Chat
Online
Chat now
22 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
142 hozzászólás
PlayStation 4
9 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
52 hozzászólás
Error 1016
4 hozzászólás
Segítség
2 hozzászólás
Diablo 3
1936 hozzászólás
Hardcore
90 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
82007 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
81695 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
81125 megtekintés
 
Diablo III - Monk
76570 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
64565 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
62188 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
36993 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
33547 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Ma észleltük, hogy már 7 évesek vagyunk, a... című cikket. augusztus 11.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Bejelentések 2013. május 13. 9 hozzászólás
 

Öregszünk, öregszünk és még tovább... 2013.05.14. -én az oldal elfújhatja első gyertyáját, hiszen eltelt az első évünk.

Úgy van. Mi is elkezdtünk öregedni. Az idő múlik, és múlik. Számomra ez az 1 év olyan gyorsasággal múlt el, mintha csak pár hónap lett volna. Az oldal életében voltak nehezebb és könnyebb időszakok, de eddig mindent sikerült túlélnünk - szóval ezek után is tovább menetelünk.

Repüljünk is vissza az oldal alakulásához, amikor is még 2012.05.14. -ét írtunk. Az oldal több hetes tartalomfeltöltés után kb. 20:00 perckor rajtolt el és máris rengetegen regisztráltak és látogatták meg az oldalt. Kezdetben csak 3 -an voltunk szerkesztők - Lolo, nkAAA és én (Morzan). Így egyből elkezdtünk szerkesztőket toborozni, ami viszonylag sikeresen végződött. Így csatlakozott hozzánk mucsesz is, aki ugyan csak nagyban segítette az oldal életét, Swen aki a mindennapi hírezést vitte, és a nagy fordítónk Roquen. Ők elég sokáig voltak az oldalnál és a mindennapi élet mellet a szabadidejüket az oldal mindennapi ügyes-bajos dolgaiba fektették. Miután magánéleti okokból sajnos itt kellett hagyják az oldalt, egy ideig én vittem egyedül, de akkor sem maradtam magamra, hiszen az olvasóink nagyon sokat segítettek. Többek között tőlük került ki a mai szerkesztő brigádunk is.

 • Saxxo, aki az olvasókat elkápráztatja hihetetlen Barbár buildjeivel és különféle farmolási technikáival. Továbbá az oldal életét is nagyban segíti. Ő forradalmasította a népszerű Lottó játékunkat. Szóval abszolút az oldal közösségi életét segítő személye.
 • EndyHun, aki novelláival veszi le a lábáról a közönséget. Mostanság szünetelnek, viszont nyáron újra beindul az íróüzem. :)
 • Skyler, aki ugyan csak a vállán viseli a közösség kéréseit, kívánságait - továbbá TeamSpeak -re se jöhet úgy fel valaki, hogy ne hallgatná meg legalább egy sztoriját. :D
 • Lutyo (felügyelő úr), a mostani fordító emberünk. Nem árt vigyázni vele, hiszen egy gyors birságra mindig van ideje. Ő fogja prezentálni nektek a közeljövőben a Diablo III -as tartalmakat.
 • Dimitrius kolléga a TeamSpeak moderáció gondnoka, továbbá az oldal őrszeme. Ha valamit nem úgy írsz, ahogy kéne, vagy esetleg meg akarod mutatni ének tudásod TS-en - a válasz csak egy szimpla Banhammer lesz.
 • Kodi, az egyetlen külföldi egyénünk, aki egyenes Romániából állt be közénk. Szívesen készít szobákat mindenkinek, továbbá ő is figyelgeti a fórumokat, hogy az tiszta, rendezett megnyilvánulásokkal legyen teli.
 • Végül pedig én maradtam (Morzan) alias Főnök úr, ahogy a szerkesztőim hívni szoktak. Nagyon fontos számomra ez az oldal, hiszen ez az első olyas valami, amit én kezdtem el építeni. Így visszanézve csodás érzéssel tölt el, hogy milyen "kis", ám nagyon összetartó, és segítő közösséget alkottunk ilyen rövid idő alatt. Ez az időszak egy kis bemelegítés volt, hiszen még nekünk is új volt az oldal, a helyzet. Rengeteg olyan dologra kell figyelni nap mint nap, amire még nem is gondolnátok. De lelkesedésünk nem törik le sosem! Menetelünk tovább, előre..
 • Rengeteg játékot is szerveztünk az oldalon. Ha visszaemlékezünk volt ugye a legelső Lottó, az Inferno Booster Pack, különféle streames játékok, továbbá a nagyszabású karácsonyi sorsolásunk, ahol is egy 60.000 Ft -os tápot lehetett nyerni a Bluechip által.

Ha már stream. Feltétlen meg kell említenem a streames karrierek indító emberét, Dworent, aki sokáig vitte a DiabloHungaryTV2 -t és szórakoztatta az olvasókat nap mint nap. Sajnos egy ban után játékot váltott, így a DiabloHungaryTV2 végleg bezárta kapuit. De ezután se maradt sokáig TV nélkül a közönség, hiszen jött Boromic, a DiabloHungaryTV -vel, akit ugyan csak nagy örömmel kísértetek figyelemmel. A jelenlegi állás szerint a streamet és a DiabloHungaryTV -t én (Morzan) fogom vinni minden szombaton, de erről majd később.

További statisztikák, az idáig megtett út:

 • Egy év alatt összesen 780 regisztrált tagot sikerült szerezzünk.
 • Összesen 147.578 látogatónk volt az oldalon.
 • Összesen 522.109 oldalmegtekintést számláltunk össze.
 • Legtöbb olvasónk Budapestről érkezett. Majd sorban követi Miskolc, Szeged és Debrecen.
 • Legmagasabb látogatottsági rekorunk egy nap alatt 2.630 egyedi látogató.
 • Ezzel a cikkel együtt összesen 490 cikket publikáltunk.

Továbbá ki kell emelnem még az oldal alkotóit és fenntartóit a TotalStudiót, akik nélkül az oldal még ma se lenne. És persze partnereinket se felejthetjük el, akik az elmúlt egy évben támogattak minket: Bluechip, Gamerbolt, Totalstudio, és a G4G.

Na de elég is a sok szövegelésből. A holnapi nap folyamán egy kis közvetítéssel kedveskedünk nektek. Remélhetőleg az összes szerkesztőnk jelen lesz majd, és egy jó hangulatú beszélgetést és nosztalgiázást hallgathattok majd.

Kezdés: 17:00 (2013.05.14)

A téma: Az idáig megtett út. Az oldal mindennapjai, munkamegosztás. A Diablo III jelenlegi helyzete, jövőbeli kilátások.

A közvetítést a DiabloHungaryTV oldalán a www.twitch.tv/diablohungarytv linken érhetitek majd el. A stream pontban 17:00 -kor kezdődik. Előreláthatólag 3-4 órás lesz. Ez idő alatt számos játékkal kedveskedünk majd nektek, kérdezhettek a szerkesztőktől, illetve a játékkal kapcsolatban is. És persze a sorsolásról se feledkezzünk meg, ahol is két értékes nyeremény talál majd gazdára.

 

Nézd a közvetítést a hu.twitch.tv -n!

Összefoglalva egy igen eredményes évet zárhatunk, és reméljük, hogy a jövőben is tovább olvastok majd minket - ugyan ilyen lelkesedéssel. Érdemes velünk tartani holnap este, hiszen rengeteg érdekes dolgot tudhattok majd meg rólunk is többek között.

U.I.: A holnapi este koronája sajnos lemaradt, az Aukciós Házunk még nem készült el, viszont annak is eljön majd az ideje.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

OderHano

máj. 14., 14:37
Már alig várom !! :D
 
 
 
 

Morzan

máj. 14., 14:30
A Twitch.tv -n vissza lehet majd nézni természetesen. 
 
 
 
 

adamox

máj. 14., 10:29
Sajnos nem tudom megnézni az adást nagyon remélem hogy rögzítve lesz és utólag vissza lehet nézni. :) Gratulálok az eddig elértekhez így tovább !
 
 
 
 

Liteon

máj. 14., 08:28
Az adás rögzítve lesz? Sajnos én sem tudok nézni, de utólag megnézném.
 
 
 
 

Dr_MARduke

máj. 14., 08:08
Sajnos nem tudok itt lenni 5-kor, de jó bulit azoknak, akik itt lesznek. Csak be ne rúgjatok nagyon :D
 
 
 
 
Morzan  Tankozott, most meg zombizik. :)
 

SlipKnoTiaN666

máj. 13., 20:28
Értem.:D Jó is az.:)
 
 
 
 

Morzan

máj. 13., 19:23
Tankozott, most meg zombizik. :)
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

máj. 13., 19:20

Dworen-ért kár, nagy forma. (Y) ;)

Mire váltott amúgy??

 
 
 
 

666Mafi999

máj. 13., 18:43
jupi jupi jupi :) tűkön ülve várom a holnapi nosztalgia steamet :) /ha holnap olvastam volna a hírt tán aludni is tudnék éjjel:/ de így marad az a tény holnap du5 ig farm : támogassam goldal a a sorsolást:)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 71
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu