Chat
Online
Chat now
24 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95271 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94100 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93831 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85604 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73970 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73252 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43085 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
42397 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Diablo II - Battle.net című cikket. 3 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. június 26. 0 hozzászólás
 

A következőkben bemutatjuk a 2.6.0 -ás patch-csel érkező három új terület történetét.

Menedékfölde egy hatalmas hely, és a 2.6.0 -ás Patchel csak még nagyobbá vált. Az új területek és bountik Adventure Mode -ban, Act II és Act IV -ben lesznek majd elérhetőek. Természetesen, eddig még nem látott szörnyek is érkeznek a helyszínekkel, szóval nem árt vigyázni!

The Shrouded Moors: Egy elveszett civilizáció maradványai

Véget nem érő bűzös mocsarak, melyeket sűrű köd takar. Ősi építmények, melyek már rég elhagyatottak és darabjaik szétszórva pihennek ezek mentén. Emberi életnek a hiánya vonzza magával az érzést, mintha folyamatosan figyelnének. Ennek, és a különös természetfeletti erők ellenére a kincsek és a hírnév nagyon is csábító lehet.

Korai concept art Shrouded Moors -ról.

Az északkeleti dombtetőn található, Menedékföldén. A Shrouded Moors zöldellő pusztaságában megfigyelhetőek a vadak jelenléte akik mostanára már az elsődleges lakói lettek a területnek. A megmaradt kő építmények, -melyeknek fő céljaik már feledésbe merültek az idő múlásáva- az utolsó nyomai az emberi jelenlétnek. Talán ez az egyetlen olyan maradvány, ami arra utal, talán valaha ezt a helyet is otthonnak hívták.

Azonban Tyrael és a Horadrim értesülései szerint, már kevésbé elhagyatott, mint ahogy azt korábban gondolták. Egy megbújt gonosz erő kezdett el mozgolódni és erőt, követőket gyűjteni borzalmas vágyai megvalósításához.

The Temple of the Firstborn: Kiszáradt vagy Megszencségtelenített?

Egy ősi emlékmű a legelső nephalemek korából. Az Elsőszülött Temploma hosszú ideje volt rejtve mélyen, Menedékfölde alatt. Azonban egy új és veszélyes szekta kezdett kialakulni az eltemetett ősi emlékműben. A rejtélyes eltűnések a kikötő mentén és a friss vér a templom csempéin egyenesen félelemkeltőek. Kétség sem fér hozzá, hogy egy erőteljes gonosz bújkál lent.

Korai concept art a Temple of the Firstborn -ról.

Az irányzat követői borzalmas tettekre képesek. Halandók húsát tépik ki és szimplán beteges akaratukkal törnek meg élőlényeket. Beszennyezték a csarnokokat. Olyan dolgok történtek a falak között, melyeknek sosem lett volna szabad. Csak is gyűlölet és vérszomj uralkodik rajtuk. Vajon ki vagy mi hozott létre ilyen borzalmas teremtményeket?


Talán egy bátor lélek majd egyszer végetvet a borzalmaknak ezen az elátkozott helyen...

Realms of Fate: Mennyei Következmény

A Magas Mennyekben még mindig érezhető a Fő Gonosz általi pusztítás. Amíg az újjáépítés tart és fel nem számolják az atrocitásokból származó károkat, a Sors Angyala, Itherael felfedezett egy érdekes folyamatot, könyvtárai eldugott sarkaiban.

A kötetek melyek a könyvtáraiban találhatóak, megváltoztatják a mennyeket a bennük lévő történelem okán, formálják azt minden pillanatban. Kisebb "zsebekké" alakultak melyek szimbolizálják a multat, jelent és a lehetséges jövőt. Senkise tudja, hogy ez minek a hatására alakulhatott ki, de jelenleg is fenyegetést jelent Menedékfölde számára. Tyrael éppen ezért összehívta a nephalemeket, bár a halandók szívében már nem teljesen bízik, az erejükbe vetett hite megkérdőjelezhetelen.

Bountiek, Kincsek, és még több szörny vár!

Mind a három új terület a 2.6.0 -ás patchel jön. Teljesen ingyenes azon játékosok számára, akik birtokolják a Reaper of Soulst vagy az Ultimate Evil Editiont.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu