Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95100 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
93972 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93638 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85488 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73833 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73181 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43041 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
41905 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Balu999 hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. szeptember 05.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo I 2012. április 01. 0 hozzászólás
 

A Karakterek

A játékban három különböző típusú játékos között választhatunk. Ezek a harcos, az íjász és a varázsló.

Mind a hármat úgy alakították ki, hogy hatásfokuk, és a velük való játék élvezetessége megközelítőleg egyforma legyen. A különböző paraméterek súlyozása a különböző karakterek esetében pazar munka, s ha a B.neten többnyire mégis túlnyomóan harcost és varázslót látunk, annak oka inkább a specifikus játékstílust igénylő íjász iránti bizalmatlanság.

Ki mit szeret...
A harcos kitartó és szívós karakterét inkább a hadakozni vágyók választják, akik a közelharc hangulatáért lelkesednek a legjobban. 
A gyenge és sebezhető varázslót, mellyel kerülni kell a közvetlen konfliktust, inkább az óvatosabb, a varázslatok távolra ható erejét kedvelők magasztalják.  
Az íjászt, a tolvajt, a kis lopakodót viszont azok szeretik a legjobban, akik a taktikus játékért rajonganak.

A játék kezdetén már kibontakozó különbségek a 30. szint felett, amikor a karakterek kezdik elérni maximális paramétereiket, kiteljesednek, meghatározván úgymond egyéniségüket, és harcmodorukat.


A Harcos:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek

Az Íjász:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek  

A Varázsló:
Jellemző paraméterek  
Fegyverzet  
Harcmodor  
Tippek

Varázslatok:
Típusaik  
A szükséges mágia szintek  
Milyen formában lelhetők fel?

Karakterek Röviden:

A játékos három lehetséges karaktertípusból választhat a Diablo 1 -ben. Ezek nem mások mint a Warrior, a Rouge és a Sorcerer.

Rogue (íjász): A Világtalan Szem Nővérrend íjásza (avagy zsiványa) a távolsági csapások mesternője, köszönhetően páratlan ügyességének, ugyanakkor jó varázshasználó is. Mivel könnyen elkerülheti a közelharci támadásokat, leginkább a kiegyensúlyozott tulajdonságokra kell ügyelnie és persze sebzésére, pontosságára. Íjai ugyan elhasználódhatnak, de nem követelnek nyílvesszőket(?), védelmi képességei pedig közepesek. Varázslatai közepesen hatékonyak, saját specialitása a Hatástalanítás(Disarm): Képes a rejtett csapdákat észlelni és hatástalanítani is. Az ügyesség mértékétől függ a hatástalanítás sikere.

Sorcerer (varázsló): A Vizjerei Testvériség mágusa csak saját varázserejében bízhat, így megnövelt mágiával és kombinált tulajdonságokkal száll szembe a Gonosszal. A kezdő mágus nagyon esendő, ezért vitalitásán érdemes addig javítani, amíg meg nem szerzi a manapajzs (Mana Shield) varázst. Csodás tehetsége a varázslatokat terén előnyére válhat és ezt nem csak a bővebb manapontokban, hanem az erősebb támadómágiák terén is megmutatkozhat. Ha pedig kifogyna a mannából, használhatja erőteljes sebző átkokkal feltöltött varázsbotját, amit újratölthet a Varázsbot Újratöltés (Recharge Staves)képességével, még ha használata során csökken az elérhető töltetek maximális száma is. A karakter szintlépése során a varázsbot újratöltés is egyre hatékonyabb lesz.

Warrior (harcos): A felbérelt zsoldosharcos természetesen a kézitusát kedveli, ennek megfelelően sok életerő és közelharci sebzés jellemzi. A játékba előforduló ellenségek néha nagyon erősek tudnak lenni, emiatt a védelmi érték és a mágikus ellenállás nagyon fontos, az egykezes fegyver-pajzs harcmodor is életképes lehet az amúgy brutális kétkezes fejszeforgatás mellett. Varázslatai gyengék és a mannája is kevés, sajátos egyedi képessége a Tárgyjavítás (Item Repair): Képes megjavítani sérült felszerelését, ám cserébe roncsolja annak maximális tartósságát is. A kopás mértéke a karakter szintlépései során csökken.

 

Hellfire Kiegészítő:

Szerzetest (Monk): hozza be a játékba. Ez a karakter a pusztakezes harcot, és a botos harcot részesíti előnyben, a többi fegyverrel gyengén szerepel. Mágikus képességei is elhanyagolhatók, különleges képessége a Keresés (Search), mellyel az elrejtett tárgyakat képes felfedni.

 

 
Címkék:
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 77
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu