Chat
Online
Chat now
20 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
142 hozzászólás
PlayStation 4
9 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
52 hozzászólás
Error 1016
4 hozzászólás
Segítség
2 hozzászólás
Diablo 3
1936 hozzászólás
Hardcore
90 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
82007 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
81695 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
81125 megtekintés
 
Diablo III - Monk
76570 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
64565 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
62188 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
36993 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
33547 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Ma észleltük, hogy már 7 évesek vagyunk, a... című cikket. augusztus 11.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. március 18. 3 hozzászólás
 

A 2.5.0-ás patch már csak egy saroknyira. Az alábbi cikk összefoglalja milyen újdonságok kerülnek be, mik változnak.

The Armory (Fegyverraktár)

Az Armory segítségével a játékosok öt, különböző buildet tudnak raktározni minden egyes karakteren, amíg a set itemek, skillek, rúnák és gemek cseréje egy gombnyomással történik.

Bármilyen itemet, amit az Armoryból veszünk fel lecserélődik, függetlenül attól, hogy azt az inventoryban, vagy a ládában tartottuk. Gemek és Legendary Gemek szintén cserélődnek és, ha fejlesztettük, vagy szinteztük őket a rendszer automatikusan a legjobb minőségű, vagy legnagyobb szintű kőre vált, ami abból a típusból elérhető. Végül a skill bar a kiválasztott skillekre, rúnákra és Kanai’s Cube passzívokra frissít és még nevet is adhatunk buildünknek.

Megjegyzés: a raktár nem osztja ki újból a Paragon Pontokat, azokat minden egyes cserekor a buildnek megfelelően kell szétosztani. Azonban, hogy ne legyen unalmas a művelet, egy új gyorsgomb kerül bevezetésre, mellyel 10 helyett, 100 pontot tudunk rakni a megfelelő paragonra, CTRL + Klikk megnyomásakor.

Crafting Material UI

Az összes alapanyagot, Arcane Dust, Veiled Crystal, Resusable Part, Deaths’s Breath, Bounty és Hellfire materialokat egy elkülönített, kényelmes felhasználó felületen fogjuk látni majd. Ezt megnyitni az inventoryból tudjuk a gold mellett lévő üllő ikonra kattintva. A már meglévő matik a patch indulásakor automatikusan áthelyeződnek erre a felületre.

Kanai’s Cube használatakor a Fill gomb megnyomásával a megfelelő materialok kerülnek a kockába.

Adventure Mód Frissítések

Először is a különböző szerkezetű Greater Riftek előfordulásán változtattak. A gyakran ismétlődő, szűk helyek, mint például barlangok, vagy Keep Depths megjelenését csökkentették, miközben a ritkább, de annál nagyobb területek (Festering Woods, Stinging Winds) gyakoriságát növelték. Ez a fejlesztők szerint egy sokkal változatosabb környezetű G-Rift élményt nyújt.

Másodszor, a bónusz Horadric Cachek törlésre kerülnek. Helyettük az ún. Large Horadric Chestet fogjuk kapni minden egyes act teljesítéséért, melynek tartalma megegyezik a sima cache és a bónusz cache nyújtotta mennyiséggel. Így, most már szabadon végezhető minden Bounty, anélkül, hogy úgy éreznénk, a 25 feladatot meg kell csinálnunk.

Primal Ancients

A játékosoknak különböző célkitűzéseik vannak Seasonről-Seasonre, játékról-játékra, de a legtöbbjüknél nem volt tisztán látható haladási/fejlődési út amögött, hogyan kellett volna finomítaniuk a megszerzett Ancient Legendaryt, vagy befejezniük a Season Journeyt. Azonban a Primal Ancientek bevezetésével egy teljesen új célt kapunk: a legtökéletesebb gear létrehozását.

Amit a Primal Ancientekről tudni kell:

  • Ancient itemek
  • Minden statuk (Primary, Secondary és Legendary) a legmegfelelőbb értéken van, és a main stat az adott classal megegyező.(Barbárnak/Crusadernek Strength stb…)
  • Maximális számú sockettel esnek, így pl. mellvért esetén: 3
  • A Primal Ancient Weaponök socket nélkül esnek ki
  • Bármilyen forrásból eshetnek (Horadric Cache, Kanai’s Cube, vagy Kadala),azonban csak akkor, ha egy 70-es szintű G-Rift teljesítve van játékmódonként.(Így, ha Hardcoreban megvan, Non-Hardcoreban nincs, úgyanúgy Season és Non-Season esetén, ebből pedig az következik, hogy minden Seasonben resetelődik.)

2.5.0 mindjárt itt van! Mik azok az újdonságok, amelyeket leginkább vársz? Mi a legelső build, amit beraksz az Armoryba? Melyik Primal Ancientet szeretnéd a legjobban megszerezni?

Forrás: Blizzard

 

 
mmartin95
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
mmartin95  Igen, én is G-Riftek változtatásának örültem a legjobban, mert én is kiakadok a sok barlang típuson és deptsen...:D Hát az tény, hogy ezekkel a boostolt statokkal nagyon over powerek lesznek...kíváncsi vagyok a metát mennyire befolyásolják majd... :)
 

Envo

márc. 21., 17:17
nincsenek boostolva, eddig is volt rájuk esély, 1-2 statból amúgy sem volt eddig szükség max statra, ez tényleg csak esztétika miatt érdekes
 
 
 
 
Puffinmarmalade  Őszintén szólva én legjobban a riftek változatosabbá tételének örülök, mert már kezdtem agyf**t kapni a folyamatos keep depthstől, főleg ranged karakterrel. :)
Persze a craft itemek új elrendezése és a bounty bónusz rendszer átvariálása is jó ötlet. A primal ancient itemeknek egyelőre nem látom olyan borzasztó nagy előnyét, de majd kiderül.
 

mmartin95

márc. 21., 15:07
Igen, én is G-Riftek változtatásának örültem a legjobban, mert én is kiakadok a sok barlang típuson és deptsen...:D Hát az tény, hogy ezekkel a boostolt statokkal nagyon over powerek lesznek...kíváncsi vagyok a metát mennyire befolyásolják majd... :)
 
 
 
 

Puffinmarmalade

márc. 21., 09:38
Őszintén szólva én legjobban a riftek változatosabbá tételének örülök, mert már kezdtem agyf**t kapni a folyamatos keep depthstől, főleg ranged karakterrel. :)
Persze a craft itemek új elrendezése és a bounty bónusz rendszer átvariálása is jó ötlet. A primal ancient itemeknek egyelőre nem látom olyan borzasztó nagy előnyét, de majd kiderül.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 49
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu