Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
85958 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85110 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84726 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79103 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66909 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65441 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38813 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35715 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. 5 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
BlizzCon 2014. október 30. 6 hozzászólás
 

Az idei BlizzCon diablos attrakciója a Tárgytervező Műhely (Legendary Workshop), ahol szerencsés kiválasztottak élőben tervezhetnek tárgyat a fejlesztőkkel. De nekünk, itthon maradottaknak sem kell aggódnunk, mert ötleteinket megoszthatjuk velük a battle.net fórumán keresztül!

Az élő program első részeként blizzardos fejlesztők (Josh Mosqueira, Kevin Martens és Travis Day) fognak arról beszélni, hogy a csapat filozófiája miképp változott az idők során a játék tárgyait illetően, majd bepillantást nyerhetünk a jelenlegi munkába, bemutatnak néhány fejlesztés alatt álló legendás holmit.

És hogy mitől lesz ez műhely? Néhány szerencsés BlizzCon-látogató abban a kegyben részesül majd, hogy együtt tervezhet meg néhány fejlesztővel (Julian Love, John Yang és Roger Hughston) egy új legendás okosságot. Arról ugyan nem szólnak, hogy ez a tárgy milyen valószínűséggel kerül be a következő javításba, de élménynek mindenképpen egyedi lesz a résztvevők számára. Emellett a fejlesztők azt ígérik, hogy rögtönözni is fognak néhány ötletet a helyszínen.

Számunkra a legérdekesebb viszont az, hogy ekkor fogják megvitatni az általunk beküldött ötleteket! Ez a téma november 7-én pénteken 16 órakor nyílik, és november 8-án szombaton 20 órakor zár. Ide lehet küldeni az ötleteket! Ha jólesik, szabad használni a Twittert is #LegendaryWorkshop címkével ellátva megjegyzésünket.

Most hallassátok a hangotokat, a megadott időben, mert erre valóban odafigyelnek. Minden más módon és időben eljuttatott ötletet pusztába kiáltott szónak tekintenek... Reményeim szerint lesz valamiféle változás a legendás cuccokat illetően, mert elég egyhangúak ezek az egy kaptafára gyártott holmik. Sőt, szerintem fontosabb lenne a már jelen lévő tárgyakat finomhangolni, mint újakat kreálni. De most ez a lehetőség adott, tehát tessék ötletekkel ellátni őket, hadd legyen lehetőség több T6-on is életképes karakter létrehozására!

/A felhívás eredeti szövege./

-xjj

 

 
xjj
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

nov. 08., 11:56
Már 26 oldalnyi új ötlet van fenn a topikban... 3-at volt türelmem végigolvasni. Volt pár nagyon kezdetleges elképzelés, de sok olyan részletes leírás is h az ember rögvest elszégyelli magát a saját kis ötletkezdeményei okán. :D
 
 
 
 
Envo  És ebbe bele is gondoltál hogy milyen lenne? :D (nagyon rossz)

Ott volt Light radius, meg attack rating, meg random skill, néhány töltöttséggel, meg fenetudja mennyi "utility" stat, szóval a d2-es tárgyak így néznének ki: 4 primary stat (mint most), és 8 utility, secondary stat. Ennek semmi értelme szerintem.

(Személy szerint szerintem sokkal jobb ez az egyedi tulajdonságos rendszer, minthogy több stat lenne)

 

xjj

nov. 01., 22:28
Ez miért is lenne rossz? Simán lehetne úgy adaptálni D1/D2-es tárgyakat h azok beleilljenek a D3 tárgyrendszerébe. Inkább ilyeneket tegyenek bele a játékba, mint a "hűdeviccesekvagyunk" Halcyon's Ascent-féle cuccokat.
 
 
 
 
Inarius  Véleményem szerint rém egyszerű a képlet. Diablo 2 unique cuccoknak megfelő leg cuccokat kéne bepakolni a játékba. Gondolok itt a 10-12 értékkel megáldott valóban különleges és erőteljes itemekre.
 

Envo

okt. 31., 15:31
És ebbe bele is gondoltál hogy milyen lenne? :D (nagyon rossz)

Ott volt Light radius, meg attack rating, meg random skill, néhány töltöttséggel, meg fenetudja mennyi "utility" stat, szóval a d2-es tárgyak így néznének ki: 4 primary stat (mint most), és 8 utility, secondary stat. Ennek semmi értelme szerintem.

(Személy szerint szerintem sokkal jobb ez az egyedi tulajdonságos rendszer, minthogy több stat lenne)

 
 
 
 

Inarius

okt. 31., 15:25
Véleményem szerint rém egyszerű a képlet. Diablo 2 unique cuccoknak megfelő leg cuccokat kéne bepakolni a játékba. Gondolok itt a 10-12 értékkel megáldott valóban különleges és erőteljes itemekre.
 
 
 
 

Envo

okt. 31., 07:38
Több fizikai típusú tárgy kéne, kb alig lehet találni fizikai %-os legendet, és monknak jó lenne egy-két kesztyű. Konkrétan nem tudom mi lenne jó, de ezek eléggé hiányoznak.
 
 
 
 

xjj

okt. 30., 21:57
No, van már valakinek ötlete? Valamilyen spéci karaktertípus, akit szeretne egy jó cuccal felturbózni? Személy szerint a sweep crusaderek szekerét szeretném majd megtolni egy kicsit. :-) Bár, ahhoz az is elég lenne, ha a Roland setet meg a sweepes legendary flailt rendbe tennék...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu