Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
76 hozzászólás
Keresgélő
301 hozzászólás
Diablo 3
1865 hozzászólás
Elsősegély
91 hozzászólás
Demon Hunter
44 hozzászólás
Barbarian
46 hozzászólás
Három szavas történet
206 hozzászólás
Az utolsó remény
91 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
65354 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
65302 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
64839 megtekintés
 
Diablo III - Monk
64175 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
52688 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
46078 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
28917 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
24340 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
24174 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Mett13 hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. tegnap
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2014. augusztus 17. 18 hozzászólás
 

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.

A 2.1-es patch egyik legnagyobb hozadéka az a versenyeztető rendszer amit Season -nek neveztek el. Ez nem más mint egy teljesen új játékmód ami remélhetőleg arra ösztönzi majd a játékosokat, hogy újra megízleljék a tiszta lappal indulás élményét, hogy új kihívások elé nézzenek és új, exkluzív loot-ra tegyenek szert.

Hogyan is működik?

Hogyan kezdjük el első Season -ünket? Pár egyszerű - és már megszokott - lépéssel neki is eshetünk. Mint minden új karakter indításánál, most is a hőst létrehozó menübe kell először navigálnunk. Ott a már jól ismert módon kiválasztjuk a számunkra megfelelő kasztot, megadjuk a nemét és nevét. Az egyetlen új lépés amit meg kell még tennünk, hogy elhelyezünk egy pipát a "Seasonal Hero" jelölőnégyzetbe. Ezzel készen is vagyunk. Lehetőségünk van az adott "évadban" hardcore karaktert is indítani; ebben az esetben a "Hardcore Hero" jelölőnégyzet is megkíván egy pipát.

A Season hősei teljes mértékben elkülönülnek az eddigi karaktereinktől, mint ahogyan azt tették eddig a Hardcore mód hősei a normál karakterektől. Nincs hozzáférésük az addig normál vagy hardcore módban megszerzett aranyhoz, blood shardhoz, tárgyakhoz, receptekhez és a paragon szintekhez sem.

Új fogalmak, új célok!

Frissül a játékmenet az évadokban, hiszen itt már nem csak annyi a cél, hogy elérjük a 70. szintet majd minél magasabb paragon szintre jussunk. Természetesen itt is az lesz az első dolgunk, hogy eljussunk a lvl. 70-re és szerezzünk magunknak valami használható felszerelést. Ezek után 3 különböző módon szállhatunk versenybe az adott season többi játékosával

  • Conquestek végrehajtása - Ezek egyféle achievementek amik csak az adott seasonben érhetőek el.
  • Achievement pontok szerzése
  • Greater Riftekben a lehető legmagasabb szint elérése

Leaderboards:

Eddig is össze tudtuk vetni karaktereinket és achievement pontjainkat ismerőseinkel, csapatunk tagjaival de, hogy a season minden játékosával összemérhessük képességeinket megjelenik a "Leaderboard" (ranglista). Az első hardcore hős akarsz lenni aki elérte az adott évadban a lvl. 70-et? Szerezd meg ezt az achievementet és halhatatlanná válik a neved a Conquest ranglistán. Az a célod, hogy neked legyen a legtöbb achievemented? Csinálj meg minél többet és vesd össze az eredményed az Achievements ranglistán. Esetleg jobban fekszik neked a Greater Riftek legyűrése? A Greater Rift ranglistán megnézheted a legjobb szinteket és időket. Ezeket a ranglistákat megtekinthetjük majd a játékon belül és - hogy mindig tudjuk hol állunk a listán - webes felületen is.

Conquestek:

Ahogy arról már fentebb röviden szó esett ez egyféle achievement rendszer. A különbség abban áll, hogy ezek végrehajtása nehezebb. Azon 1000 játékos aki egy Conquestet elsőként teljesít az felkerül a ranglistára. Azonban azoknak sem kell aggódniuk akik már nem férnek bele ebbe a keretbe, hiszen minden egyes feladat után pontok járnak amik beszámolódnak az Achievement pontokba.

Az évadok jutalmai:

Egyesekben megfogalmazódhat egy kérdés: Miért játszak én Seasont ha nem érdekel a ranglista? A kérdés jó és szerencsére a blizzard gondolt ezen játékosokra is. A válasz a loot! Minden egyes seasonben új legendary holmik kerülnek bevezetésre, amik az évad végéig csak az évadban játszó játékosok szerezhetnek meg. Ezekből a legendarykból pl. az első seasonben 10 db lesz. Az évad zárultával ezek az exkluzív legendaryk hozzácsapódnak normál módban megszerezhető holmikhoz.

A különleges legendarykon túl a fejlesztők behoznak egy új transmogrification készletet. Minden évadban egy új részét szerezhetjük meg enenk az armornak. Az első évadban pl. egy sisak lesz a jutalom. Mit kell tenni érte? Játszani az évadban és elérni a lvl. 70-et. Ezt követően a transmogrification minta automatikusan emgjelenic a Mysticnél minden játékmódban.

Adott season befejezése:

Bár élesben még el sem kezdődött az első évad, nem árt ha tudjuk, hogy mi fog történni a season zárultával. Minden hős amit az adott évadban indítottunk át fog kerülni non-season, vagyis normál módba. Ez azt is jelenti, hogy ha volt egy Seasonal Hardcore hősünk akkor belőle seasonön kívüli hardcore hős lesz. Ezen túl minden amit a seasonben elértünk az átketül normál módba. Legyen az arany, paragon experience pont, blood shard, receptek, elért artisan fejlesztések... Magyarul semmi nem vész kárba, minden átkerül. Sőt, ha van olyan achievement amit a seasonben elértünk de a normál módban nem, akkor az is hozzáadódik a meglévő achievementjeinkhez és pontjainkhoz. Összességében nem kell félnünk attól, hogy feleslegesen öljük bele az időt, hiszen a már jól bejáratott kedvenc, normál módú karakterünk is profitálhat abból amit az évadban elérünk.

battle.net

 

 
Feenty
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Betekintés: Season 12
Hamarosan, egészen pontosan November 9, Csütörtök 17:00 -kor veszi kezdetét a Season 12. Nézzük meg, hogy milyen újdonságokat hoz.
0 hozzászólás
 
Eddig 17 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

nearse0618

jún. 03., 21:53
Sajnos konzolon nincs season.... QQ
 
 
 
 
pokerface  Elolvastam többször is,csak helyeslést kérek :D
Szóval ha elérek 50 paragon szintet és "sima hc" modban van 150 paragonom akkor seasons végén átkerül és lesz 200 paragon levelem?
Köszi Előre is :)
 

Toldimiki

okt. 29., 12:55
Nemhiszem, szerintem ugyanúgy lesz, mint amikor bejött a kieg. hozzáadja a meglévő paraxp-hez a új paraxp-d és kijön, hogy hanyas leszel. Ahogy írtad 150 vagy hozzá az 50 szint az kb 160-170 között, mivel közel sem ugyanannyi xp kell a két szinthez(para150, para50).
 
 
 
 
noavatar

pokerface

okt. 27., 18:44
Elolvastam többször is,csak helyeslést kérek :D
Szóval ha elérek 50 paragon szintet és "sima hc" modban van 150 paragonom akkor seasons végén átkerül és lesz 200 paragon levelem?
Köszi Előre is :)
 
 
 
 

Mayree

szept. 23., 11:23
Remark: goblin gyakran tűnik föl a Festering Woods-ban.
 
 
 
 
Morzan  Konzolra még nem jött meg a 2.1 -es patch.
 

hiei122

szept. 02., 22:27
azt értem de attol még majd érdemes lehet ezzel kezdeni nem ha teljesen akkor kezdeném az első karim?
 
 
 
 
hiei122  Ha netán most kezdenék csak diablozni pl konzolon akkor érdemes alapbol season karaktert csinálni nem?
 

Morzan

szept. 02., 21:25
Konzolra még nem jött meg a 2.1 -es patch.
 
 
 
 

hiei122

szept. 02., 21:17
Ha netán most kezdenék csak diablozni pl konzolon akkor érdemes alapbol season karaktert csinálni nem?
 
 
 
 
HUNemperor  sziasztok, tudja valaki, hogy egy Season időszak meddig tart? Ugye most pénteken kezdődött és mikor lesz vége? Köszi.
 

Morzan

aug. 31., 12:13
Pár hónapig fog tartani szerintem. Hivatalos információról, hogy mikor lesz vége - nem tudok. 
 
 
 
 

HUNemperor

aug. 31., 11:39
sziasztok, tudja valaki, hogy egy Season időszak meddig tart? Ugye most pénteken kezdődött és mikor lesz vége? Köszi.
 
 
 
 

kolli01

aug. 22., 13:23
Rajtam kívül van más is, aki az achievements-re hajaz? :) Én legalábbis a lehető legtöbb megszerzésére törekszem már a kezdetektől fogva. (már nem is sok hiányzik)
 
 
 
 

Wasmaccs

aug. 19., 13:27
Valamit biztos kitalálnak, mert ha elveszne egy season karakter, azért levágnak nyilvánosan a Blizz fejét! :D Emiatt nem is aggódok. Jónak és ígéretesnek tűnnek az újdonságok, bár eddig sem érdekelt a "ki kerül be a legjobb 1000-be" versengés, most sem fog. A tárgyak viszont annál inkább :)
 
 
 
 
SPARXS  Ha azt csinálnák, hogy tegyük fel részt veszel az első season-ben, és eléred a 70-es szintet,akkor kapsz egy lila vagy zöld színű szárnyat! Ez azért volna jobb, mert így sokkal többen esnének neki+ annyit kellene tenni, hogy az Imperius szárnynak a színét kellene csupán megváltoztatni, vagy az RGB kód változtatásával, vagy simán kicserélni a színt, újra renderelni a cuccot s betenni a játékba. Sokkal kevesebb munka, mint egy ilyen transmog fejes elkészítése.
 

Morzan

aug. 18., 22:07
Én inkább a Season-only legendarykért fogok játszani.
 
 
 
 

SPARXS

aug. 18., 21:56
Ha azt csinálnák, hogy tegyük fel részt veszel az első season-ben, és eléred a 70-es szintet,akkor kapsz egy lila vagy zöld színű szárnyat! Ez azért volna jobb, mert így sokkal többen esnének neki+ annyit kellene tenni, hogy az Imperius szárnynak a színét kellene csupán megváltoztatni, vagy az RGB kód változtatásával, vagy simán kicserélni a színt, újra renderelni a cuccot s betenni a játékba. Sokkal kevesebb munka, mint egy ilyen transmog fejes elkészítése.
 
 
 
 

Taki81

aug. 18., 10:31
mindent "levélben" kapsz meg mint ahogy a CE szárnyakat.. szerintem ezzel meg lett már rég válaszolva minden. (addig ott van amíg el nem rakod, ha tudod)
 
 
 
 

Feenty

aug. 18., 10:23
Ezek a kérdések már másokban is megfogalmazódtak, de legutoljára mikor bogarásztam a fórumokat még nem találtam rájuk hivatalos választ.
Biztosan megoldják valahogy, legrosszabb esetben majd szerintem lógni fog a karakter/loot a levegőben amíg nem szabadul fel hely neki.
 
 
 
 
noavatar

Alienbaby

aug. 18., 09:35
Nagyon jó kérdés, hozzáfűzném, hogy mi lesz a ládában lévő motyóval, ha nem fér el a másikban??? :)
 
 
 
 

pimpi001

aug. 17., 21:19
mi van akkor ha a karakter slot-om fullosan van, de vége a seasonnak és a karit át akarom hozni a simába. ki kell torolni egy meglevő karim hogy legyen neki helye?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Shadow Impale Demon... hír
október 15.
 
Lightning Hydra... hír
október 13.
 
Megjelent a Blizzard... hír
szeptember 30.
 
Exploding Palm Monk... hír
szeptember 25.
 
Diablo III - Necromancer hír
szeptember 13.
 
Új PTR iteráció:... hír
augusztus 31.
 
Suppork monk build -... hír
augusztus 30.
 
Ma 17 éves a Diablo II hír
augusztus 20.
 
2.6.1 PTR Patch -... hír
augusztus 16.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu