Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91303 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71634 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Fórum

 

Elsősegély

Ha valakinek segítség kell akkor szóljon, és megnézzük tudunk e segíteni.
 
Eddig 174 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

nnnd2

nov. 20., 17:20
Sziasztok!

A problémám a következő. (Paragon 730)

Van egy hammerem palám meg egy ww barbom. Full buildem van mind a 2-ővel (legendary gem 74-es)

Na szóval riften lvl79-től nagyobbat nem tudok teljesíteni. WW-vel esélytelen nincs annyi dmg-em. Hammerral meg nincs annyi cd a Provoken, hogy legyen elég wrathem, szóval kifogy mindig és halok.

Látom, hogy a nagy játékosok 110-es solo rifteket csinálnak. Most én vagyok béna? vagy az plusz 2-3k paragon lvl hiányzik hogy menjen nagyobb lvl-es rift??

 
 
 
 
noavatar

active2

nov. 07., 17:39
Sziasztok! 
Lenne egy olyan problémám, hogy a launcher úgy gondolta, hogy frissíteni szeretne valamit. Ez még okés is lenne, elkezdett letölteni (egy talán) 55mb-s updatet, még ezzel sincs baj. Azonban amikor ~800kb marad hátra a letöltés megáll. 0 b/s a letöltési sebességem. Már utána jártam külföldi fórumokon, ahol csak lehet, de valamiért nem működik. Reménykedem benne, hogy én vagyok rossz angolból és helytelenül fordítok :D
 
 
 
 

Manguszta

okt. 22., 16:51
Orte!

Csapattag, nem egyedül visz egy karaktert, ... folytassam?

Ez a játék csak a hobbi szinten, szólóban játszóknak van tele meglepetéssel.

 
 
 
 
Orte  Szia! Az alap elképzelésed nem rossz, csak egy kis félreértés van benne, a Season Paragon pontok teljes mértékben átkerülnek season végével a Normalis módba, viszont nem szintként hanem xp ként. Mivel folyamatosan nő,hogy mennyi xp kell egy szintre így ha a meglévő Normál módon 1000 paragonod van majd össze szedsz a seasonben 700-at nem 1700 lesz, hanem a 700 paragon xp mennyisége adódik hozzá az 1000 paragonodhoz és lesz mondjuk 1400 (Pontosan nem tudom csak hasra ütve mondtam ezt a számot, de remélem érthető)
 

Mofarguru

okt. 22., 14:41
Nagyon köszönöm a választ. Akkor ezek szerint csak jól gondoltam, csak másképp. :) Kicsit "csalódott" vagyok, mert én már osztottam szoroztam, hogy akkor az milyen jó magas paragon lesz. Erre meg...


Na mind1, azért ez is valami. Viszont akkor el sem tudom képzeni, hogy aki 2-3 ezer paragon felett jár, az mennyit tolhatja?! 
 
 
 

Orte

okt. 22., 09:53
Szia! Az alap elképzelésed nem rossz, csak egy kis félreértés van benne, a Season Paragon pontok teljes mértékben átkerülnek season végével a Normalis módba, viszont nem szintként hanem xp ként. Mivel folyamatosan nő,hogy mennyi xp kell egy szintre így ha a meglévő Normál módon 1000 paragonod van majd össze szedsz a seasonben 700-at nem 1700 lesz, hanem a 700 paragon xp mennyisége adódik hozzá az 1000 paragonodhoz és lesz mondjuk 1400 (Pontosan nem tudom csak hasra ütve mondtam ezt a számot, de remélem érthető)
 
 
 
 

Mofarguru

okt. 22., 09:14
Szevasztok!


Volna egy kérdésem, ami a paragon szinteket érinti. Ezek szerint kicsit el vagyok "tájolva", mert én úgy gondoltam (mint bebizonyosodott rosszul), hogy az adott season-ben elért paragon pontok a season végeztével majd hozzáadódnak az eredeti paragon szinthez. Ellenben azt tapasztalom, hogy ez sajnos nem így van. "Normális" az, hogy az eredeti (jelen esetben 675) paragon szintből mindössze 836 lett úgy, hogy a season 11 alatt összegyűjtöttem 850-et?! 


Elmagyarázná valaki, hogy miképp is számolódik ez a paragon szint?


Thx!

 
 
 
 
noavatar

waldaran

okt. 20., 23:21
Gem: gemes NPC ott az egyik a fülben lehet craftolni. Alapjáraton csak azt mutatja amit tudsz csinálni. Jobb felsős sarokban állítsd át a legördülőből hogy "all"

Cube: ha a fő oldalán lévő háromra gondolsz akkor azokat neked kell belerakni. Extract opció. Talán az a legelső amit a jobb alsó sarokban lévő könyv mutat. És azoknak az erjét vagyis a sárga szövegét megkapod úgy hogy nincs rajtad a cucc. 

Nehézség. Igen, nehezebb fokozat több cucc/pénz.

 
 
 
 
noavatar

nnnd2

okt. 20., 16:48
Sziasztok,

Hogyan lehet Royal gemet csinálni?

Hol tudom kifarmolni a kanai cube-os 3 legendary itemhez a hozzávalókat?

Van e hátránya annak aki PS4-en játszik gondolok itt elsősorban itemekre.?

Nő a drop ha nővelem a nehézségi szintet ? gondolok itt a riftekre.Köszönöm a válaszokat előre.

 
 
 
 
noavatar
TiDi  hali

Megvettem a diablo 3 battle chest csomagot (tudomásom szerint ez tartalmazza az

alap játékot és a kiegészítőt is . A gond az , hogy csak a kiegészítővel tudok játszani és fogalmam sincs hogy tudnám visszaállítani vagy ,hogy egyáltalán mit kezdjek vele. A próba verziót végig nyomtam.


 

Kikiri

okt. 10., 08:35
Szia, ha megvan a kiegészítő akkor annyivel lett több a játék a normálhoz képest, kaptál plusz 1 karaktert "Crusader", nem lvl 60 hanem lvl 70 a maximum szint, és az ACT V. Ha elkezdesz egy story mode-t akkor az első 4 act az a normál játék úgymond utána indul a kiegészítő.

ÜDv

 
 
 
 
noavatar

TiDi

okt. 09., 19:45
hali

Megvettem a diablo 3 battle chest csomagot (tudomásom szerint ez tartalmazza az

alap játékot és a kiegészítőt is . A gond az , hogy csak a kiegészítővel tudok játszani és fogalmam sincs hogy tudnám visszaállítani vagy ,hogy egyáltalán mit kezdjek vele. A próba verziót végig nyomtam.


 
 
 
 
noavatar

waldaran

okt. 09., 12:09
Act 1-ben kell egy papírt megtalálni. Pontosan nem tudom a map nevét, de talán a leorics az. És akkkor tudsz a sett dungeonba lemenni. 
Nekem necrocal egy "page 16" lapom van. Hasonló kis asztalon volt mint ahol a lore könyvek is akadnak. 
 
 
 
 
noavatar

SENTIII

okt. 09., 11:26
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni, Youtubon láttam már hogy hogyan kell eljutni az Immortal king dungeonba, viszont nekem nem nyilik meg a zöld kapu. Ruin of secheronban van amúgy. Köszi a helpet.
 
 
 
 
noavatar
robika21  sziasztok!
megvettem a diablo 3-at és a kiegészítőjét is. monkkal kezdtem, most 60 szint körül vagyok és az utolsó act-nál. úgy tűnik a necromancert nem tudom választani, ehhez a karihoz más kiegészítőt kell megvenni? vagy ha majd végignyomom az összes actot akkor választható lesz?
meg az nem tiszta még, hogy mennyi a max lvl most?
és milyen multi lehetőségek vannak? úgy kell elképzelni mint egy wow raidet vagy milyen?

köszi
 

Kikiri

okt. 09., 08:39
Szia,

ez egy új "kiegészítő" Karakter lett a játbékban. Rise of the Necromancer https://eu.battle.net/d3/en/rise-of-the-necromancer/ itt lehet megvenni. Én úgy tudom cska online megvehető külön dobozként biztos nem jelent meg. Ha megvan ez a "kiegészítő" akkor tudsz kezdeni necromancer karaktert. Kapsz vele plusz 1 karakter helyet is.

 
 
 
 
noavatar

robika21

okt. 09., 07:54
sziasztok!
megvettem a diablo 3-at és a kiegészítőjét is. monkkal kezdtem, most 60 szint körül vagyok és az utolsó act-nál. úgy tűnik a necromancert nem tudom választani, ehhez a karihoz más kiegészítőt kell megvenni? vagy ha majd végignyomom az összes actot akkor választható lesz?
meg az nem tiszta még, hogy mennyi a max lvl most?
és milyen multi lehetőségek vannak? úgy kell elképzelni mint egy wow raidet vagy milyen?

köszi
 
 
 
 
noavatar

waldaran

okt. 06., 15:42
A shinbone  és a mushroom az egy staffot fog adni ha megvan még másik 2-3 cucc hozzá Amivel act1-ben le tudsz menni a tehenes secret mapra Whimsyshire a neve. A page 16 szerintem a sett dungeon-z nyitja meg valahol. A necroval nekem is egy ilyen papír adta meg. A terroros machine pedig az über bossokhoz vezet. Azoktól kapsz itemeket amikből  lehet hhellfire ringet és amuletett craftolni.
A többiről ninc tudomásom.
 
 
 
 
noavatar

Kikiri

okt. 06., 10:19
Ha angol oldal is megfelel akkor http://diablo.wikia.com/wiki/Diablo_Wiki itt megtalalsz kb mindent. Magyar ilyen oldalt nem tudok.
 
 
 
 

Gabesz1985

okt. 05., 19:08
The black rock ledger page 16, cultist page 3 , griswold scribblings, leoric shinbone, black mushroom, adventrurer journal, infernal machine of terror. ezeket találtam igaz nem mostanában lehet már nem is aktuális tárgyak. de nem is tudom mire jók.
 
 
 
 
Gabesz1985  Üdv. Tud nekem ajánlani valaki linket, hogy az eldobált tárgyak mire jók hol tudok utánaolvasni ? 
 

Morzan

okt. 05., 13:44
Nem teljesen értem a kérdésed. Mire gondolsz pontosan?
 
 
 
 

Gabesz1985

okt. 03., 13:50
Üdv. Tud nekem ajánlani valaki linket, hogy az eldobált tárgyak mire jók hol tudok utánaolvasni ? 
 
 
 
 
waldaran  Potion.
60% hp töltés + buff 5 sec-ig. 
ezek jók valamire? Úgy értve hogy az alap hp töltést se nagyon használom. Amikor kellene akkor már mind1, minden más esetben visszajön saját akaratából :) Gyűjtögetem ezeket van vagy 30 különböző darab. Valamihez fel lehet használni, vagy törjem be a fenébe? 
 

Orte

okt. 01., 23:03
Mindegyik másra jó a többsége sajnos tényleg haszontalan, ám van közöttük ami armor-t növel x ideig vagy lehetővé teszi,hogy átsétálj a waller képességgel rendelkező elitek falain. Ezek elég hasznosak.
 
 
 
 
noavatar

waldaran

okt. 01., 14:16
Potion.
60% hp töltés + buff 5 sec-ig. 
ezek jók valamire? Úgy értve hogy az alap hp töltést se nagyon használom. Amikor kellene akkor már mind1, minden más esetben visszajön saját akaratából :) Gyűjtögetem ezeket van vagy 30 különböző darab. Valamihez fel lehet használni, vagy törjem be a fenébe? 
 
 
 
 
noavatar

Kikiri

szept. 12., 15:31
Szia, úgy tudsz season journey-t csinálni, hogy létrehozol egy season karaktert és utána nyílik meg a season journey. Kérdés, most season karakterrel játszol vagy non season karakterrel? 

Üdv,

Kikiri

 
 
 
 
noavatar

apuci700817

szept. 11., 18:25
sziasztok pls help me!

én ps4-en tolom a diablo3-at és sehogysem tudok season journey-n játszani.elvileg megcsinálom amit kér pl Nephaelm rift megcsinálom az 5 bounty küldetést megnyitom a portált eljutok 100 százalékig megölöm a riftguardiant de nem dob key stone-t vagy lehet hogy nem is igy kell. a lényeg ha valaki tudja hogyhogyan tudok season journey-be játszani az legyenszives leirn nekem lépésről lépésre mert még kezdő vagyok 

előre is hálás köszönet

 
 
 
 
noavatar

Csizma

szept. 10., 15:20
Majd lesz valahogy. Amíg él a " Diablo széria " addig lesznek kérdések melyek válaszra várnak.
 
 
 
 
waldaran  Persze értem én hogy gőzgép....

Csak furcsa látni hogy online : 3 + 12 vendég ( jelenleg 6:56-kor ) és nem egyszer  5+ regisztrált tag volt online. Ellenben napokig semmi reakció. Ha olyan egyszerű kérdés lett volna amit igazából fel se kellett volna tenni megérteném, de nem olyat akartam tudni, hogy mivel lehet a damage-t növelni. Másnak is hasznára vállhat, ha váasz is érkezik rá. 
A kihaltságnál kimondottan a fórumra gondoltam. A hírek jönnek, oké. De a játékosok mintha nem is lennének. 

 

Hot10tott@

szept. 05., 11:03
Helló! Javaslom lépj be a Facebookon a D3 csoportba. Ott aktívabb kicsit a közösségi élet. Neked még újdonság a játék, de az itteni tagok zömének már a könyökén jön ki a Diablo, valószínűleg ez okozza a passzíviást. Én is csak néha benézek, esetleg segítek ha tudok, mint neked is, de a játékkal 2 hónapja nem játszottam.  
 
 
 
 
noavatar

Defiant

szept. 04., 18:26
Én nem panaszkodom.
Habár itt nem válaszolt senki de privátban sok 2-3 segítőkész személy is rám írt linkekkel és ötletekkel.

Amit nagyon szépen köszönök!!

Jah és nem tűnik kihaltnak az oltal! (Írom ezt mint új felhasználó)

 
 
 
 
noavatar

waldaran

szept. 04., 07:06
Persze értem én hogy gőzgép....

Csak furcsa látni hogy online : 3 + 12 vendég ( jelenleg 6:56-kor ) és nem egyszer  5+ regisztrált tag volt online. Ellenben napokig semmi reakció. Ha olyan egyszerű kérdés lett volna amit igazából fel se kellett volna tenni megérteném, de nem olyat akartam tudni, hogy mivel lehet a damage-t növelni. Másnak is hasznára vállhat, ha váasz is érkezik rá. 
A kihaltságnál kimondottan a fórumra gondoltam. A hírek jönnek, oké. De a játékosok mintha nem is lennének. 

 
 
 
 
noavatar

Csizma

szept. 03., 19:30
Amíg vannak kérdések addig ez az oldal élni fog. Lehet hogy néha vagy annál gyakrabban olyan lesz mint egy porosodó könyv melyet senki sem használ.

Mondok valamit: Ha rájöttél dolgokra ott már bajok vannak. Minden amire rájöttél 7+7 pecsétes titok ( ;)  )

 
 
 
 

Morzan

szept. 03., 00:26
Attól még, hogy nem kapsz választ a kérdésedre, nem kihalt az oldal. :D Amig érkeznek hírek addig semmiképpen se. Azonban tény, hogy sokan pihentetik a játékot és már nem annyira aktívak mint régebben. :)
 
 
 
 
noavatar

waldaran

szept. 01., 15:39
Csizma:

Amennyiben magadon kívül az a kb. 20-25 másik regisztrált tag nevében is kérsz elnézést abban az esetben elfogadom. :)
Viccet félretéve, ahogy elnézem lassan kihaltnak tekinthető az oldal, mert hiába van online tag nem történik semmi. Közben már rájöttem a dolgokra, meg amúgy se voltak életbevágóan fontosak. De ha mégis lesz olyan ami jujj, akkor oda fogok írni. Köszi a tanácsot. 

 
 
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 71
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu