Chat
Online
Chat now
19 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60815 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60512 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60306 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59630 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40906 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26147 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22425 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21091 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Wirt, a féllábú fiút, a  Barlang lejáratán túl, a patak túloldalán lelhetitek meg.

Mindig egy dolog van nála, ha megveszed, nem kap elõ másikat, amíg nem lépsz szintet, de lehet, hogy akkor se, ez változó, talán attól függ, hol jössz ki a föld alól. Mindig Premium felszerelést árul, jellemzõen nagyon húzós módosító taggal. Wirtnél mindig drágábbak a dolgok 20-30%-kal, mint Griswold-nál, és ugyanaz az érték korlát: valahol 135 ezer és 140 ezer arany között, ennél drágábbat legalábbis nem kínál egyik se. Namost a nagyon erős módosító tag és az erős alaptípus együttesen ennél általában többe kerülne, így aztán Wirtnél többnyire valami gyenge alaptípusú felszerelés van, valami eszelõsen jó módosító jelzõvel. Imádja az ilyeneket: 

  • Megsemmisíthetetlen
  • Resist +60% valamelyik varázslatra
  • +140% To Hit
  • +15 az ütéshez
  • Tûz és villám Damage
  • +190% páncél stb.

Ezek mind nagyon erős módosító tagok, csak hát egy Godly Rags of the Ages mire jó?

Arra azért ügyeltek, hogy ne kerüljük el nagy ívben Wirtet. Ha valami tényleg jó dolog van nála, akkor az aztán igazán jó.

Wirt csak elad, nem vesz, azt csak Griswold és Adria teszi. Vigyázat, van közöttük egyfajta szövetség, mert Gris annak a negyedét kínálja a tárgyért, amennyiért Wirttõl vetted, nem pedig annak a negyedét, amennyiért õ adta volna, tehát nem tudod leellenõrizni, mennyivel rövidített meg a kölyök, csak ha új játékot kezdesz.

Tolmács:

Wirt: Pletykák a többiekrõl

Adriáról
"Adria truly bothers me. Sure, Cain is creepy in what he can tell you about the past, but that witch can see into your past. She always has some way to get whatever she needs, too. Adria gets her hands on more merchandise than I've seen pass through the gates of the king's bazaar during high festival."

Adria igazán aggaszt. Hogyne, Cain is rémisztõ azzal, amit tud a múltról, de az a boszorka a te múltadba is belelát. Mindig megtalálja a módját, hogy megszerezze, ami kell neki. Adria több ügyletre teszi rá a kezét, mint amit a királyi bazárban láttam fesztiválok idején.

Cain-rõl
"Cain knows too much. He scares the life out of me - even more than that woman across the river. He keeps telling me about how lucky I am to be alive, and how my story is foretold in legend. I think he's off his crock."

Cain túl sokat tud. Mindig ledermeszt - még jobban, mint az a nõ a folyó túloldalán. Folyton azt hajtogatja, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy élek, meg hogy milyen legendák keringenek körülöttem. Szerintem elment az esze.

Farnhamról két pletykája is van:

"Don't trust everything the drunk says. Too many ales have fogged his vision and his good sense."

Ne higgy el mindent, ami a részeg mond. Túl sok sör homályosítja el elméjét és valaha jó érzékeit.

"Farnham - now there is a man with serious problems, and I know all about how serious problems can be. He trusted too much in the integrity of one man, and Lazarus led him into the very jaws of death. Oh, I know what it's like down there, so don't even start telling me about your plans to destroy the evil that dwells in that labyrinth. Just watch your legs..."

Farnham - hát neki aztán komoly gondjai vannak, és én aztán tudom, mi az a komoly gond. Túlságosan bízott az emberek összetartásában, és Lazarus a halál torkába vezette. Ó, én aztán tudom, milyen ott lent, úgyhogy el se kezdd magyarázni a terveidet a fõgonosz kiirtásáról. Csak nézz a lábad alá...

Gillian-rõl
"If I were a few years older, I would shower her with whatever riches I could muster, and let me assure you I can get my hands on some very nice stuff. Gillian is a beautiful girl who should get out of Tristram as soon as it is safe. Hmmm... maybe I'll take her with me when I go..."

Ha egy kicsit öregebb lennék, hát beborítanám minden kinccsel, amire csak rá tudom tenni a kezemet, és nyugodt lehetsz, egy csomó klassz holmit be tudok szerezni. Gillian csodaszép lány, akinek ki kéne innen jutnia, amint csak biztonságos. Hmmm... lehet, hogy magammal viszem, amikor megyek.

Griswold-ról
"I guess I owe the blacksmith my life - what there is of it. Sure, Griswold offered me an apprenticeship at the smithy, and he is a nice enough guy, but I'll never get enough money to... Well, let's just say that I have definite plans that require a large amount of gold.""

Asszem a kovácsnak köszönhetem az életemet - már ami megmaradt belõle. Ja, Griswold ajánlott nekem megélhetést a kovácsmûhelyben, meg rendes fickó is, csak hát ott nem tudnék elég pénzt keresni, hogy... Nos, mondjuk úgy, hogy határozott terveim vannak, amelyhez jelentõsebb mennyiségû aranyra van szükségem.

Ogden-rõl
"Ogden is a fool for staying here. I could get him out of town for a very reasonable price, but he insists on trying to make a go of it with that stupid tavern. I guess at the least he gives Gillian a place to work, and his wife Garda does make a superb shepherd's pie..."

Tisztára bolond Ogden, hogy itt marad. Igen kedvezõ áron ki tudnám juttatni a városból, de õ csak ad még egy esélyt annak az idióta fogadónak. Persze legalább ad munkát Gillian-nek, és a felesége, Garda nagyon finom sütit csinál...

Pepin-rõl
"As long as you don't need anything reattached, old Pepin is as good as they come.

If I'd have had some of those potions he brews, I might still have my leg..."

Amíg nem kell semmit se visszaragasztani, az öreg Pepin tökéletesen megfelel a feladatának.

Ha nálam lett volna pár azokból a varázsitalokból, amiket kotyvaszt, most talán meglenne a lábam...

 


 

Wirt: Mindenfélérõl

Kereskedésrõl
"In case you haven't noticed, I don't buy anything from Tristram. I am an importer of quality goods. If you want to peddle junk, you have to see Griswold, Pepin or that witch, Adria. I'm sure that they will snap up whatever you can bring them..."

Ha még nem vetted volna észre, nem veszek meg bármit Tristram-ból. Én minõségi árukat hozok be. Ha meg akarsz szabadulni az ócskaságaidtól, menj Griswold-hoz, Pepin-hez vagy a boszorkához, Adriához. Tuti hogy harapni fognak bármire, amit odaviszel nekik.

Cuccokról
"Not everyone in Tristram has a use - or a market - for everything you will find in the labyrinth. Not even me, as hard as that is to believe.

Sometimes, only you will be able to find a purpose for some things."

Nem fogod talkálni minden dolognak a magyarázatát Tristram-ban, amit a Labirintusban találsz. Még én sem tudok mindent, bármilyen hihetetlen.

Bizonyos esetekben saját magadnak kell rájönnöd a dolgok jelentésére.

 

 

 
Címkék: wirt, diablo 1
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 45
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu