Chat
Online
Chat now
28 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1811 hozzászólás
Elsősegély
11 hozzászólás
Az utolsó remény
77 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
51 hozzászólás
Diablo 2
418 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
65 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
279 hozzászólás
Keresgélő
294 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Monk
58097 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
58002 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
57222 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
56726 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
45987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
37924 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
24373 megtekintés
 
Farmolási tippek
21337 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
19361 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
66 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

 

 

kedveli xjj állapotát. 6 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

A Karakterek

A játékban három különböző típusú játékos között választhatunk. Ezek a harcos, az íjász és a varázsló.

Mind a hármat úgy alakították ki, hogy hatásfokuk, és a velük való játék élvezetessége megközelítőleg egyforma legyen. A különböző paraméterek súlyozása a különböző karakterek esetében pazar munka, s ha a B.neten többnyire mégis túlnyomóan harcost és varázslót látunk, annak oka inkább a specifikus játékstílust igénylő íjász iránti bizalmatlanság.

Ki mit szeret...
A harcos kitartó és szívós karakterét inkább a hadakozni vágyók választják, akik a közelharc hangulatáért lelkesednek a legjobban. 
A gyenge és sebezhető varázslót, mellyel kerülni kell a közvetlen konfliktust, inkább az óvatosabb, a varázslatok távolra ható erejét kedvelők magasztalják.  
Az íjászt, a tolvajt, a kis lopakodót viszont azok szeretik a legjobban, akik a taktikus játékért rajonganak.

A játék kezdetén már kibontakozó különbségek a 30. szint felett, amikor a karakterek kezdik elérni maximális paramétereiket, kiteljesednek, meghatározván úgymond egyéniségüket, és harcmodorukat.


A Harcos:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek

Az Íjász:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek  

A Varázsló:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek

Varázslatok:
Típusaik  
A szükséges mágia szintek  
Milyen formában lelhetők fel?

Karakterek Röviden:

A játékos három lehetséges karaktertípusból választhat a Diablo 1 -ben. Ezek nem mások mint a Warrior, a Rouge és a Sorcerer.

Rogue (íjász): A Világtalan Szem Nővérrend íjásza (avagy zsiványa) a távolsági csapások mesternője, köszönhetően páratlan ügyességének, ugyanakkor jó varázshasználó is. Mivel könnyen elkerülheti a közelharci támadásokat, leginkább a kiegyensúlyozott tulajdonságokra kell ügyelnie és persze sebzésére, pontosságára. Íjai ugyan elhasználódhatnak, de nem követelnek nyílvesszőket(?), védelmi képességei pedig közepesek. Varázslatai közepesen hatékonyak, saját specialitása a Hatástalanítás(Disarm): Képes a rejtett csapdákat észlelni és hatástalanítani is. Az ügyesség mértékétől függ a hatástalanítás sikere.

Sorcerer (varázsló): A Vizjerei Testvériség mágusa csak saját varázserejében bízhat, így megnövelt mágiával és kombinált tulajdonságokkal száll szembe a Gonosszal. A kezdő mágus nagyon esendő, ezért vitalitásán érdemes addig javítani, amíg meg nem szerzi a manapajzs (Mana Shield) varázst. Csodás tehetsége a varázslatokat terén előnyére válhat és ezt nem csak a bővebb manapontokban, hanem az erősebb támadómágiák terén is megmutatkozhat. Ha pedig kifogyna a mannából, használhatja erőteljes sebző átkokkal feltöltött varázsbotját, amit újratölthet a Varázsbot Újratöltés (Recharge Staves)képességével, még ha használata során csökken az elérhető töltetek maximális száma is. A karakter szintlépése során a varázsbot újratöltés is egyre hatékonyabb lesz.

Warrior (harcos): A felbérelt zsoldosharcos természetesen a kézitusát kedveli, ennek megfelelően sok életerő és közelharci sebzés jellemzi. A játékba előforduló ellenségek néha nagyon erősek tudnak lenni, emiatt a védelmi érték és a mágikus ellenállás nagyon fontos, az egykezes fegyver-pajzs harcmodor is életképes lehet az amúgy brutális kétkezes fejszeforgatás mellett. Varázslatai gyengék és a mannája is kevés, sajátos egyedi képessége a Tárgyjavítás (Item Repair): Képes megjavítani sérült felszerelését, ám cserébe roncsolja annak maximális tartósságát is. A kopás mértéke a karakter szintlépései során csökken.

 

Hellfire Kiegészítő:

Szerzetest (Monk): hozza be a játékba. Ez a karakter a pusztakezes harcot, és a botos harcot részesíti előnyben, a többi fegyverrel gyengén szerepel. Mágikus képességei is elhanyagolhatók, különleges képessége a Keresés (Search), mellyel az elrejtett tárgyakat képes felfedni.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Primal Ancient változások megerősítve
Tyvalir Community manager beszélt a tárgyakat erintő változásokról a hivatalos Blizzard fórumon.
11 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Primal Ancient... hír
február 16.
 
Primal Ancient... hír
február 07.
 
Patch 2.5.0 PTR hír
február 01.
 
2.4.3 patch magyarul hír
január 14.
 
Kellemes ünnepeket! hír
december 25.
 
Új 2.4.3-as PTR patch hír
december 12.
 
2.4.1 szárnyak... hír
december 05.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 19
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu