Chat
Online
Chat now
27 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
106 hozzászólás
Diablo 3
1866 hozzászólás
Az utolsó remény
98 hozzászólás
Három szavas történet
209 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
76 hozzászólás
Keresgélő
301 hozzászólás
Demon Hunter
44 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
66317 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
66263 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
65715 megtekintés
 
Diablo III - Monk
64961 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
53390 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
46945 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
29886 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
24573 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
24498 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Darkness hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. 54 perce
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. június 20. 9 hozzászólás
 

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta:

A lehetséges karakterfelépítések variációja túl sok lehet ahhoz, hogy kipróbáljuk mindet, ehhez alkottuk meg segítségül a Challenge Rifteket (CR a továbbiakban). Heti időszakokban lehetőség nyílik mindenki számára, hogy akár számára teljesen ismeretlen buildeket is kipróbálhasson, illetve megmérkőzhessen másokkal jutalmakért.

Mi az a Challenge Rift?

A CR-ek heti időszakokban jelennek meg, egységesen mindenkinek, amely nem más, mint egy már teljesített GR. A megalkotásakor egy az egyben lemásolják a teljesítéskori karaktert, és körülményeket (tárgyak, paragon-elosztás, képességek).

Ez egyben azt is jelenti, hogy a pálya is változatlan a eredeti teljesítéshez képest, beleértve az ellenségeket, pilonokat, összeköttetéseket pályák közt. Ha megdöntöd a eredeti időt, kapsz jutalmul némi kincset, alapanyagot, Blood Shardot.

A heti forgás hétfőn következik be, ekkor kapunk új CR-t.

Mi is maga a kihívás, amiért Challengenek hívják?

A Diablo 3 alapvetően a véletlenszerűségre épül. Környezet, ellenségek, tárgyak stb… A CR ezt a véletlenszerűséget töri meg, minden eszközt és körülményt egyenlővé tesz a résztvevők számára ezzel egy új, és remélhetőleg pozitív élményt adva.

Hogy teljesen meghódítsad a CR-eket, és hogy bebizonyítsad, hogy a legjobb vagy ebben, nem elég csak tisztában lenni a képességekkel. Bár vannak megfelelő technikák, hogy hogyan kell minél biztosabban a legmesszebb jutni egy nekifutásra egy random környezetben, itt a statikusság azt is jelenti, hogy elsőnek feltérképezhetjük és esetleg megtervezhetjük a megfelelő útvonalat a maximális teljesítmény elérése érdekében. Pl: pilonok felvételének sorrendje, szobák bejárása attól függően, hogy eliteket vagy fehéreket akarunk csak ölni stb…

A karakterfelépítések játékostársainktól származnak, tehát könnyen lehet, hogy nem egy ideális, tökéletesen összerakott builddel találkozunk, mint a fanok által összerakott leírásokban, ki tudja kinek mi nem esett ki még éppen… Ehhez is igazodni kell, és számításba kell venni, mielőtt nekiesünk valamelyik CR-nek. Figyelni kell esetleg milyen tárgyakkal pótolja valaki a hiányzó elemeket, esetleg azok tulajdonságait is felhasználva előnyhöz jutni. Teljesen mindegy mik voltak eddig a tapasztalataid, a elért szinted, itt biztosan a világ legjobbjaival is összemérheted a tudásod.

Te választod meg, hogyan állsz neki a kihívásnak, a végeredmény hasonló lesz, ki ne szeretne egy haver idejét megdönteni, vagy a közösség legjobb idejét elérni?

A CR már régóta érlelődik a fejlesztési szakaszban, Adam Puhl vezető játéktervező vezetése által. „Igazi adrenalinlöket. Ahogy az óra ellen versenyzik az ember elég feszült és pörgős lehet a hangulat”

Adam reméli, hogy néhány célját el fogja érni a CR. Elsősorban a versenyzés része a fő alkotóelem. Másodsorban pedig az eddigiekhez képest különböző tapasztalat a játékon belül. „Remek lehetőség, hogy a saját képességeinket a maximálisra járassuk és be tudjuk gyakorolni egy statikus környezetben, figyelni a részletekre, és a pályákhoz való hozzáállásunkat is finomítsuk. Nem is beszélve az erőforrás beosztásáról, a reakcióidőről. Meg tudja mutatni a mód a buildek közti különbségeket is, azok sokszínűségét, nem minden képesség szerepel az ideális összeállításban, ám ez nem azt jelenti, hogy nem lehet effektíven használni és jókat játszani vele.”.

A módot a 2.6.0-ás frissítés fogja nekünk elhozni. hamarosan érkeznek újabb infók.

 

Forrás: battle.net

 

 
Envo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
LordLuigi  Eddig csak egyszer próbáltam ki a CR-et.


Kérdés:

Ha több kört megyek és mindig megdöntöm az eredeti időt, akkor annyiszor kapok érte jutalmat? Vagy hogyan van?


Minden héten csak 1 karakterrel lehet CR-et menni vagy minden karakterosztályban 1 típussal?

 

LordLuigi

júl. 01., 12:53
Közben úgy tapasztaltam, hogy csak egyszer kapunk egy CR-re jutalmat, illetve csak egy karakterrel van lehetőség menni, nem az összes típussal.
 
 
 
 

LordLuigi

jún. 30., 20:08
Eddig csak egyszer próbáltam ki a CR-et.


Kérdés:

Ha több kört megyek és mindig megdöntöm az eredeti időt, akkor annyiszor kapok érte jutalmat? Vagy hogyan van?


Minden héten csak 1 karakterrel lehet CR-et menni vagy minden karakterosztályban 1 típussal?

 
 
 
 
Morzan  Hát benne van a videóban. :D Ahol elinditod a kampányt, vagy az adventure mode -ot.
 

SlipKnoTiaN666

jún. 28., 20:02
(sic) -.-"


Elismerem a videót nem néztem meg, csak futtában átbogarásztam a cikkeket, köszi szépen! :)

 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  Akkor honnan is lehet elérni a CR-eket??


Mert a városban az oszlopnál nem volt ott..

 

Morzan

jún. 28., 18:12
Hát benne van a videóban. :D Ahol elinditod a kampányt, vagy az adventure mode -ot.
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

jún. 28., 16:42
Akkor honnan is lehet elérni a CR-eket??


Mert a városban az oszlopnál nem volt ott..

 
 
 
 

InkenaDragonfly

jún. 23., 00:01
Szerintem izgalmas egy teljesen ismeretlen karaktert megismerni, ezáltal egy másik ember gondolkodásmódjába belelátni. Új ötleteket meríteni, vagy tanulni a hibákból.
Valamint új stratégiai kihívás elé állít azzal, hogy más játékosok ideje ellen dolgozol, így lehet, hogy rájössz azért nem tudsz a saját karaktereddel magasabb szintű rifteket teljesíteni, mert mondjuk rossz a stratégiád.
Szerintem egy adott buildnél sokat számít, hogy milyen sorrendben nyomod el a képességeket, számolva azok cooldownjával, árával, bónuszaival, így a játékosok ezen tehetsége jobban megmutatkozhat, nem csak azon fog múlni, hogy az Istennek sem dobnak jó cuccokat a szörnyek, így nem bírsz egy valamire való karit összerakni...


 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Külön leaderboard lesz CR-nek? Az oké, valamit ér, de hát a játékosnak semmit nem kell tennie érte h jó buildje legyen, tetszik, de unalmasnak hangzik, az igazi kihívás a saját a build, és saját leaderboard eredmény, amiért meg is kell dolgozni...


 

Envo

jún. 22., 17:26
igen végülis az egyenlő leosztás ördögtől való :D minden esport erre épül, na mind1
 
 
 
 

Morzan

jún. 22., 15:16
Jaja külön is lesz.
 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

jún. 21., 23:45
Külön leaderboard lesz CR-nek? Az oké, valamit ér, de hát a játékosnak semmit nem kell tennie érte h jó buildje legyen, tetszik, de unalmasnak hangzik, az igazi kihívás a saját a build, és saját leaderboard eredmény, amiért meg is kell dolgozni...


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu