Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
142 hozzászólás
PlayStation 4
9 hozzászólás
Zárolt Battle.net profil
52 hozzászólás
Error 1016
4 hozzászólás
Segítség
2 hozzászólás
Diablo 3
1936 hozzászólás
Hardcore
90 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
81956 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
81637 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
81087 megtekintés
 
Diablo III - Monk
76531 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
64527 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
62146 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
36964 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
33521 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Ma észleltük, hogy már 7 évesek vagyunk, a... című cikket. augusztus 11.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. november 22. 1 hozzászólás
 

Elég nagy problémát okoznak a játékbeli botok és ezt sokan megemlítik a külföldi fórumokon is. Sorozatban nyílnak a témák a problémával kapcsolatban, és a fejlesztőknek is rengeteg kérdést tesznek fel. Jóformán kérdőre vonják őket, hogy miért nem tesznek ez ellen valamit? Most kaptunk egy kéket, hogy hogyan is működik ez a Blizzard -nál.

Lylirra volt az, aki elmagyarázta a játékosoknak a dolgokat. Ez az ő saját véleménye a dologról! A Blizzard egyik csapatának neve nem más mint az anti-hack team. Az ő feladatuk, hogy a játék tiszta maradjon, ne lepjék el a botok, cheaterek és a többi illegális előnyt szerző játékos. A csapat napi több órát dolgozik, de ez egy olyan munka, ami sosem ér véget, hiszen mindig lesznek olyanok, akik majd próbálkoznak, esetleg sikerrel is járnak. Lylirra még elmondta, hogy szinte minden nap azon ügyködnek, hogy hogyan lehetne még tisztábbá tenni a játékot. Folyamatosan fejlesztik a rendszert is, hogy ezzel is kizárják a csalókat. Egyszóval lehet, hogy először úgy tűnik, hogy csak ülnek és ölbe tett kézzel nézik, ahogy ellepik a botok a játékot, viszont valójában nem így van. Igen is dolgoznak gőz erővel, de ez egy olyan meccs, amit sose nyerhetnek meg.

A banhammer szinte minden nap lesújt!

Not scripted. Not from management. What I wrote is based on my own experiences working at this company for over 6 years. I know almost each and every member of our anti-hack team personally, and I can speak first-hand as to how seriously they treat their role. They work long hours, they invest themselves completely, and they rarely get any praise for what they do because their job is never done. Yesterday, I spoke with one of the guys on the team for over an hour about how difficult and frustrating it is to keep up with all the different ways that players want to exploit the game. You find a certain kind of automation program and get rid of it, another pops up in its place, and now it's even harder to detect. Or you know that some players are using a particular type of bot based on intuition and experience on the job, but you can't prove it beyond a shadow of a doubt. Permanently banning a Diablo III license isn't something we take lightly, and there's a lot more that goes into actioning someone for botting than what meets the eye. (Yes, kind of like Transformers, but fortunately with less Shia LeBouf.)

But, to counter your point more specifically, we have done many things to deter botting and remove those who are botting from the game environment. From the development side -- just to name a few things -- we've implemented game limits and AH limits. We've painstakingly removed exploitable monsters, chests, events, and locations, or made adjustments to them so that they would not benefit botters. And we continue to add layers to our reporting systems (I'll pass on your feedback about adding more, though). On top of that, we have meetings each week with the development team to discuss what more we can do to help prevent this kind behavior (like I said previously, though, most solutions would negatively impact legitimate players...for example, CAPTCHA). From the anti-hack side, we monitor for bad behavior around the clock, and we routinely issue ban waves for verified cases of botting. We've also brought legal action against several companies who develop these types of programs.

But we agree with you: it's not enough. Of course, we're not sure that what we can do will ever be enough (we don't know if we can eliminate exploitative behavior completely), but we're willing to try. It's an ongoing battle, though, not something you win after a couple of quick matches.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

saxxo

nov. 22., 17:47
A baj az, hogy kvázi a blizz érdekelt, hogy megmaradjanak a csalók. Rengeteg pénzt hoznak nekik. Gondoljunk csak a 15%-os "jutalékra". Sokkal több pénz van ebben így, mint ha kibanolnák a csalókat és azok új accountot vennének (egy részt mert amúgy is több pénz, más részt meg lehet nem vennének új accot és akkor teljesen elesnének a banolt account által kreált bevétel 15%-ától)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 93
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu