Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
85958 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85110 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84726 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79103 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66909 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65441 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38814 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35715 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. 5 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. július 13. 7 hozzászólás
 

Az elmúlt hetekben sokan beszéltek arról,hogy kevés a Publikus Játék, amelyből sokan arra következtettek,hogy a „játék haldoklik” vagy „mindenki elment”. Hogy mindenki tisztán lássa, a Blizzard elmagyarázta, hogy hogyan is működik a Publikus Játékok rendszer az 1.0.3-as verzió után.

A Blizzard egy új keresőrendszert iktatott be így, kevesebb az új publikus játék és a játékosokat hatékonyabban szűri a rendszer, már meglévő játékokba, hogy előbb azok legyenek tele. Amint ezek a játékok tele vannak, már nem jelennek meg, mint nyílt, publikus játékok a többi játékosnál, így úgy tűnhet, hogy kevesebb játék van (ezáltal kevesebb játékosra is gondolhatunk), pedig a játékok száma valószínűleg ugyanannyi, mint eddig.

 

Az elmúlt időszakban sok kérdést láttunk a játékosoktól a Publikus Játékok ablakban lévő számokról, azaz, hogy mit is jelentenek a számok és miért csökkent ilyen drasztikusan a 1.0.3-as patch óta.

Itt a rövid válasz a fő kérdésekre:

1.) Mit is jelentenek a Publikus Játékok ablakban lévő számok?

A szám, amely a Publikus Játékok ablakban látható, a hősödnek elérhető játékok számát jelzi, amelynek alapja a játékrégió és játékmód ( Hardcore hősök másfajta Publikus Játékok közül választhatnak). A szám nem tartalmazza a privát játékokat, valamint a Publikus Játékokat, amelyekben már megvan a 4 játékos. Továbbá azokat a játékosokat sem mutatja, amelyek a karakter menüjükben vannak, vagy az aukciós házat használják.

2.) Miért változott ez a szám ilyen drasztikusan az 1.0.3-as patch óta?

A patch kiadása előtt a játékbeli szűrőrendszer sokszor csinált új Publikus Játékot ahelyett, hogy a meglévőkbe tette volna a játékosokat, hogy meglegyen a maximális 4 játékos létszám. Az a beállítás arra volt jó, hogy a szerver leterheltségét csökkentse (kevesebb játékos, kevesebb terhelés); azonban ebből következett, hogy sokszor nem már meglévő játékokba helyezte el a játékosokat, márpedig a célunk mindig is az volt, hogy megtapasztalják a 4-játékos kooperatív módot.

Az 1.0.3-as patchben átalakítottuk a keresőrendszert, hogy az előbb megpróbálja a már meglévő játékokba helyezni a játékosokat amikor csak lehet. Ez azt eredményezte, hogy jóval több telített Publikus Játékot látunk, mint eddig valaha (talán ti is észrevehettétek miközben játszottatok), de ez egyben azt is jelenti, hogy a Publikus Játékok ablakban megjelenített számok nem olyan magasak mint az 1.0.3-as patch előtt. Ahogy fentebb is elmagyaráztuk, ez amiatt van, hogy csak azokat a játékokat jelzi, amelyek még nincsenek tele.

Tudjuk, hogy a szám „In Games” neve zavaró lehet a Publikus Játékok ablakban, így most igyekszünk megtalálni a módját annak, hogy érthetőbb legyen az, amit a szám reprezentál. Ez idő alatt folytatjuk a játék állapotának ellenőrzését, valamint a kérdéseiteket és kommentjeiteket is a játékkal kapcsolatban.

 

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
PunkZoli  szerintem hazudnak :)
mert ugye sok küldi nem elérhető publikban, viszont mikor én létrehozom és openné teszem senki nem joinol rám.
Persze ilyenkor elérhető lenne az én küldetésem más számára.
Egyszerűen egyre kevesebben játszanak, ami nem meglepő.


 

Deidora

júl. 14., 02:38
A fő gond szerint egy-egy játékossal van. Aki csak rohangál nem segít a másiknak. A másik fele, hogy van akivel nem lehet szót érteni, mert még angolul sem beszél az illető. Épp minap találkoztunk Depyvel egy olyan emberkével, aki ciril betűkkel írkált, és még az itemeket is aszerint linkelte. Hiába mondtuk írjon angolul nem vette a lapot. Tény lényegesen könnyebb volt haladni, de a kelekótya csapattársak csak megkeserítették a játékot :S :/
 
 
 
 

PunkZoli

júl. 14., 02:21
szerintem hazudnak :)
mert ugye sok küldi nem elérhető publikban, viszont mikor én létrehozom és openné teszem senki nem joinol rám.
Persze ilyenkor elérhető lenne az én küldetésem más számára.
Egyszerűen egyre kevesebben játszanak, ami nem meglepő.


 
 
 
 

Deidora

júl. 14., 02:13
Számomra az 1.3 és az 1.0.3 nem ugyanazt jelenti :/ De lehet csak én nem értek hozzá
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 13., 22:13
nem szóltam (azért írtam töröljétek :D)
 
 
 
 

Morzan

júl. 13., 14:51
Pl itt is. - Ugyan azt jelenti.
 
 
 
 
takeit007  nem genyóságból de nem 1.3-as patch hanem 1.0.3-as, egyebként meg pb mostanában szerintem borzalmas, mindenki menekül az elitek elől aki meg nem az meg vagy 0 dps 0 hp 0 ress vagy szenved egy kicsit aztán kilép a gaméból :( (eme hozzászólásom törölhető csak mielőtt még valaki azt hinné 1.3 van :) )
 

Morzan

júl. 13., 14:49
Sokan így írják. :)
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 13., 14:46
nem genyóságból de nem 1.3-as patch hanem 1.0.3-as, egyebként meg pb mostanában szerintem borzalmas, mindenki menekül az elitek elől aki meg nem az meg vagy 0 dps 0 hp 0 ress vagy szenved egy kicsit aztán kilép a gaméból :( (eme hozzászólásom törölhető csak mielőtt még valaki azt hinné 1.3 van :) )
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu