Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
85958 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85110 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84726 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79103 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66909 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65441 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38814 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35715 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. 5 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. szeptember 23. 1 hozzászólás
 

Ismét egy interjút Jayel és Wyattal az 1.0.5 ről, PTRről néhány szó, Appear Offline mód és néhány újabb info a Monster Powerről.

Interjú Jay Wilsonal és Wyatt Chengel az 1.0.5 ös patchről
A PC Gamernek volt lehetősége, hogy tegyen fel néhány kérdést Wilsonnak és Chengnek az 1.0.5 ös patchel érkező változásokről. A lényeget kiszedtük, de megtekinthetitek az eredeti interjút angolul itt.

 • A Crowd controlban bekövetkező változás úgy lett tervezve, hogy több értelme legyen használni ezen skilleket.
 • A Diablo team sokszor fog együtt dolgozni a jövőben a Warcraft teammel és a Starcraft teammel, annak érdekében, hogy színesebbé tegyék a játékot.
 • Jelenleg csak a nagyobb, észrevehetőbb változásokra fognak fókuszálni.
 • A Monster level azért lett kitalálva, hogy több lehetőségük legyen a játékosoknak beállítani a maguknak megfelelő nehézségi szintet.
 • Abban reménykednek, hogy minden player meg fogja találni ebben majd a balanszt a kihívás, runok gyorsasága, és a dropp közt.
 • Nem akarják, hogy túl nehéz legyen a Monster Level teljesítése.
 • Nem lesz majd különbség az achievementekben, illetve a droppok közt, akármilyen Monster Levelt is toljunk.(Persze nagyobb lesz a jobb loot esélye)
 • A Monster Level 0 könnyebb lesz, mint a jelenlegi Inferno, de a mostanihoz hasonló lootokkal fog majd elhalmozni.
 • A Monster Power nehézségére még mindig hatással van a party mérete.
 • A Magic Find 300 fölé is mehet, a Monster Level növelésével.
 • Az Infernal Machine event, majd feltuningolt, már meglévő bossokkal fog várni

PTR Status: Offline

Talán már észre vetted még tegnap. A PTR szerver csak egy kis ideig volt elérhető, mielőtt lekapcsoltuk. Egyenlőre nincs konkrét időpont, hogy mikor lesz újra elérhető. Remélhetőleg, hamarosan.

Originally Posted by Blizzard (Eredeti Fórum)

"Üdv mindenki!

Lekapcsoljuk a PTR szervert a hétvégére annak érdekében, hogy ki tudjuk javítani a fennálló hibákat a PTR account-,karakter készítést, és a logint illetően. Habár ez csak teszt fázisa a játéknak, szeretnénk, hogy simán menjenek a dolgok és élvezhető legyen a játék. Ez viszont több időt fog igénybe venni, és a karbantartás ideje alatt offline marad szerver.

Köszönjük szépen mindenkinek aki visszajelzést küldött a tapasztalt problémákról. Azon leszünk a következő néhány napban, hogy megoldjuk és minél hamarabb online legyen ismét a PTR, hogy tesztelhessétek az új 1.0.5-os patchet, ezzel segítve a mi munkánkat. "

 

Hogyan állítsuk át a Monster Power

Lylirra adott egy gyors bemutatót ezzel kapcsolatban.

Originally Posted by Blizzard (Eredeti Fórum)

"Hasonlóan "Players X" parancshoz Diablo IIből, a Monster Power egy új rendszer, mely arra lett tervezve, hogy a playerek nagyobb kontrollt kapjanak a játék nehézségi fokának személyre szabásában.

 1. Menj az Options menüre és válaszd ki a Gameplay tabot.
 2. Pipáld be a kis dobozt a „Monster Power” mellett, hogy beállítsd.
 3. Nyisd meg a „Quest Selection” ablakot.
 4. Válaszd ki a kívánt Monster Power levelt a legördülő menüből, amely az ablak alján helyezkedik el „Difficulty Setting” néven.
 5. Amint beállítottad a szintet, nehézséget, kattints a „Select Quest” re, hogy elfogadd.
 6. Lépj be egy játékba, és élvezd.


A "No Monster Power" egy beállítási lehetőség. Minden Monster Power szint növeli az életét és a sebzését a moboknak, és ugyanúgy több XP-t (1-60 lvl közöttieknek), több lesz a magic find, gold findunk is vele (60+ osoknak) amit majd a 300 as cap felé lehet ezzel tolni. Az opció minden player számára elérhető lesz, 1 leveltől kezdve és Normalon, Nightmaren, Hellen, Infernon is állítható lesz.


(Megjegyz.: Hogyha belépsz Multiplayer játékba, a party leader Monster Power Levelje lesz a mérvadó. Ha viszont kilépsz a partyból, a te előzőleg beállított Monster Power leveled visszafog állítódni."

 

“Appear Offline” Opció hamarosan a Battle.Net en!
Egy gyors kis összefoglaló a jövendő fícsörhoz amely a Battle.Net rendszert használó összes játéban, tehát Wow ban, Star craftba és természetesen a Diablo IIIben is elérhető lesz az 1.0.5 ös patchtől. Akik lemaradtak a dologról itt egy kisebb összefoglaló.

Az Appear Offline mód egy olyan lehetőség lesz a játékban mint a Available, Busy, és Away opciók. Tulajdonképpen arra szolgál, hogy elrejtőzz barátaid elöl ha esetleg egyedül szeretnél játszani. Mikor beállítod ezt a lehetőséget barátaid számára Offline leszel tehát nem tudnak majd rád írni és játékba hívni. Nagy hátránya viszont, hogy nem lehet kiválasztani, hogy mely barátainkra legyen érvényes ez az opció. Valószínűleg ez az 1.0.5 -ös patch után érkezik egy kisebb javításban.

Originally Posted by Blizzard (Eredeti fórum)

"In the coming months, we're planning an update to Battle.net that will give you more control over your online presence when playing Blizzard games. Soon, World of Warcraft, StarCraft II, and Diablo III players will be able to select "Appear Offline" as one of their Battle.net social-status options (along with Available, Busy, and Away) for those times when they want to wander Azeroth by their lonesome, dominate the galaxy in radio silence, or slay demons in solitude. When you choose this option as your status, all of your Real ID friends, BattleTag friends, and character-level friends will see you as “Offline” in their friends list whenever you’re logged into a game.

The “Appear Offline” status option will be added to World of Warcraft, StarCraft II, and Diablo III separately in future updates for each game. For Diablo III, we expect to add the feature in a patch after 1.0.5. For World of Warcraft and StarCraft II, we expect to add the option sometime after the release of each game’s upcoming expansion.

Thanks for your continued feedback, and we’ll share more information on the availability of this new feature in the months ahead."

 

 
Swen
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Starter Guide 3. rész
Sok idő eltelt a legutóbbi Starter Guide óta, 2020-ban igyekszem a még hátralévő "alap" dolgokat feldolgozni, addig is beszéljünk az egyik legnagyobb részéről a Season-ökről
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu