Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60814 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60512 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59630 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40906 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26146 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22425 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21091 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Minden karakter automatikusan kap egy saját ládát, amibe azokat a tárgyakat érdemes tenni, amelyeket meg kívánunk őrizni. A láda mindegyik Act-en végigkövet minket, mindegyik városban egy kötött helyen áll - tartalma persze mindenhol, minden játékban ugyanaz marad. 


Újdonság az első részhez képest a karakterünk ládája (stash). Újdonság, de szükséges is, hiszen a Diablo II-ben a földön szétszórt tárgyak egy idő után (normál tárgyak 15 percen, set és unique tárgyak 1 órán belül) maguktól eltűnnek. Amit a ládánkban tárolunk, ahhoz csak mi férhetünk hozzá (többek közt azért, mert a kiindulási ponton a játékosok számától függetlenül csak egy láda van, mindenki a saját felszerelését "látja" benne), ráadásul ezek a tárgyak játékokon és részeken keresztül velünk fognak tartani. 

A kezelőfelület ha-sonló a karakterünk "hátizsákjához". A Diablo 2 Classic ide-jén mérete 6x4-es volt, elég kicsi. Je-lenleg a mérete kétszer ekkora, összesen 6x8 hely van benne - igaz, a "hátizsákunk" a charmok megje-lenésével eléggé foglalttá vált. Kez-detben 50.000 arany fér bele, ez minden elért ti-zedik szinttel újabb 50.000-el bővül - 31. szinten pedig 800.000 aranyra ugrik fel a tárolható pénz-mennyiség. Ez a pénz single player módban teljesen biztonságban van, ám többjátékos mód esetén ha-lálunkkor nem csak a karakte-rünknél lévő pénz-ből fogy, hanem akár a lá-dánkból is (általá-ban sajnos elég nagy összeg.)

A ládára kattintva megkapjuk a leltárt, amibe a megszokott felvesz-átvisz-lerak technikával tudunk pakolni (mintha kereskedőkkel vagy karakterekkel üzletelnénk).

Aranyat beletenni a karakter oldalán található aranyat jelképező ikonra kattintva, kivenni logikusan a ládáéra kattintva lehet. Ilyenkor kapunk egy kis dialógus ablakot, ahova beírhatjuk az a átvinni kívánt összeget, ha többet írunk, automatikusan lekerekíti a ládában tárolható maximum összegre (viszont ha a ládából több pénzt vennél ki, mint amennyi a karakternél elfér, akkor nem történik semmi).Az Act I táborában a láda a tábortűztől kissé jobbra, fent található, egy kis szekérkocsi mellett. A tábor elég jól van felépítve, és kicsi a mérete is, így nagyjából a közelben van mindenki, aki kell - Cain, a kovács, wayponit, Akara, stb.
Az Act II sivatagában a belső, elkerített rész jobb oldalán a jobb felső kijáratnál van, Fara közelében. Ez azért praktikus, mert a town portal-ból Fara felé haladva pont útba esik.
Az Act III meglehetősen kényelmes a mi szempontunkból: a láda a főtéren van, Cain és a gyógyító közelében. Hab a tortán, hogy ide nyílik a town portal és itt a waypoint is.
Az Act IV során a láda egy kicsit kiesik az útból: az erőd észak-nyugati csücskében van. Szerencsére a town portal-ból Cain-hoz errefelé jövünk és az erőd kis mérete miatt a waypoint sincsen messze.
Az Act V barbár városában a láda közvetlenül a waypoint mellé kerül, nem messze van innen a tp érkezési helye és a kovács sem.

Kényelmi szempontból roppant előnyös, hogy a kereskedőkkel folytatott üzlet során a ládában lévő pénzünket is látjuk és fel is használhatjuk (berakni természetesen nekünk kell kézzel.) 

A láda méretéből és jellegéből adódóan érdemes tehát azokat az értékes tárgyakat tárolni benne, amelyeket egyszer majd fel akarunk használni, és nem akarjuk elveszíteni valamilyen szerencsétlen affér folytán. Ezek a tárgyak úgyis csak a helyet foglalnák, ha magunknál tartanánk őket, mint például egy marék drágakő, néhány kallódó set item, a pótfelszerelésünk , stb.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu