Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
490 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Az utolsó remény
169 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás
Trade
249 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95100 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
93972 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
93638 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85488 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
73833 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73181 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43042 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
41905 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Balu999 hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. szeptember 05.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. június 20. 9 hozzászólás
 

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta:

A lehetséges karakterfelépítések variációja túl sok lehet ahhoz, hogy kipróbáljuk mindet, ehhez alkottuk meg segítségül a Challenge Rifteket (CR a továbbiakban). Heti időszakokban lehetőség nyílik mindenki számára, hogy akár számára teljesen ismeretlen buildeket is kipróbálhasson, illetve megmérkőzhessen másokkal jutalmakért.

Mi az a Challenge Rift?

A CR-ek heti időszakokban jelennek meg, egységesen mindenkinek, amely nem más, mint egy már teljesített GR. A megalkotásakor egy az egyben lemásolják a teljesítéskori karaktert, és körülményeket (tárgyak, paragon-elosztás, képességek).

Ez egyben azt is jelenti, hogy a pálya is változatlan a eredeti teljesítéshez képest, beleértve az ellenségeket, pilonokat, összeköttetéseket pályák közt. Ha megdöntöd a eredeti időt, kapsz jutalmul némi kincset, alapanyagot, Blood Shardot.

A heti forgás hétfőn következik be, ekkor kapunk új CR-t.

Mi is maga a kihívás, amiért Challengenek hívják?

A Diablo 3 alapvetően a véletlenszerűségre épül. Környezet, ellenségek, tárgyak stb… A CR ezt a véletlenszerűséget töri meg, minden eszközt és körülményt egyenlővé tesz a résztvevők számára ezzel egy új, és remélhetőleg pozitív élményt adva.

Hogy teljesen meghódítsad a CR-eket, és hogy bebizonyítsad, hogy a legjobb vagy ebben, nem elég csak tisztában lenni a képességekkel. Bár vannak megfelelő technikák, hogy hogyan kell minél biztosabban a legmesszebb jutni egy nekifutásra egy random környezetben, itt a statikusság azt is jelenti, hogy elsőnek feltérképezhetjük és esetleg megtervezhetjük a megfelelő útvonalat a maximális teljesítmény elérése érdekében. Pl: pilonok felvételének sorrendje, szobák bejárása attól függően, hogy eliteket vagy fehéreket akarunk csak ölni stb…

A karakterfelépítések játékostársainktól származnak, tehát könnyen lehet, hogy nem egy ideális, tökéletesen összerakott builddel találkozunk, mint a fanok által összerakott leírásokban, ki tudja kinek mi nem esett ki még éppen… Ehhez is igazodni kell, és számításba kell venni, mielőtt nekiesünk valamelyik CR-nek. Figyelni kell esetleg milyen tárgyakkal pótolja valaki a hiányzó elemeket, esetleg azok tulajdonságait is felhasználva előnyhöz jutni. Teljesen mindegy mik voltak eddig a tapasztalataid, a elért szinted, itt biztosan a világ legjobbjaival is összemérheted a tudásod.

Te választod meg, hogyan állsz neki a kihívásnak, a végeredmény hasonló lesz, ki ne szeretne egy haver idejét megdönteni, vagy a közösség legjobb idejét elérni?

A CR már régóta érlelődik a fejlesztési szakaszban, Adam Puhl vezető játéktervező vezetése által. „Igazi adrenalinlöket. Ahogy az óra ellen versenyzik az ember elég feszült és pörgős lehet a hangulat”

Adam reméli, hogy néhány célját el fogja érni a CR. Elsősorban a versenyzés része a fő alkotóelem. Másodsorban pedig az eddigiekhez képest különböző tapasztalat a játékon belül. „Remek lehetőség, hogy a saját képességeinket a maximálisra járassuk és be tudjuk gyakorolni egy statikus környezetben, figyelni a részletekre, és a pályákhoz való hozzáállásunkat is finomítsuk. Nem is beszélve az erőforrás beosztásáról, a reakcióidőről. Meg tudja mutatni a mód a buildek közti különbségeket is, azok sokszínűségét, nem minden képesség szerepel az ideális összeállításban, ám ez nem azt jelenti, hogy nem lehet effektíven használni és jókat játszani vele.”.

A módot a 2.6.0-ás frissítés fogja nekünk elhozni. hamarosan érkeznek újabb infók.

 

Forrás: battle.net

 

 
Envo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
LordLuigi  Eddig csak egyszer próbáltam ki a CR-et.


Kérdés:

Ha több kört megyek és mindig megdöntöm az eredeti időt, akkor annyiszor kapok érte jutalmat? Vagy hogyan van?


Minden héten csak 1 karakterrel lehet CR-et menni vagy minden karakterosztályban 1 típussal?

 

LordLuigi

júl. 01., 12:53
Közben úgy tapasztaltam, hogy csak egyszer kapunk egy CR-re jutalmat, illetve csak egy karakterrel van lehetőség menni, nem az összes típussal.
 
 
 
 

LordLuigi

jún. 30., 20:08
Eddig csak egyszer próbáltam ki a CR-et.


Kérdés:

Ha több kört megyek és mindig megdöntöm az eredeti időt, akkor annyiszor kapok érte jutalmat? Vagy hogyan van?


Minden héten csak 1 karakterrel lehet CR-et menni vagy minden karakterosztályban 1 típussal?

 
 
 
 
Morzan  Hát benne van a videóban. :D Ahol elinditod a kampányt, vagy az adventure mode -ot.
 

SlipKnoTiaN666

jún. 28., 20:02
(sic) -.-"


Elismerem a videót nem néztem meg, csak futtában átbogarásztam a cikkeket, köszi szépen! :)

 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  Akkor honnan is lehet elérni a CR-eket??


Mert a városban az oszlopnál nem volt ott..

 

Morzan

jún. 28., 18:12
Hát benne van a videóban. :D Ahol elinditod a kampányt, vagy az adventure mode -ot.
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

jún. 28., 16:42
Akkor honnan is lehet elérni a CR-eket??


Mert a városban az oszlopnál nem volt ott..

 
 
 
 

InkenaDragonfly

jún. 23., 00:01
Szerintem izgalmas egy teljesen ismeretlen karaktert megismerni, ezáltal egy másik ember gondolkodásmódjába belelátni. Új ötleteket meríteni, vagy tanulni a hibákból.
Valamint új stratégiai kihívás elé állít azzal, hogy más játékosok ideje ellen dolgozol, így lehet, hogy rájössz azért nem tudsz a saját karaktereddel magasabb szintű rifteket teljesíteni, mert mondjuk rossz a stratégiád.
Szerintem egy adott buildnél sokat számít, hogy milyen sorrendben nyomod el a képességeket, számolva azok cooldownjával, árával, bónuszaival, így a játékosok ezen tehetsége jobban megmutatkozhat, nem csak azon fog múlni, hogy az Istennek sem dobnak jó cuccokat a szörnyek, így nem bírsz egy valamire való karit összerakni...


 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Külön leaderboard lesz CR-nek? Az oké, valamit ér, de hát a játékosnak semmit nem kell tennie érte h jó buildje legyen, tetszik, de unalmasnak hangzik, az igazi kihívás a saját a build, és saját leaderboard eredmény, amiért meg is kell dolgozni...


 

Envo

jún. 22., 17:26
igen végülis az egyenlő leosztás ördögtől való :D minden esport erre épül, na mind1
 
 
 
 

Morzan

jún. 22., 15:16
Jaja külön is lesz.
 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

jún. 21., 23:45
Külön leaderboard lesz CR-nek? Az oké, valamit ér, de hát a játékosnak semmit nem kell tennie érte h jó buildje legyen, tetszik, de unalmasnak hangzik, az igazi kihívás a saját a build, és saját leaderboard eredmény, amiért meg is kell dolgozni...


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 61
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu