Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
474 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
323 hozzászólás
Az utolsó remény
163 hozzászólás
Elsősegély
193 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
88156 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
87282 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
87028 megtekintés
 
Diablo III - Monk
80612 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
68544 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
67610 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
39845 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
37035 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Buildek: Tempest Rush Monk című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2016. október 24. 14 hozzászólás
 

Sokan ismerhetitek Krippariant. Ő az ős Diablo és egyben Blizzard játékos is, aki hardcore módban elért eredményei miatt is lett közismert. Kripp emelett ugyan csak híres Twitch streamer, és nem mellesleg YouTube videóival is feltárja a játékok rejtelmeit a nézők előtt. Most ő hintett el egy kisebb morzsát, hogy mi várható a BlizzCon -on.

A videóban Kripp elmondja, hogy egy megbízható forrástól azt hallotta, (aki amúgy nem Blizzardos), hogy az idei BlizzCon -on a Diablo 4 kerül majd bejelentésre. Ez még nem bejelentés, és semmi sem biztos. Viszont sok jel is erre mutat, de most már nem is kell sokat várnunk, hiszen jövőhéten indul az idei BlizzCon.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Envo  azért gondoltam ezt mert a blizz tisztán a stílusok lefedésén dolgozik, ugye kártyajáték, moba, fps a három új cím, olyan címeket hoznak sorra amilyennel még nem foglalkoztak, és az mmo pont idejönne, és én megmondom öszintén egy teljes sztori-köszpöntú játéknak örülnék legjobban, főleg a dio világából :)
 

Puffinmarmalade

nov. 03., 11:33
Csak nehogy Diablo-s kártyajáték legyen a vége. :)
 
 
 
 
Alfaszu  A kiszivárgott Necro artworkről mit gondoltok...?
 

Morzan

nov. 03., 11:01
A mai nap este lesz róla itt egy kis cikk, ahol kicsit boncolgatjuk azt az artworköt. :)
 
 
 
 

Alfaszu

nov. 02., 23:22
A kiszivárgott Necro artworkről mit gondoltok...?
 
 
 
 
Puffinmarmalade  Amíg meg nem történik a hivatalos bejelentés, addig mindenki csak fantáziál, szó nem volt semmiről konkrétan. Én is csak azt írtam, hogy mit tartanék jó ötletnek, amúgy ez nem csak az én agymenésem, az MMO lehetőségét több helyen is olvastam / láttam már. Elvégre a WoW is a WC 3 után jött. :)
Az pedig, hogy már van nekik egy, nem értem, hogy miért zárja ki azt eleve, hogy legyen egy új is? Megjegyezném, hogy 2007-ben már napvilágot látott egy MMO projekt, Titan munkanéven, aminek a fejlesztését 2014-ben állította le véglegesen a Blizzard. Tehát ugyan a játék nem készült el, de ezek szerint nem is zárkóznak el attól, hogy ilyen irányban is gondolkodjanak.
Aztán az is lehet, hogy a fene nagy fan hype-ot fene nagy csalódás fogja követni, ki tudja. Most már csak kettőt kell aludni és meglátjuk. Illetve hármat, ha valaki nem várja meg a péntek-szombat éjszakai közvetítést. :)
 

Envo

nov. 02., 22:43
azért gondoltam ezt mert a blizz tisztán a stílusok lefedésén dolgozik, ugye kártyajáték, moba, fps a három új cím, olyan címeket hoznak sorra amilyennel még nem foglalkoztak, és az mmo pont idejönne, és én megmondom öszintén egy teljes sztori-köszpöntú játéknak örülnék legjobban, főleg a dio világából :)
 
 
 
 
Envo  nem mmorpg-ről volt szó sosem (amúgy is van nekik már egy), RPGről volt szó!!! (lásd Witcher széria például)
 

Puffinmarmalade

nov. 02., 12:58
Amíg meg nem történik a hivatalos bejelentés, addig mindenki csak fantáziál, szó nem volt semmiről konkrétan. Én is csak azt írtam, hogy mit tartanék jó ötletnek, amúgy ez nem csak az én agymenésem, az MMO lehetőségét több helyen is olvastam / láttam már. Elvégre a WoW is a WC 3 után jött. :)
Az pedig, hogy már van nekik egy, nem értem, hogy miért zárja ki azt eleve, hogy legyen egy új is? Megjegyezném, hogy 2007-ben már napvilágot látott egy MMO projekt, Titan munkanéven, aminek a fejlesztését 2014-ben állította le véglegesen a Blizzard. Tehát ugyan a játék nem készült el, de ezek szerint nem is zárkóznak el attól, hogy ilyen irányban is gondolkodjanak.
Aztán az is lehet, hogy a fene nagy fan hype-ot fene nagy csalódás fogja követni, ki tudja. Most már csak kettőt kell aludni és meglátjuk. Illetve hármat, ha valaki nem várja meg a péntek-szombat éjszakai közvetítést. :)
 
 
 
 
Puffinmarmalade  Pont ezen anomáliák miatt tűnne szerintem jó ötletnek egy MMORPG. Nem is kell feltétlenül új történetet kitalálni hozzá, hisz a lényeg, hogy ebben a világban játszódna. Megfelelően bő tartalommal pedig még azokat is le lehetne talán úja kötni egy időre, akik már a monotonitás miatt nem játszanak D3-mal. Illetve akár egy folyamatos bevételi forrást is jelenthetne a Blizzard-nak. Én valamiért hiszek ebben a lehetőségben is, tekintve, hogy pont az alább felsorolt példák (Lost Ark, Lineage Eternal, stb.) is játékosokat szipkázhatnak el előlük, szóval valamilyen lépést kénytelenek tenni.
 

Envo

okt. 29., 12:43
nem mmorpg-ről volt szó sosem (amúgy is van nekik már egy), RPGről volt szó!!! (lásd Witcher széria például)
 
 
 
 

Morzan

okt. 26., 21:25
Nem hiszem, hogy egy pólóval lőtték volna le a kieget.
 
 
 
 

Alfaszu

okt. 26., 18:16
Most eszembe jutott a gamescomon volt az az új logo, na az köszönő viszonyban sincs a realms of evil pólón lévő diablo logoval! Mi a frász készülget itt...
Lehet a realms of evil egy diablo 3 kieg? És emellé jön még más???!!
 
 
 
 

Puffinmarmalade

okt. 26., 12:11
Pont ezen anomáliák miatt tűnne szerintem jó ötletnek egy MMORPG. Nem is kell feltétlenül új történetet kitalálni hozzá, hisz a lényeg, hogy ebben a világban játszódna. Megfelelően bő tartalommal pedig még azokat is le lehetne talán úja kötni egy időre, akik már a monotonitás miatt nem játszanak D3-mal. Illetve akár egy folyamatos bevételi forrást is jelenthetne a Blizzard-nak. Én valamiért hiszek ebben a lehetőségben is, tekintve, hogy pont az alább felsorolt példák (Lost Ark, Lineage Eternal, stb.) is játékosokat szipkázhatnak el előlük, szóval valamilyen lépést kénytelenek tenni.
 
 
 
 
kisfiam  Kizártnak tartom. Anno a Diablo 3 megjelenése előtt a Blizzard világossá tette, hogy ez lesz az utolsó Diablo. A játék megjelenése után pedig volt valami timeline is hogy milyen időközönként adnak ki kiegészítőt a játékhoz. Ott már be volt jelölve a ROS. Ráadásul a játék egyáltalán nem "öreg" és erre is 10 évet kellett "várni".
 

Morzan

okt. 26., 11:07
Viszont nem csak egykiegészitőt igértek, hanem ha jól emlékszem 3 -at. Abból se lett semmi. És ha jól megnézzük az előző updateket, úgy tűnik, hogy ami a következő kiegből elkészült azt beleépitették content patch formájában. 

Továbbá sok olyan kis apróság is erre mutat. Lehet egyébként, hogy valóban nem lesz több Diablo ebben a kategáriában, hanem teljesen újragondolják. Majd pénteken meglátjuk. :)
 
 
 
 
noavatar

kisfiam

okt. 26., 10:30
Kizártnak tartom. Anno a Diablo 3 megjelenése előtt a Blizzard világossá tette, hogy ez lesz az utolsó Diablo. A játék megjelenése után pedig volt valami timeline is hogy milyen időközönként adnak ki kiegészítőt a játékhoz. Ott már be volt jelölve a ROS. Ráadásul a játék egyáltalán nem "öreg" és erre is 10 évet kellett "várni".
 
 
 
 

Alfaszu

okt. 25., 18:47
Aki kicsit kikacsintana....mától van béta!
https://www.youtube.com/watch?v=z-90cBKKUwk

Sztem rohadt jó Diablo klón lett, és még jön a Lineage Eternal, Lost ark stb, ázsiaiak belelendültek...és persze a legjobban új diablo tartalmakra fáj a fogam nekem is.

 
 
 
 

pimpi001

okt. 25., 00:02
amen
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 13
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu