Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
123 hozzászólás
TeamSpeak
39 hozzászólás
Trade
242 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
84 hozzászólás
Dumálda
191 hozzászólás
Xbox One
7 hozzászólás
Három szavas történet
246 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
75980 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
75649 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
75152 megtekintés
 
Diablo III - Monk
72273 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
60260 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
56137 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
34078 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
28942 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

gOben22 hozzászólt a(z) Diablo 2 - Battle Net találkozóhely témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. november 07. 1 hozzászólás
 

Az idei BlizzCon -on azt is megtudhattuk, hogy se a Warcraft 3, se a Diablo 2: Remastered nem érkezik… még.

Eseménydúsra sikeredett az ez évi BlizzCon, ezt el kell ismernie mindenkinek. Még azoknak az okkal csalódott rajongóknak is, akik titkon reménykedtek valami, a sorok között megbúvó Diablo bejelentésben. Ahogy eddig is, a Blizzard nagyon szakszerűen robbantotta a bombáit. Új Heroes of the Storm és Overwatch karakterek, új Overwatch térkép, új Heartstone kiegészítő, új World of Warcraft kiegészítő és alapvető rendszerváltoztatások a szervereket és a fejlődést illetően. Továbbá régen áhított vágya teljesül sokaknak a Vanilla szerver tervezett indításával. És akkor még a Starcraft free-to-play rendszerre váltásáról nem is beszéltünk.

Nyár közepe, vége környékén felröppentek (újra) pletykák, miszerint a Starcraft Broodwar sikeres ráncfelvarrása után hasonló sors vár a másik két klasszikus, a Warcraft 3-ra és a Diablo 2-re is. Sajnos E két gyöngyszemnek még várnia kell a vérfrissítésre. A készítők elmondása szerint a Broodwar-ral könnyű dolguk volt, hiszen az már a játékosok többsége szerint is úgy jó, ahogy van. Nem is csoda, tekintve, hogy az egyik első (ha nem a legelső) olyan játék volt, ami sportággá nőtte ki magát. Mondhatni egész kultúra épül rá, így a kiemelt figyelem mellett a kiemelt odafigyelés, folyamatos balanszolás mellett nem volt nehéz a végletekig letisztulttá polírozni a játékot.

Ezzel szemben mit látunk a másik két címnél? A Warcraft 3 fajai között a balansz majd hogy nem is létezik (Igen, rátok gondolok Nightelfek), és az alkalmazkodó képességük is hiányos. Egyféleképpen lehet játszani őket, ha nyersz, nyersz, ha nem…

Akkor a Diablo 2-vel mi a helyzet? A Diablo 2 Remaster várakoztatását a Hackerek elszaporodásával magyarázzák. Valós indok ez? Igen, sajnos valós. Speed hack, damage hack, drop hack, amit csak szeretnél. A D2 Seasonal Leaderboardján szinte (vagy inkább egyáltalán) nincsen olyan játékos, aki eredményét legálisan, szabályokat követve érte volna el.

Mindezeket olvasva sokak számára egyre távolabbinak tűnik, a nap, amikor régi kedvenceiket megfiatalodott külsőben, de a régi lelkesedéssel kezdjék el újra nyüstölni. Ám a készítők nem ilyen borúlátóak. Folyamatosan készítik a javításokat, változtatásokat a régi nagy címeikhez, továbbá folyamatosan új módszerekkel igyekeznek kiszűrni a csalókat is. Mindent egybevéve egyáltalán nem elkeserítő a helyzet, továbbra is csak azt kell tennünk, amit eddig is tettünk a Blizzard minden termékével kapcsolatosan: Várni, amíg kész lesz.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

jan. 04., 21:27
Hackerek elszaporodásával? Ne röhögtessenek már! Mintha most szaporodtak volna el a hekkerek! Legalább tíz éve tesznek rá nagy ívben h mennyi a hekker. Ha érdekelné őket mindez, akkor mondjuk az itemshopok bezáratásával kezdenék az egészet. Nincsenek meg hozzá a jogászaik h az EULÁ-ban leírtakat betartassák ezekkel az emberekkel? Az meg kész vicc h szabályos maffia működik manapság sajna a D2-ben, ahol a botokat működtetők realm event esetén kipöckölgetik a felhasználókat az adott  szerverről h csak és kizárólag ők juthassanak annihilushoz... Aztán tegyük hozzá h már a D2 megjelenése után rengeteg értelmes javaslat érkezett a Blizz felé a játékosoktól, akik ezeket elegánsan félretolták, és csak a 3. részbe implementálták. Most majd nagy kegyesen beleteszik ezeket a remasterbe h így is lehúzzanak majd némi pénzt a vak és lelkes rajongóktól (lesz elég, nem kell aggódni). És a nyakamat rá h lesznek olyan változtatások, ami miatt a régi motorosok maradnak majd a réginél. (Kivéve persze, ha jól bevált módszerüket alkalmazva a régi szervereket leállítják, és majd csak remastereddel lehet tolni bneten....)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Kezdődik a 23.... hír
december 02.
 
Mi vár ránk a... hír
november 21.
 
Diablo Mobilon -... hír
november 04.
 
Kezdődik a 15. season hír
szeptember 22.
 
Véget ér a 14.... hír
szeptember 16.
 
Érkezik a Diablo 3... hír
augusztus 16.
 
Season 14... hír
június 13.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu