Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Három szavas történet
248 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás
Diablo 2
481 hozzászólás
Elsősegély
196 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
93280 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
92065 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91817 megtekintés
 
Diablo III - Monk
84263 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
72388 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
72015 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
42205 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
40580 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Spongya hozzászólt a(z) Az utolsó remény témájú fórumban. április 12.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. november 07. 1 hozzászólás
 

Az idei BlizzCon -on azt is megtudhattuk, hogy se a Warcraft 3, se a Diablo 2: Remastered nem érkezik… még.

Eseménydúsra sikeredett az ez évi BlizzCon, ezt el kell ismernie mindenkinek. Még azoknak az okkal csalódott rajongóknak is, akik titkon reménykedtek valami, a sorok között megbúvó Diablo bejelentésben. Ahogy eddig is, a Blizzard nagyon szakszerűen robbantotta a bombáit. Új Heroes of the Storm és Overwatch karakterek, új Overwatch térkép, új Heartstone kiegészítő, új World of Warcraft kiegészítő és alapvető rendszerváltoztatások a szervereket és a fejlődést illetően. Továbbá régen áhított vágya teljesül sokaknak a Vanilla szerver tervezett indításával. És akkor még a Starcraft free-to-play rendszerre váltásáról nem is beszéltünk.

Nyár közepe, vége környékén felröppentek (újra) pletykák, miszerint a Starcraft Broodwar sikeres ráncfelvarrása után hasonló sors vár a másik két klasszikus, a Warcraft 3-ra és a Diablo 2-re is. Sajnos E két gyöngyszemnek még várnia kell a vérfrissítésre. A készítők elmondása szerint a Broodwar-ral könnyű dolguk volt, hiszen az már a játékosok többsége szerint is úgy jó, ahogy van. Nem is csoda, tekintve, hogy az egyik első (ha nem a legelső) olyan játék volt, ami sportággá nőtte ki magát. Mondhatni egész kultúra épül rá, így a kiemelt figyelem mellett a kiemelt odafigyelés, folyamatos balanszolás mellett nem volt nehéz a végletekig letisztulttá polírozni a játékot.

Ezzel szemben mit látunk a másik két címnél? A Warcraft 3 fajai között a balansz majd hogy nem is létezik (Igen, rátok gondolok Nightelfek), és az alkalmazkodó képességük is hiányos. Egyféleképpen lehet játszani őket, ha nyersz, nyersz, ha nem…

Akkor a Diablo 2-vel mi a helyzet? A Diablo 2 Remaster várakoztatását a Hackerek elszaporodásával magyarázzák. Valós indok ez? Igen, sajnos valós. Speed hack, damage hack, drop hack, amit csak szeretnél. A D2 Seasonal Leaderboardján szinte (vagy inkább egyáltalán) nincsen olyan játékos, aki eredményét legálisan, szabályokat követve érte volna el.

Mindezeket olvasva sokak számára egyre távolabbinak tűnik, a nap, amikor régi kedvenceiket megfiatalodott külsőben, de a régi lelkesedéssel kezdjék el újra nyüstölni. Ám a készítők nem ilyen borúlátóak. Folyamatosan készítik a javításokat, változtatásokat a régi nagy címeikhez, továbbá folyamatosan új módszerekkel igyekeznek kiszűrni a csalókat is. Mindent egybevéve egyáltalán nem elkeserítő a helyzet, továbbra is csak azt kell tennünk, amit eddig is tettünk a Blizzard minden termékével kapcsolatosan: Várni, amíg kész lesz.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

jan. 04., 21:27
Hackerek elszaporodásával? Ne röhögtessenek már! Mintha most szaporodtak volna el a hekkerek! Legalább tíz éve tesznek rá nagy ívben h mennyi a hekker. Ha érdekelné őket mindez, akkor mondjuk az itemshopok bezáratásával kezdenék az egészet. Nincsenek meg hozzá a jogászaik h az EULÁ-ban leírtakat betartassák ezekkel az emberekkel? Az meg kész vicc h szabályos maffia működik manapság sajna a D2-ben, ahol a botokat működtetők realm event esetén kipöckölgetik a felhasználókat az adott  szerverről h csak és kizárólag ők juthassanak annihilushoz... Aztán tegyük hozzá h már a D2 megjelenése után rengeteg értelmes javaslat érkezett a Blizz felé a játékosoktól, akik ezeket elegánsan félretolták, és csak a 3. részbe implementálták. Most majd nagy kegyesen beleteszik ezeket a remasterbe h így is lehúzzanak majd némi pénzt a vak és lelkes rajongóktól (lesz elég, nem kell aggódni). És a nyakamat rá h lesznek olyan változtatások, ami miatt a régi motorosok maradnak majd a réginél. (Kivéve persze, ha jól bevált módszerüket alkalmazva a régi szervereket leállítják, és majd csak remastereddel lehet tolni bneten....)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu