Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92609 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91395 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91054 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83727 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71709 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71554 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41893 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39986 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. június 03. 50 hozzászólás
 

Mivel manapság elszaporodtak a fiókok feltörései, így most mindenkinek az a legfontosabb, hogy accountját megvédje. Erre találták ki az Authenticator -t, amivel fiókunk szinte törhetetlen lesz. Még egy olyan fiókot sem sikerült feltörni amin aktiválva van az authenticator. Sajnos az SMS PROTECT nem elég a védelemhez.

Aki nem akar pénzt kiadni egy kézi Authenticator -ért, de mindenképpen szeretne egyet, annak két választása van. Vagy telepíti az Androidos verziót telefonjára, vagy letölti a Windows Authenticator -t. Most a második lehetőséget mutatjuk be nektek. A program teljesen biztonságos, és működik is, mi magunk teszteltük. Akkor hát nézzük csak lépésről, lépésre - a letöltéstől kezdve.

A program az alábbi linken érhető el.

Innen letöltjük a programot a képen kijelölt linkre kattintva. A letöltés után készítünk neki egy mappát, ahova szeretnénk rakni (ez lehet a játék mappája is) majd ott kicsomagoljuk a ZIP fájlt. Ezt követően megnyitjuk a mappát és megkeressük a WinAuth nevezetű alkalmazást. Ha megvan, megnyitjuk és elkezdődik a telepítés, hitelesítés.

Először is a program megkérdezi, hogy szeretnénk e új authenticator -t regisztrálni? - itt az Igenre nyomva tovább léphetünk.

Ezt követően egy újabb ablakot kapunk, amiben a nemzetiséget kell megadni. Ez jelenleg Europe/Russia.

A program regisztrálja magát. Ezután el kell menteni az authenticator fájlt - ezt az általa kijelölt mappába. Majd OK.

Ebben az ablakban be lehet állítani, hogy hogyan is léphetünk be a programba. Mi most a legbiztonságosabb módszert választottuk, ami az utolsó opció. Ezt kiválasztva mikor megnyitjuk a programot, az általunk megadott jelszót fogja kérni.

Most már megkaptuk a Serial Kulcsunkat és a Restore Kódot.  Ezt a két kódot mindenképpen mentsük le egy jegyzettömbbe. A Login kóddal kell majd belépnünk a profilunkba. Most még ne menjünk tovább, hanem nyissuk meg böngészőnket és menjünk fel a Battle.net -re. Jelentkezzünk be. Nyomjunk rá a Security Options -e, majd az Authenticator -ra. Itt válasszuk ki a Mobil Authenticator, és küldjünk egy megerősítő emailt.

Ha megkaptuk az emailt akkor a linkre kattintva megerősíthetjük azt. A második lépésben a Countinue gombra kattintva mehetünk tovább. Itt majd rákérdez arra is, hogy minden bejelentkezésnél kérje e a kódot, vagy ne. Mi ezt választottuk, a legnagyobb biztonság érdekében.

Most már hozzá lett adva az authenticator profilunkhoz. Ezt követően jelentkezzünk ki Battle.net profilunkból és indítsuk el a WinAuth alkalmazást (célszerű egy parancsikont létrehozni) majd a fekete körre kattintva megjelenik egy kód. Ez egy véletlenszerűen generált kód ami esetünkben minden bejelentkezésnél szükséges. Összegezve, ha megadtuk akár a Battle.net -en, akár a játékban az emailünk és jelszavunk - ezek után majd kérni fogja az authenticator kódot is. Minden bejelentkezésnél új kódot kell generálni!

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 49 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

realfalcon

máj. 04., 09:51
köszi!igy már bátran tolom megint! :)


 
 
 
 
realfalcon  Sziasztok!

Bekrepált a telefonom, authenticator rajta volt, szervízbe került. 2-3 hét múlva lesz megint :( ez a windows authentikátor is engedi, hogy beirjam a teloról kiirt restore kódot? utánna használhatom ujra evvel a restore kóddal telon???? 2-3 hét diablo nélkül......nem bírom!!!

 

Morzan

ápr. 30., 22:49
Persze.
 
 
 
 

realfalcon

ápr. 30., 18:20
Sziasztok!

Bekrepált a telefonom, authenticator rajta volt, szervízbe került. 2-3 hét múlva lesz megint :( ez a windows authentikátor is engedi, hogy beirjam a teloról kiirt restore kódot? utánna használhatom ujra evvel a restore kóddal telon???? 2-3 hét diablo nélkül......nem bírom!!!

 
 
 
 
JOKER  Hát vissza írtak és valami olyasmit hogy személyes iratokat kellene el küldenem nem a játékom kódját ( lefotóztam persze ) . Elégé necces saját adatokat el küldeni :S De hát csak nem lesz gond :P

 

Morzan

márc. 14., 22:33
Igen, oda a személyid kell scannelve vagy fényképezve. 
 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 14., 22:25
Hát vissza írtak és valami olyasmit hogy személyes iratokat kellene el küldenem nem a játékom kódját ( lefotóztam persze ) . Elégé necces saját adatokat el küldeni :S De hát csak nem lesz gond :P

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 18:24
Nagyon szépen köszönöm :D
 
 
 
 
JOKER  Jó jo persze az meg van de utána kell képet meg hogy miért akarom törölni és oda nem megy a szöveg :D A képnek meg elküldöm a cd keyt ahogy láttam azt írtad az előző komentekbe :P
 

Morzan

márc. 13., 18:11
Hello,


I would like to remove my authenticator from my account, because I lost the code, and I can't log in.


Thank you,

XY

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 18:08
Jó jo persze az meg van de utána kell képet meg hogy miért akarom törölni és oda nem megy a szöveg :D A képnek meg elküldöm a cd keyt ahogy láttam azt írtad az előző komentekbe :P
 
 
 
 
JOKER  Sziasztok. Nekem is az lenne a problémám hogy én újra tettem a gépemet és mikor indítottam a d3 -mat akkor az authenticator nem engedett már be és újra tettem . És ahogy olvastam nagy hiba volt, mert meg változott így a kódom :SÉs láttam hogy irni kell a blizznek hogy törölje a authenticator. Nos de ebből van a probléma mivel az angolt nem nagyon vágom:S És olyan segítséget szeretnék kérni hogy valaki nem tudna nekem fogalmazni  egy olyan levelet amiben röviden az lenne írva hogy töröljék az authenticatort  meg nem enged be :S Ha valaki meg írna nekem egyet az meg köszönném . Előre is köszönöm :D
 

Morzan

márc. 13., 14:17
Nem kell megfogalmazni még semmit. Ha ezt ki tudod tölteni akkor nincs probléma. 


LINK << KATT

 
 
 
 
noavatar

JOKER

márc. 13., 14:07
Sziasztok. Nekem is az lenne a problémám hogy én újra tettem a gépemet és mikor indítottam a d3 -mat akkor az authenticator nem engedett már be és újra tettem . És ahogy olvastam nagy hiba volt, mert meg változott így a kódom :SÉs láttam hogy irni kell a blizznek hogy törölje a authenticator. Nos de ebből van a probléma mivel az angolt nem nagyon vágom:S És olyan segítséget szeretnék kérni hogy valaki nem tudna nekem fogalmazni  egy olyan levelet amiben röviden az lenne írva hogy töröljék az authenticatort  meg nem enged be :S Ha valaki meg írna nekem egyet az meg köszönném . Előre is köszönöm :D
 
 
 
 
noavatar

Kenő

jún. 26., 19:21
Tesóm odaadja az autentikátorját ha veszek D3-at és ő mobilosat használ majd a továbbiakban.Akkor amit nekem adott át lehet majd írni az én D3 accomra?
 
 
 
 

chosa91

jan. 16., 13:03
Egy talán kicsit buta kérdés:

Öcsém és én közösen használjuk az accountunkat, viszont RMAH-zni csak authenticator/sms response-al lehet. Hogyan lehetne megoldani ezt?

 
 
 
 
Swen  Mindkettőre van hivatalos authenticator :). Amikor rányomsz a mobil authenticator hozzáadására, akkor ott behozza a letöltési lehetőségeket.
 

saxxo

okt. 10., 13:05
Hát igen, vagy ott, vagy rákeresel telefonodon az appstore-ban.
 
 
 
 

Swen

okt. 10., 10:41
Mindkettőre van hivatalos authenticator :). Amikor rányomsz a mobil authenticator hozzáadására, akkor ott behozza a letöltési lehetőségeket.
 
 
 
 

saxxo

okt. 09., 21:10
Nem tudom, hogy direkt van-e csak droidos authenticator írva, de ios-re is van.
 
 
 
 
Patrik222  szóval megszoptam:)
 

Morzan

okt. 09., 18:49
Amúgy olyan okmány is jó, amivel igazolni tudod, hogy tied a fiók. Szerintem küld el nekik lefotózva a cd kulcsot meg, amid van.
 
 
 
 
Patrik222  szóval megszoptam:)
 

Morzan

okt. 09., 18:44
Mert? :)
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 17:06
szóval megszoptam:)
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 17:03
hát kell:D
 
 
 
 
Patrik222  kell személyi igazolvány meg ilyenek:)
 

Morzan

okt. 09., 17:02
Lehetséges, hogy kell. Attól függ. 
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:51
kell személyi igazolvány meg ilyenek:)
 
 
 
 
Patrik222  ott de amugy nem remove olni kell a kódos genyót?:D
 

Morzan

okt. 09., 16:49
De, le kell szedni - aztán újra jól megcsinálni :D Ha leszedted akkor a lépéseknek megfelelően újra tudod kezdeni. - ha nem rontasz el semmit akkor ezután jó lesz.
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:44
ott de amugy nem remove olni kell a kódos genyót?:D
 
 
 
 
Patrik222  akkor most kérhetem vissza a battle.neten a pénzem?:)


 

Morzan

okt. 09., 16:42
Dehogy is. Egyszerűen ki kell lockoltatni az accountod. Ott van a battle.net -en alul - Can't log in? 
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 16:41
akkor most kérhetem vissza a battle.neten a pénzem?:)


 
 
 
 
Patrik222  de am a kódot mért nem fogadja el? több szöri ujra telepités után?
 

Morzan

okt. 09., 16:20
Újratelepítésnél új kódot generál / fiókot. - ha nem az előzővel léptél be - amivel battle.net-re regeltél akkor nem is fog beengedni . Szóval valamit elrontottál. Minek telepítetted újra?
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 15:41
de am a kódot mért nem fogadja el? több szöri ujra telepités után?
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 15:30
szóval ezt becumiztam


 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 14:06
ebbe nem igen lehet bármit is elrontani:) de amugy is mind1 lenne mert battle.net re se enged be
 
 
 
 
Patrik222  nekem nem fogadja el a kódot szóval...:) mit csináljak?
 

Morzan

okt. 09., 14:01
Akkor valamit rosszul csináltál. :) Nézd át újra, hogy megcsináltál e minden lépést.
 
 
 
 
noavatar

Patrik222

okt. 09., 13:58
nekem nem fogadja el a kódot szóval...:) mit csináljak?
 
 
 
 

dworen

okt. 09., 13:53
Nekem is pc-n van az authentikátor de ettől bonyolultabb pcit :) van egy android emulátor feltéve és abba van market-ből letöltve az adroidos authentikátor és az van csatolva az acchoz mintha telefonos lenne :)
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:53
Na akkor a lényeg, hogy működik. :)
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:42
Na az igazság az hogy itt van nálam egy Andoidos telefon és meg is csináltam.
Le is írom ide nagy vonalakban hátha valakit érdekel...

A lényeg, hogy Root-olt telefon kell hozzá, ez nagyon fontos.
Mivel a Win.Auth. készít egy XML file-t. ebben a file-ban van a vége felé egy SecretData rész 
<secretdata encrypted="">********************************************************************************************</secretdata>

Ebből a csillagokat ki kell másolni és a telefon gyökér könyvtárában meg kell keresni hova is telepit az Andoid, ha megvan ott is kell lennie egy ilyen XML file-nak azt meg kell nyitni és az abban szereplő részt át kell írni a.

A Lényeg a lényeg, hogy meg lehet csinálni. Ha érdekel valaki a pontos leírás, megcsinálhatom fotókkal vagy Videóval. (Bár mint már mondtam tényleg felesleges mert ha van Mobil akkor minek a PC-re)
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:31
LINK
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:31
Megnéztem a Tutorialt - szerintem ugyan azt a kódot adja mint a Windows -os. Ezek nem változnak.
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:11
Próbáltam utána nézni, de a mobilon nem kér be olyat mint a gépen.

 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:08
Szerintem működik úgy is, csak kérje azokat az adatokat a telefon amit lementettél. Mert, mint mondtam - ugyan az a kettő. Mobil Auth = Windows Auth 
 
 
 
 

Morzan

aug. 16., 12:07
Hát kérdéses mert ez a Windows Auth. is tulajdonképpen egy Mobil Auth. Szóval nem tudom, hogy működik e egyszerre - végül is ugyan azok, csak a helyes adatokat kell beütni. Viszont ha már a telefonra rakod rá, akkor a Windows -os nem is kell, mert akárhova mész nálad lesz a telefon és ugye az Authenticator is, így azt bárhol, bármilyen gépen tudod használni.
 
 
 
 

Optykall

aug. 16., 12:02
Oksa, akkor még 1 kérdés.
Veszek egy Telefon (Android) és ráteszem a pogit, meg lehet csinálni hogy a 2 gépen is fent legyen és a telefonon is működjön?
Ez tudod hogy "felesleges" mert a mobillal be tudok majd lépni mindenhol de ha meg lehetne csinálni akkor a gépeken nem kell letörölni csak mind a 3 programot össze tudnám szinkronizálni :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 20
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu