Chat
Online
Chat now
25 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60815 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60512 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60306 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59630 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40906 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26147 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22425 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21091 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

A következő néhány oldalon az orgyilkos általános leírását találhatjátok meg.
A kiegészítő megjelenése kétségtelenül magával hozta nekünk azt a pillanatot, ahol kénytelenek voltunk újratanulni a szabályokat, és az értékeket. Az egyik legjelentősebb változás az új kasztok megjelenése: kaptunk egy csinos bérgyilkost, és egy termetes druidát. Ezeken az oldalakon a hölgyeményről találhatsz információkat, érdekességeket és fejlesztési tippeket. Már itt az elején le kell szögeznem, hogy a vele történő játékot csak a sok harcot kedvelő emberek fogják élvezni. Hogy miért? A harc szépsége az ő élete.

"Assassin: noun, orgyilkos" Mondja ezt nekem az Országh László angol magyar kéziszótár. De mit is jelent ez a szó igazából, itt nálunk a Diablo 2 világában? Sokaknak, akik még nem játszottak vele, azt az aranyos fekete ruhában szaladgáló kislányt, azokkal az érdekes séfkésekkel. De ha valaki egyszer kipróbálta már, és ráérzett a vele történő játék igazi ízére, könnyen lehet, hogy néhány nap után magát a játékot fogja azonosítani az orgyilkossal. 

A karaktert alapvetően két irányba lehet fejleszteni. Létezik úgynevezett harcművész orgyilkos, aki főleg fegyverekkel szeret harcolni, és a harcművészeti képességek fejlesztését tartja élete fő céljának, és létezik az úgynevezett csapdás orgyilkos, aki főleg csapdákkal és egyéb, nem szemtől szembeni képességekkel szeret operálni. 

Felszerelésben talán három fő stílusra lehet bontani az orgyilkosokat: léteznek hagyományos orgyilkosok, akik két karom osztályú fegyverrel harcolnak, vannak olyanok, akik a magasabb védelem érdekében pajzsot rögzítenek másik kezükhöz, és persze létezik néhány renegát, aki megtagadja a karom fegyverek használatát, és hagyományos gyilkoló eszközöket használ. Mondanom sem kell, ők vannak a legkevesebben. 

Társaságban az orgyilkos jól megállja a helyét, és beállítottságától függően lehet első vonalbeli harcos, vagy a háttérből támogató segítő. Habár nem rendelkezik olyan magas fokú, a csapatot támogató képességekkel, mint például egy lovag, de ténykedése kétségkívül hatásos lesz majd. 

Hősök egymás elleni harcában is igen jó eséllyel indulhat, hiszen élete tulajdonképpen erről szólna. Árnyéka segítségével könnyedén intézhet el figyelmetlen kalandozókat, csapdáival, és egyéb képességeivel pedig tapasztalt ellenfeleknek is okozhat meglepetést.

- A Bérgyilkos skilljeinek bővebb leírásása -

  1. Bérgyilkos skillek - első oldal
  2. Bérgyilkos skillek - második oldal
  3. Bérgyilkos skillek - harmadik oldal

 

 

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu