Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
GR 110+ push solo/party
5 hozzászólás
Három szavas történet
231 hozzászólás
Elsősegély
147 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
311 hozzászólás
Trade
240 hozzászólás
Hardcore
88 hozzászólás
Diablo 2
445 hozzászólás
Keresgélő
307 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Barbár
68992 megtekintés
 
Diablo III - Demon Hunter
68476 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
67877 megtekintés
 
Diablo III - Monk
66594 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
54911 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
48990 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
31538 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
25656 megtekintés
 
Farmolási tippek
25238 megtekintés
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
112 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
68 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Solo GR Build - Hota Barbarian című cikket. tegnap
 

Fórum

 

GR 110+ push solo/party

Tapasztalatok, ötletek, minden
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

TipeaPeti

tegnap
Igen, jó hogy említed. Ugye ezt együtt 105-ig műveljük RONIN klánon belül. A 105 már 8perc környéke, így az már nem ideális. Ide észrevétel, hogy a ZNecro által szórt globe-ok mennyisége csökkentve, pontosabban limitálva lett. Azóta kicsit lassult a móka, de még így is nagyon effektív útja az XP farmolásnak.
 
 
 
 

LordLuigi

2 napja
A Push GR-ek mellett említést érdemel a Speed GR csapatban, más néven "Rat Run". Season 12 óta működik, kérdés majd meddig. Ezt a résztvevők szintjétől függően (főleg a DPS befolyásolja), kb. 90+tól kezdve 100+ig lehet művelni. Fő cél a minél gyorsabban történő teljesítés (3-5 perc), ezáltal gyorsan lehet xp-t farmolni és esetlegesen Leg.Gem-eket uppolni. Szükségeltetik hozzá: 1 Z-Barb (WW), 1 Z-Necro és 2 Rathma DPS Necro. Nem a legizgalmasabb, de paragon húzásra és LegGem up-ra nagyon alkalmas! ;)
 
 
 
 

TipeaPeti

5 napja
Esti 110+112-es gr futás tapasztalatok. Csapat: jó heal monk (2000+), kezdő ww supp barb (1100+), dps meteor wizard (2500+) és pestilence necro (2000+).

Nem kaptunk se jó mapokat (barakk, folyosók 50%), se kellemes mobokat (ranged 70%) és még az elitek is hozták a szokásost (jugger, horda, shield), de a 2500+ paragonnal rendelkező és meglehetősen ügyes wizard mindent vitt. Úgy tűntek el a kb. bármilyen méretű és összetételű mobok, amik sokszor vitték a kupacban lévő eliteket is magukkal, hogy a necroval a bossig alig volt dolog. Természetesen frailty - early grave azért rákerült mindenkire, így gyorsult az elhalálozás. Heal monk végig a wizardot segítette, tartotta életben és segítette a közlekedését, ami maradéktalanul sikerült is neki, pedig a supp barb nem volt a helyzet magaslatán. Ignore pain az esetek 50%-ban nem volt a csapaton, mert a barbár valahol scout-olt. A boss killek meg a necro által megoldottak voltak. Persze a teleportosak kicsit több corpse lance-ot igényeltek. Remélem ma este/éjjel újra összeállunk kiegészülve barát/klántag support barbárral és irány a 115+!

 
 
 
 
TipeaPeti  A 2.6.1 patch és vele járó damage "buff"-ok által szélesebb körben elérhetővé váltak a magasabb gr mind solo, mind party tekintetében. Cserébe az utóbbi két hétben push-ok alkalmával folyamatosan katasztrófális pálya és mob/elite leosztásokat kapunk, ami kb. lehetetlenné teszi a sikeres teljesítést. Elitből többször van olyan, hogy 4-ből 3 juggernaut, a 4. meg horda affixes, ami ugye kb. szinte megölhetetlen ugyanúgy, mint a jugger. Mobok óriási tömegben ranged-ek (dárdás, csillagos, nyelves stb.). A pályák pedig folyamatosan szűk folyosó+barlang. Amint alacsonyabb szintre váltunk, mindezek a problémák megszűnnek és futjuk a 100-105 speedeket. Kinek mi a tapasztalata?
 

LordLuigi

febr. 15., 01:43
Hasonlóan, főleg solo push esetében látom azt, hogy karakter típusokra szabva olyan mob-okoat és olyan affix-ekkel rendelkező elite pakkokat ad ami kimondottan nem jó. Pl: Dh-nak: mortar, reflect, waller, shield juggernaut vagy barbárnak: arcane sentry, waller, shield, juggernaut, stb... A pályák leosztása pedig kb 90%-ban szűk cső pálya, rosszabb esetben kanyargós labirintus. De annak az esélye, hogy jó pálya legyen, jó mob sűrűséggel és jó fajtákkal, ráadásul jó pylon elhelyezéssel kb 1/100. Pushra így nincs jobb ötletem, mint rengeteg GR kulcs és próbálkozások hosszú sora...
 
 
 
 

TipeaPeti

febr. 01., 11:11
A 2.6.1 patch és vele járó damage "buff"-ok által szélesebb körben elérhetővé váltak a magasabb gr mind solo, mind party tekintetében. Cserébe az utóbbi két hétben push-ok alkalmával folyamatosan katasztrófális pálya és mob/elite leosztásokat kapunk, ami kb. lehetetlenné teszi a sikeres teljesítést. Elitből többször van olyan, hogy 4-ből 3 juggernaut, a 4. meg horda affixes, ami ugye kb. szinte megölhetetlen ugyanúgy, mint a jugger. Mobok óriási tömegben ranged-ek (dárdás, csillagos, nyelves stb.). A pályák pedig folyamatosan szűk folyosó+barlang. Amint alacsonyabb szintre váltunk, mindezek a problémák megszűnnek és futjuk a 100-105 speedeket. Kinek mi a tapasztalata?
 
 
 
1

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu