Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95100 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
93972 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93638 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85488 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73833 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73181 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43042 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
41905 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Balu999 hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. szeptember 05.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Minden karakter automatikusan kap egy saját ládát, amibe azokat a tárgyakat érdemes tenni, amelyeket meg kívánunk őrizni. A láda mindegyik Act-en végigkövet minket, mindegyik városban egy kötött helyen áll - tartalma persze mindenhol, minden játékban ugyanaz marad. 


Újdonság az első részhez képest a karakterünk ládája (stash). Újdonság, de szükséges is, hiszen a Diablo II-ben a földön szétszórt tárgyak egy idő után (normál tárgyak 15 percen, set és unique tárgyak 1 órán belül) maguktól eltűnnek. Amit a ládánkban tárolunk, ahhoz csak mi férhetünk hozzá (többek közt azért, mert a kiindulási ponton a játékosok számától függetlenül csak egy láda van, mindenki a saját felszerelését "látja" benne), ráadásul ezek a tárgyak játékokon és részeken keresztül velünk fognak tartani. 

A kezelőfelület ha-sonló a karakterünk "hátizsákjához". A Diablo 2 Classic ide-jén mérete 6x4-es volt, elég kicsi. Je-lenleg a mérete kétszer ekkora, összesen 6x8 hely van benne - igaz, a "hátizsákunk" a charmok megje-lenésével eléggé foglalttá vált. Kez-detben 50.000 arany fér bele, ez minden elért ti-zedik szinttel újabb 50.000-el bővül - 31. szinten pedig 800.000 aranyra ugrik fel a tárolható pénz-mennyiség. Ez a pénz single player módban teljesen biztonságban van, ám többjátékos mód esetén ha-lálunkkor nem csak a karakte-rünknél lévő pénz-ből fogy, hanem akár a lá-dánkból is (általá-ban sajnos elég nagy összeg.)

A ládára kattintva megkapjuk a leltárt, amibe a megszokott felvesz-átvisz-lerak technikával tudunk pakolni (mintha kereskedőkkel vagy karakterekkel üzletelnénk).

Aranyat beletenni a karakter oldalán található aranyat jelképező ikonra kattintva, kivenni logikusan a ládáéra kattintva lehet. Ilyenkor kapunk egy kis dialógus ablakot, ahova beírhatjuk az a átvinni kívánt összeget, ha többet írunk, automatikusan lekerekíti a ládában tárolható maximum összegre (viszont ha a ládából több pénzt vennél ki, mint amennyi a karakternél elfér, akkor nem történik semmi).Az Act I táborában a láda a tábortűztől kissé jobbra, fent található, egy kis szekérkocsi mellett. A tábor elég jól van felépítve, és kicsi a mérete is, így nagyjából a közelben van mindenki, aki kell - Cain, a kovács, wayponit, Akara, stb.
Az Act II sivatagában a belső, elkerített rész jobb oldalán a jobb felső kijáratnál van, Fara közelében. Ez azért praktikus, mert a town portal-ból Fara felé haladva pont útba esik.
Az Act III meglehetősen kényelmes a mi szempontunkból: a láda a főtéren van, Cain és a gyógyító közelében. Hab a tortán, hogy ide nyílik a town portal és itt a waypoint is.
Az Act IV során a láda egy kicsit kiesik az útból: az erőd észak-nyugati csücskében van. Szerencsére a town portal-ból Cain-hoz errefelé jövünk és az erőd kis mérete miatt a waypoint sincsen messze.
Az Act V barbár városában a láda közvetlenül a waypoint mellé kerül, nem messze van innen a tp érkezési helye és a kovács sem.

Kényelmi szempontból roppant előnyös, hogy a kereskedőkkel folytatott üzlet során a ládában lévő pénzünket is látjuk és fel is használhatjuk (berakni természetesen nekünk kell kézzel.) 

A láda méretéből és jellegéből adódóan érdemes tehát azokat az értékes tárgyakat tárolni benne, amelyeket egyszer majd fel akarunk használni, és nem akarjuk elveszíteni valamilyen szerencsétlen affér folytán. Ezek a tárgyak úgyis csak a helyet foglalnák, ha magunknál tartanánk őket, mint például egy marék drágakő, néhány kallódó set item, a pótfelszerelésünk , stb.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu