Chat
Online
Chat now
19 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1827 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
293 hozzászólás
Az utolsó remény
80 hozzászólás
Diablo 2
423 hozzászólás
Error 1016
3 hozzászólás
Xbox One
4 hozzászólás
Elsősegély
34 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
72 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
60781 megtekintés
 
Diablo III - Monk
60486 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
60279 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
59595 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
48572 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
40874 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
26131 megtekintés
 
 
Farmolási tippek
22413 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
21077 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
109 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Tombrave hozzászólt a(z) Minden a Kanai’s Cube -ról című cikkhez. 40 perce
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2014. november 21. 7 hozzászólás
 

A következőkben a diablo.incgamers egyik szerkesztőjének a véleményét olvashatjátok, amelyben elmondja, hogy miért is nem lett nerfelve a DH -k körében oly népszerű Marauder’s Set!

"A tegnapi "Első benyomások" cikkemben azt mondtam, hogy a Marauder szett sokkal jobb lett. Ennek ellenére pesszimista voltam azzal kapcsolatosan, hogy a  játékosok hogyan fogják fogadni, főleg azok, akik magas szintű greater rifteket hajkurásznak, mivel ez a Sentriek használhatóságát már nem támogatja annyira.

Marauder’s Set Bonuses

Mindennek ellenére nem így történt. Sokakkal beszéltem, akik GR 45+ riftekben mentek, és mindenki nagyon izgatott volt az új változtatásokkal kapcsolatban, miután kipróbálták azt. Szinte mindenki egyetértett azzal, hogy most újra szükség lesz az erőforrásaink jó menedzselésére, ezáltal sokkal élvezhetőbb lesz a játékmenet a DH-k számára. Az állandó sebzés kevesebb, de a hírtelen leadott gyors sebzést mindenki nagyon élvezhetőnek tartja, emelett minden Sentry újabb 40% plusz sebzést ad, valamint Hatred használó tulajdonságokat veled együtt lövöldözi.

Marauder's Set Bonuses

Resource reduction lett a DH felszerelés új célja, ezáltal sokkal több olyan képességünket tudjuk használni, amely valamilyen erőforrást fogyaszt. Cindercoat lett a legjobban felkapott mellvért. Ezzel együtt, Tasker and Theo már nem annyira hasznos a Marauder felépítésnél, mivel a sentry-k lövési sebessége már nem annyira fontos. Ez ugyanakkor már eltolja a  mérleg egyik tálcáját a jégre építő felszerelésekről a tűz felé, hiszen a Cindercoat tűz sebzést ad, és a sentry sebzése már inkább egy hírtelen leadott sebzés, mintsem egy konstans folyamatos pöcögtetés, amellyel a lassított ellenfelek sorra elhullanak.

Ugyanakkor a Kridershot egy fantasztikus fegyver, mivel a tulajdonságai alapján az Elemental Arrow generáló képesség lett, így a DH-k folyamatosan képesek ezt elsődleges lövésként használni.

Végezetül most már a sentry-k egyenként adják le a lövéseket egy célpontra, csak akkor változik bármi, ha a DH maga használ valamilyen erőforrás fogyasztó képességet amit ezek lemásolnak azonnal."

INC

 

 
Fitomi
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Arasil

dec. 15., 00:17
En nagyon jol  megyek T6-on a Kridershot karimmal.
Nyammm fincsi :)
 
 
 
 

Mayree

dec. 07., 03:02
Egy ideje Calamity+Natalya egykezesek + sentry + vengeance, tüzes build, jó móka HC-n.
 
 
 
 

xjj

nov. 22., 22:03
Fogalmazzunk úgy h egyfelől egyetértünk, másfelől nem. :-) A passzív sentrys dh sztem jó móka, napi x órát lehúzva a melóhelyen pontosan az a stílus, amire szükségem van, és ezzel nagyon sokan így voltak. Az h divat sztem normális. A hatékony karik mindig divatosak. Mint írtam D3-ban kevésbé van hely a poén karaktereknek, mert hamar frusztrálóvá válik h mondjuk csak GR26-ig jut el. D2-ben ez nem volt baj, ott örült az ember, ha egy poén karival leverte Hell Baalt. (Ha már az überekre is volt ereje, az már nagyon nagy szónak számított egy ilyen karinál, és csak a legjobb cuccokkal mehetett a dolog.) Nem mellesleg csapdás assassin volt a Diablo 2-ben is, így nem újdonság a dolog. Ez igaz a ww-s barbárra is. Itt még nem próbáltam, de (classic) D2-ben szerettem.

Visszatérve az alapgondolathoz. Egyetértünk abban h nem kulturált reakció a Blizz részéről h előbb adnak az embernek egy csörgőt, aztán meg elszedik tőle. Ahelyett h odatennének egy másik csörgőt, aztán magunk dönthetnénk el h melyik tetszik. A piros v. a zöld, a magas hangon csörgő v. a tompán csörgő. Hello Blizzard! Jó ideje sok játékban alap h döntési szabadsága van a játékosnak.

No jó, asszem túltárgyaltuk a témát. :D
 
 
 
 
xjj  Javítsatok ki, ha nem így van, de azzal h most megint Cindercoat meg Kridershot a két népszerű cucc, azzal máris visszautaztunk a 2.0 körüli időkbe, nemde? Készséggel elfogadom h az M6 így is használható, de ez nem változtat az alapproblémán miszerint a Blizz képtelen abban gondolkodni h alternatívát adjon, ne pedig erővel vegye el az emberek kedvét egy játékstílustól. Jó lenne, ha esetleg valós új kihívásokat kapnánk a játéktól, nem pedig folyton csak visszalöknének a kezdőpontra mondván "grindelj elölről!".
 

cscs4b4

nov. 22., 01:05
Egyfelől igazad van, az tényleg nem jó, hogy időről-időre belenyúlkálnak a játékba és teljesen átrendeznek karaktereket (ez a rossz szokásuk egyébként pont a ros indulása előtti peccsel indult, ebből is látszik, hogy már ott elbaszták a dolgokat). Másfelől viszont nincs igazad: ennek a bizonyos divat-dh játékstílusnak létre sem kellett volna jönnie. Én azt gondolom, hogy mostanra találtak ki egy olyan altarnatívát, amivel többé-kevésbé helyrehozták a hibájukat (mert jelentsük ki: a passzív, sentry dh a sorozat legelbaszottabb karaktere volt a ww-barbárt is beleértve) - aztán majd kiderül, hogy ez mennyire sikerült, de az irány mindenképpen bíztató.
 
 
 
 

xjj

nov. 21., 21:11
Javítsatok ki, ha nem így van, de azzal h most megint Cindercoat meg Kridershot a két népszerű cucc, azzal máris visszautaztunk a 2.0 körüli időkbe, nemde? Készséggel elfogadom h az M6 így is használható, de ez nem változtat az alapproblémán miszerint a Blizz képtelen abban gondolkodni h alternatívát adjon, ne pedig erővel vegye el az emberek kedvét egy játékstílustól. Jó lenne, ha esetleg valós új kihívásokat kapnánk a játéktól, nem pedig folyton csak visszalöknének a kezdőpontra mondván "grindelj elölről!".
 
 
 
 

cscs4b4

nov. 21., 17:03
Tökéletes leírás, minden mondatával egyet lehet érteni. Sőt, én azt gondolom, hogy aki ért egy picit a hunterhez, annak ez buff lesz a javából.
 
 
 
 

Taki81

nov. 21., 16:50
senki se azt mondta, hogy nerfelve lett.. én úgy hallottam azt mondták elb@szva lett !!!
egy ideje nem diablóztam, de ezen pecs után nem hiszem, hogy visszatérek (egy karim  volt használható DH ami most ment a kukába) és nem igazán van motivációm most kezdeni mindent előrül.... bár még nem próbáltam  csak az olvasottak alapján írtam ezt.. lehet ha kipróbálom kellemesen fogok csalódni. vagy visszatér a kedvem a gémhez
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 
Milyenek a... hír
április 30.
 
Necromancer Összes... hír
április 13.
 
Elindult a... hír
április 12.
 
Necromancer Zárt... hír
április 06.
 
Necromancer... hír
április 02.
 
First Look - Season 10 hír
március 30.
 
Patch 2.5.0 Magyarul hír
március 27.
 
Season Konzolon hír
március 22.
 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

2-1-2-patch-magyarul

A holnapi nap folyamán egy kis podcastet tervezünk a DiabloHungaryTV -n, amiben szóban lefordítjuk és átbeszéljük a 2.1.2 -es patch változásait. Az időpont 18:00 és megpróbáljuk maximum 40 percben összesűríteni. Tudjuk jól, hogy javában játszani fogtok, d
január 30. - diablohungary.hu

Új Season: Mire számíthatunk?

Hamarosan itt az idő, hogy az Első Szezon keretében lerakjuk a fegyvereinket és összegezzük az elérteket. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy mi is lesz ha lezárul ez a folyamat, mi lesz a sok munkával megszerzett arannyal, illetve szintekkel 2015. február
január 30. - diablohungary.hu

Színes Bögre 2.0! Már rendelhető!

A DiabloHungary.hu egyedi bögréi már elég régóta tervbe voltak, hiszen magyar viszonylatban sajnos nem igazán lehet elérni ilyen termékeket, a licensz jogok miatt. Többek között emiatt is volt ekkora csúszás, mivel egyeztetnünk kellett a Blizzard Entertai
január 30. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu