Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Három szavas történet
248 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás
Diablo 2
481 hozzászólás
Elsősegély
196 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
93232 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
92021 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91755 megtekintés
 
Diablo III - Monk
84231 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
72354 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71989 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
42178 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
40541 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Spongya hozzászólt a(z) Az utolsó remény témájú fórumban. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. február 07. 6 hozzászólás
 

A primal ancient item-ek már megtalálhatók a PTR szervereken, habár ennek nem mindenki örül. A Blizzard meghalgatta a visszajelzéseket a téma kapcsán és “jelentős” változásokat fog eszközölni.

Az alábbi hozzászólást a hivatalos Blizzard fórumon írta egy Community Manager:

Örömmel látjuk a rengeteg konstruktív és elgondolkodtató beszélgetést ebben a topikban. Tudtuk, hogy a Primal Ancient tárgyak bemutatása némileg vitatott lesz, mivel nagyon ritkának szántuk őket és értékeljük az időtöket amit eddig a tesztelésbe fektettetek bele. Rengeteg fórumot olvasunk, rengeteg videót nezünk meg és rengeteg csatornán figyelünk hogy összegyűjtsük a gondolataitokat és reagáljunk rájuk.

Vannak egyértelműen jó és helyes aggályok és ezért jelentős változásokat fogunk eszközölni a Primal Ancient tárgyakon. Ezek a változások nincsenek kőbe vésve és van egy két technikai akadálya is, tehát nem a következő PTR javításban érkezik, hanem valamikor a jövőben.

Nektek mi a véleményetek a Primal Ancient tárgyakról? Jót fog tenni a játéknak, vagy csak tovább mélyíti a random faktor körüli vitákat?

 

Forrás: diablofans

 

 
Címkék: ptr
vissza
Ulmi
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
C55.1mm0rt4l  Aki napi 1-2órát játszik, ne is pályázzon ranglétrára... am sem abból áll az egész hogy ilyen itemeket kell farmolni, van rá lehetőség más módon is megszerezni őket... Sárgából forgattam legendary-t 30itemből egy primal-t és 2-3 anci-t kaptam, elfogadható, és nem is egyszerű dologgal próbálkoztam, mert monk fist weapon-t forgattam, nyilván szerencsém is volt, h a 3-4 shenlongból amit a 30 itemből kaptam, egyik primal lett, de nyilván lehetne gyakoribb, h játszani se kelljen, csak az ember ölébe hulljanak a dolgok... Szerintem jó a szórás, nyilván én is úgy gondolom, lehetne gyakoribb a dolog, vagy h azok se essenek kétségbe akik napi csak 1-2órát játszanak, az 1óra alatt kifarmolt legendary-k közül 1 fix primal-t kaphatna az ember... megoldható a dolog, a rendszer figyelné, és ha abban az órában már nyitottál 1-et, akkor többet nem fogsz, csak 1 óra múlva, riftbe, greater riftben, bountyban eltöltött időhöz kötném, mihelyt megvan az 1óra a játék dob 1 random itemet, úgy ahogy eddig, ami primal ancient lesz, persze ezt úgy is csinálhatja h az 1.óra első percében az elsőt és a 2.óra utolsó percében a 2.at, ezzel is arra öntözve h játsz... a játék játszásra ösztönöz, nem arra h az ölünkbe hulljon minden 1óra alatt.... Másik próbálkozásom legendary forgatás ugyanarra a legendary-ra, 13x forgattam át ugyanazt az itemet, és jééé, egy primal, nagy megterhelés volt... napi 2óra bounty, és a dupláját tudod forgatni egy itenem... Igenis a játék kösse oda az embert a játékhoz, és nem azoknak lett kitalálva, aki napi 1-2órát játszik és leaderboard első akar lenni... egyrészt a fejlesztők sem ezért dolgoznak, másrészt aki komoly helyezést akar elérni ranglétrán tudja mekkora munka van vele... Aki csak casual-kodik, neki minek? Őszintén... Solo 110-es gr-t akar tolni nonstop? A 90meg elérhető primal ancient nélkül is... napi 2óra játékkal is... Tudom mert jó pár seasont végigcsináltam, top 100ban benn is voltunk... És egy 90es greater eléréséhez nem kell nagy tehetség, és primal ancient sem... Legyen gyakoribb, én is ezt mondom, mert nem arról kell szólnia a játéknak h nonstop itemeket farmolsz, h legyen... De ez egy ilyen játék, aki nem ül oda, és nem is tud időt fordítani rá, és akármelyik játéknál így van, a toplistáról meg ne is álmodjon... Primal ancient ide vagy oda...
 

LordLuigi

febr. 09., 10:42
Akkor ezt nem csak neked válaszolom, hanem a másik két hozzászólónak is, akik reagáltak a kommentemre (Envo, Greene17). Az én szubjektív véleményem:


Először is nyilván tisztában vagyok vele, hogy ha valaki bármiben is eredményes akar lenni, akkor arra időt kell szánnia, ez tény! Nyilván azt sem akarom, hogy egyből minden az ölembe hulljon, hanem kelljen érte küzdeni, mert ez adja meg az értékét. 


Az utóbbi hónapokban max 1 vagy 2 óra játékidőm van napi átlagban, de van, hogy napokig nem játszom. Láss csodát szóló barbárral fent vagyok nonseasonben az EU top 1000-ben, lehet nem a top 100-ban csak általában 600-800 közé sikerül bekerülnöm, ha leülök és sokat próbálkozom.


De pl ha csapatban játszanék oda már sajnos több idő kell, illetve tapasztalatom szerint a játékosok többsége főleg a seasonben játszik, ami minden kezdés alkalmával sok időt köt le, ha eredményesek akarunk lenni. Így ez pl nekem és a hozzám hasonlóknak megoldhatatlan. Nonseasonben pedig nehéz jó partyt találni.


C55.1mm0rt4l akkor neked mákod volt a tárgyakkal, mert azért rare item upgrade-el  megszenvedtem már párszor mert nem esett ami kell, az meg főleg ritka, hogy jó statokkal, de pl a reforge-al sem könnyű jó ancient legendary tárgyat forgatni. Persze ez már szubjektív, hogy ki mit hogyan tapasztal a randomizált rendszerben. 


A hozzászólásaitok alapján másként látjuk a dolgokat. Én arra próbáltam utalni, hogy véleményem szerint így is monoton a játék, mert nagy része a farmolásból áll, ami elég időigényes és nem is túl izgalmas egy idő után. Ha pedig nincs jó geared, akkor jó partyt sem találsz. Sok esetben pedig elég komoly elvárások vannak ahhoz, hogy egy partyba beléphess, mint pl: magas szintű paragon, jó gear, stb. A másik véglet meg a public, ahol mindenféle játékos van, olyanok is akik alapvető dolgokkal sincsenek tisztában, így pláne nehéz jó csapattal jót játszani! 

 
 
 
 

Envo

febr. 08., 14:07
az hogy kisebb legyen a szakadék olyan, mintha 1 év focizás után várnád a szerződést a Premier League-be.


Bármi a téma, mindig hátrányban vagy ha kevesebbet foglalkozol vele, és ez így van rendjén.

 
 
 
 

Greene17

febr. 08., 11:11
Ranglétra? Aki oda vágyik, az játsszon napi x órával többet. Akinek nem tetszik a normál játékélmény, az meg egyáltalán nem játsszon. Ha valaki olyan fanatikus, hogy fel tudja áldozni a családi életét egy-egy ilyen tárgyért, ám tegye. Szakadék a játékosok között? Kit érdekel? Ha becsúszik egy ilyen, örülök neki, ha nem, vágyom rá. Nekem az a legfontosabb, hogy jól aludjanak a gyermekeim. :)
 
 
 
 
noavatar
LordLuigi  Arra jók lesznek a Primal anciant tárgyak, hogy még inkább nőjön a szakadék azon játékosok között, akik napi szinten 6+ órákat játszanak és azok között, akik max 1 vagy 2 órát tudnak a játékra szánni átlagban per nap vagy még annyit sem. Ezzel egy "casual" játékosnak még kevesebb esélye lesz, hogy kompetitív módon játsszon. Márpedig egy jó ideje szinte csak erről szól a játék! Akiknek nincs sok idejük rá, azok kooperatívban el vannak felejtve szólóban pedig nullához konvergál az esély a top listára kerülésre! Így hangulata sem lesz a casual játékosnak a D3-al való játékhoz, mivel nem lesz benne élmény! Lényegi új tartalom pedig az 1. kiegészítő óta nem történt és nem fog a közeljövőben, már ha egyáltalán valamikor is jön...
 

C55.1mm0rt4l

febr. 07., 15:12
A játék így is túl könnyű, és könnyedén elérhetőek nagy dolgok, a legnagyobb dolgokért meg igenis szenvedjen mindenki, ahogy azok teszik akik a toplista élén vannak...


 
 
 
 
noavatar
LordLuigi  Arra jók lesznek a Primal anciant tárgyak, hogy még inkább nőjön a szakadék azon játékosok között, akik napi szinten 6+ órákat játszanak és azok között, akik max 1 vagy 2 órát tudnak a játékra szánni átlagban per nap vagy még annyit sem. Ezzel egy "casual" játékosnak még kevesebb esélye lesz, hogy kompetitív módon játsszon. Márpedig egy jó ideje szinte csak erről szól a játék! Akiknek nincs sok idejük rá, azok kooperatívban el vannak felejtve szólóban pedig nullához konvergál az esély a top listára kerülésre! Így hangulata sem lesz a casual játékosnak a D3-al való játékhoz, mivel nem lesz benne élmény! Lényegi új tartalom pedig az 1. kiegészítő óta nem történt és nem fog a közeljövőben, már ha egyáltalán valamikor is jön...
 

C55.1mm0rt4l

febr. 07., 15:04
Aki napi 1-2órát játszik, ne is pályázzon ranglétrára... am sem abból áll az egész hogy ilyen itemeket kell farmolni, van rá lehetőség más módon is megszerezni őket... Sárgából forgattam legendary-t 30itemből egy primal-t és 2-3 anci-t kaptam, elfogadható, és nem is egyszerű dologgal próbálkoztam, mert monk fist weapon-t forgattam, nyilván szerencsém is volt, h a 3-4 shenlongból amit a 30 itemből kaptam, egyik primal lett, de nyilván lehetne gyakoribb, h játszani se kelljen, csak az ember ölébe hulljanak a dolgok... Szerintem jó a szórás, nyilván én is úgy gondolom, lehetne gyakoribb a dolog, vagy h azok se essenek kétségbe akik napi csak 1-2órát játszanak, az 1óra alatt kifarmolt legendary-k közül 1 fix primal-t kaphatna az ember... megoldható a dolog, a rendszer figyelné, és ha abban az órában már nyitottál 1-et, akkor többet nem fogsz, csak 1 óra múlva, riftbe, greater riftben, bountyban eltöltött időhöz kötném, mihelyt megvan az 1óra a játék dob 1 random itemet, úgy ahogy eddig, ami primal ancient lesz, persze ezt úgy is csinálhatja h az 1.óra első percében az elsőt és a 2.óra utolsó percében a 2.at, ezzel is arra öntözve h játsz... a játék játszásra ösztönöz, nem arra h az ölünkbe hulljon minden 1óra alatt.... Másik próbálkozásom legendary forgatás ugyanarra a legendary-ra, 13x forgattam át ugyanazt az itemet, és jééé, egy primal, nagy megterhelés volt... napi 2óra bounty, és a dupláját tudod forgatni egy itenem... Igenis a játék kösse oda az embert a játékhoz, és nem azoknak lett kitalálva, aki napi 1-2órát játszik és leaderboard első akar lenni... egyrészt a fejlesztők sem ezért dolgoznak, másrészt aki komoly helyezést akar elérni ranglétrán tudja mekkora munka van vele... Aki csak casual-kodik, neki minek? Őszintén... Solo 110-es gr-t akar tolni nonstop? A 90meg elérhető primal ancient nélkül is... napi 2óra játékkal is... Tudom mert jó pár seasont végigcsináltam, top 100ban benn is voltunk... És egy 90es greater eléréséhez nem kell nagy tehetség, és primal ancient sem... Legyen gyakoribb, én is ezt mondom, mert nem arról kell szólnia a játéknak h nonstop itemeket farmolsz, h legyen... De ez egy ilyen játék, aki nem ül oda, és nem is tud időt fordítani rá, és akármelyik játéknál így van, a toplistáról meg ne is álmodjon... Primal ancient ide vagy oda...
 
 
 
 

LordLuigi

febr. 07., 12:32
Arra jók lesznek a Primal anciant tárgyak, hogy még inkább nőjön a szakadék azon játékosok között, akik napi szinten 6+ órákat játszanak és azok között, akik max 1 vagy 2 órát tudnak a játékra szánni átlagban per nap vagy még annyit sem. Ezzel egy "casual" játékosnak még kevesebb esélye lesz, hogy kompetitív módon játsszon. Márpedig egy jó ideje szinte csak erről szól a játék! Akiknek nincs sok idejük rá, azok kooperatívban el vannak felejtve szólóban pedig nullához konvergál az esély a top listára kerülésre! Így hangulata sem lesz a casual játékosnak a D3-al való játékhoz, mivel nem lesz benne élmény! Lényegi új tartalom pedig az 1. kiegészítő óta nem történt és nem fog a közeljövőben, már ha egyáltalán valamikor is jön...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 21
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu