Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
192 hozzászólás
Segítség
9 hozzászólás
Diablo 3
1944 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
91 hozzászólás
Az utolsó remény
153 hozzászólás
Diablo 4
2 hozzászólás
Diablo: Immortal
1 hozzászólás
Keresgélő
315 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
86070 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
85217 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
84830 megtekintés
 
Diablo III - Monk
79188 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
66983 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
65605 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
38864 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
35779 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

kedveli a(z) Starter Guide 3. rész című cikket. február 13.
 

Diablo II Druida Skillek

 
z idézős druida harcmodora szinte teljes egészében megegyezik a nekromantáéval: maga helyett vadállatait küldi harcba.

A két kaszt között az a különbség, hogy a druida állatait a semmiből képes maga mellé állítani, nincs szüksége hullákra. Hasonlóan a csont sötét mágusához, a druida is képes lényeit valamilyen módon támogatni. Erre a célra a legmegfelelőbbek az elementális támadások, ugyanis a megidézett lények csupán fizikai sebzéssel rendelkeznek. 

Az ezen az ágon található skillek három csoportra oszthatók, a lények fajtái szerint. A szellemek semmi különöset nem csinálnak, csupán körülöttünk lebegve hasznos aurákkal látnak el minket, követőinket és társainkat. A föld alatt mozgó indák élik a saját életüket, unsummonolni sem tudjuk őket - a hullákat benőve, azokat felhasználva (és megsemmisítve) különféle módokon támogatnak minket. A középső oszlopban pedig az "igazi" harcostársainkat, a vadállatokat találjuk. Lényeink közül kilóg a Raven, egyedül ezek az állatok nem sebezhetők. Ne higgyük, hogy indáink a föld alatt biztonságban vannak. Egyszer-egyszer kibukkannak onnan, de az ellenfeleink egyébként is képesek őket támadni. Természetesen mivel megidézett lényekről van szó, a druidánál is bejöhet a "players xxxx" trükk. 

A Spirit Wolf, Dire Wolf és Grizzly skillek közül egyszerre mindig csak az egyik által megidézett lény(ek) lehet(nek) jelen (tehát pl. ha van 4 Spirit Wolfunk, és megidézünk egy Dire Wolfot vagy egy Grizzly-t, akkor a 4 Spirit Wolf eltűnik). Ehhez hasonlóan a szellemekből és indákból is egyszerre csak egy fajta lehet jelen (pl. egy Oak Sage és egy Carrion Vine). A szellemek közül az első kettő az értékesebb, válasszunk szükségünk szerint a +élet és a +sebzés, +AR közül. A két farkas és a medve idéző skillek passzív skillek is egyúttal, az adott bónusz az ezen 3 skill által megidézhető lényekre vonatkozik. A Spirit Wolf és a Dire Wolf farkasai körülbelül azonos szinten vannak, a szellemfarkasok gyengébbek, de több van belőlük, így jobban megosztják az ellenfeleket és a védelmük is magasabb. Mivel mindhárom idéző skillt ajánlott 20-ig emelni, bármikor áttérhetünk valamelyik másik lény használatára, az aktuális helyzettől függően. Több ellenfél ellen mi is több vadállatot vessünk be, egy-egy ellen pedig a jó öreg Grizzly-t. 

1. szintű idézések

Raven - Hollók Poison Creeper - Mérgező Inda


A druida hollókat hívhat segítségül ezzel a képzettségével, amik azután (kivédhetetlenül) rárepülnek ellenségeinkre, és azokat csipkedve sebzik. Mindegyik holló adott számú alkalommal, véletlenszerűen támadja ellenfeleinket, majd eltűnik. Nem túlságosan erős skill, mert egyrészt a sebzésük együttesen sem túl magas, másrészt a Ravenek max. száma csak 5, tehát igazi madársereget ne is várjunk tőle. 1 pont kell rá, mert előfeltétel.
A legelső indánk, ami a föld alól kibukkanva mindenkit megmérgez, akivel kapcsolatba kerül. Már kezdetben sem túlságosan erős a sebzése, később pedig már teljesen használhatatlan. Egy pontot rakjunk rá, mert előfeltételt jelent a további indákhoz.

6. szintű idézések

Oak Sage - A Tölgyfa Szelleme Summon Spirit Wolf - Szellemfarkas idézése


Ez a szellem körülöttünk lebegve aurájával +élet%-ot ad. Elég jól jön már a játék elején is, +skillekkel magas szintre emelve pedig hatalmas életet biztosíthat, különösen a Vérmedve forma eleve magas bónuszával együtt.
A druida ezzel a képzettségével maximálisan 5 szellemfarkast idézhet meg, melyek különlegessége, hogy képesek teleportálni, így bárhova követve a druidát, de ellenfeleink elől sajnos nem szoktak így menekülni. Szintenként emelkedik a farkasok védelme is. Passzívan a farkasoknak és medvéknek ad +páncél%-ot a képzettség, és azok találati pontosságát is emeli, ezért húzzuk fel 20-ig.

12. szintű idézések

Carrion Vine - Rothasztó Inda

Az indák közül jelenleg a legtöbb druida ezt használja, nem véletlenül. A földön fekvő hullákat elrothasztva ad életet a druidának, a druida életének adott százalékán alapulva (pl. 10%-os carrion vine 1000 életes druidának hullánként 100 lifeot ad), ez maximálisan 12% lehet. Már első szinten is elég erős, így több pont nem is kell rá. Alakváltós, harcos druidáknak elengedhetetlen. Taktikai fegyverként is beválhat, támasztgatós szörnyek ellen.

18. szintű idézések

Heart of Wolverine - Rozsomák Szív Summon Dire Wolf - Vérfarkas idézése


A második és egyben talán a legjobb szellem: aurájával a sebzést és a találati pontosságot emelve erősíti a közelben levők harcképességét, így leginkább az ezek hiányában szenvedő Vérmedve druidák számára hasznos. Tisztán elementális druidák számára viszont használhatatlan.
Elődjéhez hasonlóan ezzel is farkasokat idézhetünk meg, melyek amellett, hogy erősebbek, különlegességük, hogy felzabálva ellenfeleink hulláját, sebzésük kétszeresére emelkedik, 20 másodpercig. Egyszerre csak 3 lehet belőlük. Passzív skillként lényeink életerejét emeli.

24. szintű idézések

Solar Creeper - Nap Inda

Ez az inda teljesen azonos módon működik, mint a Carrion Vine, csak élet helyett manát ad, a druida manájának adott százalékán alapulva (pl. 5%-os solar creeper 1000 manás druidának hullánként 50 manát ad), ez maximálisan 8% lehet. Ebből adódóan az idézős és az elementális druidáknak a leghasznosabb, alakváltók számára szükségtelen. Első szinten is elég erős, a +skillek majd adnak rá.

30. szintű idézések

Spirit of Barbs - Tövisszellem Summon Grizzly - Grizzly idézése


Ennek a szellemnek a használatával szinte teljesen azonos játékot érhetünk el, mint az Iron Maidenes nekromantákkal. Aurájának működése azonos a Paladin Thorns aurájával: a lényeinket megütő szörnyek visszasebzést kapnak. Ismerve, hogy a nekromanták IM-je sokkal erősebb létére is elég gyenge, inkább a másik két szellem valamelyikének használata javasolt.
A druida ezzel a képzettségével a vadon egyik legerősebb állatát tudja segítségül hívni: egy szürkemedvét, más néven Grizzly-t. Sebzése és élete igen magas, ütésével pedig hátra tudja lökni az ellenfeleket. Sajnos csak egy idézhető meg belőle egyszerre. Passzív skillként lényeink sebzését emeli.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu