön hagytál valamit. Ez a kilépés nem csak szándékosan történhet, nagyon egyszerû véletlenül kilépni a programból, elég ha az F4-re van beállítva mondjuk a Telekinézised. Megnyomod az Alt-ot, hogy lásd a tárgyakat a földön, majd váltanál a Telekinézisre, Alt+F4=Bezárás...
Zárt Karakter

A Zárt Karakter az igazi Battle.netes karakter, ezzel kizárólag a Battle.neten tudsz játszani, nincs arra lehetõséged, hogy "offline" fejleszd. Ez sokakat igen kellemetlenül érint, hiszen az Internet elérés nem mindenkinek adatik meg korlátlan formában. Ezt a karaktert a program egy Battle.net szerveren tárolja, így elvileg ez a játékmód védve van minden csalástól. Az egész játék a szerveren fut, így ha akadozik a kapcsolat, elõfordulhat, hogy a Te gépeden nem látsz senkit a közeledben, de a szerveren már javában ütnek, így lehetséges, hogy egyszercsak egy jajkiáltást hallasz: meghaltál, úgy, hogy még csak észre sem vehetted. Nem mindegy azonban, hogy melyik szerveren van a karaktered, mert csak az azonos szerveren lévõ karakterekkel tudsz játszani. Egyik szerverrõl a másikra a karaktert (legalábbis egyelõre) átvinni nem lehet! Jól gondold meg tehát, hogy melyik szerveren indítod el a karaktered! Gyakran elõfordul, hogy a szerverek gyengélkednek, de tapasztalataim szerint egy jó szerveren futtatott játék sokkal stabilabb, mint nyílt internetes társa. További elõnye a Zárt Karaktereknek, hogy mindenki ezekkel fog játszani :) Nagyon hangulatos, amikor a Battle.netre belépve látod a karaktereket és a felszereléseiket, nem csak a sok csuklyát, mint a Nyílt Karakterek esetében. Az online játszadozóknak ranglistákat is felkínálnak, melyben mindig a legmagasabb szintûeket tüntetik fel, akár kasztokra lebontva is. Külön ilyen "ladder" van a Hardcore karakterek számára.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Kezdődik a 23.... hír
december 02.
 
Mi vár ránk a... hír
november 21.
 
Diablo Mobilon -... hír
november 04.
 
Kezdődik a 15. season hír
szeptember 22.
 
Véget ér a 14.... hír
szeptember 16.
 
Érkezik a Diablo 3... hír
augusztus 16.
 
Season 14... hír
június 13.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 18
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu