Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1934 hozzászólás
Xbox One
8 hozzászólás
Keresgélő
314 hozzászólás
D2 Battle.net
25 hozzászólás
Trade
243 hozzászólás
Diablo 2
470 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
87 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
80249 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
79905 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
79444 megtekintés
 
Diablo III - Monk
75411 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
63223 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
60245 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
36131 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
30875 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

DaveX hozzászólt a(z) Diablo 3 témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. június 03. 50 hozzászólás
 

Mivel manapság elszaporodtak a fiókok feltörései, így most mindenkinek az a legfontosabb, hogy accountját megvédje. Erre találták ki az Authenticator -t, amivel fiókunk szinte törhetetlen lesz. Még egy olyan fiókot sem sikerült feltörni amin aktiválva van az authenticator. Sajnos az SMS PROTECT nem elég a védelemhez.

Aki nem akar pénzt kiadni egy kézi Authenticator -ért, de mindenképpen szeretne egyet, annak két választása van. Vagy telepíti az Androidos verziót telefonjára, vagy letölti a Windows Authenticator -t. Most a második lehetőséget mutatjuk be nektek. A program teljesen biztonságos, és működik is, mi magunk teszteltük. Akkor hát nézzük csak lépésről, lépésre - a letöltéstől kezdve.

A program az alábbi linken érhető el.

Innen letöltjük a programot a képen kijelölt linkre kattintva. A letöltés után készítünk neki egy mappát, ahova szeretnénk rakni (ez lehet a játék mappája is) majd ott kicsomagoljuk a ZIP fájlt. Ezt követően megnyitjuk a mappát és megkeressük a WinAuth nevezetű alkalmazást. Ha megvan, megnyitjuk és elkezdődik a telepítés, hitelesítés.

Először is a program megkérdezi, hogy szeretnénk e új authenticator -t regisztrálni? - itt az Igenre nyomva tovább léphetünk.

Ezt követően egy újabb ablakot kapunk, amiben a nemzetiséget kell megadni. Ez jelenleg Europe/Russia.

A program regisztrálja magát. Ezután el kell menteni az authenticator fájlt - ezt az általa kijelölt mappába. Majd OK.

Ebben az ablakban be lehet állítani, hogy hogyan is léphetünk be a programba. Mi most a legbiztonságosabb módszert választottuk, ami az utolsó opció. Ezt kiválasztva mikor megnyitjuk a programot, az általunk megadott jelszót fogja kérni.

Most már megkaptuk a Serial Kulcsunkat és a Restore Kódot.  Ezt a két kódot mindenképpen mentsük le egy jegyzettömbbe. A Login kóddal kell majd belépnünk a profilunkba. Most még ne menjünk tovább, hanem nyissuk meg böngészőnket és menjünk fel a Battle.net -re. Jelentkezzünk be. Nyomjunk rá a Security Options -e, majd az Authenticator -ra. Itt válasszuk ki a Mobil Authenticator, és küldjünk egy megerősítő emailt.

Ha megkaptuk az emailt akkor a linkre kattintva megerősíthetjük azt. A második lépésben a Countinue gombra kattintva mehetünk tovább. Itt majd rákérdez arra is, hogy minden bejelentkezésnél kérje e a kódot, vagy ne. Mi ezt választottuk, a legnagyobb biztonság érdekében.

Most már hozzá lett adva az authenticator profilunkhoz. Ezt követően jelentkezzünk ki Battle.net profilunkból és indítsuk el a WinAuth alkalmazást (célszerű egy parancsikont létrehozni) majd a fekete körre kattintva megjelenik egy kód. Ez egy véletlenszerűen generált kód ami esetünkben minden bejelentkezésnél szükséges. Összegezve, ha megadtuk akár a Battle.net -en, akár a játékban az emailünk és jelszavunk - ezek után majd kérni fogja az authenticator kódot is. Minden bejelentkezésnél új kódot kell generálni!

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
A 17. szezon és minden amit tudni kell róla
A Blizzard bejelentett, hogy a 17. szezon Május 17-vel indul, ugyanakkor mint amikor 2.6.5-ös patch is élesedik!
0 hozzászólás
 
Eddig 49 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

realfalcon

máj. 04., 09:51
köszi!igy már bátran tolom megint! :)


 
 
 
 
realfalcon  Sziasztok!

Bekrepált a telefonom, authenticator rajta volt, szervízbe került. 2-3 hét múlva lesz megint :( ez a windows authentikátor is engedi, hogy beirjam a teloról kiirt restore kódot? utánna használhatom ujra evvel a restore kóddal telon???? 2-3 hét diablo nélkül......nem bírom!!!

 

Morzan

ápr. 30., 22:49
Persze.
 
 
 
 

realfalcon

ápr. 30., 18:20
Sziasztok!

Bekrepált a telefonom, authenticator rajta volt, szervízbe került. 2-3 hét múlva lesz megint :( ez a windows authentikátor is engedi, hogy beirjam a teloról kiirt restore kódot? utánna használhatom ujra evvel a restore kóddal telon???? 2-3 hét diablo nélkül......nem bírom!!!

 
 
 
 
JOKER  Hát vissza írtak és valami olyasmit hogy személyes iratokat kellene el küldenem nem a játékom kódját ( lefotóztam persze ) . Elégé necces saját adatokat el küldeni :S De hát csak nem lesz gond :P

 

Morzan

márc. 14., 22:33
Igen, oda a személyid kell scannelve vagy fényképezve. 
 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 14., 22:25
Hát vissza írtak és valami olyasmit hogy személyes iratokat kellene el küldenem nem a játékom kódját ( lefotóztam persze ) . Elégé necces saját adatokat el küldeni :S De hát csak nem lesz gond :P

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 18:24
Nagyon szépen köszönöm :D
 
 
 
 
JOKER  Jó jo persze az meg van de utána kell képet meg hogy miért akarom törölni és oda nem megy a szöveg :D A képnek meg elküldöm a cd keyt ahogy láttam azt írtad az előző komentekbe :P
 

Morzan

márc. 13., 18:11
Hello,


I would like to remove my authenticator from my account, because I lost the code, and I can't log in.


Thank you,

XY

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 18:08
Jó jo persze az meg van de utána kell képet meg hogy miért akarom törölni és oda nem megy a szöveg :D A képnek meg elküldöm a cd keyt ahogy láttam azt írtad az előző komentekbe :P
 
 
 
 
JOKER  Sziasztok. Nekem is az lenne a problémám hogy én újra tettem a gépemet és mikor indítottam a d3 -mat akkor az authenticator nem engedett már be és újra tettem . És ahogy olvastam nagy hiba volt, mert meg változott így a kódom :SÉs láttam hogy irni kell a blizznek hogy törölje a authenticator. Nos de ebből van a probléma mivel az angolt nem nagyon vágom:S És olyan segítséget szeretnék kérni hogy valaki nem tudna nekem fogalmazni  egy olyan levelet amiben röviden az lenne írva hogy töröljék az authenticatort  meg nem enged be :S Ha valaki meg írna nekem egyet az meg köszönném . Előre is köszönöm :D
 

Morzan

márc. 13., 14:17
Nem kell megfogalmazni még semmit. Ha ezt ki tudod tölteni akkor nincs probléma. 


LINK << KATT

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 14:07
Sziasztok. Nekem is az lenne a problémám hogy én újra tettem a gépemet és mikor indítottam a d3 -mat akkor az authenticator nem engedett már be és újra tettem . És ahogy olvastam nagy hiba volt, mert meg változott így a kódom :SÉs láttam hogy irni kell a blizznek hogy törölje a authenticator. Nos de ebből van a probléma mivel az angolt nem nagyon vágom:S És olyan segítséget szeretnék kérni hogy valaki nem tudna nekem fogalmazni  egy olyan levelet amiben röviden az lenne írva hogy töröljék az authenticatort  meg nem enged be :S Ha valaki meg írna nekem egyet az meg köszönném . Előre is köszönöm :D
 
 
 
 
noavatar

Kenő

jún. 26., 19:21
Tesóm odaadja az autentikátorját ha veszek D3-at és ő mobilosat használ majd a továbbiakban.Akkor amit nekem adott át lehet majd írni az én D3 accomra?
 
 
 
 

chosa91

jan. 16., 13:03
Egy talán kicsit buta kérdés:

Öcsém és én közösen használjuk az accountunkat, viszont RMAH-zni csak authenticator/sms response-al lehet. Hogyan lehetne megoldani ezt?

 
 
 
 
Swen  Mindkettőre van hivatalos authenticator :). Amikor rányomsz a mobil authenticator hozzáadására, akkor ott behozza a letöltési lehetőségeket.
 

saxxo

okt. 10., 13:05
Hát igen, vagy ott, vagy rákeresel telefonodon az appstore-ban.
 
 
 
 

Swen

okt. 10., 10:41
Mindkettőre van hivatalos authenticator :). Amikor rányomsz a mobil authenticator hozzáadására, akkor ott behozza a letöltési lehetőségeket.
 
 
 
 

saxxo

okt. 09., 21:10
Nem tudom, hogy direkt van-e csak droidos authenticator írva, de ios-re is van.
 
 
 
 
Patrik222  szóval megszoptam:)
 

Morzan

okt. 09., 18:49
Amúgy olyan okmány is jó, amivel igazolni tudod, hogy tied a fiók. Szerintem küld el nekik lefotózva a cd kulcsot meg, amid van.
 
 
 
 
Patrik222  szóval megszoptam:)
 

Morzan

okt. 09., 18:44
Mert? :)
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 17:06
szóval megszoptam:)
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 17:03
hát kell:D
 
 
 
 
Patrik222  kell személyi igazolvány meg ilyenek:)
 

Morzan

okt. 09., 17:02
Lehetséges, hogy kell. Attól függ. 
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:51
kell személyi igazolvány meg ilyenek:)
 
 
 
 
Patrik222  ott de amugy nem remove olni kell a kódos genyót?:D
 

Morzan

okt. 09., 16:49
De, le kell szedni - aztán újra jól megcsinálni :D Ha leszedted akkor a lépéseknek megfelelően újra tudod kezdeni. - ha nem rontasz el semmit akkor ezután jó lesz.
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:44
ott de amugy nem remove olni kell a kódos genyót?:D
 
 
 
 
Patrik222  akkor most kérhetem vissza a battle.neten a pénzem?:)


 

Morzan

okt. 09., 16:42
Dehogy is. Egyszerűen ki kell lockoltatni az accountod. Ott van a battle.net -en alul - Can't log in? 
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:41
akkor most kérhetem vissza a battle.neten a pénzem?:)


 
 
 
 
Patrik222  de am a kódot mért nem fogadja el? több szöri ujra telepités után?
 

Morzan

okt. 09., 16:20
Újratelepítésnél új kódot generál / fiókot. - ha nem az előzővel léptél be - amivel battle.net-re regeltél akkor nem is fog beengedni . Szóval valamit elrontottál. Minek telepítetted újra?
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 15:41
de am a kódot mért nem fogadja el? több szöri ujra telepités után?
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 15:30
szóval ezt becumiztam


 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 14:06
ebbe nem igen lehet bármit is elrontani:) de amugy is mind1 lenne mert battle.net re se enged be
 
 
 
 
Patrik222  nekem nem fogadja el a kódot szóval...:) mit csináljak?
 

Morzan

okt. 09., 14:01
Akkor valamit rosszul csináltál. :) Nézd át újra, hogy megcsináltál e minden lépést.
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 13:58
nekem nem fogadja el a kódot szóval...:) mit csináljak?
 
 
 
 

dworen

okt. 09., 13:53
Nekem is pc-n van az authentikátor de ettől bonyolultabb pcit :) van egy android emulátor feltéve és abba van market-ből letöltve az adroidos authentikátor és az van csatolva az acchoz mintha telefonos lenne :)
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:53
Na akkor a lényeg, hogy működik. :)
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:42
Na az igazság az hogy itt van nálam egy Andoidos telefon és meg is csináltam.
Le is írom ide nagy vonalakban hátha valakit érdekel...

A lényeg, hogy Root-olt telefon kell hozzá, ez nagyon fontos.
Mivel a Win.Auth. készít egy XML file-t. ebben a file-ban van a vége felé egy SecretData rész 
<secretdata encrypted="">********************************************************************************************</secretdata>

Ebből a csillagokat ki kell másolni és a telefon gyökér könyvtárában meg kell keresni hova is telepit az Andoid, ha megvan ott is kell lennie egy ilyen XML file-nak azt meg kell nyitni és az abban szereplő részt át kell írni a.

A Lényeg a lényeg, hogy meg lehet csinálni. Ha érdekel valaki a pontos leírás, megcsinálhatom fotókkal vagy Videóval. (Bár mint már mondtam tényleg felesleges mert ha van Mobil akkor minek a PC-re)
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:31
LINK
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:31
Megnéztem a Tutorialt - szerintem ugyan azt a kódot adja mint a Windows -os. Ezek nem változnak.
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:11
Próbáltam utána nézni, de a mobilon nem kér be olyat mint a gépen.

 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:08
Szerintem működik úgy is, csak kérje azokat az adatokat a telefon amit lementettél. Mert, mint mondtam - ugyan az a kettő. Mobil Auth = Windows Auth 
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:07
Hát kérdéses mert ez a Windows Auth. is tulajdonképpen egy Mobil Auth. Szóval nem tudom, hogy működik e egyszerre - végül is ugyan azok, csak a helyes adatokat kell beütni. Viszont ha már a telefonra rakod rá, akkor a Windows -os nem is kell, mert akárhova mész nálad lesz a telefon és ugye az Authenticator is, így azt bárhol, bármilyen gépen tudod használni.
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:02
Oksa, akkor még 1 kérdés.
Veszek egy Telefon (Android) és ráteszem a pogit, meg lehet csinálni hogy a 2 gépen is fent legyen és a telefonon is működjön?
Ez tudod hogy "felesleges" mert a mobillal be tudok majd lépni mindenhol de ha meg lehetne csinálni akkor a gépeken nem kell letörölni csak mind a 3 programot össze tudnám szinkronizálni :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu