Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
449 hozzászólás
GR 110+ push solo/party
12 hozzászólás
PlayStation 4
6 hozzászólás
Három szavas történet
245 hozzászólás
Elsősegély
173 hozzászólás
Diablo 3
1889 hozzászólás
Az utolsó remény
108 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
317 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
70674 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
70303 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
69759 megtekintés
 
Diablo III - Monk
68073 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
56342 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
50618 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
32171 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
26546 megtekintés
 
Farmolási tippek
25851 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Gomba hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 18.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2014. november 21. 7 hozzászólás
 

A következőkben a diablo.incgamers egyik szerkesztőjének a véleményét olvashatjátok, amelyben elmondja, hogy miért is nem lett nerfelve a DH -k körében oly népszerű Marauder’s Set!

"A tegnapi "Első benyomások" cikkemben azt mondtam, hogy a Marauder szett sokkal jobb lett. Ennek ellenére pesszimista voltam azzal kapcsolatosan, hogy a  játékosok hogyan fogják fogadni, főleg azok, akik magas szintű greater rifteket hajkurásznak, mivel ez a Sentriek használhatóságát már nem támogatja annyira.

Marauder’s Set Bonuses

Mindennek ellenére nem így történt. Sokakkal beszéltem, akik GR 45+ riftekben mentek, és mindenki nagyon izgatott volt az új változtatásokkal kapcsolatban, miután kipróbálták azt. Szinte mindenki egyetértett azzal, hogy most újra szükség lesz az erőforrásaink jó menedzselésére, ezáltal sokkal élvezhetőbb lesz a játékmenet a DH-k számára. Az állandó sebzés kevesebb, de a hírtelen leadott gyors sebzést mindenki nagyon élvezhetőnek tartja, emelett minden Sentry újabb 40% plusz sebzést ad, valamint Hatred használó tulajdonságokat veled együtt lövöldözi.

Marauder's Set Bonuses

Resource reduction lett a DH felszerelés új célja, ezáltal sokkal több olyan képességünket tudjuk használni, amely valamilyen erőforrást fogyaszt. Cindercoat lett a legjobban felkapott mellvért. Ezzel együtt, Tasker and Theo már nem annyira hasznos a Marauder felépítésnél, mivel a sentry-k lövési sebessége már nem annyira fontos. Ez ugyanakkor már eltolja a  mérleg egyik tálcáját a jégre építő felszerelésekről a tűz felé, hiszen a Cindercoat tűz sebzést ad, és a sentry sebzése már inkább egy hírtelen leadott sebzés, mintsem egy konstans folyamatos pöcögtetés, amellyel a lassított ellenfelek sorra elhullanak.

Ugyanakkor a Kridershot egy fantasztikus fegyver, mivel a tulajdonságai alapján az Elemental Arrow generáló képesség lett, így a DH-k folyamatosan képesek ezt elsődleges lövésként használni.

Végezetül most már a sentry-k egyenként adják le a lövéseket egy célpontra, csak akkor változik bármi, ha a DH maga használ valamilyen erőforrás fogyasztó képességet amit ezek lemásolnak azonnal."

INC

 

 
Fitomi
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Arasil

dec. 15., 00:17
En nagyon jol  megyek T6-on a Kridershot karimmal.
Nyammm fincsi :)
 
 
 
 

Mayree

dec. 07., 03:02
Egy ideje Calamity+Natalya egykezesek + sentry + vengeance, tüzes build, jó móka HC-n.
 
 
 
 

xjj

nov. 22., 22:03
Fogalmazzunk úgy h egyfelől egyetértünk, másfelől nem. :-) A passzív sentrys dh sztem jó móka, napi x órát lehúzva a melóhelyen pontosan az a stílus, amire szükségem van, és ezzel nagyon sokan így voltak. Az h divat sztem normális. A hatékony karik mindig divatosak. Mint írtam D3-ban kevésbé van hely a poén karaktereknek, mert hamar frusztrálóvá válik h mondjuk csak GR26-ig jut el. D2-ben ez nem volt baj, ott örült az ember, ha egy poén karival leverte Hell Baalt. (Ha már az überekre is volt ereje, az már nagyon nagy szónak számított egy ilyen karinál, és csak a legjobb cuccokkal mehetett a dolog.) Nem mellesleg csapdás assassin volt a Diablo 2-ben is, így nem újdonság a dolog. Ez igaz a ww-s barbárra is. Itt még nem próbáltam, de (classic) D2-ben szerettem.

Visszatérve az alapgondolathoz. Egyetértünk abban h nem kulturált reakció a Blizz részéről h előbb adnak az embernek egy csörgőt, aztán meg elszedik tőle. Ahelyett h odatennének egy másik csörgőt, aztán magunk dönthetnénk el h melyik tetszik. A piros v. a zöld, a magas hangon csörgő v. a tompán csörgő. Hello Blizzard! Jó ideje sok játékban alap h döntési szabadsága van a játékosnak.

No jó, asszem túltárgyaltuk a témát. :D
 
 
 
 
xjj  Javítsatok ki, ha nem így van, de azzal h most megint Cindercoat meg Kridershot a két népszerű cucc, azzal máris visszautaztunk a 2.0 körüli időkbe, nemde? Készséggel elfogadom h az M6 így is használható, de ez nem változtat az alapproblémán miszerint a Blizz képtelen abban gondolkodni h alternatívát adjon, ne pedig erővel vegye el az emberek kedvét egy játékstílustól. Jó lenne, ha esetleg valós új kihívásokat kapnánk a játéktól, nem pedig folyton csak visszalöknének a kezdőpontra mondván "grindelj elölről!".
 

cscs4b4

nov. 22., 01:05
Egyfelől igazad van, az tényleg nem jó, hogy időről-időre belenyúlkálnak a játékba és teljesen átrendeznek karaktereket (ez a rossz szokásuk egyébként pont a ros indulása előtti peccsel indult, ebből is látszik, hogy már ott elbaszták a dolgokat). Másfelől viszont nincs igazad: ennek a bizonyos divat-dh játékstílusnak létre sem kellett volna jönnie. Én azt gondolom, hogy mostanra találtak ki egy olyan altarnatívát, amivel többé-kevésbé helyrehozták a hibájukat (mert jelentsük ki: a passzív, sentry dh a sorozat legelbaszottabb karaktere volt a ww-barbárt is beleértve) - aztán majd kiderül, hogy ez mennyire sikerült, de az irány mindenképpen bíztató.
 
 
 
 

xjj

nov. 21., 21:11
Javítsatok ki, ha nem így van, de azzal h most megint Cindercoat meg Kridershot a két népszerű cucc, azzal máris visszautaztunk a 2.0 körüli időkbe, nemde? Készséggel elfogadom h az M6 így is használható, de ez nem változtat az alapproblémán miszerint a Blizz képtelen abban gondolkodni h alternatívát adjon, ne pedig erővel vegye el az emberek kedvét egy játékstílustól. Jó lenne, ha esetleg valós új kihívásokat kapnánk a játéktól, nem pedig folyton csak visszalöknének a kezdőpontra mondván "grindelj elölről!".
 
 
 
 

cscs4b4

nov. 21., 17:03
Tökéletes leírás, minden mondatával egyet lehet érteni. Sőt, én azt gondolom, hogy aki ért egy picit a hunterhez, annak ez buff lesz a javából.
 
 
 
 

Taki81

nov. 21., 16:50
senki se azt mondta, hogy nerfelve lett.. én úgy hallottam azt mondták elb@szva lett !!!
egy ideje nem diablóztam, de ezen pecs után nem hiszem, hogy visszatérek (egy karim  volt használható DH ami most ment a kukába) és nem igazán van motivációm most kezdeni mindent előrül.... bár még nem próbáltam  csak az olvasottak alapján írtam ezt.. lehet ha kipróbálom kellemesen fogok csalódni. vagy visszatér a kedvem a gémhez
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu