Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95100 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
93972 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93638 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85489 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73833 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73181 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43042 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
41908 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Balu999 hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. szeptember 05.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2015. július 30. 72 hozzászólás
 

A Kanai's Cube a 2.3 -as javítócsomaggal lesz elérhető. Ez egy kis bemutató, hogy mi ez, hogyan jött létre és mi a történelmi háttere.

A Horadric Cube a Diablo II egyik ikonikus quest tárgya, melynek erejét a játékosok sokféleképpen hasznosították. Gemeket tudtak egybeolvasztani és tárgyakat fejlesztettek a segítségével. De honnan származik a kocka ereje? Azzal még a Horadrim sem volt tisztában teljesen. Most felfedezzük eredetét. 2.3.0 Kanai’s Cube.

Elveszett és elfeledett

A Kanai’s Cube egy mérhetetlenül nagyhatalmú ereklye, amely a Horadric Cube elődjének nevezhető. Sokáig csak "the Cube" -nak nevezték. A Horadrim készítette, hogy ereje támogassa őket a "Hunt for the Three" -ben. Ugyanakkor előállításához olyan sötét erőkre volt szükség, amik miatt ha bárki használta volna, katasztrofális dolgokat vihetett volna véghez. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy elzárják, hogy senki se férjen hozzá. Az Arreat hegynél, a Barbár törzseknél találtak menedéket neki. Úgy vélték, hogy a Barbárok meg tudják védeni, biztonságban tudják tartani mindenkitől, beleértve a saját népüket is.  A Horadric Cube közvetlenül ezután született meg, mint az első kocka gyengébbik változata.

A hosszú éveken át ezek a Barbárok őrködtek a kocka felett és elzárva tartották a kíváncsiskodó szemek elöl, és természetesen azoktól is akiknek gonosz terveik voltak vele. Ezen őrök utolsója, a nagy Chief Elder Kanai volt, aki meghalt, miután Baal elpusztította Sescheron -t, a Diablo II: Lord of Destruction eseményei alatt. A Barbárok mindig hitték, hogy harcosaik képesek békét hozni az Arreat hegységbe, de a Világkő és a hegy pusztulása után Kanai lelke nem tudott megnyugodni. Az örök virrasztás mellett egy olyas valakire vár, akire rá tudja bízni a kocka hatalmát.

Power Untold

Tehát pontosan mire is tudjuk használni Kanai’s Cube erejét? A rövid válasz, hogy mindenre. Ez a teljesen új lehetőség megváltoztatja a véleményed az elkövetkezendő droppokról. Gondold azt, hogy ez az ezermester eszköze, amivel megváltoztathatod a legendary tárgyaid.

Először is képesek vagyunk a kocka segítségével megfosztani egy legendás tárgyat az erejétől. Ilyenkor a legendary power hozzáadódik egy listához, melyből kiválasztva azt aktiválhatjuk magunkon. Így tehát ezt az erőt úgy használhatod, hogy az adott tárgy nincs is rajtad.  Összesen 3 ilyen erő lehet rajtad, 3 kategóriából.

  • Weapons
    • Beletartozik minden main hand and off-hand item, shieldek, mojos, quivers stb.
  • Armor
    • Minden más: Hands, Legs, Feet, Chest, Belt, Wrists, Shoulders, és Head.
  • Jewelry
    • Rings és Amulets

A karakterek csak azoknak a tárgyaknak aktiválhatják az erejét, amelyeket normál esetben is fel tudnának venni. Rajtunk lévő tárgyat és rollolt itemet is egyaránt be lehet majd tenni a kockába. Bármilyen szintű legendary item tulajdonságát eltávolíthatjuk. Ezeket a Legendary erőket bármikor lehet variálni, szóval a listában lévők közül bármikor válogathatunk. Egy kikötés van - vissza kell térjünk a kockához.


Ha nem passzol egy-egy sett item, lehetőségünk van rá, hogy újra kiosszuk az adott tárgyon lévő statokat.

Számos más dologra is képes még: eltávolítani egy itemhez szükségez megkövetelt szintet, drágaköveket konvertálni, craft anyagokat gyártani egyik típusból a másikba, egy set item átalakítása ugyanannak a set itemnek egy másik darabjára.

(Kevin Kanai Griffith a Blizzard egyik munkatársa volt, akinél egy ritka rákbetegséget diagnosztizáltak. 2014 -ben sajnálatos módon elhunyt. Ez a kocka egy emlék is számára, hiszen többek között a Diablo -n is sokat dolgozott.)

Battle.net, diablo3.hu

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
 
Eddig 64 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Johnson

jún. 10., 13:50
Egyedül lassan haladós, én mindig publicban szoktam tolni, úgy sokkal gyorsabb.
 
 
 
 
noavatar

Luck

jún. 08., 19:47

Szia Johnson!


Köszönöm! Ezek szerint ezek ennyire ritka cuccok, hogy nagyon-nagyon sokat kell értük hajtanom? Próbálok akkor jobban pörögni. Hogy a bountykat egyedül, vagy public game-ben csinálom, számít?

 
 
 
 

Johnson

jún. 08., 08:13
Szia!


Az általad említett alapanyagok csak a Bounty-k után járó jutalmakból illetve a Challange Riftek teljesítésért kapott jutalmakból beszerezhető.

 
 
 
 
noavatar

Luck

jún. 07., 20:03

Sziasztok! Nem akarok rossz helyre írni, de mivel kérdésem a Kanai's Cube-al kapcsolatos, azt hiszem ide való.

Pár éve játszom már, de nem túl rendszeresen, ezért nem igazán vagyok tapasztalt. Mikor megvettem a Reaper of Souls kiegészítőt, gondoltam, azzal majd bejön minden, amit addig nem évezhettem, mint az adventure mód, Kanai's Cube, stb... Így is lett. Aztán arra lettem figyelmes, hogy valami nem stimmel. Kezdetben azt hittem, idővel jönnek majd a spéci tárgyak, amik a cube-os átalakításokhoz kellenek, de sajna nem így lett. Gondolok itt olyanokra, mint pl Khanduran rune, Westmarch holy water, stb...

Tehát ezek nekem nem potyognak, és nem értem, ezek nélkül hogy tudnék pl legendary cuccok tulajdonságait magamra pakolni, ami gondolom mindenki másnak megy. Sokáig úgy voltam vele, hogy valami alap dolgot nem veszek észre és nem teszek fel ilyen kérdést, mert az nagyon ciki, hogy még ezt se tudom, de mostanra feladtam és megtörtem. Légyszi, valaki súgjon!


Köszönöm

 
 
 
 

Tombrave

máj. 29., 07:03
Szia!

Nem a cube-ban kell,hanem az invertory megnyitása után a paragonpoints fület nyisd meg, és ott lehet.

 
 
 
 

Attila Rostás

máj. 26., 17:50
sziasztok a statokat h huzom vissza ? pl ha rosszat huztam át akkor a cub-ban h kell?

köszi elöre is a válaszokat

 
 
 
 
fenylanc  A Kanai's cube nevéből rá lehet jönni a történelmi hátterére. Bár szerintem kevesen gondolták így át. :)

A neve Jézus első csodájához kötődik, amely az ún. kánai menyegzőn történt.
Valószínűleg mindenki ismeri - Jézus átváltoztatta a vizet borrá.
Ez az átváltoztatás a vezér motívum ennél a kockánál is. Az alkotó pedig a kockának nevet adó Kanai nevét a kánai menyegző megnevezéséből merítette.
 

Morzan

jan. 10., 15:15
Azért bemásolom: Kevin Kanai Griffith a Blizzard egyik munkatársa volt, akinél egy ritka rákbetegséget diagnosztizáltak. 2014 -ben sajnálatos módon elhunyt. Ez a kocka egy emlék is számára, hiszen többek között a Diablo -n is sokat dolgozott.
 
 
 
 

xjj

jan. 08., 14:57
Valszeg akkor Cana lenne a cube neve, egyébként pedig ld. cikk végén a dőlt betűs szöveg. :)
 
 
 
 
noavatar

fenylanc

jan. 07., 06:24
A Kanai's cube nevéből rá lehet jönni a történelmi hátterére. Bár szerintem kevesen gondolták így át. :)

A neve Jézus első csodájához kötődik, amely az ún. kánai menyegzőn történt.
Valószínűleg mindenki ismeri - Jézus átváltoztatta a vizet borrá.
Ez az átváltoztatás a vezér motívum ennél a kockánál is. Az alkotó pedig a kockának nevet adó Kanai nevét a kánai menyegző megnevezéséből merítette.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

szept. 09., 13:50

Én meg elkezdtem 1 monkot,hát nem szoktam sírni,de most el vok keseredve rendesen.Farmoltam napestig összejött nem kevés DB, na mondom jó lesz lekraftolok énis anci fegyót, csak összejön.40 db rareból 1 shenlong és egy stunos fist lett anci,na meg a villanyos!! Összejött a 600 FS na mondom refogeolom a palmos fistet,volt rajta 10 CDR lyukkal.Hagy ne mondjam nemhogy anci nem lett,de life per spirit lett benne lyuk nélkül és socketelni már nem is maradt DB ,és van egy szar fegyóm socket és damage nélkül )). Na nembaj innen csak felfele vezet az Út,lejjebb már nem csúszhatok és tanultam a hibámból, ezáltal bölcsebb lettem.Azért is írtam ide,hogy csak olyan felszerelést piszkáljatok,aminek már megvan a párja és nem sajnáljátok,nehogy így járjatok ,mint én.


 

 
 
 
 
Envo  20%-ra emlékszem :)
 

Johnson

szept. 01., 21:54
Nem lehetetlen :)
 
 
 
 
Johnson  Az Upgrade Rare Item recepet über fasza. Tegnap este kb 30. próbálkozásból meglett mindkét Bul-Kathos fegyóból az ancient. Ez a recepet nagy durva, ezt nem gondolták igazán végig azt hiszem. Ha jól tudom 10% az esélye, hogy ancient legyen a tárgy, ez kb. igaz is a tegnapi tapasztalatok alapján. Nem túl vészes költséggel simán ki lehet hozni belőle azt a fegyvert amire szükséges van valakinek.
 

Envo

szept. 01., 20:35
20%-ra emlékszem :)
 
 
 
 

Johnson

szept. 01., 07:48
Az Upgrade Rare Item recepet über fasza. Tegnap este kb 30. próbálkozásból meglett mindkét Bul-Kathos fegyóból az ancient. Ez a recepet nagy durva, ezt nem gondolták igazán végig azt hiszem. Ha jól tudom 10% az esélye, hogy ancient legyen a tárgy, ez kb. igaz is a tegnapi tapasztalatok alapján. Nem túl vészes költséggel simán ki lehet hozni belőle azt a fegyvert amire szükséges van valakinek.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

aug. 31., 08:31


Na  a set átpörgetést megcsináltam(nemtom már mi a neve).40 db forgotten soulba került,de megérte a4. pörgetésre beadta a Vyr sisakot.Már csak a vállas kell és meglesz a 6-s set bonusz.Ez a legnagyobb az egészben,hoögy 50 Fs és meglesz a vállas is (remélem kevesebb)A többi dolgot nem próbáltam mert annyi minden nem esett sajna T3-n,meg hülye fejjel tördeltem be minden leget  alapanyagnak. Hero én is segítek neked,ha gondolod,bár nem sok időm van játszani. a (wizhez meg nem értek)Tegnap egy ismerősöm 53s Gr-t csinált monkkal 2 sima fegyóval az új settel(gz neki)Szóval van akinek esik minden ezt el kell fogadni. Pityputy#2982

 

 
 
 
 
Hero  Köszi a videót, így már érthető mi újság, kb. ennyire voltam kíváncsi. Kár hogy ezen az oldalon 5x lehülyéznek, 5x leszarozzák a karimat amit nem is láttak, mire akad 1 normális valaki, aki odabiggyeszt egy hasznos linket ! Látjátok emberek, ennyire gondoltam, csak volt aki megértett ! Köszi még egyszer  LordLuigi !
 

LordLuigi

aug. 30., 10:42
Szívesen. ;)
 
 
 
 

Tombrave

aug. 28., 17:45
Mert az vagy,ennyi. 

Ha nem lennél az,nem kapnád az ívet.

 
 
 
 
noavatar
LordLuigi  Tudom, hogy nem mindenkinek van sok ideje a játékkal foglalkozni, van, hogy én sem játszom napokig. De ha tudni szeretnék ezzel kapcsolatban valamit, akkor van megoldás rá: 

- Veszem a fáradtságot és keresgélek olvasgatok a neten, fórumokon, diablo-s oldalakon, stb... 


- Vagy pl ezért célszerű egy "normális" clan tagjának lenni, mert pl ott is segítenek a tapasztaltabbak. Én is segítettem már másoknak és nekem is többször segítettek.


- A youtube-on is van fent csomó videó, amiből válogatni lehet. Ha nem is ért valaki angolul, németül, stb. akkor is látja mit hogyan kell.

Pl: https://www.youtube.com/watch?v=z0A0Hh-Vo9c 

 

Hero

aug. 28., 16:00
Köszi a videót, így már érthető mi újság, kb. ennyire voltam kíváncsi. Kár hogy ezen az oldalon 5x lehülyéznek, 5x leszarozzák a karimat amit nem is láttak, mire akad 1 normális valaki, aki odabiggyeszt egy hasznos linket ! Látjátok emberek, ennyire gondoltam, csak volt aki megértett ! Köszi még egyszer  LordLuigi !
 
 
 
 

Tombrave

aug. 28., 13:11
Nem okoskodok te elmeháborodott,hanem csak épeszű emberként gondolkodok.:)


Ha meg nem jössz rá,hogy a dobozt hogy kell használni,akkor meg is érdemled.

Olyannak minek segíteni,aki csak fikázni tud?:)

Max. annyit megteszek,hogy küld el privátban a battletag-odat,és játékban megkereslek,azt ott talán....talán segítek valamit,ha tudok.

 
 
 
 
LordLuigi  Tudom, hogy nem mindenkinek van sok ideje a játékkal foglalkozni, van, hogy én sem játszom napokig. De ha tudni szeretnék ezzel kapcsolatban valamit, akkor van megoldás rá: 

- Veszem a fáradtságot és keresgélek olvasgatok a neten, fórumokon, diablo-s oldalakon, stb... 


- Vagy pl ezért célszerű egy "normális" clan tagjának lenni, mert pl ott is segítenek a tapasztaltabbak. Én is segítettem már másoknak és nekem is többször segítettek.


- A youtube-on is van fent csomó videó, amiből válogatni lehet. Ha nem is ért valaki angolul, németül, stb. akkor is látja mit hogyan kell.

Pl: https://www.youtube.com/watch?v=z0A0Hh-Vo9c 

 

LordLuigi

aug. 28., 08:56
Kiegészítésként:

A linkelt videóban látható receptekhez szükséges "különleges alapanyagokat" az 5 különböző act-ban lehet begyűjteni, úgy, hogy teljesítjük a bountykat, majd átvesszük a végén a jutalomként járó "tatyókat" és kibontjuk őket. Remélem tudtam segíteni.

 
 
 
 

LordLuigi

aug. 28., 08:36
Tudom, hogy nem mindenkinek van sok ideje a játékkal foglalkozni, van, hogy én sem játszom napokig. De ha tudni szeretnék ezzel kapcsolatban valamit, akkor van megoldás rá: 

- Veszem a fáradtságot és keresgélek olvasgatok a neten, fórumokon, diablo-s oldalakon, stb... 


- Vagy pl ezért célszerű egy "normális" clan tagjának lenni, mert pl ott is segítenek a tapasztaltabbak. Én is segítettem már másoknak és nekem is többször segítettek.


- A youtube-on is van fent csomó videó, amiből válogatni lehet. Ha nem is ért valaki angolul, németül, stb. akkor is látja mit hogyan kell.

Pl: https://www.youtube.com/watch?v=z0A0Hh-Vo9c 

 
 
 
 
noavatar
Tombrave  Két hónapot játszottam a ptr-en,erröl ennyit.:)


Kb. 1 perc volt a játékba kerülés,csak ügyesen kellett csinálni.

Még akkor is,ha 4 óra várakozást írt ki a rendszer.

 

Hero

aug. 28., 08:25
Ne utólag okoskodjál, hanem mikor aktuális valami, most pl. írd le, hogy működik a doboz, mert mindez idáig nem született róla értelmes leírás. Nálam minden létező klántagom, ismerősöm uninstallt nyomott 1 nap után PTR-re olyan sz@r volt. Most pl. bárkitől bármit kérdezek, fogalma nincs mi van ezzel a dobozzal, hogy s mint kell. Állítom nektek sincs, csak nektek égő kérdezni. Leírtam mi a kezelés fogalma ! Mit hová kell tenni, mit kell megnyomni mi lesz belőle. Ha csak visszakérdezni tudjátok a már eddig is nyilvánvaló kérdésemet, meg az észt osztani, akkor ne írjatok semmit ! Érthető ?
Összegezve, azok hozzászólását várom (várjuk) akik sikeresen tudták már használni a dobozt és meg is osztják tapasztalataikat, Köszönöm !
 
 
 
 

Johnson

aug. 27., 20:48
Milyen használati útmutatót szeretnél hozzá, ott vannak benne a receptek. Leírva melyikhez mi kell. Leírás volt róla, hogy melyik recept mit csinál.
 
 
 
 

Tombrave

aug. 27., 17:54
Két hónapot játszottam a ptr-en,erröl ennyit.:)


Kb. 1 perc volt a játékba kerülés,csak ügyesen kellett csinálni.

Még akkor is,ha 4 óra várakozást írt ki a rendszer.

 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 27., 17:50
Hát igen, így hogy "mindent tud a kocka" ebből, meg a legendájából még nem tudjuk a kezelését, ami az egyetlen lényeges dolog lenne, a belőle kijövő végeredmény után persze. Egyenlőre erről Blizzard is ennyit írt amit azonnal értettem : "Be warned; reforging an Ancient Legendary or Ancient Set item might result in the loss of the Ancient property." ehhez inkább nem fűzök semmit, mert ha tárgy visszafejlesztő dobozzal állunk szemben akkor hagyjuk a sunyiba az egészet, bár nem csodálkoznék...
Kezelés alatt ezt értem, miket hová kell betenni, mit kell kattintani, hogy történjen valami, receptek stb. Jelen pillanatban 1 hónap PTR után sincs kezelési útmutató hozzá, és senki nem tud gyakorlatilag semmit, bárhol kérdezem. Jah, hát persze, már a PTR is halott volt szinte végig, be sem lehetett jutni 15Gb telepítése után...Előre is köszönjük az eljövendő kezelési leírást !  Blizzardnak a használati útmutatót nem sikerült eddigi összehozniuk sajna.
 
 
 
 
noavatar

pityputy

aug. 27., 10:09


Szia!

Akinek nem inge nem veszi magára XD Azért ez elég kevés a kielégülésemhez.Sajnos nem sok időm van sem játszani,sem olvasgatni,mert most összeszaporodott a munka és ami kis időm van azt meg a családdal töltöm,meg rendszeresen sportolok újra végre.Letettem a cigit 20 év után!! Mindent tudni akarok részletesen!! Mellesleg barbár aggyal szeretnék indítani S4 wizardot,aztán majd látjuk, ha valakinek van vmi jó ötlete ezzel kapcsolatban és a mentorom lenne,azt nagyon megköszönném(semmit sem tudok a wizardról).Persze próbálok énis majd utána nézni dolgoknak.Most erre mondanátok,hogy mindenkinek arra van ,amire szán,de az illető nem kel 4kor mindennap és nem is dolgozik este 6ig,ha 7re haza is érek utána a család az első,ha nem, a házisárkány haragja kísér egész nap XD

Na de csak azért is el fogok járni kocsmába,hogy aztán fejet hajtson a diablo szentsége előtt!!!

 
 
 
 

Envo

aug. 27., 09:19
haller :D ne égess ki, a kockáról kezdődött a vita, mellesleg csak egy ember hisztizik...

na most mit szeretnél megtudni a kockáról? ha van kérdésed válaszolunk, de mindent nem írok le csak úgy, arra ott a cikk (és az előző cikkek).
 
 
 
 
noavatar

pityputy

aug. 27., 08:49


Sziasztok!

Azért szerettem volna minél több hasznos infót megtudni a kockáról,erre belecsöppentem 1 vitafórumba )). Persze értem én,hogy "gyáva népnek nincs hazája" és mindenki kiáll magáért,de a szájkaratét meg az E-Penis-t lehetne privátban is gyakorolni.Távol álljon tőlem ,hogy énis bántsalak téged,csak pár tanácsot tudnék adni neked.Szólóban,ha nincs nagy szerencséd előfordul,hogy tleg nem lesz geared ne is csodálkozz ezen(1edül nem megy) Ezért megy szinte mindenki 4s partiban.A communityben lépj be az adott kasztodnak megfelelő csapatba és hamar megkapsz mindent.Nem tudom klántag vagy e valahol,de nálunk szokás támogatni 1mást. Sokszor azért kezdtem bele új kariba,hogy hamarabb kiessen valakinek 1 rég áhított item . Szépen is meg lehet kérdezni valamit,(ha nem vagy túl büszke hozzá,hogy ezt megtedd) és biztosan állíthatom,hogy megfelelő választ kapsz a kérdéseidre ha visszaveszel az arcodból. Jogosnak a tartom a régenjátszó,zöld mohatelepekkel borított,iszapszemű,vén tengeri ráják felháborodását ((,

Ha kihisztiztétek magatokat ide várom az ötleteiteket és tapaztalataitokat a kockával kapcsolatban XD. Köszönjük a bejegyzést és térjünk vissza kérlek titeket az ide kapcsolódó hozzászólásokkal.

 

 
 
 
 

LordLuigi

aug. 27., 08:42
Hero egy jó tanács. Ha legalább annyit foglalkoznál a játékban való fejlődéssel és a szükséges infók begyűjtésével, mint az itteni panaszkodással, már előrébb lennél. :) 
 
 
 
 

Tombrave

aug. 27., 08:26
Fos karid van,ez az igazság Hero.

Akinek a T10 nehézséget okoz,az vagy nagyon keveset játszik,vagy nem ért a játékhoz.


Te utóbbihoz tartozol Hero.

A klánról meg.....ehhh..inkább nem.

 
 
 
 
Hero  Az egyik, ha nem a legnagyobb magyar klánról van szó történetesen, és ezzel a gyenge karival T8-at farmolom egyedül simán, T9 fogcsikorgatva, T10 meg felejtős, mert nem éri meg, sokszor halok.
És akkor ki is derült mennyit értesz ahhoz amihez hozzászóltál "haver"..... :D
 

Johnson

aug. 27., 07:55
Hero!

A sok szófosás helyett inkább linkeld be a Profilod és akkor mindenki maga eldöntheti tényleg akkora Hero vagy-e.

 
 
 
 
Hero  Az egyik, ha nem a legnagyobb magyar klánról van szó történetesen, és ezzel a gyenge karival T8-at farmolom egyedül simán, T9 fogcsikorgatva, T10 meg felejtős, mert nem éri meg, sokszor halok.
És akkor ki is derült mennyit értesz ahhoz amihez hozzászóltál "haver"..... :D
 

Envo

aug. 27., 07:41
Én egy alternatív, (ami azt jelenti a d3-ban hogy nagyon gyenge) builddel is nevetve viszem t7-et, GR 34-et tegnap 4,5-5 perc alatt farmoltam, speedfarm gyanánt unity nélkül, kocka bónuszok nélkül, talán csak a Flying Dragon volt bent.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Envo-2632/hero/49250400

Csakhogy ne a levegő beszéljek, itt a kari.
 
 
 
 
noavatar
Tombrave  1.: szép egy klán lehet,ahol mindenki olyan,mint te haver.

2.: 38-40?:) Micsoda gyenge karaktered lehet,te jóóóó isten.:)

 

Hero

aug. 27., 07:34
Az egyik, ha nem a legnagyobb magyar klánról van szó történetesen, és ezzel a gyenge karival T8-at farmolom egyedül simán, T9 fogcsikorgatva, T10 meg felejtős, mert nem éri meg, sokszor halok.
És akkor ki is derült mennyit értesz ahhoz amihez hozzászóltál "haver"..... :D
 
 
 
 

Tombrave

aug. 27., 04:21
1.: szép egy klán lehet,ahol mindenki olyan,mint te haver.

2.: 38-40?:) Micsoda gyenge karaktered lehet,te jóóóó isten.:)

 
 
 
 

Envo

aug. 26., 21:03
Ott a kis könyvecske in-game amit csak el kéne olvasni, és megtudja az ember melyik recept mit is csinál
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 26., 20:48
Jó értelmetlen ez a kocka, konkrétan senki nem tudja a klánunkból merre van az előre, hogy kell használni. De kitalálom : a rém gyenge droppal megszerzett itemeket jó sok goldért, meg egyebekért ez teszi tönkre. Lett egy T10-ünk is, ami egész pontosan NULLÁVAL ad több tárgy jutalmat mint T6. Rajzoltak néhány legendet amit pedig szett bónusz hiányában senki nem használ majd. Ezek a fejlesztés útjai, a helyett hogy végre odaadnák az embernek ami jár a pénzéért ! Pl. könnyíthették volna GR-t, hogy ne 38-40 legyen a vége. Így nem lehet gemet fejleszteni, azt is feleslegesen rajzolták ha 3x80-90%-ra is simán failedet ad.
 
 
 
 
MasterFUN  Sajnálom, hogy az igényes cikk írásba nektek csak ennyi fér... egy zárójeles röpke gondolat...
 

Morzan

aug. 06., 21:34
De kár ezen vitatkozni. :)
 
 
 
 
MasterFUN  Sajnálom, hogy az igényes cikk írásba nektek csak ennyi fér... egy zárójeles röpke gondolat...
 

Morzan

aug. 06., 21:32
A videó tartalmaz mindent. Tulajdonképpen azok a szavak vannak lefordítva. Nem értem a problémát. A videó szerepel a hírben.
 
 
 
 
Morzan  (Kevin Kanai Griffith a Blizzard egyik munkatársa volt, akinél egy ritka rákbetegséget diagnosztizáltak. 2014 -ben sajnálatos módon elhunyt. Ez a kocka egy emlék is számára, hiszen többek között a Diablo -n is sokat dolgozott.)


- a cikk utolsó két mondata. :)

 

MasterFUN

aug. 06., 21:29
Sajnálom, hogy az igényes cikk írásba nektek csak ennyi fér... egy zárójeles röpke gondolat...
 
 
 
 
Morzan  (Kevin Kanai Griffith a Blizzard egyik munkatársa volt, akinél egy ritka rákbetegséget diagnosztizáltak. 2014 -ben sajnálatos módon elhunyt. Ez a kocka egy emlék is számára, hiszen többek között a Diablo -n is sokat dolgozott.)


- a cikk utolsó két mondata. :)

 

Razielzed

aug. 05., 17:50
Aki megnézi a kisfilmet az tudni fogja,hogy ebben az összeállításban leírják konkrétan Kevin érdemeit,h mit is rakott a játékhoz valójában és kiderül az is,h pl a karijáról lett csinálva az egyik új npc. De nézze meg szerintem mindenki,aki kíváncsi rá.Akinek nem menne az angol az se baj,mert azért némi józan paraszti ésszel össze lehet rakni,h kb miről beszélnek a képek alapján.

Nekem tetszett pl az összeállítás :)

 
 
 
 
MasterFUN  Sziasztok!
Sajnálom, hogy a cikkből kimaradt az, hogy miért is Kanai's Cube lett a neve a kockának... sajnálom, hogy nem néz ki belőlünk a cikk írója annyit, hogy érdekelne, illetve tiszteletlenség a Blizzard volt kollégája felé is.

A drop egyébként nem mondom, hogy teljesen jó, de nem is rossz.
DH-hoz ancientes Calamity nem esett 270 óra alatt... a barbárom 150 óra alatt sem kapta meg az ancientes bul-khatos páros kardot...
Egyébként nem panaszkodhatok, szép cuccok estek....
Az új patchben pedig T10-ben még jobban esnek és a Bounty rewardok is elég jól dobnak...
Szóval én amondó vagyok, hogy majdnem egy teljesen új játékot kapunk, amit tényleg jó lesz játszani.

És hogy senki ne mondja, hogy kamuzok:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MasterFUN-2495/hero/60691632

 

Morzan

aug. 05., 15:01
(Kevin Kanai Griffith a Blizzard egyik munkatársa volt, akinél egy ritka rákbetegséget diagnosztizáltak. 2014 -ben sajnálatos módon elhunyt. Ez a kocka egy emlék is számára, hiszen többek között a Diablo -n is sokat dolgozott.)


- a cikk utolsó két mondata. :)

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu