Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
474 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
323 hozzászólás
Az utolsó remény
163 hozzászólás
Elsősegély
193 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
88187 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
87305 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
87055 megtekintés
 
Diablo III - Monk
80640 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
68561 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
67636 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
39858 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
37052 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Buildek: Tempest Rush Monk című cikket. 5 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2015. augusztus 20. 13 hozzászólás
 

A Heroes of the Storm fejlesztői Sanctuary hőseit és gazembereit ünneplik. Most, aki rendelkezik Diablo III -as licensszel a Battle.net fiókján, megkapja magát Diablo -t a Blizzard legújabb mobájában. És ez még nem minden!

Egészen Szeptember 8 -ig válthatják be a Diablosok azt az akciót, miszerint ha bejelentkezünk a Heroes of the Storm -ba, és persze rendelkezünk eredeti Diablo játékkal, akkor megkapjuk magát Diablo -t a Blizzard új mobájában. De ez még nem minden! Azok a PC és MAC -es Diablo játékosok, akik a Heroes of the Storm -ban elérik a 12 -es szintet, kapnak egy Heroes of the Storm -os zászlót és egy portrét a Diablo III -ban. Amennyiben a Season 4 -ben sikeresen elérjük a 70 -es szintet, megkapjuk a Malthael’s Phantom mountot, ugyan csak a Heroes of the Storm -ban.

Immediately following the next Heroes patch, any player with a Diablo III license on their Battle.net account will receive the Diablo Hero in Heroes of the Storm for free. Simply log in to Heroes of the Storm to claim the Lord of Terror and start unleashing hell on your foes. Don’t wait though— this offer ends at 10:00 a.m. PDT on September 8!

The cross-universe rewards don’t end there. Diablo III players who reach level 12 in Heroes of the Storm will also receive a unique pennant and portrait frame in Diablo III for PC and Mac. In addition, reaching level 70 with a Seasonal Hero in Season 4 and beyond gives you the shadowy Malthael’s Phantom mount in Heroes of the Storm!

All of these goodies can be yours, nephalem—but are you brave enough to take on both Sanctuary and the Nexus? There’s only one way to find out! We’ll see you in the Nextuary (see what we did there?).

Diabloii

 

 
Címkék: heroes
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Envo

aug. 22., 22:04
ugyanaz a sztori, valószínűleg több van e mögötte
 
 
 
 
Envo  Mikor jött ki a Win10? 4 hete. Volt azóta peccs? Nem.
 

xjj

aug. 22., 21:41
"A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba"
 
 
 
 
xjj  Mondjuk azért, mert - mint minden játékfejlesztőnek - nekik az is a dolguk h a létező összes konfigon ki kell próbálniuk a játékot h minden bugot kiszűrjenek.
 

Envo

aug. 22., 21:32
Mikor jött ki a Win10? 4 hete. Volt azóta peccs? Nem.
 
 
 
 
Alucard  "fekete képernyő,pedig csak win7 röl váltottam win10 re.A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba."

Magyarázd el kérlek, hogy ez miért is a Blizzard hibája?
 

xjj

aug. 22., 20:45
Mondjuk azért, mert - mint minden játékfejlesztőnek - nekik az is a dolguk h a létező összes konfigon ki kell próbálniuk a játékot h minden bugot kiszűrjenek.
 
 
 
 

DrGenya

aug. 22., 10:43
Alucard

Nem tudom hogy a win váltás hozta a hibát vagy a szokásos karbantartás nekem ez egy időbe volt,de fura hogy az ati kártyák egy részével bajok vannak.A hiba javítása meg az hogy 2 hiányzó dx9 dll-t bekell a diabló mappába másolni,ez érdekes.A lényeg hogy fut és lehet játszani,a dobással nincs baj.A kockát meg nagyon várom,feldobja a játékot,új színt ad neki :))

 
 
 
 
noavatar
DrGenya  Nem akarok senki mellet se ellene szólni de nincs azért minden rendben,nekemis volt Desolate Sands Crash, fekete képernyő,pedig csak win7 röl váltottam win10 re.A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba.A kétkedők vagy a hibát javítani kivánók itt olvasanak,van rá megoldás  http://us.battle.net/d3/en/search?q=desolate+sands+crash+AMD&f=post&forum=5386227
 

Br0k3ncyd3

aug. 22., 09:49
Ájjj!
Egy szóval se mondtam hogy nem lehetnek hibák a játékban. Szerintem olyan játék nincs amibe ne lenne hiba. Ja de az azonos oldalú dobókocka. Ott legalább minden oldal ugyanaz. Bár Hero esetébe még ez is hibás lenne.
De az hogy minden friss hír alatt arról siránkozik az ember hogy szar a drop és csak csalók vannak a játékba meg hogy ez nem játék az nem hiba.  És még fel se meri vállalni a karakterjét na ez a gáz nem a Blizz. 

 
 
 
 
DrGenya  Nem akarok senki mellet se ellene szólni de nincs azért minden rendben,nekemis volt Desolate Sands Crash, fekete képernyő,pedig csak win7 röl váltottam win10 re.A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba.A kétkedők vagy a hibát javítani kivánók itt olvasanak,van rá megoldás  http://us.battle.net/d3/en/search?q=desolate+sands+crash+AMD&f=post&forum=5386227
 

Alucard

aug. 22., 08:28
"fekete képernyő,pedig csak win7 röl váltottam win10 re.A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba."

Magyarázd el kérlek, hogy ez miért is a Blizzard hibája?
 
 
 
 

Alfaszu

aug. 21., 19:23
Jó herot most már vki bannolja, midnen poszt alatt az ömlengéseit kell bámulni, tipikus minden szar csak ő nem gondolkodásmód. Retard
 
 
 
 

DrGenya

aug. 21., 15:00
Nem akarok senki mellet se ellene szólni de nincs azért minden rendben,nekemis volt Desolate Sands Crash, fekete képernyő,pedig csak win7 röl váltottam win10 re.A barátom pedig csak videókari illesztőt frisítettés ugyan az a hiba.A kétkedők vagy a hibát javítani kivánók itt olvasanak,van rá megoldás  http://us.battle.net/d3/en/search?q=desolate+sands+crash+AMD&f=post&forum=5386227
 
 
 
 
noavatar

Br0k3ncyd3

aug. 21., 08:55
Óóóó édes istenem.
Hero csak arra válaszolj miért játszol ezzel a játékkal ha szerinted ennyire rossz? 
Neked az összes posztod csak fikázás volt de egyszer nem láttam a karakter linked :)
Tudod én még nem futottam össze az általad említett hibával. 
Az értékelhető drop-ra meg csak annyit fűznék hozzá hogy nekem eddig minden kiesett ami kell persze van még 1-2 dolog amit farmolok de tudod ezt nevezik kihívásnak.
(lassan fél éve keresek egy bizonyos dh fegyvert ancientbe de még nem esett ki :) Még se fogom leszólni a játékot. Mi lenne az élvezet ha minden kiesne egy kör alatt?
Bár most belegondolva szerintem minden játékos már eleve kapja meg az összes felszerelést maxolt statokkal ancientbe! És nem fog senki panaszkodni vagy mégis? :D

 
 
 
 
noavatar
UzsonyikT  Amiket itt összehordasz az már súlyos :D Nekem valahogy gond nélkül megy :)
 

Hero

aug. 21., 07:56
Igen, de te hazudni jársz ide, én meg leírom a frankót. Utánaolvastam más fórumokon, és másoknál is ugyanez van. Mindjárt gondoltam hogy beszól kötelezően egy agymosott akinek "márpedig minden tökéletes", ezen valahogy már nem csodálkozom. Gondom mikor elmegy a neted, sőt még az áram is elmegy, akkor is megy a gém, egyszerűen azért mert fel sem fogtad mi történt.
Engem bármilyen hihetetlen, a megoldás érdekelne, nem azok véleménye akik letagadják ha akármi nem működik. Köszi !
 
 
 
 
noavatar

UzsonyikT

aug. 20., 23:29
Amiket itt összehordasz az már súlyos :D Nekem valahogy gond nélkül megy :)
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 20., 18:36
Ez oké, jó hogy van ilyen is, ami ugyan semmihez nem ad semmit, de valaki biztos örül neki. A kérdés már csak az, hogy mikor fogják a közel 1 hónapja a játékot bizonyos helyeken működésképtelenné tevő hibát kijavítani ? Az a nagy helyzet hogy aki újonnan indított egy karit, az Dalghur Oasis elején kb. hagyhatja is abba a játékot mert ott fixen kimerevedik a kép és annyi. A 70-es kariknál pedig randomban 3-4 körönként kép beremeg vagy eltűnik, és megáll a tudomány, jöhet a CTR-ALT-DELETE. Ezt követően újraindítás a szokásos értelmezhetetlen szöveggel hibás hiba üzenet stb... Kipróbáltam a hibajavításos részt is, végigment a játékon, ellenőrizte, szerinte semmi, majd Uninstall az egész és új telepítés, de sz@r továbbra is.
Na engem ( az értékelhető drop megjelenésén kívül ) ez érdekelne mikor fog működni normálisan, mikor állnak neki az érdemi munkának, hibajavításnak. Illetve mi a túrót csináltak szerdán fél napig ha nem változott semmi, körbe söpörték a szerver épületét, meglocsolták a növényeket, ennyi ? Sajnos a játékosok nagy részét akihez az online-on keresztül eljutott a hiba a rengeteg egyéb online-os hibával egyetemben, nem biztos hogy kárpótolja a portré, zászló plüss maci meg egyebek.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu