Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92609 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91395 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91054 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83727 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71709 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71554 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41893 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39986 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Fórum

 

Aukciós Házak

Az AH és RMAH -ról szabadon.
 
Eddig 45 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

bobglad

júl. 08., 13:05
Van erre egy megoldás amihez még weboldal se kell. Áruld Te a legolcsóbbat abból. Nem mondtam nagy dolgot szerintem. Ez nem csak veled fordul elő , hogy valami nem kel el egyből, hanem pár nap, van hogy hetek kellenek. 
 
 
 
 

Liteon

júl. 08., 13:02
Bobglad tudom használni a keresőt az ah-ban. Igazabból az a gondom hogy az általam berakott itenek sehogy sem akarnak elkelni. Még az olyanok sem amit pontosan be tudtam árazni. Nem ilyen milliós dolgokat kell elképzelni hanem pár százezres tétel. Másfél hét után se kell a kutyának se. De lLehet hogy én vagyok a peches.
 
 
 
 

bobglad

júl. 08., 12:57
Azért a játékórák száma nem tudom milyen összefüggésben van azzal, ha egy itemre jobb klikk és keresés és szűkíti a lehetőséget. Ehhez ne mond, hogy diploma kell :D
 
 
 
 
bobglad  Nem értem miért ilyen nehéz használni a keresőt az ah-ban, minden paramétert szinte be lehet írni. Nem trollkodni akarok, de az itemekkel ismerkedni kell. Én meg utólag már azt hittem, hogy több milliárdos dolgokhoz kell neked egy másik oldal, de tévedtem. 
 

Morzan

júl. 08., 12:39
Valakinek nehezebben megy, nincs ebben semmi meglepő. Más ha valaki csak heti 1-2 órát játszik, vagy aki napi 10 órát. 
 
 
 
 

bobglad

júl. 08., 12:25
Nem értem miért ilyen nehéz használni a keresőt az ah-ban, minden paramétert szinte be lehet írni. Nem trollkodni akarok, de az itemekkel ismerkedni kell. Én meg utólag már azt hittem, hogy több milliárdos dolgokhoz kell neked egy másik oldal, de tévedtem. 
 
 
 
 
Liteon  Egy olyan oldalt keresek, (már persze ha létezik) amely segít abban, hogy mennyi aranyat is kérjek az adott itemért az AH-ban?
 

Morzan

júl. 08., 12:16
Természetesen van ilyen oldal - már nem tudom, hogy merre - de itt is volt linkelve. Szerintem eredményesebb ha te magad tapasztalod ki, hogy miket vesznek meg és miket nem. 
 
 
 
 

bobglad

júl. 08., 12:00
Arra van az ah-ban a kereső.
 
 
 
 

Liteon

júl. 08., 08:39
Egy olyan oldalt keresek, (már persze ha létezik) amely segít abban, hogy mennyi aranyat is kérjek az adott itemért az AH-ban?
 
 
 
 
Danko  Nah, az imént tényleg bekerült a ládámba. Úgy látszik az idő megoldja tényleg, pedig már teljesen lemondtam róla. :D Köszönöm.
 

Dr_MARduke

febr. 18., 14:15
Jaja:) Én is úgy voltam vele, na ennek annyi. De nem, hála istennek, mert egy nem is olcsó Dead man's tegez volt:)))
 
 
 
 
noavatar
Dr_MARduke  Nálam is volt ilyen, másnap a ládában volt az item.
 

Danko

febr. 18., 12:44
Nah, az imént tényleg bekerült a ládámba. Úgy látszik az idő megoldja tényleg, pedig már teljesen lemondtam róla. :D Köszönöm.
 
 
 
 

Dr_MARduke

febr. 18., 08:40
Nálam is volt ilyen, másnap a ládában volt az item.
 
 
 
 

mkd

febr. 17., 22:34
Sajnos nálam is bolondozott az aukciós ház, nálam az idő megoldotta, kb. fél óra késéssel meglett a tárgy ami "köddé vált"...
 
 
 
 
noavatar

Danko

febr. 17., 21:52
Sziasztok srácok, nekem némi problémám adódott, vettem egy amulettet két millióért és az amulett is meg a pénz is eltűnt. Nem tette a ládába egyiket sem! Ilyenkor mit csináljak? Kissé meglepődtem ilyen még nem fordult elő, más fórumot meg nem nagyon látok.
 
 
 
 
Morzan  "The gold and real-money auction houses are currently undergoing maintenance to address service-related issues. We don't have an ETA at this time for when maintenance will conclude, but we'll provide an update as soon as we have further details to share." - Behalt az AH! :) Karbantartás van.
 

LittleLame84

febr. 13., 18:57
Köszi! Bár a "soon" kifejezés hallatán feláll a szőr a hátamon! XD
 
 
 
 

Morzan

febr. 13., 18:51
"The gold and real-money auction houses are currently undergoing maintenance to address service-related issues. We don't have an ETA at this time for when maintenance will conclude, but we'll provide an update as soon as we have further details to share." - Behalt az AH! :) Karbantartás van.
 
 
 
 

Morzan

aug. 20., 21:46
Az AH -ban eléggé felmentek a Ruby árak, érdemes figyelni. :) + a többi gemek is.
 
 
 
 
noavatar

Arakein

aug. 03., 18:24
Sziasztok ezen a linken szoktunk farmot streamelni és közbe 6 statos rare itemeket craftolgatni. A meglévő receptek és árak a stream-en ki vannak téve.
http://www.twitch.tv/lfgc_official
 
 
 
 

CorruptSouls

júl. 21., 17:05
valaki tudna nekem segíteni 30 eurot kimenteni a paypalomra?
az lenne a taktika, hogy veszek tőle valamit annyiért aztán ő vesz tőlem és azt már nem a bnet balanceomra küldöm, hanem a paypalomra... nem tudom mennyire megbízható a társaság, de 1-2 emberben mernék bízni 30 euroért azért csak nem basssza meg mindneki az anyját :D
 
 
 
 

CorruptSouls

júl. 15., 10:46
nem érdemes sztem 3 euro alattiakat real moneyson eladni ennyi az egész. goldon meg kapsz értük százezreket, jobban is jársz, mint 50 euro centtel!
 
 
 
 

Deidora

júl. 15., 10:13
Az azért vicces, hogyha te minimál áron (1.25€) adsz egy tárgyat el, akkor abból 1€ a Blizzard-é, szóval semmit nem nyersz belőle :/ Ez azért szerintem kicsit genyóság. Itt is lehet 15% a levonandó...
 
 
 
 
noavatar
  "Minden tranzakcióból 15% a Blizzardé, ez nekik bőven elég..." :D:D:D Igen ők olyanok, csupa puritán szamaritánus. A naív meg én vagyok... :D
A szett, meg legendás tárgy esőt szerintem inkább hagyjuk, mert nekem mióta megjelent a játék esett 1 db legendás és 0 szett. Gondolom akkor én mínusz előjelű MF-el megyek. :D
Hogy rajtam kívül miért esik mindenkinek mindenből sok ? Egyszerű : nagyot mondani a semmire jobban szeretnek az emberek mint beismerni azt ami nem túl kedvező. Ez a millió kitűnő tárgyas dolog olyan mit az 1 másodperc alatt infernón boss ölős videók. Sok van belőle, csak marhára nem megy vele senki előbbre.
 

takeit007

júl. 04., 11:36
én sem hittem ezekben, de néha nézek streameket, olyan dps-ek vannak hogy még nézni is rossz, és olyan gearekbe mennek amiket valszeg az életbe nem fogok tudni beszerezni, de mivel unom már a farmolást nekiálltam másik karinak aztán ha azt is megunom kezdem még egyet, valamikor már csak esik nekem is valami használható cumó. Azért veszekedésbe ne menjen át szerintem a dolog ez csak egy játék amit ha megunsz max nem játszol vele tovább.... :D
 
 
 
mucsesz  Átmentél bunkóba :( Pedig mi csak segíteni szerettünk volna. Esküszöm most már minden egyes jobb dropom odaadom Neked. 
 

júl. 04., 11:34
Már bocs, de én nem bunkóztalak, és nem hiszem hogy ezzel most mint segítéssel előbbre kerültem volna. De biztos nincs igazam már megint...
 
 
 
 

Morzan

júl. 04., 11:15
Sőt felfejlesztünk annyira, hogy 2 másodperc alatt tudd kinyírni a Bossokat. Azok se kamuk (legalábbis az Athene félék nem) hiszen élő adásban tolta le ezeket nap mint nap. 
 
 
 
 

mucsesz

júl. 04., 11:14
Átmentél bunkóba :( Pedig mi csak segíteni szerettünk volna. Esküszöm most már minden egyes jobb dropom odaadom Neked. 
 
 
 
mucsesz  Komolyan mondom, neked üldözési és összeesküvés elmélet mániád van! :D De komolyan! :D Minden tranzakcióból 15% a Blizzardé, ez nekik bőven elég is és akkor még nem beszéltünk az eladott példányszámról. Azért mert Neked nem esnek a set és legendary itemek még nem azt jelenti, hogy másnak sem. Én például a legendary itemeket már el sem adom AH-ban, hanem összetöröm a kovácsnál, mert többet ér úgy, mint AH-ban. De semmi baj, látom Neked a rendszer nem tetszik. Ne használd! Játsszál a haverokkal, csináljatok csapatot és csak úgy a hangulat miatt nyomkodd a gombokat és szard le, hogy mi esik és mi nem. 

Egyébként pont a hétvégén leírt gold farmos leírásban írtam le, hogy nekem 30 perc alatt hell act3-ban ESETT legendary item, tudod mennyiért tudtam eladni AH-ban? 15K goldért! Mert annyi volt már belőle, mint a szemét. A másik Inferno Act1 Tal amulett, 1 milláért tudtam eladni. Juju-nak szintén set ring esett, 4 milláért tudta eladni. Esnek cuccok, csak nem épp 5 perc alatt. Ne láss minden mögött rosszat. Másik példa (kérdezd meg Morzan-t, neki meg is mutattam) csak Inferno Act1 Dank Cellar, ezt is leírtam, 100% MF, 91%GF mellett estek jó cuccok: 850+ DPS egykezes fegyók, 850+ DPS x-bow és 1200+ DPS kétkezes fegyók. Ezeket is eladtam AH-ban olcsón, ebből is kicsit előrébb voltam. Én a monoton és egyszerű farmolást szeretem, nekem ezért jó Dank Cellar. Próbáld ki, csináld és utána mondj véleményt. 
 

júl. 04., 11:12
"Minden tranzakcióból 15% a Blizzardé, ez nekik bőven elég..." :D:D:D Igen ők olyanok, csupa puritán szamaritánus. A naív meg én vagyok... :D
A szett, meg legendás tárgy esőt szerintem inkább hagyjuk, mert nekem mióta megjelent a játék esett 1 db legendás és 0 szett. Gondolom akkor én mínusz előjelű MF-el megyek. :D
Hogy rajtam kívül miért esik mindenkinek mindenből sok ? Egyszerű : nagyot mondani a semmire jobban szeretnek az emberek mint beismerni azt ami nem túl kedvező. Ez a millió kitűnő tárgyas dolog olyan mit az 1 másodperc alatt infernón boss ölős videók. Sok van belőle, csak marhára nem megy vele senki előbbre.
 
 
 
 

Morzan

júl. 04., 10:35
Továbbá nem kötelező authenticatort venni - ott van a sima Windows -os verzió is. Ingyenes és simán működik, én is azt használom.
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 04., 10:32
vándor, nem kell hinned nekem, én sem hinném el, viszont ezt nem 4-5 emberen keresztül hallottam a buszon :D egyébként ez a srác akiről szó van wowozni sem azért wowozik mert milyen szupi játék :D


volt egy gyűrűm amit felraktam minimal bidről 1.7m villámárért, szerintem ha egy órát fent volt ah-ban akkor sokat mondok, aztán mivel debil vagyok hasonlók olyan 20m-ről indulnak, csak én elnéztem és 100+-os statok voltak rajta meg crit és akkor még nem is vágtam annyira ah-t, ezt ha már rmah-ba rakom akkor alsó hangon is 30 euró+ lett volna. ha minden igaz most 625k gold = 1 euró, 20m kb 32 euró = 10k huf.


nem tudom egyébként rmah-val mi bajod van, konkrétan ebayhez kell egy email cím, meg valós adatok - ez ajánlott blizz regeléskor is korrektül megoldani esetleges problémák miatt, ebayhez kellhet illetve javallott paypal - blizznél is, ettől többet nem tudom mit vársz még, blizz add ingyenes tokenes authenticatort illetve az rmah használat alapfeltétele hogy használd.

remélem nem vetted kötekedésnek, ez az én véleményem :D

 
 
 
 

mucsesz

júl. 04., 09:36
Lehet eladott valamit közben AH-ban 10 misiért :)
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

júl. 04., 09:36
Persze én is farmolok act1-ben..de egy hosszú délután nem jön össze 10 millió, csak ezért kérdem :D
 
 
 
 
noavatar

juhaszroli

júl. 04., 09:34
Igen ez így igaz...ahogy Mucsesz mondja, esett egy set ring, és egy tal amulet is, előbbi 4 milláért, utóbbi 750ért ment el...eddig összesen esett 3-4 barna és 2 zöld. Tegnap pl egy kör alatt esett egy legendary plan és egy legendary item is...van hogy napokig semmi legendary. Ja, és a legendary kétkezesemet 75ért nem viszik....szerintem a barna cuccok elértéktelenedtek...a zöldek jobban mennek. Példaként : DH-m van, vettem natalys set cuccokat, meg is van a sisak, chest, és a csizma. A 4. set az amulet lenne....bideltem 2,8ért rá, rá 3 órára már 12-nél tartott így hát lemondtam róla :)

És látom akadnak olyanok is, akik 50-150 millával bidelnek...csak nem tudom hogyan. Pl. közvetítik élőbe Kungent, és Athenet is...Kungenre rálestem 2-3 percre egyik délután...volt 15 milliója....megnéztem este...25...mégis, hogyan csinálják? A poén az, hogy aznap act1-ben farmolt...nem értem hogyan... :/

 
 
 
1 2 »

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu