Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
86043 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85196 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84813 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79163 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66967 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65533 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38843 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35777 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. február 13.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. július 20. 1 hozzászólás
 

Sokak szerint lehetséges, sokak szerint nem, de valójában mi kellene ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen? A következő pár sorban ezt a témát feszegetjük.

Rengeteg játékos várja már az 1.1 -es Patchet, ami az áhított PVP -t hozza el nekünk. De hogyan is fog működni? Annyit tudunk, hogy különböző arénákban fogunk harcolni, és az Elo-rendszer alapján fogja rangsorolni a játékosokat. Akkor ezek szerint lehet majd versenyszerűen játszani? Esetleg lesznek versenyek, ladderek? Ez csak is a Blizzardon múlik. A jelenlegi állás szerint a játék nem alkalmas ilyen tevékenységre. Az ok nagyon egyszerű. A felszerelésünk határozza meg karakterünk erősségét, így a skill a háttérbe szorul. Továbbá a pénzünk (gold és real) határozza meg, hogy hogyan öltöztetjük fel karakterünket.

Bashiok egy régebbi kék posztjában azt olvashattuk, hogy nem terveznek eSportot csinálni a Diablo III -ból, hiszen ők inkább a "single player/co-op experience" felé haladnak.

“While we’re talking about PvP it’s probably worth reminding everyone that what we’re targeting is a very loose and ‘for fun’ system. Imagine clicking a button, being matched up against another team of equal skill and gear, and win or lose you move forward (although faster if you win) on a personal progression system that gives you some cosmetic recognition as you go. There won’t be ladders or leagues, we have no intent to expose team ratings, and very likely nothing besides a win/loss record to track performance etc. etc. etc. Anyone who has tried it at BlizzCon knows the PvP in Diablo III is a blast, but I’ve seen some people start to get ideas that it’s going to be an eSport, and that’s just not something we’re targeting – for the sake of our goals in the single player/co-op experience.

It’s one reason custom matches can make some people nervous, because it means players can start setting up their own games in attempts to create a more competitive system. Or just complaining their 1v1 duels aren’t balanced. When that happens people start demanding the sacrifice of PvE, “I need more mobility/stuns/dps”, separate systems with different abilities, and on and on. I think if there were one good argument against duels and custom games, it would be the players themselves. :)”

A lehetőség pedig meg lenne. A játékosok többségét pont a PVP keltené fel, viszont ha nem terveznek eSportot csinálni a játékból, akkor ez valamilyen szinten azt is sugallhatja, hogy nem igen lenne alkalmas rá - a fenti sorokban említettek miatt, azaz, hogy ha van pénzed/goldod jobb geared, akkor bárkit le tudsz nyomni PVP -ben is skill nélkül.

Nektek mi a véleményetek? Várjátok már a PVP -t? Lehet belőle eSport esetleg? Milyen ötlet alapján lenne sikeres a PVP?

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

mucsesz

júl. 20., 12:19
Nem, nem lesz belőle esport. A véleményem már kifejtettem erről. Ha valakit érdekel megteszem még egyszer! 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 61
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu