Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
196 hozzászólás
Diablo 2
480 hozzászólás
Trade
248 hozzászólás
Három szavas történet
247 hozzászólás
Segítség
10 hozzászólás
Az utolsó remény
165 hozzászólás
Diablo 3 Konzol
327 hozzászólás
Diablo 3
1957 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
92532 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
91304 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
91001 megtekintés
 
Diablo III - Monk
83665 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
71634 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
71516 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
41864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
39888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Anthony_75 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. február 20.
 

Diablo II Paplovag Skillek

 
harci képzettségek teszik a lovagot igaz harcossá, aki karddal, jogarral vagy akár egy sima pajzzsal - a Fény szent mágiájával felvértezve akár fegyver nélkül - is képes akár többszörös túlerőben levő ellenfeleit is könnyedén legyőzni. 


A következőkben felsorolt támadások szinte mindegyikének van egy "kiegészítő" aurája, amivel a leginkább érdemes párosítani. A következő képzettségekhez a következő aurák ajánlottak: 


Blessed Hammer + Concentration 
Charge + Fanaticism 
Conversion + Thorns 
Fist of Heavens + Conviction 
Smite + Holy Shield + Fanaticism 
Vengeance + Conviction 
Zeal + Fanaticism 

1. szintű képzettségek

Sacrifice - Áldozás Smite - Sújtás
Ez a támadás manaköltség nélkül többszörözi meg a lovag sebzését, ezért azonban áldozatot kell hoznia: a bevitt sebzés 8%-át kell elszenvednie (így például egy bevitt 1000-es sebzés 80-at sebez a lovagon). Használata könnyen felismerhető: támadáskor nem csak ellenfeleink, de a mi vérünk is a földre hull. Már első szinten is több, mint háromszoros sebzést tudunk elérni vele, így kezdetekben a Mighttal igencsak ajánlott a használata, nagyon könnyen meggyorsíthatja a haladást. 20-as szinten - csak ennek a használatával - több, mint ötszörös sebzést is elérhetünk, de a nagy sebzés már ránk is veszélyes lehet, és más képzettségek hatásosabbak lehetnek. 
Immune to Physicalok ellen nem hat.
A lovag az egyetlen kaszt, aki a pajzsot, mint fegyvert képes használni. Rendkívül sok előnye van ennek a skillnek: nincs szükség AR-re (95%-ban talál), az ellenfelet minden ütéssel hátralöki (knockback), egy rövid időre el is kábítja a célpontot és alig igényel manát. Azonban nem működnek vele a mana és életlopások, és bár nem lehet egyszerre támadni a pajzzsal és a fegyverrel, de a Holy Shielddel és egy támadóaurával (Fanaticism) együtt már magas sebzést lehet elérni. 
Immune to Physicalok ellen nem hat.


6. szintű képzettségek

Holy Bolt - Áldott Erő:
Ezzel egy, csak az élőholtakat sebző mágikus lövedéket tud ellőni a lovag, ami ha barátot talál el, akkor azt gyógyítja. Sajnos sem a sebzés, sem a gyógyítás mértéke nem mondható elég hatásosnak, így sok haszna nincs. 
Immune to Magic és nem-élőholt szörnyek ellen nem hat.


12. szintű képzettségek

Zeal - Buzgóság Charge - Roham
A lovag karját a hit iránti buzgó igyekezete mozgatja sebesen, villámgyors támadásokat intéz vele egyszerre akár több ellenfél ellen is. A képzettség szintjének növekedésével nő az ütések száma. Ha a lovag több ellenféllel száll szembe, akkor mindegyik ellenfelére egy-egy ütést mér, ha csak egy célpontja van, akkor minden ütését arra az egyre méri. Fontos tudni, hogy a Zeal önként nem állítható le, mindaddig, amíg a lovag minden ütést (max. 5) le nem tud vagy ellenfelei ebben meg nem szakítják egy erőteljesebb ütéssel.
A Charge képzettséggel a lovag gyors, megállíthatatlan rohamba kezd, hogy ellenfeléhez odaérve így hatalmas csapást mérhessen rá. Mivel rohamról van szó, a lovagnak hely kell a nekifutáshoz, tehát folyamatos harcban nem alkalmazható, csak vissza-vissza futással. 
Immune to Physicalok ellen nem hat.


18. szintű képzettségek

Vengeance - Bosszú Blessed Hammer - Áldott Pöröly
A Vengeance-szel a lovag a Fény elemi erejű csapását használva sújt le ellenségeire. A fizikai sebzés adott százalékát alakítja át és adja hozzá a támadásához, magában foglalva egyszerre tűz-, villám- és jégsebzést is, ezzel jelentosen megnövelve a támadás erejét. Ráadásul a jégsebzés fagyasztást is ad, további előnyhöz juttatva a lovagot. Hátránya az alacsony AR bónusz és viszonylag magas manaigénye, amit sajnos csak sok mana stolennel lehet egyensúlyozni a fizikai sebzés alacsony aránya miatt. Hatását nagyban lehet növelni Conviction aurával. Legnagyobb előnye, hogy nincs ellene immunitás.
Megidéz egy, a karaktertől csigavonalban távolodó repülő kalapácsot, ami a lovagot körülálló ellenfeleket sebzi. Bár irányítani nem lehet, de a röppályája kiismerhető, ezáltal könnyebben lehet vele találni. A sebzése nem túl nagy, de a Concentration aura hat rá, azt emeli, ráadásul az élőholtakra másfélszer erősebben hat.
Immune to Magic szörnyek ellen nem hat.


24. szintű képzettségek

Conversion - Megtérítés Holy Shield - Áldott Pajzs
Ennek a skillnek a használatával a paplovag egy különleges ütést mér az ellenfelére, aki a Fény erejének eme érintésétől a gonoszság ellen fordul és átáll a lovag oldalára. Szintenként nő az esély a megtérítésre. A megtérített lények 16 másodpercig harcolnak a lovag oldalán, ez idő alatt nem támadhatóak. Mivel a lovag aurái hatnak rájuk is, ezért a leghatásosabb a Thorns használata. A támadás-erősítő jellegű aurákkal vigyázni kell, mert a visszaállt szörnyeken ez egy ideig még rajta marad, így a lovag ellen fordíthatják auráinak erejét. Támadásként mást ajánlott használni, mert a Conversion ebben a tekintetben nem különbözik a sima Attack skilltől.
Főszörnyekre nem hat.
A Holy Shield növeli a pajzs védelmi értékét, blokkolási esélyét és annak sebzését. Ez a képzettség rendkívül hasznos, nemcsak a Smite erejét növeli, de már magában azzal a védelemmel is, amit nyújt. Ugyan 35 manába kerül, de egy varázslás után akár három percig is működik, ami természetesen a képzettség szintjének függvénye. A védelem növelése magas szinten eléri a négyszeres értéket is, ami egy nagyon erős pajzsnál 1000 közeli értéket is jelenthet, csak magán a pajzson... A varázslat időtartama alatt a pajzs félig átlátszóvá válik és fehér fénnyel világít. Minden paladinnak ajánlott.


30. szintű képzettségek

Fist of the Heavens - A Mennyek Ökle
(delay: 1 mp)
A paplovag ezzel a képzettségével magának a Mennyországnak a segítségét kéri. Isteni segítség képpen a kijelölt célpontba egy villám csap bele, ami - ha a közelben több ellenfél áll - szétválik Holy Boltok seregére, melyek sebzik a környéken lévő élőholtakat. A Conviction aurával együtt erőteljes fegyver a lovag kezében, főleg párbajban. 
A villám Immune to Lightning, a Holy Bolt Immune to Magic és nem-élőholt szörnyre nem hat.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu