Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
86102 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85256 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84859 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79216 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
67005 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65678 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38882 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35796 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. február 13.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. október 01. 1 hozzászólás
 

Néhány újabb információt szedtünk össze nektek a Diablo világából. Ez a mai adag. Csak a lényeg, néhány érdekesség.

Aki unatkozik, annak találtam egy kis kihívást. MrNajsman és társai előhozakodtak egy új kihívással aminek neve The Self-found Challenge Event. Az alapszabályok a következők. Szedj össze egy full 63ilvl es cuccokat egy táskával, identifyold az összeset a haverokkal együtt, aztán osszátok el egymás közt, hogy a legütőképesebb csapatot kapjátok. Ezután induljtok el Act 1 Infernon és probáljatok meg minél tovább eljutni! Részletes magyarázat a link mögött. Milyen előkészületek kellenek, stb.

 

Potion Boost

TheThirdMan nevű fórumozó megoszotta gondolataid a PTRről. Észrevette, hogy sokkal jobbak ezek a "Healt Globes grant +xxxx Life"-os affixok az itemeken. Amelynek már az új neve "Health Globes and Potions grant +x to Life“. Talán észre sem vettétek legtöbben de ő például nagymértékű survivability növekedést vett észre a DHjával.

Ez az jelenti ugye, hogy több értelmet nyernek a potionok. Remélem, hogy azért nem fog elmenni a rossz irányba.

Athenau nevű fórumos a War Cry vs Ground Stomp témát vette górcső alá az Aktív vs Passzív hatását a defensere nézve a Barbároknál.

Wizardnak Archon vagy Shocknados CM build? 240Milli goldos budgetből szeretne összerakni egy jó geart Moreno. A vélemények eltérőek. De értemes beleolvasgatni, mert érdekes dolgokat mondanak a tapasztaltabb játékosok :).

Hogyha már unod a jelenegi monk builded...

"Küzködtem pár napig amíg rájöttem erre a buildre, de megérte. Remek build. Kevés gold kell az összerakásához és hatékány. A2 simán farmolható, és A3 is egész jól megy vele - mindössze 3M goldért. És te is kipróbálhatod" - Bash

Serenity és Mantrák nélkül. Őrültség? Talán, de bizonyítottan proaktív és mókás vele haladni.

Forrás:

diablo.incgamers.com

 

 
Swen
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Corin

okt. 03., 03:06
Wizard téma: emberünk aki kérdezősködik el van tévedve -.-' 240 millából nem nagyon lehet 1.05-re archon wizardot építeni, pláne partira. Kb 200-250k(de inkább 300+) dps a minimum mp6-7 felett, hogy valamilyen szinten fenn tudd tartani az Archont. Azonban sok hp leverése ígyis sok idő, az Archon meg csak pörög lefele...és mivel nem lesz egy olyan "imba" skill/rúna mint most a Storm Chaser, amivel kb 5 sec alatt le lehet nullázni az Archon CD-jét így pláne bajos a dolog. Kisebb MP-re olcsóbban megvan a gear, de CM-ra gearelni jobban megéri, ugyanannyi pénzből többet ki tudsz hozni a karakteredből. Továbbá az Archon build nagy hátránya, hogy úgy kell nagy dps-t elérni, hogy mellé legyen LS/LoH + Allres/Armor(pláne Energy Armor nerf...), hogy ne csukjanak össze a mobok(és akkor még a reflect dmg-ről és a MP-rel együttjáró mob DMG növekedésről nem is beszélve).
Aki hasonló dilemmával küzd és megfogad egy tanácsot az kikukázza az Archon buildet egy időre(feltéve ha nem alacsony MP-en szeretne farmolni, mert arra tökéletes és gyorsabb is mint a CM).

UI: a LEGNAGYOBB hátránya az Archon buildnek, hogy a craftolható legenary gyűrű proc-ot nem triggeli DoT(értsd Archon lézernyalábsugárPEWPEW), csak akkor van esély a procra amikor elnyomod a skillt. Mivel CM-en annyi gombot nyomkodsz percenként mint egy koreai starcraft játékos, így elég gyakran lövöldözöd a 2 milla feletti tűzlabdákat :D

Állításaim a jelenlegi ptr buildre épülnek, ha valami változik nem bántani, nem akartam rosszat :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu