Chat
Online
Chat now
24 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
106 hozzászólás
Diablo 3
1866 hozzászólás
Az utolsó remény
98 hozzászólás
Három szavas történet
209 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
76 hozzászólás
Keresgélő
301 hozzászólás
Demon Hunter
44 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
66317 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
66263 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
65715 megtekintés
 
Diablo III - Monk
64961 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
53390 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
46945 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
29886 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
24573 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
24498 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Darkness hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. 54 perce
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. június 26. 0 hozzászólás
 

A következőkben bemutatjuk a 2.6.0 -ás patch-csel érkező három új terület történetét.

Menedékfölde egy hatalmas hely, és a 2.6.0 -ás Patchel csak még nagyobbá vált. Az új területek és bountik Adventure Mode -ban, Act II és Act IV -ben lesznek majd elérhetőek. Természetesen, eddig még nem látott szörnyek is érkeznek a helyszínekkel, szóval nem árt vigyázni!

The Shrouded Moors: Egy elveszett civilizáció maradványai

Véget nem érő bűzös mocsarak, melyeket sűrű köd takar. Ősi építmények, melyek már rég elhagyatottak és darabjaik szétszórva pihennek ezek mentén. Emberi életnek a hiánya vonzza magával az érzést, mintha folyamatosan figyelnének. Ennek, és a különös természetfeletti erők ellenére a kincsek és a hírnév nagyon is csábító lehet.

Korai concept art Shrouded Moors -ról.

Az északkeleti dombtetőn található, Menedékföldén. A Shrouded Moors zöldellő pusztaságában megfigyelhetőek a vadak jelenléte akik mostanára már az elsődleges lakói lettek a területnek. A megmaradt kő építmények, -melyeknek fő céljaik már feledésbe merültek az idő múlásáva- az utolsó nyomai az emberi jelenlétnek. Talán ez az egyetlen olyan maradvány, ami arra utal, talán valaha ezt a helyet is otthonnak hívták.

Azonban Tyrael és a Horadrim értesülései szerint, már kevésbé elhagyatott, mint ahogy azt korábban gondolták. Egy megbújt gonosz erő kezdett el mozgolódni és erőt, követőket gyűjteni borzalmas vágyai megvalósításához.

The Temple of the Firstborn: Kiszáradt vagy Megszencségtelenített?

Egy ősi emlékmű a legelső nephalemek korából. Az Elsőszülött Temploma hosszú ideje volt rejtve mélyen, Menedékfölde alatt. Azonban egy új és veszélyes szekta kezdett kialakulni az eltemetett ősi emlékműben. A rejtélyes eltűnések a kikötő mentén és a friss vér a templom csempéin egyenesen félelemkeltőek. Kétség sem fér hozzá, hogy egy erőteljes gonosz bújkál lent.

Korai concept art a Temple of the Firstborn -ról.

Az irányzat követői borzalmas tettekre képesek. Halandók húsát tépik ki és szimplán beteges akaratukkal törnek meg élőlényeket. Beszennyezték a csarnokokat. Olyan dolgok történtek a falak között, melyeknek sosem lett volna szabad. Csak is gyűlölet és vérszomj uralkodik rajtuk. Vajon ki vagy mi hozott létre ilyen borzalmas teremtményeket?


Talán egy bátor lélek majd egyszer végetvet a borzalmaknak ezen az elátkozott helyen...

Realms of Fate: Mennyei Következmény

A Magas Mennyekben még mindig érezhető a Fő Gonosz általi pusztítás. Amíg az újjáépítés tart és fel nem számolják az atrocitásokból származó károkat, a Sors Angyala, Itherael felfedezett egy érdekes folyamatot, könyvtárai eldugott sarkaiban.

A kötetek melyek a könyvtáraiban találhatóak, megváltoztatják a mennyeket a bennük lévő történelem okán, formálják azt minden pillanatban. Kisebb "zsebekké" alakultak melyek szimbolizálják a multat, jelent és a lehetséges jövőt. Senkise tudja, hogy ez minek a hatására alakulhatott ki, de jelenleg is fenyegetést jelent Menedékfölde számára. Tyrael éppen ezért összehívta a nephalemeket, bár a halandók szívében már nem teljesen bízik, az erejükbe vetett hite megkérdőjelezhetelen.

Bountiek, Kincsek, és még több szörny vár!

Mind a három új terület a 2.6.0 -ás patchel jön. Teljesen ingyenes azon játékosok számára, akik birtokolják a Reaper of Soulst vagy az Ultimate Evil Editiont.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Bones of Rathma Necromancer
Már mindegyik kasztból mutattunk be buildeket, de még közel sem fejeztük be! Szavazhattok, hogy mi legyen a következő kaszt! A mostani áldozat a Necromancer egy olyan buildje ami eltér a ma elterjedt Corps Lancer buildektől.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu