Chat
Online
Chat now
19 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95269 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73251 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 1 hozzászólás
 

Küldetések

 


A küldetések többsége csak single playerben elérhetõ. Ez alól kivétel a Butcher, King Leoric, Lazarus és Diablo. Õk megtlálhatóak minden játékban. A küldetésekhez fűződő szövegeket megtaláljátok a Küldetés Tolmács menüpontban!

 

 

Küldetés neve:

Küldetést adja:

 

 

The Butcher

Wounded Townsman

Poisoned Water Supply

Pepin

The Curse of King Leoric

Odgen

Gharbad the Weak

Gharbad

Ogden's Sign

Odgen

The Magic Rock

Griswold

Valor

Book

The Chamber of Bone

Book

Halls of the Blind

Book

Zhar the Mad

Zhar the Mad

Black Mushroom

Adria

Slain Hero

n/a

Anvil Of Fury

Griswold

Warlord of Blood

Book

Lachdanan

Lachdanan

Archbishop Lazarus

Cain the Elder

Diablo

Cain the Elder

A küldetések részletesen:

The Butcher: A Butcher a pince második szintjén található. Könnyen fel lehet ismerni a szobáját, mivel nem sok ilyen szoba van a második szinten, aminek az alját vér és karókra tûzött halandók borítják... 
A küldetés megvan mind single, mind multi playerben. 
Ez az egyik legnehezebb küldetés, mivel amikor elõször találkozik a játékos Butcher-el, akkor még nagyon gyenge. Butcher viszont bõven megállná a helyét akár a barlangban is.
Vannak praktikák, amelyek alkalmazásával egyszerűbb a dolgunk. Butcher szintjén mindig lesz egy olyan szoba, aminek az ajtaja rácsos. Ha berohansz oda, és Butcher-t kizárod, akkor könnyen le lehet gyõzni. Sajnos csak varázsló és íjász esetén mûködik igazán. 
A másik módszer, hogy amikor kerget, odaszaladsz a lejárathoz, és pár kört megtéve a lejárat körül, beszorul... Így még egyszerûbb lenyilazni. 
Halálakor egy Butcher's Cleavert ad single Player esetén, multiban pedig egy véletlen mágikus cuccot.

Poisoned Water Supply : Ez a küldetés csak single playerben található. Pepin adja, de nagyon könnyű észrevenni hogyha jelen van, ugyanis már a játék elejétől kezdve sárga lesz a víz a szökőkútban. Ha ezt látod, akkor már tudható, hogy meló lesz. Ez a küldetés egy külön szinten van, ahova a 2. szintről lehet lejutni. Ott lesz néhány szörny, öld meg mindet, ekkor egy hang kiséretében a víz visszaváltozik kékre. Menj Pepinhez vissza, aki adni fog neked egy gyűrűt, aminek a neve: Ring of Truth

The Curse of King Leoric: Ez a küldetés megjelenik multi és single playerben is. Azonban nagy különbség van a kettő között. Single playerben Leoricnek egy saját mini szintje van, ami a 3. szintről nyílik. Ha bemerészkedsz hozzá, készülj fel, hogy rengeteg szörny fog fogadni. Először nem sok helyre lehet menni, menj be a bal oldali terembe, húzd meg a kapcsolót. Ez megnyitotta az utat a jobb oldali szobába. Ott is találsz egy kapcsolót, ezt meghúzva szabaddá vált az út a nagyterem felé. A király itt tartózkodik Elég komoly ellenfél, ráadásul feléleszt minden csontit aki mellett elhalad. Ha megölöd, jutalmad az undead crown lesz. 
Multiban nincs neki külön szintje, valahol a 3. szinten fog mászkálni. Nem tudja a csontikat feléleszteni, de azért még mindig nagyon kemény ellenfél.

Gharbad the Weak : Csak single-ben elérhető küldetés, a 3. szinten fogod megtalálni Gharbadot. Menj oda hozzá, erre adni fog egy mágikus tárgyat. Menj hozzá oda még egyszer, és elmondja, hogy mindjárt kész a következő tárgy is, amit szintén neked fog adni. Menj oda hozzá harmadszor is (előtte el kell menned tőle annyira, hogy ne legyen benne a képben), ekkor elmondja, hogy megvan ugyan az item, elkészült vele, de nem adja neked, mert túl jó lett, hanem inkább megtámad. Ha megölöd, kapsz még egy tárgyat.

Ogden's Sign : Odgen panaszkodik, hogy egyik éjszaka valaki ellopta a cégtábláját. A negyedik szintről az ötödikre vivő lejárat el lesz zárva, és egy csapat kicsi fallen one őrzi. Beszélj a vezetőjükkel, aki elmondja, hogy keres egy táblát, csak a szörnyek elvették. De ha visszaviszed neki, akkor jól jársz. Menj körbe azon a részen, ahol vele beszéltél, és hátrébb fogsz találni egy ládát, amit pár nagy monster őriz. Öld meg őket, és vidd vissza a táblát, ami a ládában van Ogdennek. A jutalmad a Harlequins Crest lesz. Snotspill, aki a lejáratot őrzi, mindenképpen meg fog támadni.

The Magic Rock: Griswold beszél neked egy mágikus kőről. Ez a kő az 5. szinten található. Vidd vissza a kovácshoz, aki megcsinálja belőle az Empyrean Band-et.

Valor : Ha beadja ezt a küldetést, akkor az 5. szinten fogsz találni egy kereszt alakú szobát. Menj be a dupla ajtón, és ott megtalálod az első blood stone-t. Rakd bele a belső teremben található edénybe. Ekkor a nagy terem felső része kinyílik. Menj be oda, vedd fel a második követ, és azt is rakd be az edénybe. Ekkor az alsó rész is kinyílik. Onnan is szedd fel a követ, és tedd az edénybe. Ez kinyitja a középső ajtót. Menj be, és megtalálod az Arkaine's Valor nevű páncélt.

The Chamber of Bone : Ez szintén egy külön szint, ahová a 6. szintről lehet átjutni egy feljárón keresztül. Ölj meg mindenkit középen, és olvasd el a könyvet az állványon, ezzel megtanultad a Guardian varázslatot. Találsz két kapcsolót is, kapcsold őket át, kinyitnak két titkos szobát.

Halls of the Blind : Ez egy nyolcas alakú terem a hetedik szinten. Ahhoz, hogy kinyíljon, el kell olvasnod egy könyvet, ami azon a szinten van. Menj be, ölj meg mindenkit, és szedd fel a földrol az Optic Amulettet .

Zhar the Mad : Az őrült varázslót a 8. szinten találhatod. Ha beszélsz vele, ad egy könyvet. Ha hozzányúlsz a könyves polcához, megtámad. Halálakor egy mágikus tárgyat dob.

Black Mushroom : Ez az egyik legbonyolultabb küldetés a Diabloban. Miután találsz egy fungal tome-ot a 9. szinten, vidd el Adriának, és elkezdődik a küldetés. Meg kell találnod egy gombamezőt. Ha megvan és rákattintasz, ki fog esni egy hatalmas gomba. Ezt vidd el Adriának, aki mesélni fog egy démon agyáról (Demon's brain), amit Pepinnek kell elvinni. Ezután az első szörny, akit megölsz, ledobja az agyát neked (nem muszáj démonnak lennie). Ezt vidd el Pepinnek. Ő ad egy elixírt, amit oda kell vinni Adriához. Ő azt mondja hogy nincs rá már szüksége, szóval megtarthatod. Ez egy különös elixír. Mikor már a tiéd, használd fel (idd meg) gyorsan. NE mentsd le a játékot mielőtt ezt teszed. Minden tulajdonságodhoz +3-at fog adni. Ha nem iszod meg rögtön, akkor később már nem lesz rá lehetőséged, a játék nem engedi.

Slain Hero : Találni fogsz egy halott hőst valahol a 9 .szinten. Egy véletlenszerű tárgyat fogsz találni nála, ami függ a kasztodtól.

Anvil Of Fury : Az üllőt egy kis félszigeten fogod találni a 10. szinten. Miután megölted az összes szörnyet itt, vidd el az üllőt Griswoldhoz, aki elkészíti neked a Griswold's Edge nevű kardot.

Warlord of Blood : Ha rengeteg Steel Lord van a 13. szinten, akkor lesz a küldetés. Miután elolvastad az ezen a szinten lévő könyvet, a 14. szintre vezető lépcső szobája kinyílik, és megküzdhetsz a Vér Urával. Miután megölted, ne felejtsd el összegyűjteni az összes mágikus tárgyat a szobájában.

Lachdanan : Lachdanan egy unique Blood Knight a 14. pályán. Megkér, hogy hozd el neki a Golden elixirt, amit valahol a 15. szinten fogsz megtalálni. Vidd neki vissza, és neked adja a Veil of Steelt.

Archbishop Lazarus : A 15. szinten fogod megtalálni Lazarus botját. Vidd el Cain-nak, aki beszél a küldetésről, és egy piros teleport fog megnyílni a 15. szinten, a pentagramma mellett. Lazarus mini szintjére vezet. A Gonoszság két könyvét (Book of Vileness) fogod itt találni. Mindkettőnél állj az előtte lévő pentagramma közepébe, és olvasd el a könyvet. A mini szint egy új helyére fosz kerülni. Miután mindkét könyvet elolvastad, menj vissza a kezdő helyre, és állj az ott lévő pemtagramma közepébe. Ez beteleportál Lazarus szobájába. Öld meg, és a piros kapu még egyszer megnyílik, hogy visszavigyen a 15. szintre. Itt láthatod, hogy a pentagramma pirossá vált, és levezet a 16. szintre. 
Multi playerben nincs Lazarus botja, és ő maga sem egy külön szinten lesz, hanem egy kis szobában a 15. szint felső sarkában. Öld meg, hogy megnyisd a 16. szintre vezető pentagrammát.

Diablo : A 16. szint 4 részre van felosztva. Az első negyedben, ami a felső részen van, találsz egy nyitott szobát egy karral. Húzd meg, és ez kinyitja neked a a kis labirintust jobb oldalt lent. Itt van egy újabb kar, amit ha meghúzol kinyílik egy terem bal oldalt felül. Itt már két kapcsoló van, ha mindkettőt meghúzod, kinyílik Diablo szobája. Öld meg és máris láthatod a záró képsorokat. Multiplayerben ne feledd el felszedni a tárgyaidat mielőtt megölöd Diablot, mivel ha meghal, akkor a játéknak vége, és a tárgyak, amik nincsenek nálad, elvesznek (mivel új játékot kell kezdeni), kivéve ha valaki még a játékban tartózkodik, de nem a 16. szinten, akkor a játék irányítását ő átveszi és a többiek hozzá csatlakozhatnak. Mivel Diablo egy síma szörnyként van kezelve, a játék végén valamit néha kidob. Ez lehet aranytól kezdve mágikus tárgyig minden.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

realfalcon

jan. 09., 17:18
A következö módszer mindíg bejön: semmit nem nyitok, kívül mindenkit lepucolok...aztán jöhet a varázsló: beteleport az első szobába, legyakni mindenkit, ha gáz van, kifele teleport, mana ital feltölt, és vissza be. utána lehet nyitni egyenként a szobákat, és akkor csak annyi ellenfél lesz, ami a szobák "tartalma". ha kész a 2,3, szoba, diablo-t nem nyitni, hanem beteleport, és a sleppjét kiiktatni.utána már lehet nyitni, csak a kis huncut Diablo marad egyedül :)))) adni neki, és kész :))))
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu