Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95271 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Pepin

Pepin a falu gyógyítója, nála minden ezzel kapcsolatos dolgot beszerezhetsz. A fõtéren áll a háza ajtajában, a kúttól balra. Ha odalépsz hozzá, megkérdezi: "Hol fáj, barátom?"

A következõket lehet vele kezdeni: 

Talk to Pepin:
Naná, hogy vele is lehet beszélgetni, pletykákat (Gossip) és küldetéseket (azokat a nevükön) kérdezhetsz tõle. 

Receive Healing:
Ha erre klikkelsz, egy lendülettel feltölti az életedet. Ezt teljesen ingyen, automatikusan teszi, amivel egyedülálló a városban. Kezdõ karakternek emiatt feltétlenül meg kell látogatnia idõnként, mert egy meghalás után mondjuk 17 arannyal nem sok minden egyebet lehet kezdeni.

Buy items:
Lehet vásárolni dolgokat, a következõket:

  • Potion of Healing
  • Potion of Full Healing
  • Scroll of Resurrect

Ebbõl a három dologból csak egyet tesz ki, de ha megveszed, rögtön másik kerül a helyére, a készlet korlátlan.

  • Potion of Rejuvenation
  • Potion of Full Rejuvenation
  • Scroll of Healing

Ezekbõl változó mennyiség van raktáron, és amit megveszel az eltûnik.

Mást nem lehet Pepinnel kezdeni, nem lehet neki eladni semmit, amit tõle vettél (Adria viszont megveszi õket).

Tolmács:

Pepin: Pletykák a többiekrõl

Adriáról
"While I use some limited forms of magic to create the potions and elixirs I store here, Adria is a true sorceress. She never seems to sleep, and she always has access to many mystic tomes and artifacts. I believe her hut may be much more than the hovel it appears to be, but I can never seem to get inside the place."

Míg én csak a varázslatok egyszerûbb formáit hívom segítségül, hogy elkészítsem azokat a varázsitalokat, elixíreket, melyeket itt õrzök, Adria egy igazi varázslónõ. Úgy tûnik, soha nem alszik, és minden titkos tekercshez van hozzáférése. Úgy hiszem, kunyhója sokkal több annál a kalyibánál, mint aminek látszik de még soha nem sikerült bejutnom.

Cain-rõl
"Cain is a true friend and a wise sage. He maintains a vast library and has an innate ability to discern the true nature of many things. If you ever have any questions, he is the person to go to."

Cain igaz barát és bölcs tanácsadó. Komoly könyvtárat tart fenn és ösztönös képessége van a dolgok igaz természetének felismerésére. Ha valaha bármi kérdésed lesz, õhozzá fordulj.

Farnham-rõl
"Even my skills have been unable to fully heal Farnham. Oh, I have been able to mend his body, but his mind and spirit are beyond anything I can do."

Még az én tapasztalatommal sem sikerült teljesen rendbehozni Farnham-et. Sikerült megfoltoznom testét, de lelke s szelleme ellenáll tudásomnak.

Gillian-rõl
"Ogden's barmaid is a sweet girl. Her grandmother is quite ill, and suffers from delusions.

She claims that they are visions, but I have no proof of that one way or the other."

Ogden szolgálója kedves lány. Igen beteg a nagyszüleje, idõnként félre is beszél.

Õ azt állítja, azok látomások, de ezt se megcáfolni, se igazolni nem tudom.

Griswold-ról
"Griswold knows as much about the art of war as I do about the art of healing. He is a shrewd merchant, but his work is second to none. Oh, I suppose that may be because he is the only blacksmith left here."

Griswold annyit tud a hadakozásról, mint én a gyógyításról. Nem jó kereskedõ, de a keze munkájának nincs párja. No persze ez lehet, hogy csak azért van, mert õ az egyetlen kovács, aki itt maradt.

Ogden-rõl
"I really don't understand why Ogden stays here in Tristram. He suffers from a slight nervous condition, but he is an intelligent and industrious man who would do very well wherever he went. I suppose it may be the fear of the many murders that happen in the sorrounding countryside, or perhaps the wishes of his wife that keep him and his family where they are."

Igazán nem értem, miért marad még Tristram-ban Ogden. Enyhe idegzsábája van, de intelligens, vállalkozó ember, aki mindenhol jól boldogul. Talán a sok környékbeli gyilkosság tartja vissza, vagy a felesége kívánsága, hogy õ és a családja maradjon, ahol van.

Wirt-rõl
"Poor Wirt. I did all that was possible for the child, but I know he despises that wooden peg that was forced to attach to his leg. His wounds were hideous. No one - and especially such a young child - should have to suffer the way he did."

Szegény Wirt. Megtettem minden tõlem tellhetõt, de hát rettenetes az a faláb, amit az igazi helyére kellett erõltetnem. Szörnyû sebei voltak. Senkinek - különösen nem egy ilyen fiatal srácnak - nem volna szabad így szenvednie.

 


 

Pepin: Mindenfélérõl

A labirintus könyveirõl
"Before it was taken over by, well, whatever lurks below, the cathedral was a place of great learning. There are many books to be found there. If you find any, you should read them all, for some may hold secrets to the workings of the labyrinth."

Mielõtt elfoglalta az a, nos, akármi is van ott alant, a katedrális a tudás szentélye volt. Sok könyvet lehet ott találni. Ha rálelnél némelyikére, gondosan olvasd el valamennyit, mert egyesek fontos dolgokat árulhatnak el a labirintus mûködésérõl.

A szörnyek feléledésérõl
"I have made a very interesting discovery. Unlike us, the creatures in the labyrinth can heal themselves without the aid of potions or magic. If you hurt one of the monsters, make sure it is dead or it very well may regenerate itself."

Igen érdekes felfedezést tettem. Velünk ellentétben a labirintus teremtményei képesek önmagukat éleszteni mindenféle varázsital vagy mágia segítsége nélkül. Ha megütsz egy szörnyet, addig üsd, míg meg nem hal, mert különben regenerálja magát.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 57
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu