Chat
Online
Chat now
21 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95270 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Ő az alapkarakter. Mindenki ezt próbálja ki először, a másik kettőt mindig ehhez viszonyítjuk.

A harcos a nyers erő mestere. Nagyot üt,  a másik két karakternél sokkal nagyobbat, és az íj kivételével az összes fegyver az ő kezében áll a legjobban. Másik nagy erőssége életereje. Szüksége is van rá, hiszen röpködő nyílvesszők és varázslatok híján neki föl kell keresnie személyesen minden szörnyet, hogy elbánjon velük, s amit közben kap, azt bizony ki kell bírni.
De a harcost nem kell félteni, ő nem csak olyan legény, aki adja, de olyan is, aki állja. Mind szintlépéskor, mind a Vitality növelésekor a másik karakternél többet kap az életéhez, amitől az bizony csupaszon is 500 közelében lesz, mire "felnő", a másik kettő 2-300-as értékeivel szemben. Ez bizony nagy különbség.

A harcos ön-páncélzata nem túl jó, pucéran szinte lemegy a nullára, tehát csak arra számíthat, amit fölvesz, és bizony a legfenekén a szörnyűségeknek nagyon nem mindegy, hogy tízzel nagyobb vagy kisebb a páncélzat összértéke, egy jó pajzs pedig 50-60-at is hozzátehet.

Azért tud ő varázsolni, csak nem bármit. A komolyabb mágia szint követelményeket ugyan elvileg tudja teljesíteni (apocalypse tekercs pl.) de bolondság erre épiteni, szegényke többet veszít a többi jó tulajdonságából, mint amennyit nyer a pár plusz manával. Azért teleportálni, healingelni, mana shieldet föltenni még tud, ha nem is túl gazdaságosan, de hogy mágiával támadjon, azt jobb elfelejteni. Rengeteg manát fogyasztanak (abból a kevésből) és igen erőtlenek a támadó varázslatai.

A fentiekből következik, hogy a harcos pont azokat a szörnyeket szereti, amiket a többiek nem. A nagyok, erősek, brutálisak, akik odarontanak, és agyon akarnak ütni, amiktől a másik kettő retteg, ő csak nevet rajta. Szépen sorban levágja mindet, kész.

Harcossal viszonylag könnyű kezdeni. Elég nagy a kezdő ütése is, a kezdő élete is, már akkor sem kell félteni. Jó darabig nem jönnek mágiával támadó szörnyek, addig ő elvan. A nyilas csontvázakkal kicsit meggyűlhet a baja, de mivel azok nem tudnak elmenekülni tisztességesen, nem vészes a dolog. Később aztán már nehezedik, de tulajdonképpen a harcos eléggé biztonságban érezheti magát bármelyik szinten, legfeljebb nem pusztítja ki egyhamar, de kibírja.

Amilyen jó ő a szörnyek ellen, annyira felejtő vele párbajozni. Mondjuk másik harcos ellen határozott esélye van. De se nyílvesszőkre, se a tűzlabdákra nincs ellenszere. Ha valaki mégis legyőz harcossal íjászt, mágust, hát az nagy tett!

A pajzs miatt egyértelműen egykezes fegyvert lehet ajánlani a kezébe, amelyek közül a legjobb a Bastard Sword, 6-15-ös ütéssel. Ebből érdemes kiválasztani a legjobbat. Persze, gyorsan hozzáteszem, hogy ha 4-12-es kardban találnál egy King's Sword of Haste-et, nehogy eldobd! Nagyon kicsi különbség van az alap ütésük között, és valószínűleg csak egy 6-15-ös KSOH lehet jobb nála. Szóval gondosan kell mérlegelni . 
A páncélzat minden darabja lehetőleg az életre dolgozzon rá, azután persze, hogy először is a lehető legnagyobb páncélzat értéket kihoztad belőle. De ha heavens utótagú darabot találnál, azért ne dobd el.

Az ékszerek feladata elsősorban, hogy a mágia ellenálló képességet feltornásszák a maximum 75%-ig, illetve hogy minél többet hozzáadjanak az elsődleges attribútumokhoz.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 72
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu