Chat
Online
Chat now
13 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71634 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Diablo II Varázslónő Skillek

 
A villámvarázslatok közül több is létfontosságú, ezekkel minden varázslónőnek rendelkeznie kell.

Sok nagyon erős, és szükséges skill található ezen az ágon, így a választás könnyű és nehéz is egyben. A Static Field-en, Thunder Storm-on és Lightning Mastery-n kívül mindegyik ismerős lehet még Diablo I-ből. Van, ami teljesen úgy is működik, mint régen, ugyanakkor van, ami azóta megváltozott. 

A Lightning skillek hatástalanok Immune to Lightning szörnyek ellen, kivéve a Telekinesis knockback-jét.

1. szintű képzettségek

Charged Bolt - Szikrák
Ne tévesszen meg, hogy csak első szintű képzettség - a Charged Bolt magas szinten, magas szintre emelt Mastery-vel nagy pusztításra képes, ezt bizonyára mindenki tapasztalta már, aki találkozott MSLE szörnnyel. Ereje abban rejlik, hogy egy ellenfelet több bolt is eltalálhat. Eléggé hatásos már rögtön a játék elején is, könnyű haladást biztosít, bár hellen már akadhatnak vele gondjaink.
Mi erősíti: Mit erősít:
Lightning: +15% lightning damage/lvl
Lightning Mastery
Lightning: +8% lightning damage/lvl
Chain Lightning: +4% lightning damage/lvl


6. szintű képzettségek

Static Field - Sztatikus Mező
Először kipróbálva meglepetést okozhat, mivel az elején alacsony hatótávolsága miatt úgy tűnhet, hogy ez a skill nem csinál semmit. Ez így is van addig, amíg valaki be nem kerül a hatókörébe - ezt az ellenfelen megjelenő kis szikra fogja jelezni. Az ellenfél aktuális életének egynegyedét sebzi (tehát kb. így: 100-75-56-42-31-24...), Normál fokozaton teljesen, Nightmare-en az ellenfél életének harmadáig, Hellen feléig. Jól látható, hogy már a harmadik static kb. a felére csökkenti az ellenfél életét, így nem nehéz belátni, hogy mennyire hatásos ez a skill, különösen Actbossok ellen. Érdemes megjegyezni, hogy erre is hat a resist, így sokszor a vártnál kevesebbel csökkenti a ellenfelek életét.

Telekinesis - Telekinézis
Egy praktikus skill, használatával messziről is felvehetsz néhány fajta tárgyat (tekercsek, italok, tegezek), kinyithatsz ládákat, ajtókat. A kényelem mellett védekezésre is lehet használni, pl. Evil Urnok távoli kinyitására, szörnyek hátralökésére (knockback). Bár van sebzése is, de az elhanyagolható mértékű. Synergy-ként elég különleges: az Energy Shield védelmét erősíti oly módon, hogy a sebzéskor levont mana mennyiségét csökkenti szintenként 1/16%-kal (az alap 200%, tehát 20. szinten lesz 100%).
Mi erősíti: Mit erősít:
Lightning Mastery Energy Shield: -6,25% manalevonás


12. szintű képzettségek

Nova - Villámkitörés
Egy körkörös villámgyűrűt hoz létre, sebezve a körülötted állókat. Sajnos ma már nem a legerősebb skill, és egyébként is közel kell engedni hozzá az ellenfeleket. Rengeteg manába kerül a használata. Mellé a Warmth, illetve a synjeinek kifejlesztése is sok skillpontot felemészt, ezért csak synergy-ként maxoljuk.
Mi erősíti: Mit erősít:
Lightning Mastery Lightning: +8% lightning damage/lvl
Chain Lightning: +4% lightning damage/lvl

Lightning - Villám
Egy villámot lő ki az adott irányba, ami átmegy minden ellenfelen. Erős skill, már a játék elején is. Syn-jeinek maxolásával átlagosan 3000-es sebzést érhetünk el vele, ráadásul ez a vonaljában útba eső minden ellenfélre vonatkozik. Fontos tudni, hogy a támadási, és nem a varázslási sebesség hat rá.
Mi erősíti: Mit erősít:
Charged Bolt: +8% lightning damage/lvl
Nova: +8% lightning damage/lvl
Chain Lightning: +8% lightning damage/lvl
Lightning Mastery
Charged Bolt: +6% lightning damage/lvl
Chain Lightning: +4% lightning damage/lvl


18. szintű képzettségek

Chain Lightning - Láncvillám
A Villám továbbfejlesztett változatának tekinthető. Működésekor egy villám indul ki az első szörnyből, tovább egy másik felé, többször ide-oda pattogva ellenfeleink között. Így érthető, hogy tömeg ellen a leghatásosabb, egy-egy ellenfél ellen már sokkal kevésbé. Magasabb szinten, synergy-jeinek maxolásával elég kellemes, és a pattogások száma is nő. Ennek ellenére elég kevés varázslónőt lehet látni ezzel a skillel, az erősebb varázslatok miatt. Akárcsak a Villám esetében, erre a képzettségre is a támadási, és nem a varázslási sebesség hat.
Mi erősíti: Mit erősít:
Charged Bolt: +4% lightning damage/lvl
Nova: +4% lightning damage/lvl
Lightning: +4% lightning damage/lvl
Lightning Mastery
Charged Bolt: +6% lightning damage/lvl
Lightning: +8% lightning damage/lvl

Teleport - Teleportálás
Egy szükséges skill, hatalmas segítséget jelent a varázslónő számára. Segítségével félreugorhatunk szörnyek elől, kiteleportálhatunk zsúfolt szobákból. Nincsenek akadályok, bármit átugorhatunk, lerövidíthetjük utunkat (ha a pálya engedi, akár "légvonalban" is haladhatunk). Nem csak ránk hat, hanem kísérőnkre is, így akár ezzel taktikázva ki is ránthatjuk őt a halál karmai közül - vagy védhetjük magunkat a testével.


24. szintű képzettségek

Energy Shield - Energiapajzs
Ez a skill kihagyhatatlan, aligha van 24. szint feletti varázslónő, akinek ne lenne legalább egy pontja ezen. A régi, Diablo I-es Mana Shieldhez hasonlóan működik, de most már időhöz kötötten, és a sebzésnek is csak egy adott százalákát fogja fel, ami maximálisan 75% lehet. Nagyon fontos képzettség, a legjobb, ha folyamatosan fent van. Magasabb szinten 50-60%-ot is felfoghat a sebzésből, így lényegében több, mint megduplázza az életed. A Telekinesis fejlesztésével pedig tovább növelhetjük hatásosságát.
Mi erősíti: Mit erősít:
Telekinesis: -6,25% manalevonás -

Thunder Storm - Vihar
Az egyik legerősebb és leghatásosabb villám alapú képzettség. Ez lényegében egy aura, hasonlóan működik, mint a Holy Shock. Amíg fent van, egy villám adott időközönként, kivédhetetlenül csap le véletlenszerűen a környezetünkben levő szörnyekre. Nekünk semmit sem kell csinálnunk, így elég kényelmes skill.
Mi erősíti: Mit erősít:
Lightning Mastery -


30. szintű képzettségek

Lightning Mastery - Villámmesterség
A korábbi verziókkal ellentétben ez a passzív skill már nem a villám alapú képzettségek manaigényét csökkenti, hanem a sebzésüket növeli, elég nagy mértékben. Akár többszörösére is emelhetjük vele a támadóskilleink erejét, így mindenképpen érdemes kimaxolni, ha maxos Thunderünk, vagy egyéb villámképzettségünk van. A Static Field sebzésére nem hat!
Mi erősíti: Mit erősít:
- Charged Bolt
Telekinesis
Nova
Lightning
Chain Lightning
Thunder Storm

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu