Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92484 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91246 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
90967 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83616 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71579 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71490 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41839 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39839 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. 5 napja
 

Diablo II Varázslónő Skillek

 
"Tűz ellen tűzzel."

A tűzvarázslatok a Diablo I-ben sem voltak gyengék, különösen a Fireball sebzése volt nagyon magas. Jelenleg is rendelkezésünkre áll néhány igen erőteljes tűzvarázslat, ezek közül a Fire Wall, Fire Ball és a Meteor a legerősebbek, de használatuk nem kis ügyességet igényel. A Hydra sebezhetetlen tűzkígyói igazából csak tömegben erősek, de ellenük a szörnyek semmit sem tehetnek. A Fire Ball elsőre nem tűnik túlságosan erősnek, de magas szinten, magas Mastery-vel és kifejlesztett synergy skillekkel mutatkozik meg majd az ereje. A tűzvarázslatok közül kilóg a Warmth, mint passzív skill. Ez a manaregenerációt gyorsítja, így szükséges képzettség, egy pontot mindenképpen megér. 

Az 1.10-es patch egyik újítása, hogy a varázsolt skillek azonnal eltűnnek, ha a karakter belép egy portálba - ezzel is nehezítve a hydrás és tűzfalas PK-k dolgát. 

A tűzvarázslatok hatástalanok Immune to Fire szörnyek ellen. 

1. szintű képzettségek

Fire Bolt - Tűzgolyó
A leggyengébb tűzvarázslat, egy kis tűzgolyót lő ki az ellenfélre, sebzése nem túl magas, még maxolt synergy skillekkel sem. A kezdéskor kapott bot alapban +1-gyel növeli meg a szintjét. Mivel a FW kivételével minden erősebb tűzvarázslatot erősít, így már a játék elején elkezdhetjük fejleszteni (feltéve persze ha erős tűzvarázslatot szeretnénk elsődleges támadófegyvernek).
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Ball: +16% fire damage/lvl
Meteor: +16% fire damage/lvl
Fire Mastery
Fire Ball: +14% fire damage/lvl
Meteor: +5% fire damage/lvl
Hydra: +3% fire damage/lvl

Warmth - Melegség
A manaregenerációnkat gyorsítja ez a passzív skill, első szinten 30, majd szintenként +12%-al (a +100% kétszer olyan gyors manatöltődést jelent a 0%-hoz képest). Ha lehet, már rögtön a játék elején tegyünk rá egy pontot, hogy a későbbiekben kevesebb gondunk legyen a manával.
Mi erősíti: Mit erősít:
- Inferno: +13% fire damage/lvl
Enchant: +9% fire damage/lvl


6. szintű képzettségek

Inferno - Pokoltűz
Egy folyamatos lángcsóvát lövell az ellenfélre, mindaddig, amíg nyomva tartjuk az egérgombot. Sebzése kezdetben a többi skillhez képest is magas, így a játék elején még elég nagy hasznát vehetjük. Magasabb szinteken a sebzésével együtt nő a lángcsóva hossza is, amely át is halad mindenkin. Kifejlesztett synergy képzettségekkel elég erős sebzést érhetünk el, de vannak nála erősebb képzettségek is.
Mi erősíti: Mit erősít:
Warmth: +13% fire damage/lvl
Fire Mastery
Meteor: +3% average fire damage/sec/lvl


12. szintű képzettségek
Blaze - Tűzvész
Érdekes skill, elnyomásakor tűz gyullad a lábad alatt. Nem kell megijedni, téged nem fog sebezni, viszont amerre mész, mindenhol tüzet hagysz magad után :) Erős sebzést lehet vele elérni, különösen a téged követő ellenfeleket lehet ezzel a skillel jól megtépázni. Leginkább Andariel ellen hasznos normál fokozaton, mert akkor még nincs erősebb képzettségünk. Később, főleg hell fokozaton azonban nem sok hasznát vesszük majd és nem is erősít semmilyen más skillt sem.
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Mastery -

Fire Ball - Tűzlabda
Már a Diablo I egyik legkedveltebb varázslata volt, nem véletlenül. Sebzése magas szintű synergy-kkel nagyon erős. A célt elérve felrobban, így tömeg ellen is jó hasznát vesszük. Noha a robbanás átmérője mindig 1 yard marad (legalábbis kiírva annyi), az sokkal inkább a korábbi 4 yard-ra emlékeztet minket. Emellett nincs delay-e, így magas varázslási sebességgel kombinálva halálos tűzzáport zúdíthatunk vele az ellenfeleinkre.
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Bolt: +14% fire damage/lvl
Meteor: +14% fire damage/lvl
Fire Mastery
Fire Bolt: +16% fire damage/lvl
Meteor: +5% fire damage/lvl
Hydra: +3% fire damage/lvl


18. szintű képzettségek

Fire Wall - Tűzfal
(Delay: 1,4 mp)
Szintén ismerős lehet még Diablo I-ből, azzal a különbséggel, hogy most már (végre) nem tudjuk vele magunkat és társainkat megsebezni, valamint sokkal rövidebb ideig, de annál nagyobb intenzitással ég. Sebzése elég magas, de jóval alatta marad a korábbi, 1.09-es verzióhoz képest. Magas sebzéséhez képest aránylag kevés pont kell annak maximalizálásához, így nem kell különösebben magyarázni, miért is jó. A leghatékonyabb egy helyben álló szörnyek ellen, de kitanulva fortélyait, a mozgó szörnyeket is könnyen irthatjuk vele.
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Mastery -

Enchant - Fegyverbájolás
Elméletileg hasznos skill lenne, mivel lényege, hogy a kiválasztott egyén fegyverének tűzsebzést, és az 1.10-es patch óta találati pontosság bónuszt ad. Ez viszont még erősítésekkel is elég kicsi, és nem is igazán érnek rá ilyen dolgokkal foglalkozni a varázslónők :) Csak akkor rakjunk rá egy pontot, ha Hydrát akarunk fejleszteni.
Mi erősíti: Mit erősít:
Warmth: +9% fire damage/lvl
Fire Mastery
-


24. szintű képzettségek

Meteor - Meteor
(Delay: 2 mp)
Nos, igen. Mindenki tudja, milyen pusztításra is képes egy, a földbe csapódó meteor. Sebzése nagyon magas, és nagy területre hat (akárcsak a Fire Ball-nál, a kiírás itt sem jó - 4 yard helyett közel 6 yard a területe). A becsapódás után keletkező erős tűz pedig általában végez azokkal, akik esetleg túlélték volna magát a meteort. Hátránya, hogy nagy ügyesség kell a hatásos használatához, de a sebzés mindenkit kárpótol...
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Bolt: +5% fire damage/lvl
Fire Ball: +5% fire damage/lvl
Inferno: +3% average fire damage/sec/lvl
Fire Mastery
Fire Bolt: +16% fire damage/lvl
Fire Ball: +14% fire damage/lvl


30. szintű képzettségek

Fire Mastery - Tűzmesterség
Ez a passzív skill a tűz alapú varázslatok sebzését emeli. Tűz támadóskill esetén szükséges, 20-ig emeljük, ahol máűr több, mint +150%-al emeli a sebzést.
Mi erősíti: Mit erősít:
- Fire Bolt
Inferno
Fire Ball
Blaze
Fire Wall
Enchant
Meteor
Hydra

Hydra - Hidra
(Delay: 2 mp)
A Diablo I Guardianjának elidegeníthetetlen örököse. A varázslat során kijelölt helyen megjelenik egy háromfejű tűzkígyó, ami folyamatosan köpködi a Fire Boltokat, 10 másodpercen keresztül (ebből adódóan egyszerre öt lehet jelen belőle). Előnye, hogy sebezhetetlen, és tőlünk függetlenül helyén marad az adott ideig, akárhová is megyünk (kivéve át portálon).
Mi erősíti: Mit erősít:
Fire Bolt: +3% fire damage/lvl
Fire Ball: +3% fire damage/lvl
Fire Mastery
-

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu