Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 3
1944 hozzászólás
Segítség
6 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Elsősegély
185 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
85381 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
84625 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84241 megtekintés
 
Diablo III - Monk
78792 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66595 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
64965 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38530 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35470 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Carcasse hozzászólt a(z) Minden a Legendary Gemekről című cikkhez. január 05.
 

Fórum

 

Aukciós Házak

Az AH és RMAH -ról szabadon.
 
Eddig 45 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

mucsesz

júl. 04., 09:29
Komolyan mondom, neked üldözési és összeesküvés elmélet mániád van! :D De komolyan! :D Minden tranzakcióból 15% a Blizzardé, ez nekik bőven elég is és akkor még nem beszéltünk az eladott példányszámról. Azért mert Neked nem esnek a set és legendary itemek még nem azt jelenti, hogy másnak sem. Én például a legendary itemeket már el sem adom AH-ban, hanem összetöröm a kovácsnál, mert többet ér úgy, mint AH-ban. De semmi baj, látom Neked a rendszer nem tetszik. Ne használd! Játsszál a haverokkal, csináljatok csapatot és csak úgy a hangulat miatt nyomkodd a gombokat és szard le, hogy mi esik és mi nem. 

Egyébként pont a hétvégén leírt gold farmos leírásban írtam le, hogy nekem 30 perc alatt hell act3-ban ESETT legendary item, tudod mennyiért tudtam eladni AH-ban? 15K goldért! Mert annyi volt már belőle, mint a szemét. A másik Inferno Act1 Tal amulett, 1 milláért tudtam eladni. Juju-nak szintén set ring esett, 4 milláért tudta eladni. Esnek cuccok, csak nem épp 5 perc alatt. Ne láss minden mögött rosszat. Másik példa (kérdezd meg Morzan-t, neki meg is mutattam) csak Inferno Act1 Dank Cellar, ezt is leírtam, 100% MF, 91%GF mellett estek jó cuccok: 850+ DPS egykezes fegyók, 850+ DPS x-bow és 1200+ DPS kétkezes fegyók. Ezeket is eladtam AH-ban olcsón, ebből is kicsit előrébb voltam. Én a monoton és egyszerű farmolást szeretem, nekem ezért jó Dank Cellar. Próbáld ki, csináld és utána mondj véleményt. 
 
 
 

júl. 04., 09:16
És vajon miért személytelenre csinálták ? Elárulom : Az AH már indulásának pillanatától fogva rogyásig volt olyan tárgyakkal horror áron amit jó részben nem ember talált, hanem nyilvánvalóan Blizzard tett fel, majd ezek megjelentek RMAH-ban is. Gondolok itt a millió szett tárgyra, a legendás itemek tömkelegére, amiknek nagyon jók az adatai. De még, hogy hogy nem, íjak vagy egykezesek esetében is már a kezdetektől ott figyeltek az 1200-1300 feletti sebzésűek, amikhez én a közelébe nem érek, hiába farmolok infernón kitartóan. Nyilvánvalóan dob embernek is, de olyan ritka mint a piros pettyes fehér holló. Végezetül hogy miért névtelenre csinálták az AH-t minden létező aukciós házzal ellentétben ? A válasz rém egyszerű, hogy ne látszódjon mit tett fel Blizzard, és valójában mennyivel gyengébb itemeket a játékosok. Az emberek ne számolgassanak hanem játszanak, és költsék a további pénzeket.  
 
 
 
 

CorruptSouls

júl. 04., 09:06
nem szerencse kell hozzá, hanem 250-es magic item find és 5ös neph. valor! hidd el akkor dobálja rendesen a sárga/narancs cuccokat
 
 
 
 

mucsesz

júl. 04., 08:35
Nem hiába van több követelménye, az általad említett oldalakon személy-személy között folyik az üzlet, míg RMAH-ban teljesen személytelen a dolog, nem tudod kitől és kinek megy az árú. Emellett ez egy számítógépes játék, ahol bizony előfordulhatnak csalások: botok, hackek, stb. Egyszerűen szükség van védelmi rendszerekre, mert valóban súlyos pénzekről van szó. Bár szerintem az authenticator + paypal fiók nem egy rettentően nagy követelmény, mi lenne ha még minden eladásnál és vásárlásnál is igazolnod kellene magad, pl. serial key vagy egyedi azonosító alapján? Na, mindegy. Van akiknek tetszik a rendszer és van akiknek nem. Egyébként senki nem kényszeríti Rád, hogy használd bármelyik aukciós házat is, sőt a játékkal sem muszáj játszani, ha nem tetszik. 

Egyébként a 440 000 forint mai árfolyamon nagyjából 1900 dollár, tehát 10 darab 200 dolláros tárgy eladásával ez teljesen valós is lehet, főleg ha azt nézzük, hogy RMAH megnyitása után nagyon sok tárgy került fel ilyen vagy ennél még drágább áron és bizony ezeket el is vitték hamar. 
 
 
 

júl. 04., 08:24
Igen, csak a 440K több mint a 4x-ese a 100K-nak és a napi 24h is némileg sántít, ráadásul az esetek egy hányadában az AH nem is működik. Másik részében pedig hiba miatt mennek a bebukások, ezért tartom erősen túlzónak. Én konkrétan azért nem RMAH-zom, mert 5x annyi belépési kritériuma van mint az Ebay-nak, vagy a vaterának, ahol házakat, autókat is adnak vesznek. Bankkártya, authenticator, okos telefon, paypal miegymás... Különben nagyon jó dolog lenne, de így felejtős.
 
 
 
 

mucsesz

júl. 04., 08:21
Egyébként ne csodálkozz, hogy senki nem ír RMAH-val kapcsolatos leírásokat. Senkinek nem kell a konkurencia, itt súlyos forintokról van szó. Ha én tudnék keresni ennyi pénzt ezzel a játékkal, én sem osztanám meg mindenkivel, hogy hogyan is csinálom.
 
 
 
 

mucsesz

júl. 04., 08:15
Én is több helyen olvastam már hogy 100K+ forintokat kiszedtek itthon is a játékból. Nem képtelenség ez, csak idő és türelem kell hozzá. Ja, és egy adag szerencse.
 
 
 

júl. 04., 08:07
takeit 007 Jaj ne már, itt is kezditek ezen az oldalon a ki mond nagyobbat dolgot ?! A haverom haverjának ismerősének szomszédja látott már olyat aki hallotta azt az embert akinek mondták hogy aki mellette ült a buszon annak a szomszédjának unokaöccse.... :D
 Inkább használható konkrét tippeket osszatok meg, ne ekkora rizsákat mert egyrészt égő, másrészt pedig senki nem jut vele egy dekát sem előbbre !
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 03., 19:28
sajna én sem tudok részleteket, de RMAH óta gyakorlatilag 0-24be farmol, ja és csak act1-et, szóval jó a drop :D
 
 
 
 

Morzan

júl. 03., 19:21
AH megint behalt.
 
 
 
 

Morzan

júl. 03., 19:15
440 ezret? Azt hogyan csinálta? :D Valami kis titkot nem akar megosztani?
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 03., 19:14
Egy haverom ismerőse eddig összesen 440k hufot szedett ki a játékból, szerintem őket ez nem nyugtatja majd meg :)
 
 
 
 

Morzan

júl. 03., 18:17
Egy másik fórumról egy vélemény, ami részben igaz is:


Ahogy belépsz a játékba, ott minden a Blizzardé, ez benne is van az EULA -ban. Ha eltűnik RMAH-ból egy cucc amit adtál volna el 250 euróért, azzal téged nem ér semmi kár. Gold AH-ról meg ne is beszéljünk, mert ha ugyanez van, akkor (mivel a gold is a Blizzardé), pláne nem ér téged kár. Legalábbis szerintem ők így fogják fel. Tegnap olvasgattam a Blizzard fórumot, ott irogatták ezt még rmah-ra is.

 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 03., 18:13
az kemény, ebből nem kis balhé lesz (200 eus cuccok gazdái keményen sírni fognak)
 
 
 
 

Morzan

júl. 03., 18:03
Ebben a pár napban akinek eltűnt volna valamilyen cucca az AH -ból annak van egy rossz hírem, ha csak magától nem terem ott időtlen idők után. Sajnos a Blizzard nem ad vissza semmit sem.


Hello!

I am sorry to say that the GM team have no way to recover lost items in game as, unlike WoW, there are no persistant logs. I am afraid you will need to get another item if you need it.

Regards
Game Master Kryptarizoth

 
 
 
« 12

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu