Chat
Online
Chat now
23 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95270 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Wirt, a féllábú fiút, a  Barlang lejáratán túl, a patak túloldalán lelhetitek meg.

Mindig egy dolog van nála, ha megveszed, nem kap elõ másikat, amíg nem lépsz szintet, de lehet, hogy akkor se, ez változó, talán attól függ, hol jössz ki a föld alól. Mindig Premium felszerelést árul, jellemzõen nagyon húzós módosító taggal. Wirtnél mindig drágábbak a dolgok 20-30%-kal, mint Griswold-nál, és ugyanaz az érték korlát: valahol 135 ezer és 140 ezer arany között, ennél drágábbat legalábbis nem kínál egyik se. Namost a nagyon erős módosító tag és az erős alaptípus együttesen ennél általában többe kerülne, így aztán Wirtnél többnyire valami gyenge alaptípusú felszerelés van, valami eszelõsen jó módosító jelzõvel. Imádja az ilyeneket: 

  • Megsemmisíthetetlen
  • Resist +60% valamelyik varázslatra
  • +140% To Hit
  • +15 az ütéshez
  • Tûz és villám Damage
  • +190% páncél stb.

Ezek mind nagyon erős módosító tagok, csak hát egy Godly Rags of the Ages mire jó?

Arra azért ügyeltek, hogy ne kerüljük el nagy ívben Wirtet. Ha valami tényleg jó dolog van nála, akkor az aztán igazán jó.

Wirt csak elad, nem vesz, azt csak Griswold és Adria teszi. Vigyázat, van közöttük egyfajta szövetség, mert Gris annak a negyedét kínálja a tárgyért, amennyiért Wirttõl vetted, nem pedig annak a negyedét, amennyiért õ adta volna, tehát nem tudod leellenõrizni, mennyivel rövidített meg a kölyök, csak ha új játékot kezdesz.

Tolmács:

Wirt: Pletykák a többiekrõl

Adriáról
"Adria truly bothers me. Sure, Cain is creepy in what he can tell you about the past, but that witch can see into your past. She always has some way to get whatever she needs, too. Adria gets her hands on more merchandise than I've seen pass through the gates of the king's bazaar during high festival."

Adria igazán aggaszt. Hogyne, Cain is rémisztõ azzal, amit tud a múltról, de az a boszorka a te múltadba is belelát. Mindig megtalálja a módját, hogy megszerezze, ami kell neki. Adria több ügyletre teszi rá a kezét, mint amit a királyi bazárban láttam fesztiválok idején.

Cain-rõl
"Cain knows too much. He scares the life out of me - even more than that woman across the river. He keeps telling me about how lucky I am to be alive, and how my story is foretold in legend. I think he's off his crock."

Cain túl sokat tud. Mindig ledermeszt - még jobban, mint az a nõ a folyó túloldalán. Folyton azt hajtogatja, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy élek, meg hogy milyen legendák keringenek körülöttem. Szerintem elment az esze.

Farnhamról két pletykája is van:

"Don't trust everything the drunk says. Too many ales have fogged his vision and his good sense."

Ne higgy el mindent, ami a részeg mond. Túl sok sör homályosítja el elméjét és valaha jó érzékeit.

"Farnham - now there is a man with serious problems, and I know all about how serious problems can be. He trusted too much in the integrity of one man, and Lazarus led him into the very jaws of death. Oh, I know what it's like down there, so don't even start telling me about your plans to destroy the evil that dwells in that labyrinth. Just watch your legs..."

Farnham - hát neki aztán komoly gondjai vannak, és én aztán tudom, mi az a komoly gond. Túlságosan bízott az emberek összetartásában, és Lazarus a halál torkába vezette. Ó, én aztán tudom, milyen ott lent, úgyhogy el se kezdd magyarázni a terveidet a fõgonosz kiirtásáról. Csak nézz a lábad alá...

Gillian-rõl
"If I were a few years older, I would shower her with whatever riches I could muster, and let me assure you I can get my hands on some very nice stuff. Gillian is a beautiful girl who should get out of Tristram as soon as it is safe. Hmmm... maybe I'll take her with me when I go..."

Ha egy kicsit öregebb lennék, hát beborítanám minden kinccsel, amire csak rá tudom tenni a kezemet, és nyugodt lehetsz, egy csomó klassz holmit be tudok szerezni. Gillian csodaszép lány, akinek ki kéne innen jutnia, amint csak biztonságos. Hmmm... lehet, hogy magammal viszem, amikor megyek.

Griswold-ról
"I guess I owe the blacksmith my life - what there is of it. Sure, Griswold offered me an apprenticeship at the smithy, and he is a nice enough guy, but I'll never get enough money to... Well, let's just say that I have definite plans that require a large amount of gold.""

Asszem a kovácsnak köszönhetem az életemet - már ami megmaradt belõle. Ja, Griswold ajánlott nekem megélhetést a kovácsmûhelyben, meg rendes fickó is, csak hát ott nem tudnék elég pénzt keresni, hogy... Nos, mondjuk úgy, hogy határozott terveim vannak, amelyhez jelentõsebb mennyiségû aranyra van szükségem.

Ogden-rõl
"Ogden is a fool for staying here. I could get him out of town for a very reasonable price, but he insists on trying to make a go of it with that stupid tavern. I guess at the least he gives Gillian a place to work, and his wife Garda does make a superb shepherd's pie..."

Tisztára bolond Ogden, hogy itt marad. Igen kedvezõ áron ki tudnám juttatni a városból, de õ csak ad még egy esélyt annak az idióta fogadónak. Persze legalább ad munkát Gillian-nek, és a felesége, Garda nagyon finom sütit csinál...

Pepin-rõl
"As long as you don't need anything reattached, old Pepin is as good as they come.

If I'd have had some of those potions he brews, I might still have my leg..."

Amíg nem kell semmit se visszaragasztani, az öreg Pepin tökéletesen megfelel a feladatának.

Ha nálam lett volna pár azokból a varázsitalokból, amiket kotyvaszt, most talán meglenne a lábam...

 


 

Wirt: Mindenfélérõl

Kereskedésrõl
"In case you haven't noticed, I don't buy anything from Tristram. I am an importer of quality goods. If you want to peddle junk, you have to see Griswold, Pepin or that witch, Adria. I'm sure that they will snap up whatever you can bring them..."

Ha még nem vetted volna észre, nem veszek meg bármit Tristram-ból. Én minõségi árukat hozok be. Ha meg akarsz szabadulni az ócskaságaidtól, menj Griswold-hoz, Pepin-hez vagy a boszorkához, Adriához. Tuti hogy harapni fognak bármire, amit odaviszel nekik.

Cuccokról
"Not everyone in Tristram has a use - or a market - for everything you will find in the labyrinth. Not even me, as hard as that is to believe.

Sometimes, only you will be able to find a purpose for some things."

Nem fogod talkálni minden dolognak a magyarázatát Tristram-ban, amit a Labirintusban találsz. Még én sem tudok mindent, bármilyen hihetetlen.

Bizonyos esetekben saját magadnak kell rájönnöd a dolgok jelentésére.

 

 

 
Címkék: wirt, diablo 1
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu