Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71634 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Diablo II Paplovag Skillek

 
A támadóaurák erősítik a lovag és társainak erejét, vagy gyengítik ellenfeleiket, így használatukkal könnyebben végezhetnek a gonosszal.
Ezek a képzettségek már jóval hatékonyabbak, mint a védőaurák. Bár a védelem rendkívül fontos tényező, önmagában mit sem ér, ha a gonosz tovább él és támad - egyszer s mindenkorra kell leszámolnunk ellenfeleinkkel, ebben segítenek ezek az aurák. Az Offensive ág skilljei közül sok nagyon erős, ezért ne lepődjünk meg, hogy ellenfeleink is használják őket. Az ág skilljei közül sok nagyon hatásos, például a Fanaticism, a Holy Shock, Holy Freeze, Conviction. 

1. szintű képzettségek

Might - Hatalom
A Might a játékkezdés egyik legfontosabb skillje, segítségével már korán magas szintre emelhetjük sebzésünket, így lovagunk könnyedén haladhat előre (tapasztalatom szerint a legkönnyebben a kasztok közül). Később más skillek teljesen felváltják, így elveszti fontosságát. Egy pontot mindenképpen raknunk kell rá, mert a Thorns-on kívül minden képzettség alap-előfeltétele ezen az ágon. Ha ezt látjuk ellenfeleinken, legyünk mindenképpen óvatosak, mert nagy területre (sok ellenfélre) hat. Csak a fizikai sebzést erősíti.


6. szintű képzettségek

Holy Fire - Áldott tűz: Thorns - Tövisek
Ha ezt az aurát használjuk, akkor minden, a közelünkben lévő ellenség időről-időre tűzsebzést szenved el. Magasabb szintekkel nő a hatóterülete, de a sebzése alig növekszik, ezért később már nincs sok értelme. Legfeljebb egy pontot rakjunk rá. 
Immune to Fire szörnyek ellen nem hat.
Igencsak pórul jár az, aki közelharci fizikai sebzéssel támad a Thorns aurát használó lovagra, ugyanis ekkor a saját sebzésének többszörösét szenvedi el ő maga is, magas szinten akár több, mint tízszeresét. Ennek ellenére ha mást sem csinálunk, csak hagyjuk, hogy ellenfeleink üssenek minket, rossz taktikát választunk. A Thorns kifejezetten akkor hasznos, ha azt ütik, akiért "nem kár": a követőinket, megtérített szörnyeket - ezért e skill mellé a Conversion ajánlott. Átkok segítségével (pl. Amplify) a visszasebzést akár meg is duplázhatjuk.A Thorns aurára specializálódott paladinnak nagyon fontos a sok élet, viszont szükségtelen a pajzs. 
Immune to Physical szörnyek ellen nem hat.


12. szintű képzettségek

Blessed Aim - Áldott Célzás
Ennek az aurának a haszna, hogy megnöveli a paladin és csapattagjainak találati pontosságát. Jól jöhet AR-hiányos állapotban, de később a Fanaticism ebben a tekintetben is felváltja. Bár ennek az aurának az észlelése elég nehéz, a jellegzetes hangjáról könnyedén felismerhető.


18. szintű képzettségek

Concentration - Koncentrálás Holy Freeze - Szent Fagy:
A Koncentrálás jelentős mértékben növeli a sebzést, és 20%-al csökkenti annak az esélyét, hogy az ellenfelek félbeszakítják a támadást. Igazából nem érdemes pontokat áldozni rá, mert a Fanaticism később sebzést tekintve felváltja. Kimaxolásának egyetlen indoka legfeljebb az lehet, hogy a Blessed Hammmer sebzését emeli. Csak a fizikai sebzést erősíti, a Blessed Hammer kivételével.
A Holy Freeze bár egyáltalán nem sebez, de fagyasztásával lelassítja a lovag közelében lévő ellenségeket, magas szinten akár egész képernyőnyi területen. Minden egyes szinttel nő a lassítás mértéke - ami már első szinten is elég magas - és a lassítás területe. Nagyon hasznos képzettség, az ellenségek jóval lassabban haladnak és támadnak és így kevésbé veszélyesek. Mellesleg nehezebben is tudnak elmenekülni a paplovag dühe elől - márha erre marad egyáltalán idejük. A csapat összes tagja nagy hasznát veszi, alkalmazása teljesen feleslegessé teheti a fagysebzést okozó fegyverek, skillek ilyen célú használatát. Talán a leglényegesebb, hogy nincs ellene immunitás (még az Immune to Cold szörnyekre is hat), és még a Cannot be Frozen tulajdonság sem véd ellene - ezt mi is megtapasztalhatjuk Durielnél... 
Főszörnyekre (pl. Diablo, Baal, Ancients) nem hat.


24. szintű képzettségek

Holy Shock - Szent Villám Sanctuary - Menedék
Ennek a képzettségnek kétfajta hatása van. Az egyik a Holy Fire-höz hasonló, a közelünkben levő szörnyek rendszeres időközönként villámsebzést szenvednek el. A másik tulajdonsága villámsebzést ad a lovagnak, elég nagyot. Ez a képzettség nem igazán szükséges a lovag számára, a szükséges elemi sebzés Vengeance-el hatásosabban elérhető (az ráadásul erősíthető Convictionnel), maga az aura-villámsebzés pedig nem túl erős. Ha viszont ellenfeleinken látjuk ezt, csak óvatosan, nekik sokkal erősebb lehet ez a képzettségük. 
Immune to Lightning szörnyekre nem hat.
A lovag ezen képzettsége összes közeledbe merészkedő élőholtat megsebzi és hátralöki. Szintjének növekedésével nő a területe, amit kis fény-felvillanások jeleznek. Bár a játékban rengeteg élőholt van, nem-élőholt mégtöbb, és azok általában veszélyesebbek is. Ez a skill nem túlságosan hatásos, lényegében egyedüli haszna, hogy nem engedi közel a lassú élőholtakat. Ráadásul a sebzése nem elég, hogy kicsi, de még azt a plusz élőholtak elleni közelharci sebzést sem adja meg, amit kiír. 
Csak közönséges élőholtakra hat.


30. szintű képzettségek

Fanaticism - Fanatizmus Conviction - Meggyőzés
Talán a legjobb és legerősebb aurája a lovagnak. Emeli a paladin és csapattársainak találati pontosságát, sebzését és támadási sebességét - tehát mindent, ami egy harcosnak kell. Szinte minden paladin rendelkezik ezzel a képzettséggel, ami általában alap 20-as szintű. Rendkívül hasznos, mindenképpen érdemes kimaxolni. De minden éremnek két oldala van - sajnos amikor a szörnyek ellenünk használják, akkor is ilyen hatásos... Partytagok (főleg a nyilas amazonok) imádják.
A Convictiont használó, tántoríthatatlan lovag szemében az igaz hit lángja lobog - ellenfelei már támadás előtt meggyőződhetnek arról, valószínűleg hiábavaló minden cselekedetük, ellenállásuk és védelmük így lecsökken, köztük a tűz-, jég- és villámellenállásoké, teljesen kiszolgáltatva a lovag akaratának. Az ellenállások csökkentése mind a lovagnak (Vengeance), mind egyéb elemi, méreg vagy mágikus támadást használó kasztnak hatalmas előnyt jelent, a védelem csökkentése pedig minden harcos kasztnak (így a lovagnak is) jól jön. A képzettség nagyon hasznos, a paladin párbajban is nagy hasznát veheti. Partytagok közül leginkább a varázslónők díjazzák, a jelentősen lecsökkentett ellenállású szörnyek között ugyanis hatalmas pusztítást tudnak véghezvinni.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu