Chat
Online
Chat now
21 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95271 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

Adria

 

Adria a falu boszorkánya, a pletykák szerint elégé számkivetett, a kalyibája jó messze, a patak túloldalán van. Õ foglalkozik a mágikus dolgokkal a városban. Ha odalépsz hozzá, azt mondja: "Választ kereső lelket érzékelek". 
A következõket lehet kezdeni vele:

Talk to Adria:
Természetesen lehet beszélgetni vele is, mond pletykákat és a küldetéseket is kommentálja.

Buy Items:
A következõ tárgyakat lehet tõle venni:

 • Potion of Mana
 • Potion of Full Mana
 • Scroll of Town Portal

Ebbõl a három dologból csak egy példányt tesz ki, de sose fogynak el, akármennyit megveszel belõle.

Az összes többi dologból annyi van, amennyit látsz, ha megveszed, eltűnik.
Ezek: 

 • Potion of Rejuvenation
 • Potion of Full Rejuvenation
 • Elixir of Strength
 • Elixir of Dexterity
 • Elixir of Magic

(nem tévedés, az Elixir of Vitality-t nem árulja, azt csak találni lehet!) 

 • A tekercsek összes fajtája
 • A könyvek összes fajtája
 • A botok összes fajtája

Mivel sokféle tárgyat árulhat, egy alkalommal viszonylag kevés féle szerepel az ajánlatban. De minden alkalommal, hogyha lemész a Labirintusba, megújul a kínálat.

Sell Items:
Griswoldhoz hasonlóan Adria is visszaveszi az összes tárgyat amit eladott, természetesen amit találtunk, azt is eladhatjuk neki.

Recharge Staves:
Adriánál lehet a varázslatos botokat újra feltölteni. Ez igen drága dolog, összehasonlítva a manából történõ varázslással, mágussal. Sok esetben egy teli manából futja annyi varázslatra, ami egy nem soktöltetû botba fér, a mana 150 arany, a bot töltése meg 3 ezer, mondjuk, szóval nem jó bolt. Ha meg soktöltetû a bot, akkor ez a tulajdonság lefoglalja a nevének az elõtagját, tehát nem lehet Arch-Angel's vagy valami más húzós. A botból történõ varázslás is lefoglal egy funkcióbillentyût. Olyan varázslatokra jó botot használni, amikből nincs könyv (Nova, Apocalipsys), mert a tekercs igen körülményes. Azonkívül tartaléknak is jó lehet a bot varázslata, ha kifogy a mana.

Ennyit lehet Adriánál csinálni.

Tolmács:

Adria: Pletykák a többiekrõl

Cain-rõl
"A chest opened in darkness holds no greater treasure than when it is opened in the light. The storyteller Cain is an enigma, but only to those who do not look. His knowledge of what lies beneath the cathedral is far greater than even he allows himself to realize."

A sötétség leple alatt felnyitott kincsesláda nem rejt nagyobb kincset, mint ha azt a nap világánál tárjuk fel. Cain, a nagy elbeszélõ rejtély, de csak azok számára, kik nem látnak. Sokkal nagyobb tudással bír arról, mi a katedrális alatt rejtõzik, mint azt saját magának be meri vallani.

Farnham-rõl
"The higher you place your faith in one man, the farther it has to fall. Farnham has lost his soul, but not to any demon. It was lost when he saw his fellow townspeople betrayed by the archbishop Lazarus. He has knowledge to be gleaned, but you must separate fact from fantasy."

Minél mélyebbre veted a hited valakiben, annál nagyobb lesz a csalódásod. Farnham elvesztette a lelkét, de nem egy démon vette el tõle. Akkor veszett el, amikor látta, mint árulta el Lazarus érsek a városi társait. Farnham sok tudást gyûjtött össze, de fel kell fedezd az értelmet kusza fantáziálgatásaiban.

 


 

Adria: Mindenfélérõl

Könyvekrõl, tekercsekrõl
"The sum of our knowledge is in the sum of its people. Should you find a book or scroll that you can not decipher, do not hesitate to bring it to me. If I can make sense of it I will share what I find."

Tudásunk összegzése mindannyiunk tudásában rejtezik. Ha találsz egy könyvet vagy tekercset, melyet nem bírsz meghatározni, ne késlekedj énhozzám azt elhozni. Ha bírok benne értelmet lelni, megosztom véled tudásomat.

Botokról
"Though the heat of the Sun is beyond measure, the mere flame of a candle is of greater danger. No energies, no matter how great, can be used without the proper focus. For many spells, ensorcelled staves may be charged with magical energies many times over. I have the ability to restore their power - but know that nothing is done without a price."

Habár a Nap ereje, kitartása minden képzeletet felülmúl, egy gyertya lángja védtelen az elmúlással szemben. Semmi erõ, légyen az bármily hatalmas, nem használható a kellõ összpontosítás nélkül. Sok varázslat, s az azokkal felruházott bot újra megtölthetõ mágikus erõvel számtalan alkalommal. Megvan a képességem, hogy helyreállítsam varázserejüket - de ne feledd, semmit nem kaphatsz fizetség nélkül.

Tekercsekrõl
"The greatest power is often the shortest lived. You may find ancient words of power written upon scrolls of parchment. The strength of these scrolls lies in the ability of either apprentice or adept to cast them with equal ability. Their weakness is that they must first be read aloud and can never be kept at the ready in your mind. Know also that these scrolls can be read but once, so use them with care."

A legnagyobb erõ gyakran a legrövidebb éltû. Találhatsz odalent pergament-tekercseket, melyekre egy erõ õsi szavait írták. A tekercsek ereje abban lakozik, hogy mind kezdö tanoncok, mind képzett varázslók egyenlõként használhatják öket. A gyengeségük abban nyilvánul meg, hogy hangosan fel kell öket olvasni, mielõtt használhatnád erejüket, sohasem állhatnak mindenre készen a fejedben. Tudd meg, hogy ezek a tekercsek elolvashatóak ugyan, de csak egyetlen egyszer, úgyhogy használd öket nagy körültekintéssel.

Könyvekrõl
"Wisdom is earned, not given. If you discover a tome of knowledge, devour its words. Should you already have knowledge of the arcane mysteries scribed within a book, remember - that level of mastery can always increase."

A bölcsességet nem kapni lehet, meg kell azt szerezni.  
Ha találsz egy kötetet a tudás könyveibõl, akkor szívd magadba minden egyes szavát. Ha már lenne némi fogalmad a rejtelmekrõl, melyeket egy könyv tartalmazhat, emlékezz, a tudás szintje mindig emelhetõ a tökéletesség felé.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu