Chat
Online
Chat now
29 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60815 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60512 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60306 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59630 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40906 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26147 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22425 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21091 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Ő az alapkarakter. Mindenki ezt próbálja ki először, a másik kettőt mindig ehhez viszonyítjuk.

A harcos a nyers erő mestere. Nagyot üt,  a másik két karakternél sokkal nagyobbat, és az íj kivételével az összes fegyver az ő kezében áll a legjobban. Másik nagy erőssége életereje. Szüksége is van rá, hiszen röpködő nyílvesszők és varázslatok híján neki föl kell keresnie személyesen minden szörnyet, hogy elbánjon velük, s amit közben kap, azt bizony ki kell bírni.
De a harcost nem kell félteni, ő nem csak olyan legény, aki adja, de olyan is, aki állja. Mind szintlépéskor, mind a Vitality növelésekor a másik karakternél többet kap az életéhez, amitől az bizony csupaszon is 500 közelében lesz, mire "felnő", a másik kettő 2-300-as értékeivel szemben. Ez bizony nagy különbség.

A harcos ön-páncélzata nem túl jó, pucéran szinte lemegy a nullára, tehát csak arra számíthat, amit fölvesz, és bizony a legfenekén a szörnyűségeknek nagyon nem mindegy, hogy tízzel nagyobb vagy kisebb a páncélzat összértéke, egy jó pajzs pedig 50-60-at is hozzátehet.

Azért tud ő varázsolni, csak nem bármit. A komolyabb mágia szint követelményeket ugyan elvileg tudja teljesíteni (apocalypse tekercs pl.) de bolondság erre épiteni, szegényke többet veszít a többi jó tulajdonságából, mint amennyit nyer a pár plusz manával. Azért teleportálni, healingelni, mana shieldet föltenni még tud, ha nem is túl gazdaságosan, de hogy mágiával támadjon, azt jobb elfelejteni. Rengeteg manát fogyasztanak (abból a kevésből) és igen erőtlenek a támadó varázslatai.

A fentiekből következik, hogy a harcos pont azokat a szörnyeket szereti, amiket a többiek nem. A nagyok, erősek, brutálisak, akik odarontanak, és agyon akarnak ütni, amiktől a másik kettő retteg, ő csak nevet rajta. Szépen sorban levágja mindet, kész.

Harcossal viszonylag könnyű kezdeni. Elég nagy a kezdő ütése is, a kezdő élete is, már akkor sem kell félteni. Jó darabig nem jönnek mágiával támadó szörnyek, addig ő elvan. A nyilas csontvázakkal kicsit meggyűlhet a baja, de mivel azok nem tudnak elmenekülni tisztességesen, nem vészes a dolog. Később aztán már nehezedik, de tulajdonképpen a harcos eléggé biztonságban érezheti magát bármelyik szinten, legfeljebb nem pusztítja ki egyhamar, de kibírja.

Amilyen jó ő a szörnyek ellen, annyira felejtő vele párbajozni. Mondjuk másik harcos ellen határozott esélye van. De se nyílvesszőkre, se a tűzlabdákra nincs ellenszere. Ha valaki mégis legyőz harcossal íjászt, mágust, hát az nagy tett!

A pajzs miatt egyértelműen egykezes fegyvert lehet ajánlani a kezébe, amelyek közül a legjobb a Bastard Sword, 6-15-ös ütéssel. Ebből érdemes kiválasztani a legjobbat. Persze, gyorsan hozzáteszem, hogy ha 4-12-es kardban találnál egy King's Sword of Haste-et, nehogy eldobd! Nagyon kicsi különbség van az alap ütésük között, és valószínűleg csak egy 6-15-ös KSOH lehet jobb nála. Szóval gondosan kell mérlegelni . 
A páncélzat minden darabja lehetőleg az életre dolgozzon rá, azután persze, hogy először is a lehető legnagyobb páncélzat értéket kihoztad belőle. De ha heavens utótagú darabot találnál, azért ne dobd el.

Az ékszerek feladata elsősorban, hogy a mágia ellenálló képességet feltornásszák a maximum 75%-ig, illetve hogy minél többet hozzáadjanak az elsődleges attribútumokhoz.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu