Chat
Online
Chat now
23 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Az utolsó remény
123 hozzászólás
TeamSpeak
39 hozzászólás
Trade
242 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
84 hozzászólás
Dumálda
191 hozzászólás
Xbox One
7 hozzászólás
Három szavas történet
246 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
75980 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
75649 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
75148 megtekintés
 
Diablo III - Monk
72273 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
60260 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
56137 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
34076 megtekintés
 
 
 
Mi az a Diablo?
28942 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

gOben22 hozzászólt a(z) Diablo 2 - Battle Net találkozóhely témájú fórumban. 2 órája
 

Fórum

 

GR 110+ push solo/party

Tapasztalatok, ötletek, minden
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Kikiri

ápr. 17., 13:41
Hajrá hajrá :)
 
 
 
 

TipeaPeti

ápr. 17., 13:36
120 kipipálva. Kikiri kollégának ezúton is köszönet a kitartó tanácsokért, amikkel sikerült javítani a builden, statokon, majd a végére rádöbbenhettem a problémám gyökerére is. Így már a cél a non-season leaderbord alja, irány a 125! ;)
 
 
 
 
Kikiri  én 1400 paragon voltam kb amikor a 123-t megcsináltuk. Akkor 3 kör volt. Szóval ott akkor valami más is a gond nem csak a paragon. Ha kell kérdezz nyugodtan ingame is és segítek ha tudok. Vagy Discordon kb folyamatosan megtalálható vagyok. Illetve mostanában streameltem is ahogy ezzel a Necroval játsozm. 122-123 elvileg megvan Twtichen
 

TipeaPeti

ápr. 11., 15:56
Mindenképpen szeretnék tanácsokat kapni a témában, amiket előre is köszönök! Ha privátban írsz lehetséges elérhetőségeket, akár mobil is (megjelölve, hogy mikor nem zavarok), akkor kereslek mindenképp!
 
 
 
 
noavatar

Kikiri

ápr. 11., 15:30
én 1400 paragon voltam kb amikor a 123-t megcsináltuk. Akkor 3 kör volt. Szóval ott akkor valami más is a gond nem csak a paragon. Ha kell kérdezz nyugodtan ingame is és segítek ha tudok. Vagy Discordon kb folyamatosan megtalálható vagyok. Illetve mostanában streameltem is ahogy ezzel a Necroval játsozm. 122-123 elvileg megvan Twtichen
 
 
 
 

TipeaPeti

ápr. 09., 08:48
Sikerült közben a 119 is. Pestilence volt a nyerő, ahogy írod, viszont ez már nem volt diadalmenet. A végén a boss természetesen teleportos fajta volt, így meg-meg szakadt a corpse lance chc. 3 vagy 4 land of the dead+simulacrumot kellett a csapatnak kivárnia, mire végre megadta magát. Szerencse, hogy elég idővel értünk hozzá. Esélyes, hogy a 2100paragonom kezd már itt kevés lenni. :(
 
 
 
 
noavatar

Kikiri

ápr. 06., 14:43
Amúgy 115 nél sem kell váltani a pesti buildről ha jól van felépítve. Jelenleg a topon is felváltva vannak. Most nem néztem de pár napja inkább a pesti volt elől. Én 124 nél járok pestivel és még közel sem érzem, hogy vége van. Ha elég a paragon és jó a ruha akkor lehet tartani vele a tempót. 

Útközben többet tud általában besegíteni. Illetve pestivel is lehet hozni a mobokat és besegíteni a barbnak nem csak rathmával :)

De nagyon szép eredmény hajrá hajrá így tovább.


 
 
 
 

TipeaPeti

ápr. 04., 13:19
Tegnap este szép tempóban összehoztuk RONIN klánon belül a 105, 110, majd 115-ös 4-es gr-eket. IKR kolléga wizarddal (Star Pact) nagyon hatékony, a progress-ünk jól alakul. Hihetetlen ahogy a szinte végtelen méretű pack-okat egyik pillanatról a másikra eltünteti ez a wizard. LordLuigi heal monkkal segítette a wizard közlekedését és életben tartását, ami maradéktalanul sikerült is. Senna support barbárral hozta hosszú tömött sorokban a mobokat, vette a pylonokat és tartotta rajtunk az ignore/war cry skilleket. Én sokáig pestilence+corpse lance necroval mentem elitet és boss-t ölni, de 115-nél váltanom kellett a rathma+command skeleton buildre. A gr-ek jelentős részében én is besegítettem a barbárnak és hoztam, amit tudtam és frailty átkot tettem mindenre, ami mozgott. A rathma boss killer builddel kevés a tapasztalatom még, de a 115 így is simán kipipálva közösen. A bone ringer és a stricken kő stackelés nem működött még megfelelően, ezt még gyakorolnom kell. A héten remélem a 120-at is behúzzuk.
 
 
 
 

TipeaPeti

febr. 20., 14:36
Igen, jó hogy említed. Ugye ezt együtt 105-ig műveljük RONIN klánon belül. A 105 már 8perc környéke, így az már nem ideális. Ide észrevétel, hogy a ZNecro által szórt globe-ok mennyisége csökkentve, pontosabban limitálva lett. Azóta kicsit lassult a móka, de még így is nagyon effektív útja az XP farmolásnak.
 
 
 
 

LordLuigi

febr. 19., 20:19
A Push GR-ek mellett említést érdemel a Speed GR csapatban, más néven "Rat Run". Season 12 óta működik, kérdés majd meddig. Ezt a résztvevők szintjétől függően (főleg a DPS befolyásolja), kb. 90+tól kezdve 100+ig lehet művelni. Fő cél a minél gyorsabban történő teljesítés (3-5 perc), ezáltal gyorsan lehet xp-t farmolni és esetlegesen Leg.Gem-eket uppolni. Szükségeltetik hozzá: 1 Z-Barb (WW), 1 Z-Necro és 2 Rathma DPS Necro. Nem a legizgalmasabb, de paragon húzásra és LegGem up-ra nagyon alkalmas! ;)
 
 
 
 

TipeaPeti

febr. 16., 11:26
Esti 110+112-es gr futás tapasztalatok. Csapat: jó heal monk (2000+), kezdő ww supp barb (1100+), dps meteor wizard (2500+) és pestilence necro (2000+).

Nem kaptunk se jó mapokat (barakk, folyosók 50%), se kellemes mobokat (ranged 70%) és még az elitek is hozták a szokásost (jugger, horda, shield), de a 2500+ paragonnal rendelkező és meglehetősen ügyes wizard mindent vitt. Úgy tűntek el a kb. bármilyen méretű és összetételű mobok, amik sokszor vitték a kupacban lévő eliteket is magukkal, hogy a necroval a bossig alig volt dolog. Természetesen frailty - early grave azért rákerült mindenkire, így gyorsult az elhalálozás. Heal monk végig a wizardot segítette, tartotta életben és segítette a közlekedését, ami maradéktalanul sikerült is neki, pedig a supp barb nem volt a helyzet magaslatán. Ignore pain az esetek 50%-ban nem volt a csapaton, mert a barbár valahol scout-olt. A boss killek meg a necro által megoldottak voltak. Persze a teleportosak kicsit több corpse lance-ot igényeltek. Remélem ma este/éjjel újra összeállunk kiegészülve barát/klántag support barbárral és irány a 115+!

 
 
 
 
TipeaPeti  A 2.6.1 patch és vele járó damage "buff"-ok által szélesebb körben elérhetővé váltak a magasabb gr mind solo, mind party tekintetében. Cserébe az utóbbi két hétben push-ok alkalmával folyamatosan katasztrófális pálya és mob/elite leosztásokat kapunk, ami kb. lehetetlenné teszi a sikeres teljesítést. Elitből többször van olyan, hogy 4-ből 3 juggernaut, a 4. meg horda affixes, ami ugye kb. szinte megölhetetlen ugyanúgy, mint a jugger. Mobok óriási tömegben ranged-ek (dárdás, csillagos, nyelves stb.). A pályák pedig folyamatosan szűk folyosó+barlang. Amint alacsonyabb szintre váltunk, mindezek a problémák megszűnnek és futjuk a 100-105 speedeket. Kinek mi a tapasztalata?
 

LordLuigi

febr. 15., 01:43
Hasonlóan, főleg solo push esetében látom azt, hogy karakter típusokra szabva olyan mob-okoat és olyan affix-ekkel rendelkező elite pakkokat ad ami kimondottan nem jó. Pl: Dh-nak: mortar, reflect, waller, shield juggernaut vagy barbárnak: arcane sentry, waller, shield, juggernaut, stb... A pályák leosztása pedig kb 90%-ban szűk cső pálya, rosszabb esetben kanyargós labirintus. De annak az esélye, hogy jó pálya legyen, jó mob sűrűséggel és jó fajtákkal, ráadásul jó pylon elhelyezéssel kb 1/100. Pushra így nincs jobb ötletem, mint rengeteg GR kulcs és próbálkozások hosszú sora...
 
 
 
 

TipeaPeti

febr. 01., 11:11
A 2.6.1 patch és vele járó damage "buff"-ok által szélesebb körben elérhetővé váltak a magasabb gr mind solo, mind party tekintetében. Cserébe az utóbbi két hétben push-ok alkalmával folyamatosan katasztrófális pálya és mob/elite leosztásokat kapunk, ami kb. lehetetlenné teszi a sikeres teljesítést. Elitből többször van olyan, hogy 4-ből 3 juggernaut, a 4. meg horda affixes, ami ugye kb. szinte megölhetetlen ugyanúgy, mint a jugger. Mobok óriási tömegben ranged-ek (dárdás, csillagos, nyelves stb.). A pályák pedig folyamatosan szűk folyosó+barlang. Amint alacsonyabb szintre váltunk, mindezek a problémák megszűnnek és futjuk a 100-105 speedeket. Kinek mi a tapasztalata?
 
 
 
1

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 
Kezdődik a 23.... hír
december 02.
 
Mi vár ránk a... hír
november 21.
 
Diablo Mobilon -... hír
november 04.
 
Kezdődik a 15. season hír
szeptember 22.
 
Véget ér a 14.... hír
szeptember 16.
 
Érkezik a Diablo 3... hír
augusztus 16.
 
Season 14... hír
június 13.
 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu